Vores mest anbefalede ting at gøre i Maastricht

Valkenburg: Cave Experience MergelRijk-adgangsbillet

1. Valkenburg: Cave Experience MergelRijk-adgangsbillet

Tjek MergelRijk, en af de bedste attraktioner i Valkenburg. Oplev alt om huler og mergel: fra deres oprindelse for 65 millioner år siden til det seneste inden for 3D-hulemalerier i 2022. Der er en masse smukke ting at se og lave på MergelRijk for alle aldre. Se imponerende sand- og mergelstensskulpturer og lav din egen souvenir af en ægte mergelsten. Børn vil opdage grotten via en sjov skattejagt. Din adgangsbillet inkluderer alle aktiviteter og en flersproget infoguide. Glem ikke at medbringe dit kamera eller din telefon; du vil gerne fange 3D-hulemalerierne.

Valkenburg: Thermae 2000 Spa adgangsbillet

2. Valkenburg: Thermae 2000 Spa adgangsbillet

Slap af og slap af på Thermae 2000, det luksuriøse wellness-resort og 4-stjernede Thermae 2000-hotel. Tilbring en hel dag på de nyrenoverede wellness-faciliteter på dette resort. Nyd aktiviteter fra det nye oplevelsesprogram, som omfatter floating, sangskålssessioner, te-ritualer, start på yoga-lektioner og meget mere. Få glæde af ubegrænset brug af skrubber, salt, shower gel og shampoo. Thermae 2000 ligger på toppen af Cauberg, gemt mellem naturen med en smuk udsigt. Cauberg er Nederlandenes mest berømte bjerg og er kendt, fordi det flere gange har været en del af verdensmesterskaberne i cykling. Ud over verdensmesterskaberne har mange vigtige cykelløb fundet sted på Cauberg, f.eks. Amstel Gold Race. Cauberg er en uundværlig del af Thermae 2000. I 1989 blev der tappet tre kilder i Cauberg til termisk vand. Alle bade i wellness-resortet er udstyret med dette termiske vand.

Maastricht: Escape Tour - Self-Guided Citygame

3. Maastricht: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Flygt fra Maastricht fra det 15. århundrede under denne spændende flugttur. Lær Libertus van Bommel at kende, og hjælp ham med at finde den hemmelige udgang fra Maastricht. I det 15. århundrede herskede kirken og klostret over Maastricht. Prioren for Kruisheren-klostret, Libertus van Bommel, havde derfor mange opgaver. Men desværre lavede Van Bommel noget rod i sine opgaver. Så han måtte ud af byen hurtigst muligt, uden at nogen lagde mærke til ham. Klarer han det? Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå forbi Saint Servatius-basilikaen, beundre smukke steder og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Middelalderens Maastricht: Udendørs Escape Game

4. Middelalderens Maastricht: Udendørs Escape Game

Spil et byspil, der tager dig med på en rejse gennem de historiske hotspots i Maastricht, den romerske bosættelse, der blev til et middelalderligt handelscentrum og fødestedet for euroen. Du vil spille rollen som en ridder på et betagende eventyr, mens du opdager mindre kendte historier fra byens rige historie. Appen giver præcise anvisninger gennem byen. Spil i dit eget tempo. Du er velkommen til at holde pause og udforske dine omgivelser, når du har lyst. Når du har booket spillet, får du en e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. For større grupper kan én person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen voucher. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og møde gruppen til sidst.

Maastricht: Smartphone-spil til udforskning af byen

5. Maastricht: Smartphone-spil til udforskning af byen

Udforsk det historiske centrum af Maastricht, mens du opdager nogle sjove fakta om den verdensberømte violinspiller André Rieu. Gå gennem de skjulte gader, og find livlige pladser og hemmelige hjørner. Nyd en dejlig lokal øl midtvejs på ruten for at hjælpe dig med at få energi til at løse resten af gåderne. Løs 11 sjove lokalitetsbaserede gåder for at opdage usædvanlige og charmerende små steder, få adgang til nysgerrige lokale historier og få anbefalinger til uafhængige caféer og butikker. Denne legende gåtur gennem Maastricht skærper dine sanser og opfordrer dig til at sætte pris på de mest vidunderlige - og små(!) - detaljer omkring dig. Uanset om du kender Maastricht i forvejen eller lige er begyndt at udforske her, giver denne oplevelse dig et perspektiv på opdagelse, der vil inspirere din nysgerrighed, uanset hvor du tager hen næste gang. Nysgerrige fakta: Få mere at vide om byen, opdag hemmelighederne bag de vigtigste attraktioner, og lær om nysgerrige fakta, som du ikke vil læse andre steder. Find monumenter og skjulte hemmeligheder: Vores lokale skaber har skabt en interaktiv tur gennem byen. Kryptiske angivelser får dig til at sno dig gennem byens gader og inviterer dig til at være opmærksom på detaljer, som du normalt ikke lægger mærke til. Når du er ankommet til næste stop, skal du løse et spørgsmål: åbn dine øjne og din hjerne og brug din placering til at finde det rigtige svar! God fornøjelse: Du lærer byen at kende fra et andet synspunkt, mens du laver denne opdagelsesrute. Selv de lokale opdager nye fakta, mens de laver hemmelige bystier!

