London
Lufthavnstransport

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om London Lufthavnstransport

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Lufthavnstransport?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 6.278 anmeldelser

Efter en ujævn flyvetur ankom vi til London Heathrow. Da vi kom til ankomsthallen, fandt vi ikke vores chauffør med det samme, fordi der var så mange sælgere der. Et telefonopkald og 5 minutter senere fandt chaufføren os (eller vi fandt ham). Afsted gik vi til parkeringspladsen i flere etager, hvor en ren 9-personers ventede os tre. Chaufføren var rolig, men venlig, da vi spurgte ham om noget, og han gjorde et godt stykke arbejde med at tage os til hotellet. Hvis returtransporten fungerer så godt, perfekt!!!

Havde købt vouncher hjemmefra som nemt blev udskiftet med en returbillet ved billetkontoret. Turen til London var med fleksibel afgang. Returen skulle det bookes tid til. komfortabel bustur. Kan bestemt anbefales. Dog skal man overveje hvor lang tid man vil bruge på transport hvis man rejser i myldretiden. Det tog 2 1/2 time fra London til Stansted da vi skulle hjem. Det var kun lige med nød og næppe vi nåede flyet.

Rigtig fin tur, nemt og sikkert fra Stansted til Victoria Station (London) påregn dog tid da det kan tage optil 1 1/2 time hver vej. De er meget behjælpelig i Stansted lufthavn med at booke retur pladser på hjemrejse dagen.

Det har været rigtig behageligt at rejse med bussen.. Bussen kører hvert halve time og tager Ca. 2 timer til London centrum.

Fremragende forbindelse til Londons centrum. Overkommelige og hurtige busser stod allerede klar. Top!