Tilføj datoer

London
Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter
566 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede London Sommeraktiviteter

London: Indgangsbillet til London Eye

1. London: Indgangsbillet til London Eye

Træd ind i din kapsel, og mærk spændingen, når du hæves op over vandet og kommer til at stå ansigt til ansigt med Houses of Parliament og Big Ben. Svæv op over dem i en højde på op til 135 meter på verdens højeste udliggerobservationshjul.  Nyd en fortryllende 360-graders udsigt over byen bredt ud foran dig. Se de mest berømte vartegn, herunder Buckingham Palace, St Paul’s Cathedral og Tower of London og op til 40 kilometer udenfor byen til Windsor Castle på en klar dag. Nyd den gradvise rotation, mens du bare står og kigger på det travle byliv i London under dig. Du ser også den smukke solnedgang over byen eller de tusindvis af funklende lys efter mørkets frembrud. 

London: Udstillingsbillet til Tower of London og kronjuvelerne

2. London: Udstillingsbillet til Tower of London og kronjuvelerne

Tag en rundtur i det tidløse Tower of London - en del af britisk historie siden det 11. århundrede. Dette UNESCO World Heritage Site blev bygget i 1086 af Vilhelm Erobreren. Oplev Londons slot - en sikker fæstning, et kongeligt palads og et berygtet fængsel. Spot ravnene, der bor på området, og find ud af, hvorfor de er kendt som Tower's vogtere. Spadser over Tower Green for at se, hvor mange henrettelser fandt sted, bl.a. af to af Henrik VIII's koner. Du har også adgang til det indre af tårnet. Forbered dig på at blive blændet af Storbritanniens kronjuveler. Disse uvurderlige symboler på det britiske monarki udgør den største fungerende samling af kronjuveler i verden. Kig på de 23.578 ædelstene, inklusive den glitrende Imperial State Crown - dette stykke alene har 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få værdifuld indsigt i tårnets historie fra nogle af dets mest berømte beboere, The Yeoman Body. Selv om der ikke er mulighed for rundvisninger i øjeblikket, vil Yeoman Warders være til stede og fortælle fascinerende historier om Tower gennem tiderne.

London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

3. London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundr udsigten til Londons mest ikoniske seværdigheder med et krydstogt på Themsen. Tag på krydstogt til Greenwich for at se Londons historiske seværdigheder fra Themsen. Rejs forbi ikoniske seværdigheder som Houses of Parliament, Tower Bridge og Tate Modern. Vælg mellem en enkeltbillet eller en tur/retur-tur med skip-the-line-adgang, og undgå køerne ved billetkontoret, når du går direkte om bord på båden. Lyt til den lydkommentar, du kan downloade på din smartphone, mens du nyder komforten på et moderne, men traditionelt fartøj. Beundr pyramidestrukturen i The Shard og se andre monumenter fra Londons historiske vandvej. Gå op på det åbne dæk og få panoramaudsigt over Londons vartegn. Stop ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay, før du ankommer til Greenwich Pier. Udforsk Greenwichs charme på egen hånd, og se seværdigheder som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory, som alle ligger i gåafstand fra molen.

Madame Tussauds London

4. Madame Tussauds London

Millioner af mennesker er strømmet gennem dørene til Madame Tussauds i London, siden det åbnede for mere end 200 år siden. Tilføj dit navn til listen, og gå op ad den røde løber for at se alle dine yndlingsstjerner. De museumsagtige reb og stænger er væk, så du virkelig kan komme helt tæt på A-listens berømtheder, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner. Genoplev de øjeblikke og begivenheder, der fik verden til at lægge mærke til dem. Vær sammen med dine yndlingsberømtheder til den ultimative fest, herunder Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Tag med den kongelige familie ud på den ikoniske balkon på Buckingham Palace, tag en selfie med det kongelige par Harry og Meghan, og mød Harry Styles. Udforsk junglen på Kong: Skull Island med Tom Hiddleston som kaptajn James Conrad, eller tag en London-taxa på en rejse gennem 400 år af hovedstadens historie. Brug derefter kraften til at blive transporteret til en galakse langt, langt væk, og bliv en del af handlingen med de største i Star Wars-universet.

