Løvegården

71 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Løvegården

Løvegården: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

Nyd fleksibiliteten og friheden ved en selvledende rundtur i Granada med din audioguide med GPS-navigation. Når du har hentet din personlige turistnavigator og din adgangstid til Alhambra-paladset, kan du springe køen over til Alhambra og se den udsøgte detaljerede islamiske kunst og arkitektur i Generalife-haverne, Nasrid-paladserne og Alcazaba-fæstningen. Din audioguide vil give detaljerede forklaringer om Alhambra og Generalife, mens du går. Efter dit besøg på Alhambra og inden du afleverer audioguiden tilbage, kan du gå på opdagelse i byens bedste kulturelle tilbud, tapasbarer, monumenter og museer. Følg tipsene fra din GPS-navigator, og slap af om aftenen med en massage, hyg dig med venner på en god restaurant, spil golf eller besøg en forlystelsespark.

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

Ingen tur til Granada er komplet uden at se Alhambra, det eneste tilbageværende fæstningskompleks fra byens islamiske periode - så benyt dig af denne rundvisning med en erfaren guide. Du vil blive forelsket i dette monumentale kompleks: se fæstningen (Alcazaba), Nasridpaladserne (valgfrit), Generalife-haverne og -paladset og flere smukke steder spredt rundt omkring i dette kompleks. Træd ind på disse utrolige steder og indånd Nasridkongedømmets historie og kunst. Din officielle guide vil forklare oprindelsen og udviklingen af et af de mest besøgte monumenter i verden og begejstre dig med dets udsøgte sammensmeltning af andalusisk kunst og kultur. Hvis du vælger denne mulighed, inkluderer din billet adgang til alle stederne, herunder Nasridpaladserne. Vælg desuden transportmuligheden for at reducere rejsestress og få mest muligt ud af dit besøg i dette unikke og fantastiske monumentkompleks.

Fra Sevilla: Alhambra-paladset med mulighed for Albaycin-tur

Fra Sevilla: Alhambra-paladset med mulighed for Albaycin-tur

Følg den rute, som forfatteren Washington Irving tog, og se Alhambra-paladset og Generalife-haverne samt byen Granada. Din guide tager dig med ind i Tusind og én nats magiske verden, mens du går på opdagelse bag den mauriske arkitektur og lærer om paladsets historie. Gør dit besøg til en ekstraordinær og rig oplevelse. Med en guidet tur i Alhambra har du en af de officielle turistguider til din rådighed, en ekspertfortolker af Granadas arv. Din guide vil føre dig gennem alle dele, der udgør den "røde fæstning", og vil også besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om dette spektakulære monument. Forundres over små og smalle gader, hvis du vælger den valgfri tur i det unikke og magiske distrikt Albayzin

Alhambra: Billet og rundvisning inkl. Nasrid-paladserne

Alhambra: Billet og rundvisning inkl. Nasrid-paladserne

Oplev stemningen fra middelalderens Granada med en uforglemmelig guidet rundvisning i Alhambra og Generalife, som er på UNESCO's verdensarvliste. Vær rolig ved tanken om, at din billet til den prægtige by inkluderer adgang til Nasrid-paladserne, Alcazaba-fæstningen og Generalife. Du kan endda vælge mellem en rundvisning i lille gruppe eller en privat oplevelse, alt efter hvad du foretrækker.  Din lokale ekspertguide vil hente dig lige uden for komplekset, så du er sikker på at få adgang til Alhambra via en separat gruppeindgang. Du vil også have fornøjelsen af separat gruppeadgang sammen med din guide, når du skal ind i Generalife-paladset.  Nyd roen i emirens gamle sommerpalads Generalife, der omfatter en smuk rosenhave, beplantede gårdhaver og afslappende vandinstallationer. Hør alt om byen Granada og Alhambras historie i disse rolige omgivelser.  Sammen med din guide besøger du Nasrid-paladserne, de gamle mauriske paladser, hvor du kan se de ikoniske islamiske dekorative detaljer helt tæt på. Nyd de farverige geometriske fliser og diverse vandinstallationer i gårdhaven, herunder den berømte Patio de los Leones. Fans af arkitektur og kunst vil nyde stedets ikoniske islamiske og mudéjar stilarter. Besøg Alcazaba med din guide, hvor du vil se den kongelige fæstning, der er så solid, at den blev brugt i flere århundreder efter, den blev bygget. Tag trapperne op i klokketårnet, hvor du ville kunne nyde en uovertruffen udsigt over Granada, herunder kvartererne Albaicín og Sacromonte. Du er velkommen til at udforske komplekset ved turens afslutning, hvis du har lyst til at nyde haverne eller besøge andre steder som Karl 5.s palads, et renæssancepalads fra det 16. århundrede. Nyd den betagende udsigt over det gamle arabiske kvarter i Granada, Albaicín, fra mange udsigtspunkter i det mauriske paladskompleks.

