Oplevelser i
Lucca

Vælg datoer

Topseværdigheder i Lucca

Ofte stillede spørgsmål om Lucca

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Lucca?

Andre seværdigheder i Lucca

Vil du se alle oplevelser i Lucca? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lucca

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 872 anmeldelser

Fantastisk guide. Lækker frokost. Venlig familiedrevet vingård.

Hvilket sjovt par timer brugt med Luca, vores guide. Han talte fremragende engelsk og gav os en meget interessant rundvisning i Lucca, der skitserede historien og forskellige vartegn. Der syntes ikke at være noget spørgsmål, han ikke kunne svare på! Cyklerne var lette at håndtere og i god stand, og den lille familiedrevne vingård var som at blive inviteret til frokost af en fjern familie. Turen var meget enkel og viste vinfremstilling i lille skala, men de besvarede eventuelle spørgsmål, vi havde, og vi fik prøvet 3 meget flinke vine med en lækker frokost. Der var ikke noget hårdt at sælge for at få os til at købe mere vin, men det gjorde vi alligevel! Ligesom vi skulle forlade himlen åbnet, blev vi inviteret tilbage til at drikke kaffe, indtil regnen var gået. Hele dagen følte vi, at vi fik meget personlig service og ikke skyndte os videre til næste trin på noget tidspunkt. Jeg vil meget anbefale denne tur.

Puccini-koncerter er et must i Lucca

Hvis du besøger Lucca og har musikfølsomhed, selv uden at være operaekspert, skal du gå til disse Puccini-koncerter. Jeg gik med min mand og begge elskede det. Det er kun en time og er smuk og sjov musik. Stederne er altid pakket, så det er bedre at booke på forhånd. Musicalen er populære operaer, sangere er af meget høj kvalitet, og tiden er lige før middag. Det var en fantastisk måde at afslutte vores dag på. Gå ikke glip af det.

En rigtig god tur op i bjergene til vingården, hvor vi så lidt af naturen og vores guide fortalte noget derom. Vi var i vinmarkerne og smagte på de næsten modne bær. En skam at der ikke var høstet nogle, så vi så ikke hvordan man bearbejder druerne, fik det kun fortalt. Vinsmagning med lidt til ganen var god og fornøjeligt. Vi var en tur omkring Monte Carlo, en lille by bygget omkring et gammelt fæstning inden vi kørte hjemover.

Fantastisk og meget professionel en times show. Stort udvalg, der adskiller sig hver aften. Værd at gå og høre de fantastiske sangere også med en fabelagtig akustik

En spændende dag

Vi er meget tilfredse havde en god og interessant dag Med dejlig vin og mad der passer sammen (interessant) Super god guide ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️