Entrébillet

London: St Paul's Cathedral Adgangsbillet

Aktivitetsudbyder: St Paul's Cathedral

London: St Paul's Cathedral Adgangsbillet

Aktivitetsudbyder: St Paul's Cathedral
Snart udsolgt
Snart udsolgt

Fra 156 DKK pr. person

Få rabat på en entrébillet til et af Londons vartegn, St. Paul's Cathedral. Udforsk katedralens etager og krypten, se de 3 gallerier og panoramaudsigten over London fra toppen af kuplen. Mulitmedie-guides og ture tilbydes.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 2 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Audioguide inkluderet
Spansk, Kinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Portugisisk, Koreansk, Koreansk
Mulighed for lille gruppe

Det vil du opleve

Beskrivelse

Covid-19-opdatering

Turplanen kan ændre sig på grund af sundheds- og sikkerhedstiltag. Tjek seneste nyt i afsnittet Det skal du vide.

Udforsk St. Paul's Cathedral, et arkitektonisk mesterværk og Englands sted for national fest. I dag er St Paul's både en travl fungerende anglikansk katedral og en af Londons førende sightseeingattraktioner. Touchscreen multimedieguider er nu inkluderet for sightseere; lyt og se, mens guiden bruger film, nyt fotografi og detaljerede kommentarer til at tilbyde en effektiv fortolkning af dette unikke vartegn. Vælg en mere personlig tilgang med rundvisninger i katedralgulvet og krypten ledet af katedralguider 4 gange dagligt; Deltag uden ekstra omkostninger, mens du bruger 60 minutter på at gå gennem katedralen og lære om dens kunst, dens historie og dens religiøse betydning. Alternativt kan du deltage i en af de forskellige korte introduktionsforedrag, der tilbydes i løbet af dagen, for at få et uddrag af yderligere indsigt. Disse guidede ture og foredrag er tilgængelige efter først til mølle-princippet. Tilmeld dig ved ankomst. Når du går gennem katedralen, vil du bemærke, at den er fyldt med naturligt lys, glitrende mosaikker og malerier, der pryder dens kuppelinteriør. Se kapellerne i stueetagen, og for dem der er i stand, klatre op ad de 257 trin til Whispering Gallery for at teste den unikke akustik. Bestig 119 yderligere trin til Stone Gallery og derefter 152 sidste trin til Golden Gallery, som begge har en spektakulær panoramaudsigt over byen. Tag dig tid til at besøge krypten for at se de mange grave og mindesmærker for verdensberømte briter, herunder Lord Admiral Nelson og hertugen af Wellington. Bemærk venligst, at hviskegalleriet er lukket for offentligheden indtil videre. Indgangen til Golden Gallery er afhængig af tilgængelighed på grund af kapacitetskontrol i drift, og der kan være tidsbegrænsninger på plads.

Inkluderet
 • Adgang til katedralgulvet, krypten og gallerierne
 • Multimedieguide på 9 sprog
 • Mulighed for at deltage i guidede ture og foredrag (der er begrænsede pladser, og du skal tilmelde dig ved ankomst)
  Covid-19-forholdsregler
  Sikkerhedstiltag
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  • Masker er valgfri, men anbefales kraftigt, når du er indendørs

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Mødested

  Indgangen er i St Paul's Cathedral, St Paul's Churchyard, London, EC4M 8AD. Kørestolsbrugere bør benytte den kørestolsvenlige indgang, der er placeret i den sydlige kirkegård.

  Se stedet i Google Maps ⟶
  Vigtig information

  Ikke tilladt

  • Ekstra stor bagage
  • Bagage eller store tasker
  • Kæledyr (førerhunde er tilladt)
  • Selfiestænger
  • Fotografering med blitz
  • Uledsagede mindreårige

  Det skal du vide

  • Bemærk venligst, at hviskegalleriet er lukket for offentligheden indtil videre.
  • Indgangen til Golden Gallery er afhængig af tilgængelighed på grund af kapacitetskontrol i drift, og der kan være tidsbegrænsninger på plads.
  • Optagelse af video og brug af lys, selfie sticks, stativer og monopods er ikke tilladt
  • En multimedieguide er tilgængelig på forskellige sprog
  • Der er ingen garderobe, derfor er tasker eller genstande større end 45cm x 30cm x 25cm, inklusive håndtag, hjul og lommer, ikke tilladt
  • En selvidentificerende handicappet person kan få gratis adgang sammen med en plejer eller nødvendig ledsager (gratis pladser tildeles ved ankomst)
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,7 /5

  baseret på 2211 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Værdi for pengene
   4,3/5
  • Service
   4,6/5
  • Organisering
   4,6/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Smuk! Alt er en fryd for øjet. Fantastisk arkitektur, kunst, mosaikker, udsmykkede indviklede detaljer, i en meget storslået, imponerende skala. Organist spillede orgel, kordrenge øvede i baggrunden, alt sammen tilført den vidunderlige atmosfære. Dette var mit første besøg, nåede ikke at se alt, vil vende tilbage igen for at se gallerierne og krypten.

  Se mere

  7. februar 2022

  St Paul's selv var fantastisk, men vi stødte på et problem ved billetskranken. En eller anden idiot ved navn Andrew nægtede at anerkende Get Your Guide-billetter som web-billetter, da han blev spurgt, "hvis de ikke er web-billetter, hvad er de så?" Han svarede: "Jeg ved det ikke, noget andet." Heldigvis var Andrews manager vidne til det hele, havde et ord med ham og var selv glad for at acceptere dem som webbilletter, da de var blevet købt på forhånd på - spoiler alert - nettet.

  Se mere

  6. november 2021

  I had a great personal tour, timing was off a bit as a service was being held at 12:30. Still it was a interesting. The hike (528 steps) up to the Golden gallery was worth it, second half of stair climb the most challenging, once up and seeing the views, it was worth it.

  21. juni 2022

  Oversæt

  Produkt-ID: 19600