Ting at foretage sig
Madeira

Lokal vin i solen lokker mellem vulkanske ekspeditioner, vandreture og kystture på dette øparadis.

Vores mest anbefalede ting at lave i Madeira

Fra Funchal: Økologisk katamaran-delfin-hvalsafari

Fra Funchal: Økologisk katamaran-delfin-hvalsafari

Bliv grøn med den bedste øko-oplevelse med delfin- og hvalsafari på Madeira! Book dit krydstogt på vores specialbyggede miljøvenlige katamaran fra 2022, og nyd en behagelig tur langs sydkysten af Madeira. Hold øje med vidunderlige hvaler og delfiner, der springer og plasker i nærheden. Når livet i havet ankommer, går vores elektriske motorer i gang, så vi kan sejle lydløst og uden emissioner, hvilket er med til at holde hvalerne meget glade! På denne tur sejler vi et par sømil ud fra Funchal på udkig efter alle slags dyreliv som delfiner, hvaler, skildpadder og havfugle. Vi har en af de bedste observationer i Funchal takket være vores observatører fra land, der overvåger havet og dirigerer båden til delfinerne og hvalerne. Vores certificerede guider vil give dig en informativ kommentar og sjove fakta om de hvaler og marine arter, som du kan finde på din tur fra Funchal. På vej tilbage sejler vi tæt på kysten og forbi mange interessante steder som Cabo Girão, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over en af de højeste havklipper i verden! Camara de Lobos Bay - en traditionel fiskerlandsby; det verdensberømte Reid's Hotel, hvor Winston Churchill plejede at bo under sine besøg på Madeira og meget mere! Du vil kunne slappe af og nyde den smukke udsigt over sydkysten af Madeira fra vores flagskib. Magic Dolphin Eco er den eneste specialbyggede katamaran til delfin- og hvalsafari på Madeira med hybrid-elektriske motorer. Den er specielt udviklet til at sikre vores passagerer en sikker, komfortabel og enestående tur. Dens hybrid-elektriske motorer reducerer støj og emissioner, hvilket gør det til den bedste oplevelse ikke kun for vores gæster, men også for vores elskede hvaler! Barservice (2x) med drikkevarer og snacks til rådighed; Toiletter (2x) på dækket er tilgængelige for kørestolsbrugere; To dæk til bedre sightseeing; Fantastisk øvre dæk med 360° panoramaudsigt; Fantastisk skyggeområde på brodækket; Store net og observationsområde for havliv; Siddepladser til alle både inde og ude; Hurtig katamaran - op til 20 knob; Moderne sikkerhedskonstruktion 2022; Stabil og komfortabel sejlads. Vi går meget op i ansvarlig delfin- og hvalsafari og elsker at dele vores viden med dig! Tag med os ud og se havets dyr på den rigtige måde, i naturen! Bemærk: Madeira er en destination i verdensklasse til delfin- og hvalsafari. Men da de er vilde og frie, er det simpelthen ikke muligt at garantere, at man ser hvaler på alle ture. Vi møder hvaler hver dag, og vi gør altid vores bedste for at finde dem. Men hvis din tur er en af de meget få uheldige, vil vi gøre vores bedste for at gøre dig glad! Bemærk: Ankom venligst til vores kontor i Funchal Marina 30 minutter før afgang. I respekt for alle vores gæster sejler båden til tiden. Hvis du ikke når båden, får du ikke pengene tilbage. Bemærk: Aflysninger/bookingændringer skal foretages 24 timer før afgangstidspunktet.

