Tilføj datoer

Madame Tussauds Berlin

Vi fandt 10 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Madame Tussauds Berlin

Vil du se alle oplevelser i Madame Tussauds Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madame Tussauds Berlin

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 13.282 anmeldelser

Vi var for første gang en i Berlin, derfor valgte vi en tur med denne bus. Der er et smart system med en "fortæller guide" på en række forskellige sprog, dog ikke Dansk. "Guiderne" er to personer som fortæller/snakker sammen om hvad man kommer forbi. Vi hørte det på Engelsk, hvilket fungerede ganske fornuftigt. Der var dog nogle længere pauser i fortællingen undervejs, men det skyldes måske at hastigheden igennem byen, hænger sammen med den øvrige trafik. Sæderne er af hård plastik på øverste sal, (jeg lagde ikke mærke til om det var det samme på nederste plan. Så hvis man har mulighed for at medbringe et siddeunderlag, vil jeg anbefale andre det.

Fantastisk bustur med masser af information fra guiden. Meget flot kredsløb, gerne igen. Kørt mellem 15.00 og 16.30 - indkørsel ved Neptunbrunnen - på grund af den tætte pendlertrafik sad bussen også fra tid til anden fast i trafikken. De 10 minutters pauser, som guiden havde fastsat, var velvalgte til hurtigt at købe en kop kaffe eller andet.

Vi kunne godt lide det meget! Især vores guide Andy var fantastisk, forklarede alt i detaljer og ikke kun tørt, men også med humor. Vi kunne især godt lide, at vi kunne stå af og på ved hvert stop og dermed se på de forskellige seværdigheder og alt omkring.

En god måde at få et overblik over Berlin fra en god højde. Fleksibiliteten i at man bare hopper på og af fungerer helt fint

Let at have bestilt offentlig transport hjemmefra, skulle kun hente mappen på Berlin Hovedbanegård