Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Lübeck

Vores mest anbefalede ting at gøre i Lübeck

Hamborg: 1-times havnerundfart

1. Hamborg: 1-times havnerundfart

Tag på havnerundfart i Hamborg, og lyt nøje til den tysktalende guide, når du sejler forbi Speicherstadt-kvarteret, HafenCity, Köhlbrand-broen, Elbfilharmonikerne og meget mere. Se de mest ikoniske af byens 2.400 konstruktioner, der krydser vandveje, kanaler og havnebassin. Stig ombord på båden, og udforsk byens mange attraktioner, afhængigt af tidevand og tidspunkt på dagen. Undervejs vil du lære interessante fakta om byen og dens historie samt de indgående og udgående skibe. Læn dig blot tilbage, og nyd den fantastiske udsigt fra vandet. Beundr den historiske Speicherstadt (pakhuskvarteret) med de smalle vandveje, den moderne HafenCity, de utallige broer over floden Elben, de travle låse- og containerterminaler, det store Blohm & Voss-skibsværft og Köhlbrand-broen. Afslut din tur, og gå fra borde på startstedet.

Lübeck: Scavenger Hunt og selvledende rundvisning i byen

2. Lübeck: Scavenger Hunt og selvledende rundvisning i byen

Lær Lubeck at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagten på din telefon, skal du bruge appen og de integrerede kort til at begynde dit eventyr foran det smukke Burgtor , en del af de oprindelige middelalderlige bymure. Derefter skal du gå til Helligåndens hospital , som husede de fattige og syge i middelalderen. Forundres over de indviklede vægmalerier og de små kupeer, der var beregnet til beboerne. På hvert stop kan du få mere at vide om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Fortsæt med at lære mere om Lubecks kultur ved at besøge Theater Lübeck. Gå derefter til Buddenbrookhaus, en charmerende bygning med kunstfærdige facader, som engang var hjemsted for forfatterne Thomas og Heinrich Mann. Stop ved Marienkirche, en middelalderlig basilika bygget i det 13. århundrede, der ligger på det højeste punkt i Lübecks gamle bydel i købmandskvarteret. Vandre videre gennem byen til Stadtverwaltung Hansestadt og derefter til Museum Holstentor, byens anden gotiske port. Skrid dybere ind i byen og beundr arkitekturen i Peterskirken og også Museumsquartier St. Annen, som tidligere var et augustinerkloster. Før du afslutter spillet, kan du stoppe ved den tårnhøje domkirke i Lübeck og lære om dens udvikling i det 12. århundrede af Henrik Løven.

Lübeck: Guidede ture i baggårde og gyder

3. Lübeck: Guidede ture i baggårde og gyder

Opdag de smukkeste gårde og korridorer i Lübeck på en guidet tur. Bliv ført ad smalle stier til de små, maleriske gårdspladser, som byen er berømt for. Udforsk de små boder, hvor arbejderne plejede at bo, og fordyb dig i den lokale historie. Lær alle mulige interessante fakta om Hanseforbundet, og hvordan byens befolkning steg kraftigt i middelalderen. Hør, hvorfor der skulle skabes plads til beboelse, hvilket førte til opførelsen af smalle og skæve korridorer mellem forhusene. Se klostergårdene og bliv ført tilbage i tiden. Beundr, hvordan købmands- og skipperenker blev indkvarteret på den tid.

Lübeck: Selv-Guided Walking Tour Søfartskvarter

4. Lübeck: Selv-Guided Walking Tour Søfartskvarter

Udforsk Lübeck, et af Tysklands UNESCO-arvsteder, i dit eget tempo, og se byens søfartskvarter på denne interessante og historiske tur. Gå gennem Marien-Magdalenen-kvarteret, opkaldt efter skytshelgenen for Burgkloster, et tidligere kvarter for søfarende og rejsende, præget af mange kroer og hostels og orienteret mod langdistancehandelshavnen. Tag en afslappet 3-4 timers gåtur gennem de gamle gader, stræder og passager, der er typiske for Lübeck, for at opdage hemmeligheder i baggårde og for at se nærmere på de mange små detaljer undervejs. Besøg museumshavnen og det tidligere red light-distrikt, og nyd et fantastisk udsigtspunkt højt oppe på Burgkloster. Mød mafiafugle, håndvævere, en ridderorden, en tryllekunstner og meget mere. På turens stoppesteder er der underholdende opgaver at løse og sjove spørgsmål at besvare. Hvem ved for eksempel, hvad et næseskjold er? Turen er en god måde at komme ud og opdage nye ting på sammen med familie, venner eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Lübeck af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Lübeck! *** Godt at vide om Lübeck Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Lübeck: Selvguidet vandretur og skurvognsjagt

