Madame Tussauds Berlin

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Madame Tussauds Berlin

Vil du se alle oplevelser i Madame Tussauds Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madame Tussauds Berlin

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.824 anmeldelser

La experiencecia fue positiva en Berlin, men no me paso lo mismo con otros tours que tome en otras ciudades; Dresden: compre un tour que supuestamente incluia varias actividades y cuando llegue a reclamar el vaucher, la senora que atendia dijo que solo podia tomar el bus porque los otros eran en Aleman y perdi el dinero. En München har en komposition til en tur til en af de to castillos og desafortunadamente me perdi llegando y llegué tarde 10 minutos y ya habían salido, pero el dinero no me lo devolvieron por mas que hablé con varias personas de Get your Guide. Me parece injusto haber perdido el dinero así.

Vi havde en deluxe -billet, og alt var virkelig godt. Byrejser gennem regeringsdistriktet og gennem Berlins historie var meget informative og spændende. Vores guide var meget rar og sjov. Med de to forskellige busruter kunne du se alle de vigtige seværdigheder meget godt forklaret. Dejligt igen

Jeg kan ikke forestille mig bedre brug af offentlig transport og nogle rabatter oven i købet. I hvert fald var vi på U-Bahn og S-Bahn (en voksen og en ung) hver dag i 11 dage med EasyCittyPass i Berlin. Simpelthen fantastisk. Vi vil helt sikkert bruge det igen snart.

Det var en rigtig god måde, til at få set byen og det fungerer rigtig fint med at hoppe af og på. Alle guider var søde og meget hjælpsomme.

Dejligt at sidde stille og roligt og køre rundt i byen …til historiske steder og pladser …med en dygtig chauffør og guide .