Tilføj datoer

Maarssen
Private rundvisninger

Private rundvisninger
3 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Maarssen

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Maarssen Private rundvisninger

Vecht-floden: Heldagskrydstogt med frokost

1. Vecht-floden: Heldagskrydstogt med frokost

Start din rejse fra dit hotel eller et centralt sted efter eget valg i Amsterdam eller Utrecht. Dit private selskab bliver hentet i bil og kørt til Vecht-floden, hvor I hopper om bord på en klassisk åben båd. Cruise langs Vecht-floden, en af de smukkeste floder i Holland, på denne private heldagstur. Beundr de ikoniske seværdigheder med fascinerende slotte, gamle trækbroer og flodgodser fra det 17. århundrede. Nyd en lækker 3-retters middag på en eksklusiv restaurant med udsigt over floden. Det bedste af det hele er, at du med denne skræddersyede tur kan vælge at gøre et stop for at besøge et af museerne, vindmøllerne eller tage en guidet tur rundt om Slot Zuylen. Fleksibiliteten gør det muligt for dit selskab at se de seværdigheder, som I også ønsker. Sørg for at medbringe dit kamera, så du ikke går glip af at tage flotte billeder.

Amsterdam: Dagstur til floden Vecht med krydstogt og high tea

2. Amsterdam: Dagstur til floden Vecht med krydstogt og high tea

Oplev skønheden ved floden Vecht på denne private dagstur fra Amsterdam eller Utrecht. Kør gennem små landsbyer og se gamle trækbroer, mens du kører langs floden. Sejl forbi lokale slotte på et flodkrydstogt. Forkæl dig selv med en dekadent high tea, mens du kigger ud over floden. Om eftermiddagen bliver du hentet på dit komfortable hotel. Læn dig tilbage og slap af, mens du tager en insiderrute langs den snoede flod. Beundr charmerende landsbyer, trækbroer og historiske godser, mens du kører. Gå ombord på en klassisk båd med åbent tag, og nip til et glas bobler, mens du driver forbi fantastiske slotte, flodgodser fra det 17. århundrede og farverige haver. Du har mulighed for at stoppe for at besøge et lokalt museum eller vindmøller, eller for at købe en guidet tur til slottet Slot Zuylen. Sæt dig til bords til en lækker high tea på en fin restaurant med terrasse ved floden. Vend tilbage til dit overnatningssted om aftenen.

Vecht-floden: Privat sightseeing-krydstogt med middag

3. Vecht-floden: Privat sightseeing-krydstogt med middag

Nyd en privat tur og et sightseeing-krydstogt langs Vecht-floden. Beundr udsigten til naturskønne slotte, gamle trækbroer og flodgodser fra det 17. århundrede med deres te-kupler og farverige haver langs ruten. Nyd en lækker 3-retters middag på en eksklusiv restaurant med udsigt over floden. Start fra dit hotel eller et centralt sted efter eget valg i Amsterdam eller Utrecht. Dit private selskab bliver hentet af guiden i en komfortabel bil og kørt til Vecht-floden, hvor I går ombord på en klassisk båd med åbent tag. Skål med et glas bobler, og nyd de næste to timer med at sejle forbi fantastiske slotte, gamle trækbroer og flodgodser fra det 17. århundrede med deres tehuse og livlige haver. Lyt til en lokal skippers/guides fortællinger om livet langs floden, og få et godt indtryk af de rige købmænds sommerliv i den hollandske guldalder. Nyd en lækker 3-retters middag efter eget valg på en stilfuld restaurant med terrasse ved floden. Efter denne afslappende private tur bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Maarssen

Maarssen

Ofte stillede spørgsmål om Maarssen Private rundvisninger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Maarssen end Private rundvisninger?

Disse andre ting at gøre i Maarssen må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Maarssen

Vil du se alle oplevelser i Maarssen? Klik her for en fuld oversigt