London Victoria Station
Vælg datoer
Bestseller

London Victoria Station: Ture og billetter

Se alle oplevelser i London Victoria Station

Topseværdigheder i London

Se alle 817 oplevelser

Det synes rejsende om London Victoria Station

Samlet bedømmelse
4.5 / 5
baseret på 16.293 anmeldelser

For kort tid i studiet - men fantastisk oplevelse

Busturen er lang og ikke alle bus sæder er særligt bekvemme at sidde på under denne lange rystetur i høj fart gennem Londons gader. Vi havde godt tre timer i studiet. Det var ikke tid nok. Selve studiet er så fantastisk og detaljeret, at man snildt bruger tre timer på at gå rundt. Dertil kunne det være rart med lidt tid til at købe mad og shoppe/kigge i den lige så fantastiske souvenir butik. Vil klart anbefale at der er mulighed for at vælge en tur af længere varighed - gerne med 4-5 timer i studiet.

Fantastisk oplevelse, selvom jeg ikke er harry Potter fan.

Super fedt. Blev lokket med af min søster som elsker harry Potter, og tænkte det ville bliver mega kedeligt og uinteressant for mig, da jeg ikke bryder mig om filmene. Men blev mega overrasket, der er så meget at se, bagom filmene og speciel effekts osv, mega godt selvom jeg ikke er harry Potter fan

Særdeles fin mulighed for at få et overordnet billede af byen

Det er en særdeles fin mulighed for at få et overordnet billede af byen, så man derefter kan vælge de seværdigheder, man vil besøge. Og såvel chauffører som guiderne ved stoppestederne var søde og meget hjælpsomme.

Fantastisk for alle med bare lidt kendskab til Harry Potter.

Selve besøget hos Warner Brothers var fantastisk men busturen der ud var frygtelig. Dobbelt dækker bus med folie for vinduerne så der ikke var ordentligt udsyn. En del af familien blev køresyge.

Spændende, interessant og helt eventyrlig oplevelse

Selvom jeg ikke er Harry Potter fan, er det bestemt et must at besøge Harry Potter Studiet, også selvom man ikke har børn eller børnebørn med til London.

Titelbillede: opopododo, CC BY 2.0