Tilføj datoer

Madison Square Garden

  • Guidede ture
  • City-kort
  • Private rundvisninger
  • Eventyr
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 16 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Madison Square Garden

Vil du se alle oplevelser i Madison Square Garden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madison Square Garden

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 2.876 anmeldelser

Jeg bestilte ikke transport, så jeg planlagde en dag i New Jersey. Til sidst var jeg næsten 1,5 time for tidligt ved mødestedet. Jeg blev straks tilbudt et tidligere fly, så jeg behøvede ikke vente så længe. Besætningsmedlemmerne var alle meget venlige og sightseeingflyvningen var super fin. Du kan tage en masse billeder og videoer. Efter min mening kunne flyveturen have gået hele dagen. Det var bestemt det værd.

Det var en fantastisk måde at udforske New York, vi ville aldrig have opdaget så mange fantastiske steder på egen hånd. Vores guide Bobby var super flink og gjorde en stor indsats for at forklare os alt og viste os også sine yndlingssteder/restauranter. Fantastisk!!!!!

Meget nyttigt til problemfri besøg....Kun minus....hvis du ikke møder op på aftalestedet....pengene for besøget trækkes...Ikke særlig rart at vide, at passagen er sæt!

Stor oplevelse! Piloten var nacn, og vores søn kom til at ride foran. Vi fik nogle fantastiske billeder og videoer. Vil helt klart anbefale!

Højt anbefalet! Vi så meget på 1 uge og sparede 50% på entre! App'en fungerede godt og blev accepteret overalt uden problemer.