Hoensbroek: Entrébillet til Hoensbroek Slot

6. Hoensbroek: Entrébillet til Hoensbroek Slot

Vidne eventyr fra en fjern fortid bliver levende på et besøg på Hoensbroek Slot med disse adgangsbilletter. Følg ruten i brochuren eller tag på en skattejagt på slottet. Oplev mere end 40 smukt udsmykkede rum i dette storslåede museumsslot. Gå gennem slottets eventyrlignende gange og over 40 pragtfulde kamre. Tag en selvledende rute, der er beskrevet i turhæftet, som kan fås i kassen. Læs sjove fakta om bygningen og få flere oplysninger fra skiltene i slottets rum. Du kan også udforske slottet med Discover the Castle Tour. Oplev de 10 mest specielle steder ved hjælp af et kort - fra det hemmelige rum til det lille lokum. Børnene kan samle 10 forskellige stempler under deres undersøgelse. I festsalen kan du beundre de pragtfulde sale fra det 18. århundrede med loftsmalerier, lysekroner og forgyldte billeder af grevinde van Hoensbroek. Kravl op i det 60 meter høje befæstede middelalderlige vagttårn. Gå ind i fangekælderen, hvor lyset langsomt slukkes, mens døren låses bag dig.

Maastricht: Tipsbaseret vandretur

7. Maastricht: Tipsbaseret vandretur

På vores tip-baserede tur begynder dit Maastricht-eventyr ved Basilica of Our Lady, hvor vores venlige personlige guide venter på at tage imod dig. Dette ikoniske vartegn er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig rejse gennem hjertet af vores charmerende by Maastricht. Vores tur er åben for alle, hvilket gør den til en virkelig inkluderende oplevelse. Uanset om du rejser alene, er et par eller en gruppe venner, er du mere end velkommen til at tage med os. Vi sætter en ære i at tilbyde dig intet mindre end den bedst tænkelige turoplevelse. Ved afslutningen af vores fælles udforskning overlader vi det til jer at bestemme værdien af denne berigende oplevelse. Vi tror fuldt og fast på, at din opfattelse af turens værdi er et bevis på kvaliteten af vores service. Så hvorfor ikke tage på denne spændende rejse med os og afsløre de skjulte perler og lokale hemmeligheder i Maastricht? Tag med på vores tur, og lad os skabe minder sammen, mens vi opdager byen som en ægte lokal."

"Alkymisten" Maastricht: udendørs flugtspil

8. "Alkymisten" Maastricht: udendørs flugtspil

🧙‍♀️ ALKYMISTEN 🧪 Vi er i nådens år 1555, og mærkelige fænomener finder sted i byen. Josyne, en landsbyboer, der er anklaget for hekseri, bliver arresteret for øjnene af dig af byens vagter. Undersøg sagen for at finde frem til sandheden og årsagerne til denne anklage. Gå ud og mød forskellige vidner, og undersøg de spor, du finder på din vej. Vil du som alkymist være i stand til at bruge dine evner i denne efterforskning, baseret på virkelige fakta, i tide? Vil du vælge at forsvare Josyne, eller vil du vælge at støtte beskyldningen om hekseri? DIT EVENTYR STARTER NU! 🎭 En sjov bytur med et skævt scenarie 🧠 Løs gåder undervejs for at opklare sagen 👀 Find de spor, der er gemt på monumenterne omkring dig 💎 Udforsk de steder, du skal se, og opdag nogle skjulte perler 🔐 Lås op for sjove fakta om de steder, du besøger ⌚ Spil i din egen rytme: start og pause, når du vil 💬 Coddy-teamet er tilgængeligt for dig 7/7 via live chat (9-20)

Maastricht: Museum of Illusions Indgangsbillet

9. Maastricht: Museum of Illusions Indgangsbillet

Nyd en unik og uforglemmelig oplevelse under dit besøg i Maastricht. Tag hele familien og alle dine venner med, der er garanti for sjov for alle aldre i Museum of Illusions Maastricht! Oplev 50 visuelle og interaktive illusioner, blandt andet vores uendelighedsrum, omvendte rum, stoleillusion, hologrammer og mange flere! Forskellige visuelle illusioner lærer de besøgende, hvordan opfattelsen af virkeligheden påvirkes af videnskab, syn, perspektiv og andre stimuli. De interaktive installationer giver mulighed for at blive ét med illusionerne og tage de mest unikke billeder af dine venner og/eller familie. Forbered dig på en oplevelse, der vil udfordre og forbløffe din fantasi!

Maastricht - selvguidet vandretur og skattejagt

10. Maastricht - selvguidet vandretur og skattejagt

Er du på udkig efter ting at lave i Maastricht? Maastricht Scavenger Hunt tager dig med på en selvguidet vandretur med udfordringer i hjertet af byen. Se alle seværdighederne, mens du har det sjovt og lærer noget historie! Du vil gå fra rådhuset til Aldenhofpark og Bonnefanten Museum, mens du tager et par afstikkere og tager forskellige udfordringer op. Maastricht Tourist Scavenger Hunt er en 5,7 km lang selvguidet vandretur med varierede udfordringer. Det bør tage dig mellem 2 og 3 timer at gennemføre den. - En sjov og lærerig oplevelse - Se seværdighederne! 28 steder - Lær noget om den lokale historie - Udfordr din viden: 20 varierede udfordringer - Sjov for alle aldre, også børn - Gå i dit eget tempo: 5,7 km / 3,54-mile - Brug så lidt eller så meget tid, som du vil, til at gennemføre din jagt. Køb 1 skattejagt til dit selskab på 1 til 6 personer.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Maastricht

Alle aktiviteter

22 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Maastricht

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Maastricht

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Maastricht?

Andre seværdigheder i Maastricht

Vil du se alle oplevelser i Maastricht? Klik her for en fuld oversigt