5. Lübeck: Selvguidet vandretur og skurvognsjagt

Oplev Lübecks skjulte perler på en selvguidet vandretur i hansestaden. Besøg Holstentorplatz, St. Aegidien-kirken og andre interessante attraktioner, mens du bruger din smartphone til at løse gåder. Gå til udgangspunktet i hjertet af Lübeck og begynd din søgen. Lykkeforsker Merle er ude af held. Det var meningen, at hun skulle komme til Lübeck for at forske, men er blevet fanget i en storm og kan ikke klare det. Nu har hun brug for din hjælp. Tag på en kreativ ekspedition gennem Lübecks gamle bydel på Merles vegne og opdag byens romantiske side. Gå uden for den slagne vej, mens Merle guider dig til inspirerende steder, fra Lübeck Teater til en lille café. Løs gåder, tegn, skriv poesi og mere, alt imens du lærer byen Lübeck at kende. Spil i dit eget tempo, og hold pause, når du har brug for en pause.

Eriks eventyr -moderne skattejagt for børn i Lübeck

6. Eriks eventyr -moderne skattejagt for børn i Lübeck

Oplev en uforglemmelig rejse, mens du udforsker de fortryllende seværdigheder ved de følgende landemærker: - Puppenbrücke - Holstentor - Salzspeicher - Dom zu Lübeck - Lübecker Markt - Marienkirche - Traveufer - Historische Gänge Forbered dig på et spændende byeventyr, hvor dine børn kommer med på en fængslende rejse fyldt med hjernevridende gåder. I nutidens digitale tidsalder er børn naturligt tiltrukket af deres smartphones, og på denne spændende ekspedition vil deres enheder blive forvandlet til interaktive rejseguider, der introducerer dem til Erik, en karakter, der har brug for deres hjælp. Når du hjælper dine børn med at løse forskellige opgaver, vil I aktivt engagere jer og knytte bånd til hinanden. Det adskiller vores tur fra konventionelle byture med guider, hvor deltagerne blot lytter passivt. Med vores tur kan du vælge, hvornår du vil begynde på dit eventyr, og hvornår du vil afslutte det. Farvel til stive tidsplaner og behovet for at følge grupper eller guider. Alt, hvad du behøver, er en smartphone med en aktiv internetforbindelse for at deltage i det sjove. _________________ Sådan fungerer det: _________________ - Indløs din GetYourGuide-kupon på vores hjemmeside, og i løbet af få øjeblikke modtager du et startlink via e-mail. Klik på linket for at kickstarte din spændende skattejagt. - Nyd den afmærkede rute, der fører jer fra det ene fascinerende sted til det næste. Undervejs skal du og dine børn løse gåder og puslespil. - Når hver opgave er løst, vil Erik give dig hints og afsløre den næste udfordring, der venter. Du er velkommen til at tage på denne fornøjelige tur, når det passer dig. Vi foreslår dog, at du gør det i dagslys for at få den bedste oplevelse. Undervejs er du velkommen til at holde pauser efter behov, så du kan nyde skønheden ved bestemte seværdigheder eller et lille måltid.

Lübeck: underholdende guidet tur til den gamle bys højdepunkter

7. Lübeck: underholdende guidet tur til den gamle bys højdepunkter

Kunne du tænke dig at få de første, vidunderlige indtryk af den traditionsrige hansestad Lübeck og også lære lidt om hansestadens berømte historie og særlige arkitektur? Så tag med os på en informativ gåtur gennem den gamle bydel, der er fredet som verdenskulturarv. Den begynder ved Lübecks verdensberømte vartegn, Holstentor, foran byens berømte skyline med syv tårne og fører dig gennem de historiske gader til Lübecks andre seværdige murstensbygninger, såsom rådhuset og Marienkirche. En afstikker til Lübecks middelalderkorridorer og klostergårde bør ikke mangle på vores tur. Når turen er slut, vil du forstå, hvorfor hansestaden Lübeck er en af de mest besøgte byer i Europa.