Funchal: Katamarankrydstogt med delfin- og hvalsafari

Funchal: Katamarankrydstogt med delfin- og hvalsafari

Oplev den naturlige skønhed ved Madeiras kystlinje, og se efter livet i havet på dette katamarankrydstogt fra Funchal. Kig efter delfiner, mens du nipper til en drink købt i baren om bord. Se delfiner, hvaler og skildpadder lege i deres naturlige habitat. Året rundt har Madeira forskellige vandpattedyr, der rejser gennem det blå vand. Uanset om du kommer om sommeren eller vinteren, er der gode chancer for at se et af disse fantastiske væsener. Tag en svømmetur i sommersæsonen, eller få et glimt af verden under bølgerne med det medfølgende snorkeludstyr. Slap af på dækket med en forfriskende drink fra baren om bord. Vi er meget engagerede i en ansvarlig delfin- og hvalsafarioplevelse og i at videregive vores viden til dig! Vi tror på, at vi kan gøre en forskel, når vi respekterer dyrelivet, indsamler alt affald, der findes på havet, og reducerer mængden af engangsplastik så meget som muligt. Vi sikrer en rettidig afgang for alle vores gæster. Ankom til vores kontor i Funchal Marina 30 minutter før afgang, hvor vi vil bytte din billet til et boardingkort. Bemærk, at hvis du ikke når båden, er du ikke berettiget til refusion.

Funchal: Vandretur ved solopgang fra Pico do Arieiro til Pico Ruivo

Funchal: Vandretur ved solopgang fra Pico do Arieiro til Pico Ruivo

Vandr i din egen rytme på en selvguidet vandretur på Madeira med afhentning og aflevering ved dit overnatningssted. Udforsk Pico do Arieiro til Pico Ruivo, til solopgang eller en senere morgenplan. Se unikke landskaber mellem Madeiras højeste bjerge (op til 1862 m). Bliv hentet ved din bolig med en delt overførsel (op til 8 gæster pr. varevogn) og kør til det næsthøjeste bjerg, Pico do Arieiro. Få instruktioner og kortforklaringer fra din vært sammen med en tidsplan. Vandring i 5 timer fra Pico do Arieiro til Pico Ruivo og derefter Achada do Teixeira (10 km). Samles op efter vandreturen ved Achada do Teixeira på parkeringspladsen. Information om vandreturen: - Varighed: 5 timer - Forlængelse: 10 km - Udgangspunkt: Pico do Arieiro (1818 m) - Slutpunkt: Achada do Teixeira (1600 m) - Maksimal højde: 1862 m (Pico Ruivo) - Min højde: 1548 m Information om overførsel: - Kapacitet: 8 personer - Fra byen til Pico do Arieiro: gennemsnitlig 1,5 time - Fra Achada do Teixeira til byen: gennemsnitlig 1,5 time - Grænser for afhentning/aflevering: Kun Funchal og Caniço områder

Funchal: Porto Moniz, Fanal-skoven og Cabo Girao Jeep Tour

Funchal: Porto Moniz, Fanal-skoven og Cabo Girao Jeep Tour

Vi sejler fra Funchal by til de fortryllende landskaber i São Vicente på Madeiras nordkyst. Vores første stop er São Vicentes vandfald, en delikat kaskade, der ligner et brudeslør. Vi fortsætter vores eventyr i kystbyen Seixal, som er en skjult skat med en sort vulkansk sandstrand, der er kåret til den 3. bedste strand i Europa. Vores vej fører os derefter til det hemmelige sted Poças das Lesmas, hvor tiden står stille blandt gamle lavaklippeformationer, der dukker op mod Atlanterhavet. Vores rejse fortsætter til Porto Moniz, hvor naturlige vulkanske pools venter på os, så vi kan fordybe os i dette unikke steds skønhed. Vores eventyr tager en spændende drejning, når vi kører til Fanal og navigerer ad offroad-stier ind i den fredelige og magiske Laurissilva-skov, der åbenbarer sig foran dig; et levende bevis på over 20 millioner års naturlig udvikling. Vi fortsætter vores rejse gennem Paúl da Serra, det største plateau på øen (1400 meter over havets overflade) med en utrolig udsigt over Atlanterhavet og over skyerne. Så venter Cabo Girão, der står stolt som en af de højeste havklipper i verden med sine 580 meter. Skywalk-udsigtspunktet lover en betagende panoramaudsigt over Atlanterhavet, Câmara de Lobos og byen Funchal.

