Tilføj datoer

Los Cahorros

Los Cahorros

Los Cahorros: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Vandretur i Los Cahorros de Monachil-kløften

1. Granada: Vandretur i Los Cahorros de Monachil-kløften

Udforsk vidundere i Los Cahorros, en rute, der er meget værdsat af vandrere, som har erfaring i Sierra Nevada National Park. Rejs fra Granada til Los Cahorros de Monachil for at nyde denne lette, familievenlige tur med en guide. Du bliver hentet i Granada og ankommer til Monachil på bare 20 minutters kørsel. Start din vandretur på en rute, der giver dig mulighed for at se de smukkeste elementer i Sierra Nevada National Park. Spadser langs Monachil-floden og kryds dens hængebroer. Gå på eventyr i det indre af kløften og også gennem en smal hulelignende tunnel, før du endelig når en lidet kendt sti på toppen af kløften med en utrolig udsigt. Denne sti tager dig gennem nogle af de mest spektakulære landskaber i Andalusien. Hold energien oppe undervejs med et stykke frugt eller en müslibar. Vend tilbage til Granada ved slutningen af dit vandreeventyr. Lad dig fascinere af denne rute, som du kan nyde på alle tider af året. Om sommeren kan du starte om morgenen, hvor turen vil være udholdelig, og du vil nyde behageligt varmt vejr i de første 30 minutter. Bagefter forvandler landskabet sig til et køligt område med flodbredden som ledsager og træernes skygge til at beskytte dig. Om foråret vil du være vidne til et imponerende skue med frodigt grønt, der omfavner hele floden, og fuglenes behagelige sang, der fejrer dette sted. Om efteråret vil de stærke farver hypnotisere dig og skabe et unikt og fængslende landskab. Og endelig kan du om vinteren nyde dette sted uden at skulle have for meget frakke på, mens du beundrer den skønhed, som Sierra Nevada har at tilbyde dig på denne tid af året. Det må du ikke gå glip af! Tilbagelagt distance: 6,5 km Positiv hældning: 270m Anslået rejsetid: 3:00h Rejsetid fra Granada til udgangspunktet 30 minutter Rejsetid fra Monachil til Granada 30 minutter

Fra Granada: Sierra Nevada guidet 4x4-safari med 1 drink

2. Fra Granada: Sierra Nevada guidet 4x4-safari med 1 drink

Oplev nogle af de bedste udsigter over Sierra Nevada-bjergene, der omgiver Granada, og nyd betagende panoramaer over den gamle by fra hemmelige udsigtspunkter. På turen kører du ad stier, der går over tusind år tilbage, fra visigoterne og arabernes tid. Efter afhentning i Granada centrum kører vi i 4x4-køretøjer mod de tårnhøje tinder i de nærliggende bjerge nord for byen. Vi når op i 2500 meters højde og får en fantastisk udsigt over de højeste tinder på den iberiske halvø, og vi nyder en drink i en bjerghytte med panoramaudsigt. Udforsk nordsiden af Sierra Nevadas for at se de højeste tinder på den iberiske halvø, der klatrer til højder på mere end 3.000 meter. Forundres over det fantastiske landskab, inklusive den højeste top på den iberiske halvø, Mulhacen, som er opkaldt efter en af de sidste konger i Alhambra. Lær om geologi, biologi og historie i denne region, hvor romere, arabere og vestgotere levede. Til sidst besøger du en bjerghytte med panoramaudsigt, hvor du kan nyde et typisk andalusisk måltid (omkostninger ikke inkluderet). De vigtigste seværdigheder: - Den romerske guldmine i Cenes de la Vega: floden, der forsyner Alhambra, har guld, og romerne opdagede det tæt på Granada. - Camino de los Neveros: Dette var maurernes vej til Sierra Nevada for at høste is i de varme somre. - Genil-floden: Sierra Nevadas hovedflod, som udspringer i det højeste bjerg på Den Iberiske Halvø: Mulhacen - Cahorros de Monachil: Smuk kløft udgravet af Monachil-floden - Mulhacen-toppen, den højeste på det spanske fastland

