Entrébillet

London Zoo: Entrébillet

Aktivitetsudbyder: ZSL London Zoo

London Zoo: Entrébillet

Aktivitetsudbyder: ZSL London Zoo
Snart udsolgt

Fra 237 DKK pr. person

Snart udsolgt

Book din entrébillet til ZSL London Zoo på forhånd, og oplev knap 15.000 dyr i en oase i hjertet af hovedstaden omgivet af Regent's Park, fredede bygninger og smukke haver.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Stå ansigt til ansigt med et af naturens mest fantastiske rovdyr i Tiger Territory
 • Besøg Penguin Beach for at se Humboldt-pingviner svømme, gå, spise og meget mere
 • Kom tættere end nogensinde før på de mægtige asiatiske løver i Land of the Lions
 • Udforsk London Zoo med en officiel adgangsbillet og se over 720 dyrearter
 • Tjek Gorilla Kingdom for at komme betagende tæt på kæmpe gorillaer
Beskrivelse

Tag med til zoologisk haves største oplevelse, Land of the Lions, for at komme tættere end nogensinde før på de mægtige asiatiske løver – hvoraf kun 400 er tilbage i naturen. Udforsk gangbroer, der dækker den 2.500store udstilling med indisk tema.

Byt din kupon til en billet ved den forudbetalte billetskranke og gå ind i zoologisk have. Stå ansigt til ansigt med et af naturens mest fantastiske rovdyr i tigerterritoriet, lær om Sumatran-tigres naturlige adfærd, og opdag de bevaringsproblemer, som disse væsner står over for i naturen.

Opdag derefter de nye funktioner, der blev tilføjet i 2021. Tag til Tiny Giants, en fejring af alt, hvad der er småt, men mægtigt, og hvirvelløse dyrs til tider mærkelige, men altid vidunderlige verden. Nyd den uundværlige, splinternye koralrevstank, og se fiskestimer, inklusive klovnefisk og blå tang.

Besøg derefter Giants of the Galápagos, som åbnede i oktober 2021. Nyd Galápagos-klimaet og opdag tre Galápagos-gigantiske skildpadder, der kan leve i over et århundrede. Forestil dig, hvordan verden kan ændre sig i deres levetid, og lær, hvordan vi kan beskytte dem – og vores planet – i de kommende år.

Gå ned til stranden for at se kolonien af Humboldt-pingviner dykke, svømme, boltre sig og spise i Englands største pingvinpool, komplet med undervandsudsigtsvinduer. Træd derefter ind i Afrika for at observere giraffernes elegance og ynde, før du går videre til de storslåede beboere i Gorilla Kingdom.

Inkluderet
 • London Zoo adgangsbillet
 • Transportere
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Ombyt dine vouchere ved skranken for forudbetalte billetter.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Seneste indgang finder sted 1 time før den annoncerede lukketid
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,3 /5

baseret på 619 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  3,8/5
 • Service
  4,3/5
 • Organisering
  4,3/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Bookingen og indløsningen af billetten på stedet fungerede fantastisk. Zoo er i bund og grund meget flot, men de forskellige ruter er uoverskuelige, så man i sidste ende har følelsen af at være gået glip af nogle ting. I øjeblikket er der kun dage gamle tigerunger at se, så det er et besøg værd.

9. juli 2022

At komme tidligt er bedst for at undgå en masse folkemængder og kan se dyrene bedre. Hørte tre af talerne. Tigre, jagthunde og giraffer. Alle var gode og informative. Spiste i resturanten. Maden var god, eneste problem er, at duerne bliver ved med at komme ind. Ikke fantastisk. Personalet gjorde deres bedste for at få dem ud.

21. januar 2020

Vores tur til zoo var i januar, så træer. buske var ikke i blomst, så alt så mudret og dystert ud. Vi så giraffer, zebraer, løver og tigre. vel at mærke, tigeren gik bare rundt på et lille område igen og igen. Aldrig set gorillaerne må have gemt sig, jeg troede, at den zoologiske have var ok, men havde brug for en pift. mere information billeder punkteret om. Når man går ind i de mørke rum for at se flagermusene og andre dyr, ville det have været godt at se billedinformation over væggene i stedet for snuskede korridorer. Over alt, tror, en opløftning er nødvendig planterne i undergrunden så falsk plastik. Personalet så ikke til glade omkring og omkring. hvad et stort arbejde at have jeg ville være beaming.

Se mere

18. januar 2020

Produkt-ID: 19136