Tilføj datoer
Ting at gøre

Madrid

I Spaniens livlige hovedstad venter imponerende kunst, smukke bygninger og kulinarisk kultur.

Ofte stillede spørgsmål om Madrid

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Madrid?

De topattraktionerne der skal opleves i Madrid er:

Andre seværdigheder i Madrid

Vil du se alle oplevelser i Madrid? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madrid

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 39.570 anmeldelser

Vi gik for at se dette storslåede show kl. 21.00. Vi nød en times dans, sang og slagtøj i intime og smukt dekorerede omgivelser. Kunstnerne transporterede os ind i flamencoens verden, svære at modstå at banke på deres fødder eller deres hænder, så livlig er dansen. Udover showet smagte vi et udvalg af enkle, men meget gode tapas til at stille vores sult (sangria, skinkekroket, blæksprutte, rå skinke, paella osv.). Et meget smukt show, jeg anbefaler det, hvis du som os opdager denne dans for første gang.

Pilar var en enestående guide, vi har virkelig nydt vores guidede tur i Toledo. Transporten var hurtig og fremragende i en super komfortabel bus med aircondition. Pilar er super flink og har for meget viden om byen og guiden generelt var ret behagelig, vi har nydt det meget og vi tøver ikke med at anbefale denne tur til vores venner og bekendte. Måske kunne et område med forbedringer være at bruge en lydenhed til nogle mennesker, som måske ikke kunne høre godt, men det var ikke et problem hos os.

Lexi is an absolut joy. We spent 2 hours with Lexi. She was telling us the story of a very dark time in the spanish history, but she did so with humour and a lot of knowledge of the Spanish inquisition. Please go on the tour you will not regret it! Thank you Lexi from the Danes

Dette er den bedste måde at få en hurtig rundtur og derefter beslutte, hvad du gerne vil se. Book dine billetter online, gør livet så meget lettere. Jeg anbefaler også at reservere museer eller attraktioner online. På den måde slipper du for at stå i kø i timevis.

Vi rejste frem og tilbage i en moderne, komfortabel bus. I løbet af en times kørsel dertil rapporterede rejselederen om Toledos historie og informerede om interessante seværdigheder. I Toledo havde vi omkring 7 timer til at udforske byen.