Lübeck: Skattejagtstur på mobilen med 10 højdepunkter

8. Lübeck: Skattejagtstur på mobilen med 10 højdepunkter

Der venter dig et moderne møde med byen, når du løser vanskelige gåder, men du afdækker interessant information. Allerede fra den første opgave bliver du nedsænket i en verden fuld af skjulte spor og mystiske hentydninger. I kommunikerer aktivt med hinanden, og tilbringer tid sammen, mens du lærer med dine venner eller din familie. Du bestemmer selv, når du starter og slutter dit eventyr, helt uafhængigt af rejseguider og grupper. Det eneste du har brug for for at deltage er en smartphone med en fungerende internetforbindelse. Efter indløsning af din voucher til byspillet på hjemmesiden, sender dine guider dig straks et link via e-mail. Derfra kan du starte skattejagten ved at åbne linket via din smartphone. Du følger en rute, der tager dig fra den ene turistattraktion til det næste, besvarer kloge spørgsmål og løser vanskelige gåder på vejen. Under denne tur ser du seværdigheder som Puppenbrücke, Holstentor, Liebesbrücke, Slums-kvarteret, Lübeck Domkirke, Sankt Petri-kirken, Mariakirken og rådhuset. Hvis du har problemer med at løse en opgave, kan du bruge systemet til at få flere spor og endda vise det korrekte svar. Du kan selvfølgelig også frit bruge internettet som en videnskilde. Ved afslutningen af hver opgave modtager du spændende information og underholdende historier om den pågældende seværdighed.

Lübeck: Klassisk tur i hansestaden

9. Lübeck: Klassisk tur i hansestaden

Oplev hansestaden Lübeck og dens uovertrufne arkitektur, som var en væsentlig årsag til, at byen i 1987 blev udpeget til UNESCO-verdensarvsted, som Tysklands første. Se Lübecks unikke skyline, der prydes af byens 5 vigtigste kirker, den verdensberømte byport Holstentor og murstenshuset Kaufmannshäuser. De er alle med til at fortælle Østersø-byens flere hundrede år lange historie. Hør interessante historier om byens historie. Begynd ved den berømte Holstentor og fortsæt til Salzspeciherhäusern, forbi byens tidligere industrihjerte, Lübeck havn. Fortsæt til det berømte rådhus med den traditionelle hanseatiske arkitektur og historie, og derefter til den hyggelige Teufelchen og Mariakirken. Afslut turen med en spadseretur gennem de berømte gader, og se de dekorerede huse på Buddenbrook-Haus.

Lübeck: 1-times byrundtur med splash-bus

10. Lübeck: 1-times byrundtur med splash-bus

Oplev en unik attraktion i Lübeck: "Splashtour", en bus, der forvandler sig til en båd.  Kaptajnen vil byde dig velkommen ved busstoppestedet og tage dig med på en rejse gennem sin hjemby, og blande personlige historier med historiske kendsgerninger, så oplevelsen bliver helt særlig. Denne tur vil give dig et helt andet syn på byen. På denne 1-times tur, vil du se de mest interessante og smukkeste hjørner af hansestaden. Højdepunktet er det spektakulære 'plask', når denne bus pludselig bliver et skib og kører på Trave, forbi Lübecks maleriske bylandskab. Nyd livekommentarer på tysk, hvilket giver dig indsigt i Lübecks historie, kronede dage og de mest berømte indbyggere. Rejs gennem Lübeck havn og omkring den historiske gamle bydel. Fra vandet kan du se alle de vigtigste seværdigheder, herunder Lübecks 7 tårne, Holstentor, utallige broer, det romantiske havedistrikt og de historiske huse i den gamle bydel. Under turen får du et glimt af hverdagslivet i Lübeck, når I passerer unikke, små butikker, historiske huse og utallige seværdigheder.

Alle aktiviteter

47 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Lübeck

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Lübeck?

Andre seværdigheder i Lübeck

Vil du se alle oplevelser i Lübeck? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lübeck

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 697 anmeldelser

Meget, meget rart mandskab, det var varmt i båden (på trods af regnen), toilettet var meget rent og et selvbetjent ølkøleskab var tilgængeligt - perfekt!

Fantastisk tur med levende forklaringer. Du kan købe drikkevarer og de vil blive serveret 😌. Et MUST efter min mening!

Den unge Hamburg-guide var simpelthen fantastisk. Meget sjov, informativ og simpelthen autentisk. Altid en fornøjelse

Super sjov guide, der fortæller dig en masse interessante fakta. Meget underholdende.

Det kunne jeg meget godt lide. Jeg vil gentage denne aktivitet.