Funchal: Sejltur i solnedgangen med delfin- og hvalsafari

Funchal: Sejltur i solnedgangen med delfin- og hvalsafari

Få chancen for at se delfiner, hvaler og havskildpadder på denne afslappende sejltur op til 3 sømil fra kysten. Med lidt held kan du se masser af naturligt dyreliv i dets naturlige omgivelser. Svøm, snorkel eller læn dig tilbage og beundr udsigten, og nyd en gratis voksen drik. Din rejse begynder i marinaen i Funchal, hvor du går om bord på sejlbåden sammen med en gruppe på op til 20 personer. Der vil være et stop for at svømme og snorkle ved Cabo Girão. Her kan du se den højeste havklippe i Europa, som tårner sig 580 meter over havet. Hvis du ikke ønsker at svømme, kan du blot beundre de smukke kystlandskaber fra båden. Du vil blive tilbudt en gratis drink om bord og kunne beundre den smukke solnedgang over havet.

Funchal-bugten: Delfin- og hvalsafari med luksus-katamaran

Funchal-bugten: Delfin- og hvalsafari med luksus-katamaran

Spot delfinerne og hvalerne, der kalder Funchal-bugten deres hjem, på dette katamarankrydstogt fra Funchal. Snorkel i det krystalklare vand under Cabo Girão, og lær mere om de majestætiske skabninger fra din ekspertbesætning. Ankom til New Marina - Funchal og gå om bord på en luksuskatamaran. Få nogle sikkerhedsoplysninger fra den erfarne besætning. Vælg at sidde i det luksuriøse interiør med komfortable siddepladser og beskyttelse mod solen, og loungestole eller udendørs hængekøjer. Bagefter kan du læne dig tilbage og slappe af, mens du sejler mod det åbne hav. Selvom man ikke kan garantere, at man ser havdyr, er der ofte delfiner og hvaler i farvandet omkring Funchal. Hold øje med bevægelserne i vandet, mens besætningen svarer på spørgsmål om de mange forskellige arter. Fortsæt op til de høje klipper i Cabo Girão, som rejser sig 580 meter over havets overflade. Læg båden for anker ved Cabo Girão, og dyk ned i det forfriskende vand for at udforske livet under vandet. Sejl derefter i et roligt tempo rundt i Funchals marina, og beundr den fantastiske udsigt over Madeiras landskaber. Vend tilbage til Funchal New Marina for en hurtig landgang, og fortsæt med at nyde din dag efter turen.

Fra Funchal: Transfer til Pico do Arieiro & Pico Ruivo Trail

Fra Funchal: Transfer til Pico do Arieiro & Pico Ruivo Trail

Nyd en fleksibel transfer fra Funchal til Pico do Arieiro for at nyde vandringen hele vejen til Pico Ruivo. Gå op til Madeiras højeste og næsthøjeste bjerg i dit eget tempo, og bliv hentet og bragt til dit overnatningssted. Modtag instruktioner fra værten, og lær om tidsplanen, og hvor du kommer forbi. Dagen før vandreturen får du det nøjagtige afhentningstidspunkt og en vejrudsigt, så du kan gøre dig klar til din transfer (bekræftelse nødvendig). Bliv hentet på dit hotel i Funchal og sat af ved indgangen til Pico do Arieiro for at begynde din selvguidede vandretur. Nyd det naturlige landskab omkring dig, mens du går i 5 timer fra bjerg til bjerg på en vandresti. Gå op til 1862 meters højde på Pico Ruivo, den højeste top på Madeira. Når du er færdig med at udforske, kan du tage hen til parkeringspladsen ved Achada do Teixeira.

Luksustur med hval- og delfinsafari med alt inklusive

Luksustur med hval- og delfinsafari med alt inklusive

Din 3-timers luksuskatamarantur begynder ved molerne på den nye marina i Funchal. Gå ombord i katamaranen, og nyd 1 glas champagne, inden du tager afsted. Sejl ud på havet for at finde delfiner, hvaler og skildpadder. Få øje på disse skabninger i deres naturlige habitat. Når du har sejlet rundt i noget tid og kigget efter delfiner, hvaler og skildpadder, kan du nyde et 30-minutters stop ved siden af Cabo Girão, en klippe ved havet på 586 meter. Her får du en chance for at svømme i det krystalklare vand. Efter en hurtig svømmetur kommer du tilbage på båden, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over Funchals kyst på turen tilbage til lystbådehavnen.

