Oplevelser i

Los Angeles

Tag et kig bag dine favoritfilms kulisser, og nyd byens udfordrende bakker og gyldne strande.

Vælg datoer

De 10 bedste seværdigheder og aktiviteter i Los Angeles

L.A. har det hele, kultur, natteliv, sol, sand og Hollywood Hills. Men da det er USAs næststørste by, kan det være lidt af en udfordring at finde ud af, hvor du skal begynde. Her kommer en liste med udvalgte oplevelser og attraktioner i Los Angeles, der hjælper dig på vej.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Los Angeles?

  Det er bedst at besøge byen om sommeren. Fra juni til september er der masser at lave for turister. Strandvejret er perfekt og solen skinner hver dag.

 • Hvordan kommer jeg rundt?

  Los Angeles har et velfungerende offentligt trafiknet i visse dele af byen, men ikke overalt. I Los Angeles turistvenlige områder kan du rejse rundt til seværdighederne med bus, sporvogn og metro. Men hvis du vil tage på sightseeing og se mere af Los Angeles på egen hånd, er det en god ide at leje en bil.

 • Hvor skal jeg bo?

  I downtown finder du de billigste overnatningsmuligheder. Der er fremragende hoteller med gode trafikforbindelser til byen, men man befinder sig ikke så tæt på seværdighederne. West Hollywood er også et dejligt område, men dyrere. Alternativt kan du bo på stranden i Santa Monica.

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-08:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommeren er bedst i Los Angeles med godt vejr og masser af udendørsaktiviteter, også selvom der er mange turister.

Andre seværdigheder i Los Angeles

Vil du se alle oplevelser i Los Angeles? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Los Angeles

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.044 anmeldelser

Godt indblik i hvordan film laves, super god guide D.J.

Kan absolut anbefales, for at få det reelle indtryk af hvordan man manipuleres, når man sidder og er fuldstændig opslugt af en eller anden film.

Short check in and waiting and super view of LA and Hollywood. If you have time and funds then go for an extended tour with ie Venice Beach.

Amazing experience! Would definetely reccomend this tour for everyone and the guides are really good and know what they are talking about!