Tilføj datoer

LondonNatur og eventyr

Vores mest anbefalede London Natur og eventyr

London Zoo: Entrébillet

1. London Zoo: Entrébillet

ZSL London Zoo er en sand oase i hjertet af byen. Den zoologiske have har været underholdende og glædet grupper, siden den åbnede for offentligheden i 1847. Med din skip-køen-entrébillet kan du gå til Penguin Beach Live og komme tættere på begivenhederne end nogensinde før. Se pingviner spise lækre små fisk i Englands største pingvinbasin. Gå ind Londons eneste levende regnskov med frodig vegetation og varm tropiske tåge. Tag herefter på en rejse højt oppe i trætoppene, hvor du kan møde et stort udvalg af fantastiske regnskovsarter, herunder silkeaber, tamariner, dovendyr og træmyreslugere. Træd derefter ud af lyset og ind i det helt nye nattelivsområde, hvor du vil opleve flagermus og rotter samt sjældnere nattedyr, såsom lorier, bæltedyr og pottoer, der gør mørket til deres hjem. Med Gorilla Kingdom er Afrikas rolige skove ankommet til storbyjunglen. Tag gorillaruten, og find vej gennem det afrikanske skovmiljø. Du vil komme utroligt tæt på gruppen af vestlige lavlandsgorillaer. ZSL London Zoo har åbnet den største og mest betagende oplevelse nogensinde: Land of the Lions. Land of Lions har kostet 5,7 millioner GBP at bygge, og de besøgende kan opleve de store truede asiatiske løver i et imponerende, vinduesløst indhegnet område. Gå ind i løvetemplet, som minder om en smuldrende ruin af et amfiteater, og se de majestætiske store katte vandre rundt, blot få meter fra de besøgende, kun adskilt af tynde metalledninger.

SEA LIFE London: Entrébillet

2. SEA LIFE London: Entrébillet

SEA LIFE er hjem for en af Europas største samlinger af globalt marineliv, og du kan udforske en fascinerende undervandsverden lige i hjertet af London.  Rejs gennem 14 temazoner på 3 etager, og stå ansigt til finne med tusindvis af skabninger i spændende miljøer, mens du opdager, hvor smukke og skrøbelige verdens marine økosystemer er. Mere end 500 forskellige arter lever i 65 udstilingsakvarier med spændende funktioner og masser af interaktivitet på vejen. Tag mod til dig, og kig med fra en ophængt glasplatform, mens 10 forskellige hajarter svømmer under dine fødder. Fortsæt til den nye Ice Adventure-attraktion, og se et glitrende land af frost og sne, hvor æselpingvinernes kongerige ligger. Tag med pingvinerne på et iseventyr i deres arktiske område, mens de plasker og dykker blandt de snehvide isflager. Føler du dig modig nok til at trekke gennem Amazonas? Skovfogeden Andy inviterer dig til at opdage et helt nyt regnskovseventyr. En storm har hærget området, og skovfogeden Andy har brug for din hjælp til at grave det ud, der ligger under overfladen i Amazonas. Fordyb dig i en verden af kravlende kryb, kokette krokodiller og venlige væsener. Stå bare få centimeter fra den kæmpemæssige fugleædende tarantel, og løb om kap med en koloni af bladskærermyrer for at finde dronningen, før du ser fodringen af Storbritanniens største samling piratfisk. Et eventyr venter, så hvad venter du på?

Fra London: Canterbury, Dover Castle og White Cliffs

3. Fra London: Canterbury, Dover Castle og White Cliffs

På denne heldagstur fra London vil dit første stop være den historiske katedralby Canterbury. Der er masser at se i Canterbury, herunder katedralen, St. Martin's Church og St. Augustine's Abbey. Pilgrimme har besøgt Canterbury Cathedral siden middelalderen, og den er stadig populær i dag blandt besøgende fra hele verden. Rejs videre til kysten, og se The White Cliffs of Dover, et af landets mest spektakulære naturfænomener. The White Cliffs er et af Storbritanniens ikoner og har været symbol på håb og frihed i århundreder. Gå en tur langs klippetoppene, og kig ud over den travle Engelske Kanal. På en klar dag vil du kunne se over til Frankrig. En kort køretur fra White Cliffs of Dover ligger Dover Castle, som er et af de største slotte i landet – strategisk placeret ved den korteste overfart til det kontinentale Europa. Slottet har spillet en fremtrædende rolle i Storbritanniens historie og stammer helt tilbage fra jernalderen. Et romersk fyrtårn og en angelsaksisk kirke står stadig på slotsarealet. En entrébillet til slottet er inkluderet i turprisen, og du vil også have lidt fritid til at udforske slotsarealet.

