Oplevelser i
Los Angeles

Tag et kig bag dine favoritfilms kulisser, og nyd byens udfordrende bakker og gyldne strande.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De 10 bedste seværdigheder og aktiviteter i Los Angeles

L.A. har det hele, kultur, natteliv, sol, sand og Hollywood Hills. Men da det er USAs næststørste by, kan det være lidt af en udfordring at finde ud af, hvor du skal begynde. Her kommer en liste med udvalgte oplevelser og attraktioner i Los Angeles, der hjælper dig på vej.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Los Angeles?

  Det er bedst at besøge byen om sommeren. Fra juni til september er der masser at lave for turister. Strandvejret er perfekt og solen skinner hver dag.

 • Hvordan kommer jeg rundt?

  Los Angeles har et velfungerende offentligt trafiknet i visse dele af byen, men ikke overalt. I Los Angeles turistvenlige områder kan du rejse rundt til seværdighederne med bus, sporvogn og metro. Men hvis du vil tage på sightseeing og se mere af Los Angeles på egen hånd, er det en god ide at leje en bil.

 • Hvor skal jeg bo?

  I downtown finder du de billigste overnatningsmuligheder. Der er fremragende hoteller med gode trafikforbindelser til byen, men man befinder sig ikke så tæt på seværdighederne. West Hollywood er også et dejligt område, men dyrere. Alternativt kan du bo på stranden i Santa Monica.

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-08:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommeren er bedst i Los Angeles med godt vejr og masser af udendørsaktiviteter, også selvom der er mange turister.

Andre seværdigheder i Los Angeles

Vil du se alle oplevelser i Los Angeles? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Los Angeles

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.353 anmeldelser

Dagen var lidt kølig, så tilsyneladende havde mange mennesker aflyst. Det var bare os to og en anden person, men alligevel gik turen fortsat, hvilket var fantastisk. Turguiden Sammy priviede os med tæpper til beskyttelse mod de hårde vinde. Der er kun ét stop, hvor du kommer ud og tager billeder med Hollywood-skiltet og LA's skyline i centrum, men der er masser af tidspunkter undervejs, hvor bilen stopper et øjeblik for at lade dig tage billeder af berømthedene. Alt i alt nød vi turen, og det var en god måde at bemærke steder, som du synes er værd at vende tilbage til på egen hånd.

Vi havde Jason som vores tour person. Hvis du vil vide alt om LA / Hollywood, få Jason. Han delte og viste os så meget i LA / Hollywood. Ud af alle de busture, vi havde i LA, var Jason bedst. Tip ham godt i slutningen, fordi han er det værd. Én note kører også han meget hurtigt, så hold dit kamera klar til enhver tid, ellers vil du gå glip af pletterne. Jason, vi ønsker dig godt ude i LA / Hollywood, at du har en god personlighed for virksomheden.

En kæmpe oplevelse

Det var en stor oplevelse og parken er ikke kæmpestor så er overskueligt. Vi havde udvalgt et par ting som vi ville prøve og startede i lower lot. Og arbejdede os opad. Det skulle vise sig at være ok for det længste vi stod i kø var 40 minutter. Spiste derinde og det er dyr i forhold tik hvad man får men sådan er det jo bare.

En fantastisk måde at se det meste af Los Angeles på kort tid. Bussen kører rundt på alle de steder, hvor man skal se, og du får masser af dejlige oplysninger til hver under turen. Der kan være live eller forindspillede fortællinger på flere sprog, og for mig er den live en bedre. Meget værdig oplevelse!

Fantastisk

Super god tur hvor der ikke manglede noget. Alle pengene vær.