Ting at gøre Los Angeles

Tag et kig bag dine favoritfilms kulisser, og nyd byens udfordrende bakker og gyldne strande.

Ofte stillede spørgsmål om Los Angeles

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Los Angeles?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Los Angeles?

Andre seværdigheder i Los Angeles

Vil du se alle oplevelser i Los Angeles? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Los Angeles

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 9.875 anmeldelser

Vi havde en fantastisk dag i Universal Park Los Angeles. Attraktioner er meget gode og familievenlige. Da vi ankom, så snart det åbnede, var vi i stand til at gøre næsten alle de attraktioner, vi ønskede (selvom på en lørdag i midten af juli), fordi der er meget mindre ventetid om morgenen. Planlæg på den anden side picnicen i betragtning af prisen på måltiderne og ventetiden på at spise. NB: billetten tillader dig ikke at forlade parken og derefter vende tilbage til den. Parktider gælder (ikke dem, der er angivet på Få din guide). Tilfreds med Get your Guide kundeservice, som hurtigt kunne svare på mine spørgsmål inden besøget.

God rute - det giver bestemt mening at booke denne tur ved starten i LA for at få et indledende overblik. I hvert fald hvad angår Hollywood, Mulholland Drive, Beverly Hills. Vi stod så af ved det kinesiske teater på vej tilbage. Det var selvfølgelig meget praktisk, da vi alligevel ville derned. Bussen er åben - så vær opmærksom på påklædningen. For LA-standarder fandt jeg, at prisen var meget rimelig.

Super park, virkelig fantastiske fordybende universer, meget seje eller utrolige attraktioner. Virkelig fantastisk studietur at lave! Det mangler bare flere svimlende attraktioner, hvor hoveddelen er baseret på 3D/4D og virkelig fantastiske illusionsspil. Fantastisk oplevelse, men hvis vi leder efter store 8'ere, tager vi til 6 flag eller en anden park i regionen, ikke Universal Studios...

Miriam var en meget behagelig og professionel guide. Vandreturen tager omkring 2 timer med flere interessante punkter, hvor du kan tage souvenirbilleder.

Super tur med mange interessante detaljer og mega flotte områder