Tilføj datoer

Louvre Museum

Verdens mest besøgte museum kan prale af utallige genstande og mesterværker fra forhistorie til nutid.

Louvre Museum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Paris: 1-times bådtur på Seinen

1. Paris: 1-times bådtur på Seinen

Tag på en bådtur t/r på Seinen, der begynder ved foden af Eiffeltårnet. Glid under Paris' broer, og nyd en række smukke monumenter langs vandvejen, mens du lytter til audioguiden om Paris og de seværdigheder, du passerer. På bådturen passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, rådhuset, Louvre og meget mere. Tag en bådtur om aftenen for at få et anderledes perspektiv på Lysenes By, når byen oplyses efter mørkets frembrud.  Individuelle audioguider tilbydes på 14 sprog og giver kommentarer om Paris og byens historie, monumenter og arkitektur. Bemærk, at audioguiden er tilgængelig via din smartphone, når du opretter forbindelse til wi-fi ombord.

Paris: Billet til Louvre Museum med tidsspecifik entré

2. Paris: Billet til Louvre Museum med tidsspecifik entré

Udforsk Louvre i dit eget tempo med en billet med tidsbestemt entré, der sikrer, at du kan komme ind inden for 30 minutter. Se ikoniske kunstværker såsom Mona Lisa og Venus fra Milo. Oplev mesterværker fra renæssancen og gamle egyptiske levn sammen med malerier fra det 13. til det 20. århundrede. Museet åbnede første gang den 10. august 1793 og udstillede kun 537 malerier. Efter at være blevet lukket i 1796 på grund af strukturelle problemer, genåbnede det i 1801 med en større samling under navnet Musée Napoléon (Napoleons museum).  Samlingen har siden da fået 20.000 værker. Nu er der 8 afdelinger: Egyptiske oldtidsfund, oldtidsfund fra det nære Østen, græske, etruskiske og romerske oldtidsfund, islamisk kunst, skulptur, dekorativ kunst, malerier, tryk og tegninger.

Paris: Spring køen over i Louvre Museum Guidance til Mona Lisa

3. Paris: Spring køen over i Louvre Museum Guidance til Mona Lisa

Louvre var i lang tid, før det blev et museum i 1793, en af de franske kongers hovedresidenser. Det ligger i hjertet af Paris, dækker et areal på 73.000 kvadratmeter og rummer verdens største samling af kunstværker fra civilisationer, der er over 7.000 år gamle, til det 19. århundrede. Museets samlinger er opdelt i 8 afdelinger: De er opdelt i otte afdelinger: egyptiske oldtidsfund, græske, etruskiske og romerske oldtidsfund, orientalske oldtidsfund, islamisk kunst, malerier, skulpturer, kunstværker og grafik. Ved ankomsten kan du beundre dette mesterværk malet af Leonardo da Vinci i 1506 og et af de mest berømte kvindeportrætter i verden, og værten vil lade dig nyde museet i dit eget tempo.

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off opdagelsesbustur

4. Paris: Tootbus Hop-on Hop-off opdagelsesbustur

Oplev det bedste af Paris på kun en, to eller tre dage med denne hop-on hop-off-tur! De 100 % rene busser giver dig en komfortabel og bekvem måde at se byens største seværdigheder og attraktioner, herunder Louvre-museet, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet og meget mere. Mens du går rundt i byen, kan du bruge audioguide-kommentaren til at lære mere om Paris og hoppe af ved et hvilket som helst stop for at udforske seværdighederne mere detaljeret. Besøg Louvre-museet, beundr Notre Dame-katedralen, gå på shopping på Champs-Elysées, besøg toppen af Triumfbuen eller Eiffeltårnet, og nyd den fantastiske udsigt over byen. Gå en tur i Latinerkvarteret, Marais eller Ile de Saint Louis, og lær mere om Paris gennem audioguide-kommentaren. Der er en børnevenlig kanal til rådighed for de små på engelsk og fransk. Din billet er gyldig i 24, 48 eller 72 timer ved første validering, og du kan hoppe på og af bussen så mange gange du vil inden for gyldighedsperioden. Rutens stoppesteder er som følger: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Big Bus hop-on hop-off-sigthseeingtur