London: Bestig O2 Arenaens tag

4. London: Bestig O2 Arenaens tag

Få en fantastisk udsigt over London med Up at The O2. Mærk suset ved at bestige det verdensberømte tag på The O2, og nyd panoramaudsigten over Londons mest ikoniske skyline fra toppen, 52 meter over jorden. Oplevelsen tager cirka 90 minutter. Modtag briefing og sikkerhedsudstyr ved ankomst. Din kyndige guide vil gå forrest og fortælle interessante fakta om stedets unikke arkitektur såvel som dets berømte besøgende. Fra udsigtsplatformen kan du nyde en unik 360-graders udsigt over London. Vælg mellem en række forskellige muligheder, herunder bestigning i dagtimerne, ved solnedgang eller i tusmørke.

Fra London: Dagstur til White Cliffs of Dover og Canterbury

5. Fra London: Dagstur til White Cliffs of Dover og Canterbury

Tag af sted fra London på en heldagstur , hvor du vil opleve det sydlige amt Kent, også kendt som Englands have.  Fortsæt til Dovers hvide klitter (White Cliffs of Dover), hvor den betagende udsigt over kysten kan nydes med en frisk gåtur. På klare dage kan man se den engelske kanal og såmænd også Frankrig. Nyd 1 times frihed til at opleve White Cliffs naturskønhed. Besøgscentret tilbyder forfriskninger og souvenirs. Herefter kan du vælge mellem at blive længere ved klitterne, eller at besøge Dover Castle, der er et af Englands mest imponerende slotte. Fortsæt til den historiske by Canterbury, hvor din guide vil vise dig byen på en guidet gåtur. Her kan du slentre mellem oldgamle bygninger, langs de charmerende gader og stræder i denne maleriske by. Du vil få mulighed for at besøge Canterburys katedral eller fortsætte din opdagelsestur i denne storslåede historiske by. Vi vil være 2,5 time i Canterbury med til til at spise frokost, tage en gåtur, besøge katedralen, og gå på opdagelse i byens gader. Vi ankommer tilbage til London omkring klokken 18.30.

London: Piccadilly og Soho Beer Bike Tour

6. London: Piccadilly og Soho Beer Bike Tour

Nyd en unik 15-personers cykeltur gennem Londons gader. Rejs med stil og oplev Londons berømte vartegn på en helt anden måde. Hæv en skål med dine ledsagere, mens du tager på en 1- eller 2-timers tur. Under din oplevelse kan du cykle til lokale, verdensberømte pubber i London for en pint. Deltag i en turné, der har været vært for James Corden, Late Late Show og castet i Dark Phoenix. En chauffør ombord, vært/barista vil holde drinksene flydende og melodierne gyngende. Drikkevarer er ikke inkluderet; bestil venligst ombord.

Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

7. Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

Rejs tilbage til det forhistoriske England på en heldags sightseeingtur fra London og udforsk mysterierne om et af verdens mest gådefulde steder. Rejs med et luksuskøretøj med aircondition, kør på tværs af det smukke amt Wiltshire til Salisbury Plain. Her ligger den ærefrygtindgydende stencirkel i Stonehenge, et mystisk sted, der fortsætter med at forvirre historikere. Mens du besøger stedet, kan du høre teorier om, hvordan det var et tempel til at tilbede solen, et helbredelsescenter, et gravsted og endda en enorm kalender. Udforsk, hvordan de mægtige sten blev båret til Salisbury Plain ved kun at bruge de mest primitive værktøjer. Fortsæt derefter til byen Bath ved bredden af floden Avon. Udforsk den første by i England, der er udpeget som et UNESCOs verdensarvssted, og beundre attraktioner såsom Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgianske arkitektur i Royal Crescent og den romantiske Pulteney Bridge, der er modelleret efter Ponte Vecchio i Firenze. Intet besøg i Bath ville være komplet uden at se de romerske bade, der gav byen dens navn. Dette smukt bevarede kompleks flyder stadig med vand fra Storbritanniens eneste varme kilde. Forundre dig over den blændende fakkeltændingsceremoni, når skumringen falder på (ikke tilgængelig på sommerture), og nyd det helbredende vand i det fantastiske neo-klassiske pumperum.

London: Kombibillet til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

8. London: Kombibillet til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

Begynd ved den ikoniske Madame Tussaud's, og tag dig op ad den røde løber for at se alle dine yndlingsstjerner. Bliv personlig med berømtheder på A-listen, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner samt kongefamilien på den kongelige balkon. Deltag i den ultimative fest, og bland dig med folk som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Besøg derefter The London Eye og kom tæt på Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace; du kan endda se så langt som til Windsor Castle på en klar dag. Oplev London fra en anden vinkel på verdens højeste udkragede observationshjul, 135 meter over byen. Træd ind i din kapsel, nyd den gradvise rotation og bare stå og stirre på travlheden under dig, den smukke solnedgang over byen eller de tusindvis af blinkende lys efter mørkets frembrud. Afslut på en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA LIFE London. Rejs gennem 14 tematiske zoner fordelt på 3 etager, og opdag tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til hajer. Mød regnskovens væsner og fordyb dig i en verden af uhyggelige kravler, krokodiller og væsner.

