Tilføj datoer

Ting at gøre Lyon

Den franske by blev grundlagt af romerne og byder på Unesco-listede bydele, gourmetmad og et livligt natteliv.

Tilgængelige aktiviteter

  • Bådture på Rhône
  • Fransk mad og vin
  • Udforsk Lyon
  • Lyon med Segway/cykel/cykeltaxi
Vi fandt 63 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 4

Ofte stillede spørgsmål om Lyon

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Lyon?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Lyon?

Andre seværdigheder i Lyon

Vil du se alle oplevelser i Lyon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lyon

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 4.640 anmeldelser

Sådan en fantastisk oplevelse! Vil helt klart anbefale dig at booke det! Jeg vil råde dig til at spise morgenmad før den tur! Vores mødested er blevet ændret, men vi har fået besked 2 dage i forvejen. Lille gruppe på 8 + guide/chauffør (Christopher, hvis jeg ikke tager fejl), taler perfekt engelsk og gav os al information under turen. 3 stop omkring Golden Stones Village. 1. picknick-stop ved Kapellet med den smukke udsigt. 2. stop - gå rundt i den gamle landsby. 3. stop ved vingården Dominans, hvor vi lærte om drueplantning, dyrkning og hvordan vin produceres. Afsluttet med den dejlige vinsmagning med lidt snacks.

Rigtig god udflugt. Mødte hurtigt, guide, transport og medrejsende alle fremragende. Start dagen med 3 smagninger og en croissant med udsigt over vinmarker og dale, før du går videre til den smukkeste landsby for en halv times vandring. Endelig et vingårdsbesøg - 5 flere smagninger med ost/kødudvalg til 2. morgenmad. Guide meget vidende, interessant. Alle spørgsmål let besvaret. Kunne købe vin på vingården, hvis det ønskes. Ankom tilbage til afhentningsstedet omkring 4 timer efter afgang.

Bussen gik til tiden. Den venlige og professionelle chauffør viste beundringsværdig sikkerhed og præcision i kørsel, især i bestigningen af bakken, der fører til Basilica of Notre-Dame de Fourvière. Der er høretelefoner til at lytte til kommentaren om ruten på forskellige sprog, og italiensk er inkluderet. I overensstemmelse med de angivne tider kan du stige af og på bussen for at uddybe dit besøg.

Indfødt af Lyon havde jeg endnu ikke haft mulighed for at gøre denne tur. Besøget af venner fra Martinique gav mig muligheden for at gøre det! Og jeg anbefaler stærkt denne tur!! Hvilket giver dig mulighed for at have et godt overblik over Lyon med klare forklaringer. Vi gjorde næsten turen på én gang, et stop ved Fourviere for et besøg, og vi gik ned med kabelbanen til Old Lyon.

Turen er meget komplet og behagelig. Forklaringerne er talrige og interessante med små anekdoter, der gør hele forskellen. Vinduerne er rene, hvilket gør det muligt at tage smukke billeder og at se godt. Plusset er at kunne lave så mange ture som du vil i løbet af dagen og gå ned og op som du ønsker afhængigt af passagetidspunkterne.