Tilføj datoer
London

Natur og eventyr

  • Guidede ture
  • Entrébilletter
  • Heldagsture
  • Eventyr
  • Private rundvisninger
Vi fandt 26 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 26

Ofte stillede spørgsmål om London Natur og adventure

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Natur og adventure?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London Natur og adventure har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.058 anmeldelser

Vi (3 voksne, 2 teenagere) reserverede National Express som lufthavnstransport, da Stansted Express var i strejke den dag, vi ankom (august). Handlen forløb problemfrit og relativt hurtigt på trods af det store antal turister. Der var National Express-ansatte på stedet, som instruerede os. Selve bussen var meget komfortabel, godt airconditioneret og vi var på Victoria Station på knap 1,5 time. På grund af trafikkaos havde vi en forsinkelse på omkring en halv time på returtransporten, hvilket var endnu større, fordi der også var tæt trafik på motorvejen. Trods de hektiske forespørgsler forblev buschaufføren rolig og høflig og fik os til Stansted lufthavn til tiden. Da vi reserverede billetten, rådede National Express-agenten os forsigtigt til at være i lufthavnen 3 timer før afgang. Så vi havde ingen stress på trods af trafikkaoset. Når som helst!

London Eye gav os mulighed for at tage højde over London og beundre et storslået panorama. Alt var meget velorganiseret, vi ventede ikke længe i køen og der var ikke mange af os i "boblen", hvilket gjorde, at vi kunne nyde det endnu mere. Turen varede godt tredive minutter.

Dejlig tur. Det var en rigtig god tur med en god guide. Min datter nød virkelig Harry Potter Studio Tour. Det kunne godt være brugt noget mere tid der.

Flot tur med en fantastisk udsigt. Havde fast track så vi kom hurtigt igennem.

En herlig dagstur med masser af information. Imødekommende guides.