Entrébillet

The Shard: entrébillet

The Shard: entrébillet

Aktivitetsudbyder: The View from The Shard
Snart udsolgt Booket 30 gange i går

Fra 33,13 € pr. person

Snart udsolgt Booket 30 gange i går

Nyd udsigten over den enorme metropol London fra 72. etage i et af byens mest ikoniske vartegn. Nyd 360-graders panoramaudsigt over byen inde fra bygningen eller, hvis du føler dig modig, kan du vove dig uden for på Vesteuropas højeste udsigtsplatform.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Træd ud på Vesteuropas højeste udsigtsplatform på 72. etage i The Shard
 • Nyd en spektakulær 360-graders udsigt over London fra 800 fod over
 • Lær om Londons historie gennem multimedieudstillinger
 • Udforsk The Shard i dit eget tempo - der er ingen tidsbegrænsninger på din billet
Beskrivelse

Se Londons gader falde væk, mens du klatrer op til Vesteuropas højeste udsigtsplatform på 72. etage i The Shard. Med en fleksibel billet kan du bruge så meget tid, som du vil, på at nyde panoramaudsigten over byen med en synlighed på op til 40 miles. Test dine grænser, og træd udenfor på den åbne udsigtsplatform på 72. etage, eller beundre udsigten indefra. Lær om Londons historie gennem multimedieudstillinger og udstillinger, eller bare læn dig tilbage og nyd udsigten fra champagnebaren. The Shard omdefinerer Londons skyline og vil snart være et dynamisk symbol på byen, der kan genkendes over hele verden. Den unikke bygning har et skulpturelt design af glasfacetter, der hælder indad uden at mødes i toppen for at tillade bygningen at ånde naturligt. Snig et blik opad på glaspunkterne, der danner toppen af bygningen, som når en højde på 1.016 fod (310 meter). Afslut din rejse i butikken, hvor du kan købe et souvenirbillede.

Inkluderet
 • Billet til seværdigheden
 • Souvenirbillede kan købes mod ekstra betaling
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Adresse: London Bridge, London. Indgangen er på Joiner Street, ved siden af metrostationen London Bridge.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Da denne aktivitet hurtigt bliver udsolgt på lørdage og søndage, opfordres du kraftigt til at bytte din kupon tidligt på disse ugedage for at få dit foretrukne tidspunkt. Ellers kan du muligvis ikke besøge The Shard på din valgte dag
 • Med denne fleksible billet bruger du så længe du vil på at beundre Shards betagende udsigt, og du kan ændre dagen for din reservation uden ekstra omkostninger (afhængigt af tilgængelighed)
 • Indgangstider varierer afhængigt af dagen
 • Køerne kan være lange, så det tilrådes, at du ikke bestiller en anden tur eller tidsfølsom aktivitet lige efter, du planlægger at besøge
 • Spædbørn under 3 år behøver ikke billet
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,6 /5

baseret på 3533 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  3,9/5
 • Service
  4,6/5
 • Organisering
  4,5/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

God oplevelse og lækker udsigt, hvor vi var meget heldige med vejret og havde fuld solskin. Man kan se hele London og kan sagtens bruge noget tid deroppe på at se alle de kendte bygninger og få det hele placeret i forhold til hinanden. Vi havde "luksus" billetter, det behøver man nu ikke, da man kommer i samme kø, og blot betaler alt for meget for det glas champagne, så rådet herfra må være alm. billetter og egen betaling af drikkelse på toppen. Men en oplevelse man bør give sig selv mens man er i London.

Se mere

17. april 2022

Fra start til slut var dette en fantastisk oplevelse. Personalet var venligt og hjælpsomt. Vi prebooked, en no brainer som en rabat blev tilbudt at gøre det. Vi ankom tidligt til en tidsluk, men fik lov til at være i. Der var ikke noget pres for at afslutte & være ude hurtigt, det er op til hver besøgende, hvor lang tid de tager at nyde den strålende udsigt og naturligvis glasset champagne. En vidunderlig fødselsdagsoplevelse!

Se mere

2. februar 2020

Glat og let ved indgangen med et venligt personale, der gør ekstra. Jeg har reserveret en dag før, så jeg forventede, at det vil blive dyrt. Jeg har dog fundet tjenesten på øverste etage lidt uvenlig. Ønskede at bruge møntmaskinen, men havde ikke nogen ændring, så jeg har bedt barpersonalet om at ændre en note, som de kun blev enige om at gøre, hvis jeg køber noget fra baren.

Se mere

28. december 2019

Produkt-ID: 24625