Madeira

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Madeira

Vil du se alle oplevelser i Madeira? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madeira

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.272 anmeldelser

Vi blev hentet af guide ved hotellet som aftalt på aftalt tidspunkt. Guiden fortalte fint på engelsk, (dog vel meget accent) om omgivelserne og specielle seværdigheder på turen derhen. Venlig og meget imødekommende og fortalte også gerne meget om sine egne bjerg bedrifter. God til at vente og give plads til at tage billeder og nye omgivelserne. Turen i sig selv er i smukke omgivelser, dog lidt gold, men det er årstiden (primo januar). I foråret er der helt sikkert mere frodigt og mere flora. På turen retur kørte vi forbi en lokal bar for at smage på Madeiras Poncha (lokal drik). Guiden gav god tid til dette og kørte os bagefter retur til hotellet til aftalt tid. God tur alt i alt. kan anbefales.

Det var en super fin tur til Monte, der kunne dog godt være afsat lidt længere tid til at se selve byen Monte. Hyggelig tur til nonnernes dal og den lille landsby som er skjult mellem de smukke bjergomgivelser!

Dejlig tur, hvor vi fik lov til at sejle for sejl i et godt stykke tid. Vi fik set 4 flokke af de elegante dyr, og personalet var gode til at udpege, vende og vente til flokken dykkede.

Dejlig tur med masser at se på, dog er benpladsen i deres busser en stor mangelvare-der er ikk nogen

God tur med mange flotte sights. Dygtig guide som gav mange informationer om steder og levevis