Madeira: Vandretur fra Pico Arieiro til Pico Ruivo

Madeira: Vandretur fra Pico Arieiro til Pico Ruivo

Mens solen stiger op over dit hotel, begiver du dig ud på dit vandreeventyr. Forlad dit komfortable værelse i Funchal på Madeira-øerne, hvorfra du bliver kørt til det tredjehøjeste punkt på Madeira - det storslåede Pico Arieiro. Du kan nippe til en kop kaffe eller en anden drikkevare på din vej op til foden af bjergtoppen. Undervejs kan du beundre udsigten over det betagende smukke område. Mens vi begiver os fra havoverfladeniveauet op til foden af bjergtoppen (1.818 m), kommer du forbi smuk flora og fauna. Endelig vil vi begynde vores barske gåtur op ad den vældige Pico Arieiro, til det højeste punkt på øen, Pico Ruivo-bjergtoppen på 1.862 m. Til sidst går vi ned til Teixeira, hvorfra der venter dig behagelig transport tilbage til dit hotel. Og selvfølgelig er ingen vandredag komplet uden en drink på en traditionel bar. Vi vil sørge for at gøre holdt ved en bar med en spektakulær udsigt til at ledsage dagens afslutning.

Fra Funchal: "Best of the East"-tur på Madeira

Fra Funchal: "Best of the East"-tur på Madeira

Opdag de forskellige landskaber på Madeira på en dagstur. Gå rundt i charmerende byer, nyd panoramaudsigten og lær om området af din ekspertguide. Afgang fra mødestedet ved Funchals Lido eller benyt dig af gratis afhentning på hotellet i udvalgte områder. Første stop er ved det smukke udsigtspunkt Terreiro da Luta, der ligger et par kilometer uden for Funchal. Derefter kører du mod bjerget Pico do Arieiro. Med en højde på 1.818 meter byder øens tredje højeste top på en betagende udsigt. Når du har været på Madeiras højeste køreklare top, skal du køre ned igen gennem skoven på vej ned mod kysten. Se nogle af Madeiras emblematiske huse med stråtag, kør forbi smukke landsbyer og få en fantastisk udsigt over havet. Ankom til øens østligste punkt, hvor du får nogle fantastiske panoramaer over nord- og sydkysten. Oplev det populære udgangspunkt for levada -vandreture, Ribeiro Frio, på øens nordlige skråninger. Se interessante ørredbassiner og original vegetation. Madeira var engang helt dækket af laurissilva skov, et levn fra forhistorisk tid. Stop til frokost i Santana, der er kendetegnet ved sine små, trekantede huse med stråtag. Forbi Portela kører du mod Ponta de São Lourenço, der ligger i den østlige del af øen. Dette er et sted, hvor en fantastisk kombination af klipper, hav og natur kombineres. Den sidste by, der skal besøges, er Machico, et udsigtspunkt, hvor du kan se ud over bugten og den gyldne sandstrand.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Madeira

Alle aktiviteter

736 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Madeira

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Madeira?

Topattraktionerne, der skal opleves i Madeira:

Se alle seværdigheder i Madeira, du ikke må gå glip af

De mest populære seværdigheder i Madeira

Oplevelser i Madeira

Byer i Madeira

Andre seværdigheder i Madeira

Vil du se alle oplevelser i Madeira? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madeira

Samlet bedømmelse

4.7
(26.134 anmeldelser)

Turen var virkelig fantastisk fra start til slut. Vores guide var super sjov, snakkesalig og gav os spots og tips om, hvordan vi tilbringer resten af vores tid her. Til sidst gjorde vi et stop, der ikke var planlagt, og drak en poncha sammen. Fantastisk dag og god gruppe.

Det er fejlfrit. Guiden Roberto er en fremragende chauffør, plus han er meget kyndig og giver alle de nødvendige forklaringer. Upåklagelig fransk. Besøgsstoppene var velvalgte og trods regnen var dagen behagelig. jeg anbefaler

Det var en meget stor tur. Bruno var sjov og havde en masse spændende ting at sige. Bussen er lidt smal (især hvis du har lange ben), men ellers var turen fantastisk!

Alt i alt en meget begivenhedsrig og mangfoldig tur! Guiden forklarede os meget og viste os fede steder.

Det, jeg bedst kunne lide, var off-road-turen og svømning i den naturlige pool