Firenze: Pastakursus med ubegrænset vin
Lær at lave FRISK PASTA, som vores bedstemødre lavede den i Italien. Vi vil lære dig alle processer og stå ved din side og lære dig hvert trin. Vores KOGESKOLE ligger i et middelaldertårn fra 1200-tallet, et stenkast fra Brunelleschis kuppel. Her kan du indånde luften og livet fra Dante Alighieri, det italienske sprogs fader, for tårnet, hvor vi laver mad, tilhørte hans kones familie. Vores team består af ægte kokke med mange års erfaring i de bedste italienske køkkener. Fra FLOUR til RAGÙ vil vi sammen lave ægte italiensk pasta fra bunden, som de gjorde det på Medici-familiens tid, renæssancens herskere. Vi laver 3 typer frisk pasta som RAVIOLI, TORTELLI og PAPPARDELLE, og samtidig laver vi saucer, der passer til, som smør og salvie, arrabbiata og gammeldags toscansk ragù. Du behøver ikke at medbringe noget, for vi stiller alt udstyret til rådighed. Til sidst spiser vi alt, hvad vi har tilberedt. Under oplevelsen kan vi drikke god toscansk vin eller et ubegrænset antal drinks.