Granada: Hurtig guidet tur til Alhambra og Nasrid-paladserne

Granada: Hurtig guidet tur til Alhambra og Nasrid-paladserne

Opdag det fascinerende og mystiske Alhambra. I årevis har det gamle paladsanlæg været det mest besøgte monument i Spanien og det største overlevende symbol på den islamiske kultur i den vestlige civilisation. Vælg en gruppetur, eller vælg den private mulighed for en tur med dig og dit selskab alene. Lær Alhambra og dets paladser at kende på en afslappet og detaljeret måde med hjælp fra din kyndige ekspertguide. Historie og legende er blandet sammen i denne juvel af Nasrid-arkitektur, der på perfekt vis kombinerer vand, lys, arkitektur og vegetation. Alhambra er den eneste paladsby fra det islamiske herredømmes tid over den iberiske halvø, der er bevaret. Denne tur giver dig adgang til hele fæstningskomplekset, herunder Alcazaba, Generalife, Carlos V's palads og moskébadene. Udnyt dit besøg i dette arkitektoniske vidunder til at meditere og forstå, med hjælp fra din guide, den magi og symbolik, der omgiver hver af disse bygninger.

Granada: 3 timers guidet tur i Alhambra og Generalife-haverne

Granada: 3 timers guidet tur i Alhambra og Generalife-haverne

Alhambra har siden 1984 været på UNESCO's Verdensarvsliste og er et slots- og fæstningskompleks, der engang husede Nasrid-dynastiets sultaner. Se den spektakulære blanding af detaljerig islamisk kunst og arkitektur på denne 3-timers tur med en officiel guide. Udforsk Løvegårdens kunstneriske skønhed, mens din guide fører dig gennem marmorsøjlegangen. Gården er kendt for sin ikoniske, muslimske udsmykning med blå og gule fliser, og den er et imponerende eksempel på den prægtige islamiske arkitekt- og ingeniørkunst. Fortsæt til Nasridernes palads, og besøg desuden paladserne Mexuar, Comares og Leones. Turen slutter ved Generalife, de arabiske sultaners sommerpalads og haver.

Granada: Alhambra og Nasrid-paladserne guidet tur om aftenen

Granada: Alhambra og Nasrid-paladserne guidet tur om aftenen

Udforsk Alhambra om natten, og opdag skønheden i Nasrid-paladserne. Oplev skønheden i dine omgivelser væk fra de store menneskemængder og varmen i dagtimerne, og nyd freden og roen i dine omgivelser. Mød din guide, og begynd din tur med en gåtur langs Alhambras ydermur. Beundr Puerta de la Justicia, en imponerende hesteskobue, der er toppet af et firkantet tårn. Udforsk Alhambras område under nattehimlen. Se detaljer, som de fleste besøgende går forbi om dagen, og beundr det sidste store mauriske palads, der blev bygget i Europa. Gå ind i Nasrid-paladserne, de private kongelige kamre, som blev bygget af Nasrid-emirerne. Beundr de pragtfulde og indviklede dekorationer i rummene og gårdspladserne, der er oplyst om aftenen. Beundr de kunstfærdigt udskårne trælofter og kompleksiteten i det islamiske geometriske design. Oplev al denne udsøgte skønhed uden de menneskemængder, der normalt er der i dagtimerne. Udforsk Carlos V's palads, og se med ærefrygt på den monumentale facade på denne imponerende renæssancebygning. Oplev gårdspladsen med dens toetagers collonade med 32 søjler.