5. Paris: Big Bus hop-on hop-off-sigthseeingtur

Få fantastisk udsigt, og oplev den charmerende atmosfære i Paris ombord på en dobbeltdækker sightseeingbus. Vælg mellem en 24- eller 48-timers hop-on hop-off -billet eller opgrader til den 48-timers deluxe-billet, som inkluderer en billet til en bådtur på Seinen. Kør forbi ikoniske attraktioner som Notre Dame og Sacre Coeur. Se seværdighederne langs den overdådige Champs-Elysees, det historiske Grand Palais, Opera Garnier og Louvre. Oplev Paris på en rundvisning med daglige afgange. Du kan slutte dig til turen på et hvilket som helst af rutens stoppesteder: EiffeltårnetChamp de MarsOpéra GarnierLouvre-pyramiden / Big Bus-informationscentretLouvre Pont des ArtsNotre DameMusée d'OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Louvre: Guidet rundvisning med skip køen-billet

6. Louvre: Guidet rundvisning med skip køen-billet

Spring de notorisk lange køer til Louvre over, og besøg museets vigtigste attraktioner. Din ekspertguide vil afsløre subtile detaljer om de udstillede kunstværker, som de fleste besøgende aldrig får kendskab til. Se "Mona Lisa", "Venus fra Milo" og "Nike fra Samothrake". Rundvisningen byder også på græske og romerske antikviteter som den 4.000 år gamle "Den store sfinks fra Tanis", berømte værker af Da Vinci og Rafael og højdepunkter fra den franske romantik. Skulpturer som Michelangelos "Døende Slave" og Antonio Canovas "Amor og Psyche" tilføjer endnu en dimension til oplevelsen. I Apollo-galleriet får du et glimt af Louvres egen fortid som kongeligt palads før Ludvig XIV flyttede hoffet til Versailles. Den lige så overdådige indretning fra det andet kejserdømme er også bevaret i Napoleon-lejlighederne. Efter turen kan du fortsætte med at udforske Louvre på egen hånd.

Paris: Aftenbådtur på Seinen med aperitif

7. Paris: Aftenbådtur på Seinen med aperitif

Nyd Paris' nattelys på en sightseeingrundfart på Seinen med en aperitif. Lyt til DJ's elektro-popmix, som DJ Tommy Marcus har skabt specielt til lejligheden, med en drink efter eget valg i hånden. Sug panoramaudsigten over Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-broen, Concorde-pladsen, Petit og Grand Palace, Marie-broen og mange flere til dig. Du kan vælge mellem et glas champagne, et glas vin eller øl, eller en sodavand, som du kan nyde under bådturen.

Louvre: Entrébillet med indgangstidspunkt og audioguide

8. Louvre: Entrébillet med indgangstidspunkt og audioguide

Med denne billet til Louvre kan du udforske et af verdens bedste kunstmuseer i dit eget tempo. Spring billetkøen over, og gå direkte til sikkerhedskontrollen, inden du ser nogle af verdens fineste kunstværker. Det historiske slot, der huser Louvre, ligger på Seinens højre bred. Her kan du opleve mange ikoniske værker, man bare skal se, såsom Mona Lisa og Venus fra Milo. Du kan opleve mesterværker fra renæssancen, relikvier fra det gamle Egypten, malerier fra det 13. til det 20. århundrede, tryk fra den kongelige samling og meget mere. Museet slog dørene op for første gang den 10. august 1793 med en udstilling af bare 537 malerier. Efter at være blevet lukket i 1796 på grund af strukturelle problemer genåbnede det i 1801 med en større samling under navnet Musee Napoleon. Mange værker blev beslaglagt og leveret tilbage til deres oprindelige ejere efter Napoleons nederlag ved Waterloo. Samlingen blev udvidet, da Ludvig 18. og Karl 10. regerede, og i tiden under det 2. franske kejserrige blev samlingen udvidet med hele 20.000 værker. Antallet af kunstværker i samlingen er steget støt siden den tredje franske republik, og siden 2008 har samlingen været inddelt i 8 afdelinger: egyptiske antikviteter, nærøstlige antikviteter, græske, etruskiske og romerske antikviteter, islamisk kunst, skulptur, dekorativ kunst, malerier og tryk og tegninger. Personer under 18 år og EU-borgere under 26 år kommer gratis ind mod fremvisning af gyldigt ID.

