London Kunst og museer
Vælg datoer
Mest værdi for pengene

Populære Kunst og museer i London

Se alle Kunst og museer i London
Se alle 817 oplevelser

Det synes rejsende om London

Super indblik i historisk sted, også med børn

Besøgt Tower med ujævne mellemrum, stor pædagogisk indsats for at fange børns interesse. St John’ chapel fortsat et utrolig smukt rum. Ravnene er dragene. Kunne godt udbygge info. Ledte efter alder på fuglene og om de har/får unger. Nogen ventetid ved kronjuvelerne, god opbygning frem mod selve juvelerne. Rustninger i White Tower fylder rigeligt, måske mere om kongerne pg magtkampe.

vidende og humoristisk ældre dame som guide var en oplevelse.

God indvielse i Shakespeares verden. Der manglede dog for os en viden om, at der er guidede ture hver hele og halve time. Ringede endog for at spørge, men fik ikke andet svar, end at man ville skrive til os på vores e-mail - hvad man ikke gjorde.

Shakespeare's Globe Theatre: Guidet rundvisning Anmeldt af Flemming, 14/09/2016

Et spændende besøg. Et hit for en teenager.

Meget interessant. Et hit er rundvisning med Beefeaters, som gør besøget ekstra interessant med deres tørre humor. Flot er udstillingen i White Tower. Vi måtte opgive kronjuvelerne på grund af alenlange køer.

En fantastisk oplevelse. Den bedste på London turen siger mit barneba

Super dygtig guide Gina Hun er inspirerende og viste meget om emnet og mange andre ting på vores tur. Ligetil og empatisk . Dejlig oplevelse. Havde billed matriale med og stillede spørgsmål

Grænseoverskridende at stå på glasset og kigge ned - men super skægt

Bestemt et sted, der skal besøges - en skæg og billig oplevelse. Grunden til, at jeg giver 4 stjerner er, at shoppen kunne være bedre - selve oplevelsen i Tower Bridge er 5 stjerner.