Fra London: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

5. Fra London: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Denne Warner Bros. Studio Tour i London er perfekt for dem med en forkærlighed for Harry Potter og giver en unik mulighed for at udforske magien i Harry Potter-filmene - den mest succesrige filmserie nogensinde. Gå bag kulisserne og oplev et stort udvalg af fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Lær nogle nøje bevarede hemmeligheder, herunder fakta om de specielle effekter og animatronics, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære over hele verden. Træd ind på de berømte brosten i Diagon Alley med butiksfacaderne til Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts og Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, bl.a. Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Genopdag andre mindeværdige kulisser fra filmserien, bl.a. Gryffindors fællesrum, drengenes sovesal, Hagrids hytte og klasselokalet til trylledrik. Besøg perron 9 ¾, og tag Hogwarts-ekspressen! Udforsk en perfekt genskabelse af perronen og selve toget, og genoplev magien fra Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen, og gå gennem togvognen. Lær, hvordan de ikoniske togscener blev filmet, og gennemse din yndlingskarakters bagage! Afslut dit Hogwarts Express-eventyr i en souvenirbutik med togtema, og køb lækkerier inspireret af dine yndlings Potter-film. For første gang nogensinde kan du komme ind i Gringotts Wizarding Bank! Magical Mischief: 20. januar - 16. april: Oplev, hvordan filmskaberne skabte kaos, da Weasley-tvillingerne forstyrrede de rolige eksamener. Både Fred og George vil hænge ned fra loftet med poser fyldt med deres nyeste produkt, Weasleys' Wildfire Whiz-bangs - klar til at fylde den store sal med et brag af farver. Flere af deres produkter vil være udstillet uden for deres butik Weasleys' Wizarding Wheezes på Diagon Alley.

London: Adgangsbillet til Tower Bridge

6. London: Adgangsbillet til Tower Bridge

En tur til London ville ikke være komplet uden et besøg på Tower Bridge, et af byens mest berømte vartegn. Et besøg på Tower Bridge vil tage dig tilbage til den victorianske æra og fordybe dig i vartegnets historie helt fra begyndelsen. Beundr udsigten over byen fra den fantastiske gangbro af glas, der ligger 42 meter over Themsen. Den ligger mellem det nordlige og det sydlige tårn, og her kan du nyde en enestående udsigt over byen. Du kan også læse alt om Tower Bridges historie og konstruktion. Tag en tur tilbage i tiden og oplev de imponerende victorianske maskinrum, der engang drev Tower Bridge. Se, hvor der var brug for mere end 80 mennesker til at betjene motorerne og hæve broen. Maskinrummene vil sætte gang i dine sanser, så du får en fornemmelse af, hvordan det var tilbage i den victorianske æra. Se de tidligere arbejdere på Tower Bridge for evigt udødeliggjort i den blå linje, der fører fra tårnene til de historiske maskinrum. Den blå linje kaster lys over nogle af de ukendte helte, der holdt det berømte vartegn i gang.

LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

7. LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

Undgå menneskemængderne og kaoset i den offentlige afgangshall og slap af med stil før dit fly fra London Heathrow Lufthavn. Vælg mellem et ophold på 3 timer eller 6 timer, og sæt dig derefter til rette i en af de førsteklasses lounger i Terminal 2 (afgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (afgang og ankomst) og Terminal 5 (afgang). I loungen kan du nyde muligheden for at slappe af før dit fly og slappe af på de komfortable siddepladser, mens du ser tv'et, der er udstyret med Sky Sports. Du kan også gøre brug af loungernes ubegrænsede højhastigheds-WiFi og spise et udvalg af frisk tilberedt sæsonbestemt mad samt drikkevarer fra en fuldt serviceret bar.

Magical London: Guidet Harry Potter-rundvisning til fods

8. Magical London: Guidet Harry Potter-rundvisning til fods

Gå i fodsporene på dine yndlingstroldmænd (og -hekse) i Londons muggler-verden. Din guide er Harry Potter-entusiast, og har masser af skør og skøn viden med på byvandringen.  Mød din guide, og start dit eventyr med at finde ud af, hvilket Hogwarts-hus du hører til i. Konkurrer mod andre huse i en interaktiv quiz, mens du ser de steder, der har inspireret J.K. Rowling fra Shakespeares Globe til Londons gyder, der var inspiration til Tusmørkestræde. Højdepunkterne inkluderer Den Utætte Kedel, som er en hemmelig, magisk kro. Udforsk virkelighedens Diagonalstræde, hvor Harry køber sin første tryllestav. Se også broen, der blev ødelagt af Dødsgardisterne i "Harry Potter og Halvblodsprinsen".  Som en del af din guidede tur kan du vælge at tage enten Londons undergrundsbane eller en kort bådtur ned ad Themsen. Begge ture følger denne rute:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. Museet for fængselsvæsenet i Clink 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skole 9. The London Eye 10. Themsen 11. Sherlock Holmes' Pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts Troldmandsbank 14. Verdens mindste politistation 15. Trafalgar Square 16. Tusmørkestræde 17. Diagonalstræde 18. Palace Theatre

