Ting at foretage sig
Lübeck

Alle aktiviteter

61 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede ting at lave i Lübeck

Hamborg: 1-times havnerundfart

Hamborg: 1-times havnerundfart

Tag på havnerundfart i Hamborg, og lyt nøje til den tysktalende guide, når du sejler forbi Speicherstadt-kvarteret, HafenCity, Köhlbrand-broen, Elbfilharmonikerne og meget mere. Se de mest ikoniske af byens 2.400 konstruktioner, der krydser vandveje, kanaler og havnebassin. Stig ombord på båden, og udforsk byens mange attraktioner, afhængigt af tidevand og tidspunkt på dagen. Undervejs vil du lære interessante fakta om byen og dens historie samt de indgående og udgående skibe. Læn dig blot tilbage, og nyd den fantastiske udsigt fra vandet. Beundr den historiske Speicherstadt (pakhuskvarteret) med de smalle vandveje, den moderne HafenCity, de utallige broer over floden Elben, de travle låse- og containerterminaler, det store Blohm & Voss-skibsværft og Köhlbrand-broen. Afslut din tur, og gå fra borde på startstedet.

Lübeck: 1-times byrundtur med splash-bus

Lübeck: 1-times byrundtur med splash-bus

Oplev en unik attraktion i Lübeck: "Splashtour", en bus, der forvandler sig til en båd.  Kaptajnen vil byde dig velkommen ved busstoppestedet og tage dig med på en rejse gennem sin hjemby, og blande personlige historier med historiske kendsgerninger, så oplevelsen bliver helt særlig. Denne tur vil give dig et helt andet syn på byen. På denne 1-times tur, vil du se de mest interessante og smukkeste hjørner af hansestaden. Højdepunktet er det spektakulære 'plask', når denne bus pludselig bliver et skib og kører på Trave, forbi Lübecks maleriske bylandskab. Nyd livekommentarer på tysk, hvilket giver dig indsigt i Lübecks historie, kronede dage og de mest berømte indbyggere. Rejs gennem Lübeck havn og omkring den historiske gamle bydel. Fra vandet kan du se alle de vigtigste seværdigheder, herunder Lübecks 7 tårne, Holstentor, utallige broer, det romantiske havedistrikt og de historiske huse i den gamle bydel. Under turen får du et glimt af hverdagslivet i Lübeck, når I passerer unikke, små butikker, historiske huse og utallige seværdigheder.

Lübeck: Underholdende tur gennem skjulte gårde

Lübeck: Underholdende tur gennem skjulte gårde

Opdag de smukkeste gårde og korridorer i Lübeck på en guidet tur. Bliv ført ad smalle stier til de små, maleriske gårdspladser, som byen er berømt for. Udforsk de små boder, hvor arbejderne plejede at bo, og fordyb dig i den lokale historie. Lær alle mulige interessante fakta om Hanseforbundet, og hvordan byens befolkning steg kraftigt i middelalderen. Hør, hvorfor der skulle skabes plads til beboelse, hvilket førte til opførelsen af smalle og skæve korridorer mellem forhusene. Se klostergårdene og bliv ført tilbage i tiden. Beundr, hvordan købmands- og skipperenker blev indkvarteret på den tid.

Lübeck: Scavenger Hunt og selvledende rundvisning i byen

Lübeck: Scavenger Hunt og selvledende rundvisning i byen

Lær Lubeck at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagten på din telefon, skal du bruge appen og de integrerede kort til at begynde dit eventyr foran det smukke Burgtor , en del af de oprindelige middelalderlige bymure. Derefter skal du gå til Helligåndens hospital , som husede de fattige og syge i middelalderen. Forundres over de indviklede vægmalerier og de små kupeer, der var beregnet til beboerne. På hvert stop kan du få mere at vide om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Fortsæt med at lære mere om Lubecks kultur ved at besøge Theater Lübeck. Gå derefter til Buddenbrookhaus, en charmerende bygning med kunstfærdige facader, som engang var hjemsted for forfatterne Thomas og Heinrich Mann. Stop ved Marienkirche, en middelalderlig basilika bygget i det 13. århundrede, der ligger på det højeste punkt i Lübecks gamle bydel i købmandskvarteret. Vandre videre gennem byen til Stadtverwaltung Hansestadt og derefter til Museum Holstentor, byens anden gotiske port. Skrid dybere ind i byen og beundr arkitekturen i Peterskirken og også Museumsquartier St. Annen, som tidligere var et augustinerkloster. Før du afslutter spillet, kan du stoppe ved den tårnhøje domkirke i Lübeck og lære om dens udvikling i det 12. århundrede af Henrik Løven.