Granada: Alhambra-tur for små grupper med Nasrid-paladser

Granada: Alhambra-tur for små grupper med Nasrid-paladser

Hvor du træder ind i lokalerne, vil du få en kort introduktion for at sætte dig ind i den rette kontekst. Dit besøg i Nazari-monumentet omfatter tre hovedområder: Alcazaba, de Nasridiske paladser og Generalife-haverne, hvis rækkefølge varierer alt efter omstændighederne og tidspunktet for adgang til Palacios Nazaríes. Din guide bestemmer rækkefølgen og informerer gruppen om den, inden turen påbegyndes. Karl V's palads er også inkluderet i besøget, selv om adgangen er gratis uden billetter.

Granada: Guidet skip køen-tur til Alhambra og Generalife

Granada: Guidet skip køen-tur til Alhambra og Generalife

Oplev den uforglemmelige muslimske paladsby Alhambra, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og som engang var hjemsted for sultanerne fra Nasrid-dynastiet. Lær mere om dens rige historie og kunstfærdige, mauriske arkitektur af en professionel guide, mens du går rundt i det enestående velbevarede middelalderlige citadel og udforsker både Nasridpaladserne og Generalife-haverne. Inde i paladsbyen og når forklaringerne er blevet modtaget, kan du nyde den kunstneriske skønhed i Patio de los Leones. Gården, der er kendt for sin ikoniske muslimske blå og gule flisedekoration, er et fantastisk eksempel på den islamiske arkitekturs og ingeniørkunsts pragt. Besøg derefter Mexuar-paladset, det ældste palads i komplekset, og Comares-paladset, som var sultanens officielle residens samt stedet for tronsalen. Til sidst kan du tage til Lions-paladset, som anses for at være højdepunktet i nazarisk kunst. Afslut din rundvisning ved sultanens sommerpalads øst for Alhambra. Generalife er indrammet af et betagende landskab og omgivet af et væld af vegetation og grønne åbne områder.

Fra Costa del Sol: Tur til Granada og Alhambra Rundvisning i Nasridernes palads

Fra Costa del Sol: Tur til Granada og Alhambra Rundvisning i Nasridernes palads

Opdag hemmelighederne ved Alhambra Palace, den mest besøgte attraktion i Spanien. Slap af med afhentning fra forskellige mødesteder på Costa del Sol og i Malaga, før du tager til paladset. Undervejs kan du nyde panoramaudsigten over Sierra de Malaga, før du når den historiske by Granada. Ved ankomsten til Alhambra kan du besøge Charles V -paladset, Generalife -haverne, Nasrid -paladserne og den berømte Patio de los Leones. Nyd fritiden i Granadas centrum, hvor du kan udforske arkitekturen i en af de mest magiske og emblematiske byer i verden. Tag dig også tid til at nyde områdets udsøgte gastronomi, inden du vender tilbage til Costa de Sol.

De mest populære seværdigheder i Granada

Oplevelser i Løvegården

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Løvegården

Vil du se alle oplevelser i Løvegården? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Løvegården

Samlet bedømmelse

4.5
(22.695 anmeldelser)

Besøget på Alhambra er en af de smukkeste oplevelser, du kan få, lydguiden er meget veludført og vil blive hos dig for evigt. Ærgerligt, det var en dårlig dag, med regn, blæst og kulde. At vende tilbage med solen.

Meget flot besøg, meget varm velkomst og enkle forklaringer. Lydguiden til at downloade til din mobiltelefon er meget behagelig og tillader et besøg i dit eget tempo med alle de nødvendige forklaringer.

Fremragende ligetil service fra booking til hele oplevelsen, meget høfligt personale og meget hjælpsomt ved afhentningsstedet for afhentning af billet vil bruge igen

Denne side er storslået og bør ikke gå glip af. Retningslinjerne for afhentning af billetter var præcise, ingen problemer med at finde mødestedet

Du kan ikke tage til Granada uden at besøge Alhambra. Fremragende organisation