London: Natural History Museum Entrébillet og guidet rundvisning

9. London: Natural History Museum Entrébillet og guidet rundvisning

Din guide vil føre dig gennem museets fantastiske haller, hvor du vil møde nogle af de mest spektakulære udstillinger, der nogensinde er skabt. Fra det enorme Diplodocus-skelet i den centrale hal til den detaljerede sommerfuglesamling - hver eneste udstilling vil med garanti efterlade dig forbløffet. Opdag mysterierne om jordens dannelse og udvikling, når du går på opdagelse i vulkan- og jordskælvsgalleriet. Stå i ærefrygt for det enorme blåhvalskelet i Hintze Hall, som er utrolige 25 meter langt. Forundres over de indviklede mønstre i de udstillede mineraler og ædelstene, og lær om livets mangfoldighed på Jorden i Evolutionsgalleriet. Mens du udforsker museets omfattende samling, vil din guide afsløre fascinerende indsigter i historierne bag hver udstilling. De vil også give dig en forståelse af, hvordan museets forskere arbejder for at bevare og studere de udstillede eksemplarer, og hvordan denne forskning bidrager til vores forståelse af den naturlige verden. Natural History Museum er en must-see attraktion for alle, der er interesserede i naturens vidundere. Så hvorfor ikke tage med på en guidet tur og lade vores ekspertguide bringe museet til live for dig? Book din tur i dag, og gør dig klar til at blive inspireret og forbløffet over den utrolige verden omkring os.

Chessington World of Adventures: Entrébillet

10. Chessington World of Adventures: Entrébillet

Stig ombord på et safarikøretøj, og mød levende dyr, herunder hvide næsehorn og zebraer, i det mystiske African Kingdom. Udforsk 9 temaområder i Chessington World of Adventures, herunder Forbidden Kingdom, Land of the Dragons og Wild Asia. Hils på eksotiske dyrearter i Chessington Zoo, og mød surikater og majestætiske løver. Oplev spændingen i verdens første Gruffalo-forlystelse, og tag med Mouse på en bådtur gennem den dybe, mørke skov, mens Gruffalo-verdenen udfolder sig foran øjnene på dig.

33 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 3

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Intense oplevelser

Ofte stillede spørgsmål om London Natur og eventyr

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Natur og eventyr?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.058 anmeldelser

Det var fedt. En sikker gåtur over taget. Vi havde en fantastisk udsigt. Trods temperaturer på 30° var stigningen let overskuelig, selvom vi ikke er atleter. Vores guide var meget venlig og afslappet, på samme tid erfaren og ansvarlig. Han blev hos gruppen fra start til slut og var vores kontaktpunkt. På platformen fortalte han os interessante fakta om bygningerne og hjalp med at tage et pars vinderbillede med en mobiltelefon (kun én mobiltelefon er tilladt, resten af tingene efterlades i en stor kasse, som er taget og bevogtet af personalet fra start til slutpunkt bliver). Gummibanen man går på er så bred og skridsikker, at jeg ofte kunne gå håndfri og sjældent havde brug for stålkablet til at holde fast. Du hopper blidt som på en meget fast trampolin. Ser man ned på taget, ser man kun 1-3m nede (platform ~5m). Jeg følte mig meget tryg, selvom jeg normalt er meget ængstelig.

Fremragende fra start til slut var lidt nervøs før hånden, men personalet er strålende!! Selen er nem at tage på, og personalet viser dig, hvordan du gør det og derefter tjekker, at selen er korrekt på, og at alle sikkerhedsanordninger er på de rigtige steder. Selve turen er fantastisk starter med en lidt hård stigning, men så bliver det nemmere, jo højere du kommer op, du føler dig virkelig tryg og sikker hele vejen op til udsigtsområdet, når du først er der, kan du gå rundt og nyde den spektakulære udsigt og tage billeder! Klatringen ned er nemmere, indtil den sidste udsigt stejle stykker, det er ret stejlt, men du kan vælge at gå baglæns eller fremad……alt i alt en meget god oplevelse værd at pengene, og personalet er venligt og ser efter, at du helt vil anbefale at bestige O2

Rigtig god klatring. Det er ikke svært at gå op, men for nogle mennesker kan det være svært, især at gå ned. For dem, der dyrker noget motion, er det nemt (eller næsten det). Udsigten er vidunderlig. Jeg giver ikke 5 stjerner på grund af instruktøren. Hun var totalt uvenlig over for MIG. Sammen med andre mennesker var hun stille. Halvdelen af det hun sagde forstod jeg ikke så hurtigt og automatisk talte hun. Jeg kunne ikke engang forstå dit navn.

Den første del af stigningen er ret stejl, men den letter hurtigt op, og udsigten hele vejen op er fremragende. Ville have nydt lidt længere på toppen for at nyde 360 panoramaudsigten før nedstigningen. Alt i alt en god oplevelse og højden taget i betragtning føler du dig ikke udsat på noget tidspunkt.

Flink og veloplagt personale, som gør det til en god og sikker tur…flot udsigt - man fornemmer ikke hvor højt man er oppe pga tagets konstruktion.