Lübeck: underholdende guidet tur til den gamle bys højdepunkter

Lübeck: underholdende guidet tur til den gamle bys højdepunkter

Kunne du tænke dig at få de første, vidunderlige indtryk af den traditionsrige hansestad Lübeck og også lære lidt om hansestadens berømte historie og særlige arkitektur? Så tag med os på en informativ gåtur gennem den gamle bydel, der er fredet som verdenskulturarv. Den begynder ved Lübecks verdensberømte vartegn, Holstentor, foran byens berømte skyline med syv tårne og fører dig gennem de historiske gader til Lübecks andre seværdige murstensbygninger, såsom rådhuset og Marienkirche. En afstikker til Lübecks middelalderkorridorer og klostergårde bør ikke mangle på vores tur. Når turen er slut, vil du forstå, hvorfor hansestaden Lübeck er en af de mest besøgte byer i Europa.

Lübeck: Selv-Guided Walking Tour Søfartskvarter

Lübeck: Selv-Guided Walking Tour Søfartskvarter

Udforsk Lübeck, et af Tysklands UNESCO-arvsteder, i dit eget tempo, og se byens søfartskvarter på denne interessante og historiske tur. Gå gennem Marien-Magdalenen-kvarteret, opkaldt efter skytshelgenen for Burgkloster, et tidligere kvarter for søfarende og rejsende, præget af mange kroer og hostels og orienteret mod langdistancehandelshavnen. Tag en afslappet 3-4 timers gåtur gennem de gamle gader, stræder og passager, der er typiske for Lübeck, for at opdage hemmeligheder i baggårde og for at se nærmere på de mange små detaljer undervejs. Besøg museumshavnen og det tidligere red light-distrikt, og nyd et fantastisk udsigtspunkt højt oppe på Burgkloster. Mød mafiafugle, håndvævere, en ridderorden, en tryllekunstner og meget mere. På turens stoppesteder er der underholdende opgaver at løse og sjove spørgsmål at besvare. Hvem ved for eksempel, hvad et næseskjold er? Turen er en god måde at komme ud og opdage nye ting på sammen med familie, venner eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Lübeck af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Lübeck! *** Godt at vide om Lübeck Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Eriks eventyr -moderne skattejagt for børn i Lübeck

Eriks eventyr -moderne skattejagt for børn i Lübeck

Oplev en uforglemmelig rejse, mens du udforsker de fortryllende seværdigheder ved de følgende landemærker: - Puppenbrücke - Holstentor - Salzspeicher - Dom zu Lübeck - Lübecker Markt - Marienkirche - Traveufer - Historische Gänge Forbered dig på et spændende byeventyr, hvor dine børn kommer med på en fængslende rejse fyldt med hjernevridende gåder. I nutidens digitale tidsalder er børn naturligt tiltrukket af deres smartphones, og på denne spændende ekspedition vil deres enheder blive forvandlet til interaktive rejseguider, der introducerer dem til Erik, en karakter, der har brug for deres hjælp. Når du hjælper dine børn med at løse forskellige opgaver, vil I aktivt engagere jer og knytte bånd til hinanden. Det adskiller vores tur fra konventionelle byture med guider, hvor deltagerne blot lytter passivt. Med vores tur kan du vælge, hvornår du vil begynde på dit eventyr, og hvornår du vil afslutte det. Farvel til stive tidsplaner og behovet for at følge grupper eller guider. Alt, hvad du behøver, er en smartphone med en aktiv internetforbindelse for at deltage i det sjove. _________________ Sådan fungerer det: _________________ - Indløs din GetYourGuide-kupon på vores hjemmeside, og i løbet af få øjeblikke modtager du et startlink via e-mail. Klik på linket for at kickstarte din spændende skattejagt. - Nyd den afmærkede rute, der fører jer fra det ene fascinerende sted til det næste. Undervejs skal du og dine børn løse gåder og puslespil. - Når hver opgave er løst, vil Erik give dig hints og afsløre den næste udfordring, der venter. Du er velkommen til at tage på denne fornøjelige tur, når det passer dig. Vi foreslår dog, at du gør det i dagslys for at få den bedste oplevelse. Undervejs er du velkommen til at holde pauser efter behov, så du kan nyde skønheden ved bestemte seværdigheder eller et lille måltid.