Granada: Guidet dagsvandring i Los Cahorros de Monachil

3. Granada: Guidet dagsvandring i Los Cahorros de Monachil

På denne guidede vandretur kan du opleve den alpine skønhed kun en kort køretur fra Granada. Tag med en lokal guide, mens du udforsker bjergene omkring byen Monachil, kendt som Los Cahorros. Tag på en vandretur langs Monachil-floden, og nyd synet af Sierra Nevada på den anden side. Begynd din tur i Granada, hvor du møder din guide og tager på en kort køretur for at nå byen Monachil. Lige bag rådhuset parkerer du og begiver dig ud på din vandretur. Gå langs Monachil-floden, indtil du når frem til kalkstenskløften. Fortsæt ad stien, og kryds flere hængebroer over kløften. Kig ned i kløften for at få et glimt af de udfordrende klatreområder, som "Cahorros-skolen" frekventerer. Gå længere op ad floden, mens du klatrer op ad trapper og bruger forankrede jernstænger som gelænder. Næst går du ind i Palomas-tunnelen, som er skabt af store stenblokke, der er indlejret i den smalle del af kløften. Når du når den anden side, kan du nyde den friske duft af fyrreskov, der omgiver dig. Derefter kan du beundre den betagende udsigt til toppe af Cerro Huenes, "Los Pollos" og "Cerrajón"." Følg din guide langs en hængebro for at begynde din hjemrejse. Inden du når Monachil, kan du holde pause langs flodbredden for at få en panoramaudsigt over Los Cahorros og en sommerbadning. Når du er ankommet til byen igen, kan du nyde en afslappende tur tilbage til Granada for at afslutte din tur.

Adventure Cahorros, Monachil/ Klatring og abseiling Granada

4. Adventure Cahorros, Monachil/ Klatring og abseiling Granada

Cahorros-parken i Monachil er et særligt sted for bjergbestigning og dermed for udøvelse af aktiviteter som rapelling, vandring og grotteklatring. Med udgangspunkt fra Granada by og kun 35 minutters kørsel vil du være på et storslået sted med store klippevægge og hængebroer, der løber gennem Monachil-floden, her kan du øve dig i lidt bjergklatring, derefter vil vi gå ind i en lille grotte for at stige et par meter op indenfor og komme ud gennem dens øverste del, derefter rappeler vi ned igen til stien, hvis forholdene er gode, vil vi også rappele langs et 15 meter højt vandfald. Til sidst vil du nyde vores picnicfrokost med en afsluttende skål.

Granada: Los Cahorros guidet vandretur om eftermiddagen

5. Granada: Los Cahorros guidet vandretur om eftermiddagen

Granada Los Cahorros Guided Afternoon Hiking Tour er en 6-timers tur til Mirador de Los Cahorros-området, der ligger i Sierra Nevada-bjergene. Trekkingdelen af turen varer i 3 timer. En lokal guide vil møde dig ved Æselmonumentet på Plaza de la Romanilla og tage dig med til transportstedet for at komme til området Los Cahorros. Turen tager omkring 30 minutter. Når du ankommer, vil resten af turen foregå til fods. Først vil guiden føre gruppen ned til dybet af Mirador de Los Cahorros ved at følge Monachil-floden. Stien vil være stejl og op ad bakke, indtil du når toppen af Mirador de Los Cahorros, som byder på en fantastisk udsigt. Her kan gruppen holde pause og nyde de snacks, som guiden har sørget for, sammen med det panoramiske landskab. Derefter fortsætter turen ned ad bakke for at opdage de omkringliggende vandfald. På vejen støder man på Cueva de Las Palomas, en smal grotte, som man skal kravle under. Når gruppen når frem til vandfaldene, kan du tage endnu et hvil og bade under nogle af vandfaldene. Efter besøget ved vandfaldene fører guiden gruppen tilbage, hvor I skal krydse en lang hængebro, gå langs klippeterrænet og klatre korte strækninger, når det er nødvendigt. Når gruppen når frem til transportstedet, kan den lokale rejseleder, hvis der er tid, stoppe ved en tapasbar for at få en hurtig tapas. På denne tur får du mulighed for at opdage de skjulte perler i Los Cahorros-området. Du vil opleve fantastiske udsigter over landskaberne, bade under naturlige vandfald, gå, kravle og klatre, alt imens en lokal guide fører dig til de skjulte stier og informerer dig om omgivelserne.

5 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Los Cahorros

Andre seværdigheder i Los Cahorros

Vil du se alle oplevelser i Los Cahorros? Klik her for en fuld oversigt