Paris: Reserveret adgang til Louvre og 1-times bådtur

9. Paris: Reserveret adgang til Louvre og 1-times bådtur

Få nøglerne til byen Paris med en kombineret billet til Louvre og en bådtur på floden. Spar tid med en praktisk kombinationsbillet, der lader dig smutte forbi de lange køer. Lad dig betage af kunstgenstande, fra det gamle Egypten til renæssancen, i dit eget tempo. Derefter kan du slappe af på en 1-times bådtur på floden og se byen fra en anden vinkel. Se verden glide forbi fra en behagelig båd, der afgår dagligt fra Eiffeltårnet. Billetten til bådturen gælder for en valgfri dag inden for de næste 6 måneder. Bådene afgår fra Eiffeltårnet ca. hvert 30. minut, 7 dage om ugen

Louvre: Guidet rundvisning med valgfri entrébillet

10. Louvre: Guidet rundvisning med valgfri entrébillet

Oplev en af verdens vigtigste kunstsamlinger på en guidet rundvisning på Louvre-museet, og lad dig betage af genstande fra det gamle Egypten og italiensk renæssancekunst. Det ville tage måneder at se hele samlingen, men du vil følge en nøje planlagt rute, så du oplever alle højdepunkterne. Betragt da Vincis gådefulde Mona Lisa, og se Antonio Canova følelsesladede "Psyche genoplivet af Amors kys". Hør den sande historie, der er skildret i Gericaults "Medusas Tømmerflåde". Kom ind i Napoleons tidligere lejligheder for at beundre paladsets smukkeste indretning og en samling af kronjuveler. Mesterværkerne fortsætter med "Venus fra Milo"-skulpturen, der har inspireret et utal af kunstnere. Gå ned i Louvre-slottets kælder, og se fundamentet af slottet, der engang stod på stedet. Vælg mellem 2 muligheder: Få din billet og en guidet rundvisning med en af de guidede rundvisninger på flere sprog, hvor du kan skippe billetkøen. Hvis du allerede har billet eller museumspas, kan du også vælge den guidede rundvisning for indehavere af en billet eller et museumspas.

Tilgængelige aktiviteter

199 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 13

Andre seværdigheder i Louvre Museum

Vil du se alle oplevelser i Louvre Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Louvre Museum

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 88.593 anmeldelser

Det var virkelig en god oplevelse! Der var 9 af os (2 familier), hurtig og velorganiseret boarding, fra Get your guide-appen gik alt meget godt, meget præcise og klare oplysninger! Godt klaret! Vi reserverede 4 besøg hos dem, og alt gik perfekt! Højt anbefalet!

Louise er et fantastisk sted med meget at se . I stedet for Mona Lisa vil vi anbefale Bonaparte lejlighed. Helt overvældende.

Fint med en Combi billet. Både museum og bådture på Seinen Perfekt at vi to dag på museum og aften til bådtur

Vores guide Monica var virkelig sød og rigtig god til at fortælle!! Rigtig god tur og alle penge værd.

Fantastisk museum. Der var kun få min. kø, men stadig rart at have købt billet i forvejen.