Lübeck: Selvguidet vandretur og skurvognsjagt

Lübeck: Selvguidet vandretur og skurvognsjagt

Oplev Lübecks skjulte perler på en selvguidet vandretur i hansestaden. Besøg Holstentorplatz, St. Aegidien-kirken og andre interessante attraktioner, mens du bruger din smartphone til at løse gåder. Gå til udgangspunktet i hjertet af Lübeck og begynd din søgen. Lykkeforsker Merle er ude af held. Det var meningen, at hun skulle komme til Lübeck for at forske, men er blevet fanget i en storm og kan ikke klare det. Nu har hun brug for din hjælp. Tag på en kreativ ekspedition gennem Lübecks gamle bydel på Merles vegne og opdag byens romantiske side. Gå uden for den slagne vej, mens Merle guider dig til inspirerende steder, fra Lübeck Teater til en lille café. Løs gåder, tegn, skriv poesi og mere, alt imens du lærer byen Lübeck at kende. Spil i dit eget tempo, og hold pause, når du har brug for en pause.

Lübeck Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Lübeck Selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Lübeck: Udlejning af elbåd - uden kørekort

Lübeck: Udlejning af elbåd - uden kørekort

Overrask dine venner eller din familie med denne unikke oplevelse. Bevæg dig frit på Lübecks vandveje, og oplev flair og seværdigheder på UNESCO's verdensarvsliste. Bådene kræver ikke kørekort og er efter instruktion nemme at styre for alle fra 18 år og opefter, selv uden forudgående kendskab. Alle både har lydløse og emissionsfrie elektriske drev. Udstyret med behagelige sædehynder og et bord er der intet, der står i vejen for en afslappet bådtur med maksimalt 6 personer pr. båd. Også ideel til firmaarrangementer.

Ofte stillede spørgsmål om Lübeck

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Lübeck?

Topattraktionerne, der skal opleves i Lübeck:

Se alle seværdigheder i Lübeck, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Lübeck?

Disse er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Lübeck:

Se alle tilbud og rabatter i Lübeck på GetYourGuide

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Lübeck?

Disse er de mest populære museer og udstillinger i Lübeck:

Se alle museer og udstillinger i Lübeck på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Lübeck

Oplevelser i Lübeck

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Lübeck

Vil du se alle oplevelser i Lübeck? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lübeck

Samlet bedømmelse

4.4
(697 anmeldelser)

Bemærk, familier: book ikke med Getyourtour. De afspejler ikke familietaksterne, og du betaler oveni. Du kan få billetter bekvemt og direkte på molen, og der er så mange tilbud, at du kan bestemme spontant. Turen var sjov, guiden var sjov og afslappet. Vi havde godt vejr, og der var god plads til at sidde udenfor og nyde udsigten. Da prammene er relativt små, kommer de meget tæt på containerskibene, hvilket garanterer et godt udsyn. Beskrivelsen er ikke helt korrekt. Du bestiller ikke et bestemt tidspunkt, billetten er gyldig hele dagen.

Sjov og anderledes oplevelse. Men vil i ikke godt være venlig at fjerne baggrundsmusik, samt de meget gentagne måger, det udholdelig at høre på, og man havde lyst til at komme væk så hurtigt som muligt. Sæt gerne lidt tysk slager, eller lidt pop musik på, evt. Waterloo med ABBA så havde oplevelsen været helt anderledes. Selve rundturen både på land og vand, var rigtig god.

Det var en super oplevelse. Guiden var både morsom og god til at fortælle om byens historie. Det er klart en oplevelse som vi vil anbefale videre. Fuld valuta for pengene.

Ærgerligt der ikke var oversat til engelsk. Man får intet ud af historien hvis man ikke kan tysk.

Det var en stor oplevelse ... guiden var i godt humør og gjorde et fremragende stykke arbejde