Tilføj datoer

Ting at foretage sig Madrid

I Spaniens livlige hovedstad venter imponerende kunst, smukke bygninger og kulinarisk kultur.

Topaktiviteter

Tilgængelige aktiviteter

416 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 26

Ofte stillede spørgsmål om Madrid

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Madrid?

De topattraktionerne der skal opleves i Madrid er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Madrid?

De bedste dagsture og -udflugter fra Madrid er:

Toledo

Andre seværdigheder i Madrid

Vil du se alle oplevelser i Madrid? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madrid

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 45.682 anmeldelser

En rigtig god tur, dem der er fodboldinteresserede og støtter Real vil blive glade :) Alt går glat. I øjeblikket er stadion under renovering, så man skal tage højde for støjen og renoveringstilstanden. Museet for en rigtig fan er imponerende + indgang til observationsdækket. Du kan afslutte din rejse med ekstra indkøb, du skal regne med høje priser. Jeg kan dog ikke forestille mig ikke at købe en T-shirt eller et tørklæde som fan/fan;) Der er taget et billede ved indgangen med koppen, som man kan købe til sidst, et fantastisk eventyr og souvenir.

Fra begyndelsen var turen utrolig. Du stiger på en meget komfortabel bus, der tager dig først til Segovia. Lidia, rejselederen var meget venlig, sød og sjov og kendte perfekt historien om de steder, vi besøgte. Der er ledig tid i Segovia og Toledo til at nyde på egen hånd, men Toledo er ret stor, hvis du vil udforske det mere grundigt, anbefaler jeg, at du tager en dagstur. Jeg afsluttede turen mere end tilfreds. Jeg kan varmt anbefale det.

Bernabeu Stadium Tour var en fantastisk oplevelse, og den fleksible billetmulighed giver dig frihed til at vælge et tidspunkt, der passer dig. Jeg kunne se min plads til fodboldkampen den følgende dag. Trofærummet var fantastisk med Real Madrids 14 Europeans Cup vinder indslaget i besøget

Ganske fint show, det giver mest hvis man kan lidt spansk. Hurtig service og gode drikkevare. Vi spiste ikke på stedet, men de små retter ser fine ud. Showet startede lidt senere end planlagt, men varede inkl. pause undervejs ca. 2 timer.

Hyggelig og god sted, Der er styre på alt, imødekommende personale