London: Entrébillet til Westminster Abbey

9. London: Entrébillet til Westminster Abbey

Oplev historiske Westminster Abbey i dit eget tempo. Fordyb dig i dette sted for tilbedelse, fejring og ceremoni, hvor mange af Storbritanniens mest betydningsfulde øjeblikke i historien har fundet sted. Se Coronation Chair, det ældste møbel i landet, der stadig bruges til sit oprindelige formål. Siden 1066 har Abbey været vært for kroningen af alle britiske monarker, inklusive dronning Victoria og Elizabeth II. Lær, hvordan klosteret er hvilested for mange store monarker, digtere, musikere, videnskabsfolk og politikere. Udforsk Poets' Corner, som har fået sit navn på grund af de mange digtere og forfattere, der ligger begravet her.

London: Indgangsbillet til St Paul's Cathedral

10. London: Indgangsbillet til St Paul's Cathedral

Paul's Cathedral, et arkitektonisk mesterværk og Englands nationale feststed. I dag er St Paul's både en travl anglikansk katedral og en af Londons førende sightseeingattraktioner. Der er nu inkluderet multimedieguider med touchscreen til de besøgende; lyt og se, når guiden bruger film, nye fotografier og detaljerede kommentarer til at give en effektiv fortolkning af dette unikke vartegn. Vælg en mere personlig tilgang med rundvisninger i katedralens gulv og krypt ledet af katedralguider 4 gange dagligt; deltag uden ekstra omkostninger, når du bruger 60 minutter på at gå gennem katedralen og lære om dens kunst, dens historie og dens religiøse betydning. Alternativt kan du deltage i et af de korte introduktionsforedrag, der tilbydes i løbet af dagen, for at få lidt mere indsigt. Disse guidede ture og foredrag er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet. Registrer dig venligst ved ankomsten. Når du går gennem katedralen, vil du bemærke, at den er fyldt med naturligt lys, glitrende mosaikker og malerier, der pryder kuppelens indre. Se kapellerne i stueetagen, og for dem, der kan, er der 257 trin op til Whispering Gallery for at teste den unikke akustik. Gå yderligere 119 trin op til Stone Gallery og derefter 152 trin op til Golden Gallery, som begge giver en spektakulær panoramaudsigt over byen. Tag dig tid til at besøge krypten for at se de mange grave og mindesmærker for verdensberømte briter, herunder Lord Admiral Nelson og Hertugen af Wellington. Bemærk venligst, at indgangen til Golden Gallery er afhængig af tilgængelighed på grund af kapacitetskontrol, og der kan være tidsbegrænsninger.

London

London

Ofte stillede spørgsmål om London Sommeraktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Sommeraktiviteter?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Udforsk London

Læs vores komplette guide til London , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om London

Hannah guiden var fremragende. Turen omfattede sjove quizzer, en sorteringshat til at få sat i hold og masser af information. Vi lavede floden, og Uber-færgen var meget behagelig, men der var lidt ventetid på at komme videre. Stærkt anbefalet til Harry Potter-fans og endda ingen fans, da du ser masser af Londons seværdigheder.

Vores rejseguide Hannah var fantastisk! Hun havde en meget positiv indstilling, og hun var bestemt selv Harry Potter-fan, hvilket gjorde det bedre. Hun var god til at besvare spørgsmål og sørge for, at gruppen havde det sjovt. Hun fik os endda til at genskabe en scene fra filmen, som var så sjov.

Interessant bådtur med britisk humor - god mulighed for familier med børn at se noget af London. At køre under Tower Bridge er imponerende. Meget værd for det alene og for billederne.

Rigtig god aften, ca. 2,5 timer lang tur med mange smukke oplevelser. Takket være vores guide, Eddy, lærte vi et nyt sted i London at kende. 🔝

Det var godt ! Tak til Anaïs for hendes gode humør og for at transportere os ind i Harry Potters verden