Tilføj datoer

Los Tarantos

Tilgængelige aktiviteter

2 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Los Tarantos

Vil du se alle oplevelser i Los Tarantos? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Los Tarantos

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.366 anmeldelser

Showet var helt utroligt, man kan se på den måde, de alle ser på hinanden, at de er passionerede og bare nyder det, de laver. det føltes heller ikke som en sætliste, de gentog bare, det føltes, at de følte musikken og gik med til at improvisere og se dem alle gøre det og være så synkroniserede med hinanden viser bare, hvor talentfulde de er, det var mit højdepunkt og jeg kan ikke anbefale det nok!

En spontan booking en time før showet, og jeg kan sige, at det har været et af højdepunkterne på min Barcelona-rejse. Musikerne og sangeren i showet er betagende talentfulde, og kemien mellem dem og danserne er ganske imponerende. Jeg anbefaler dig virkelig at booke det, hvis du vil opdage en flamencooplevelse!

Meget flot show, vi er fordybet i spansk kultur, danserne er virkelig talentfulde og passionerede, det var det, vi følte. Det er virkelig omvejen værd, ingen grund til at betale mere, denne var perfekt! Beliggende på den smukke PLACA REIAL, kunne vi derefter nyde en romantisk drink, jeg anbefaler!

Vidunderligt!!!! Danserne, musikerne, intensiteten, atmosfæren... alt var perfekt!!! For pladser først til mølle! Kom mindst 30 minutter i forvejen!

utroligt show, topprofessionelle og engagerende. Super anbefales