Tilføj datoer
London

Museer og udstillinger

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 92 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 92

Ofte stillede spørgsmål om London Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London Museer og udstillinger har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Vi gik der på en lørdag i midten af august. Jeg var lidt bange for folkemængderne, da jeg kun havde reserveret standardbilletter, men det var meget hurtigt, vi ventede næsten ikke. Vi var ankommet kl. 10.15 (billetterne var til kl. 10.45), men fik besked på at komme tilbage på stedet og tage en kop kaffe, mens vi ventede. Vi ankom i den lille kø kl. 10:05 og gik lige frem. (Der var 3 linjer, en til skip-the-line-billetter (hurtigt spor på vores venstre side, men som gik næsten langsommere end os), vores linje og en linje til folk uden billet. Det var fantastisk, vi gik til vores rytme , stille og roligt og det tog os 1h30. Meget godt tempo mellem statuerne, de forskellige animationer (ruten i London-taxaerne osv.) og den imponerende Marvel-film! På den anden side skal det ikke lade sig gøre med små børn, fordi lænestolene er interaktive (de stikker på ryggen) og en lille græd hele vejen.

Det er også en oplevelse for folk som mig, der ikke nødvendigvis ved, hvad de skal stille op med voksfigurer. Jeg var overbevist om det modsatte! Voksfigurerne er super integreret i kulisserne, alt er udført meget professionelt og smukt. Tillad masser af tid, vi var der i over 3 timer og dvælede ikke... der er bare så meget at se.

Vi stod ikke i kø for at komme ind, da billetterne allerede var umulige at få adgang til. Nogle værelser lidt overfyldte og der er ingen orden i at tage billeder, fra serien der først kaster sig! Men rekonstruktionerne er godt klaret, der er musik, der er også et sidste tog med de typiske engelske førerhuse! Sjov for børnene

Vi brugte audioguide på vores besøg - det var virkeligt godt. Ligeledes tog vi os tid til at stoppe op og lytte til en af Beefeaterne - kæmpe respekt for dem! Super fedt at høre ham fortælle om Tower of London og livet på stedet. Køen til kronjuvelerne gik hurtig selvom den var lang. Herlig oplevelse alt i alt!

So much fun takling pictures with all the wax figures