Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Madrid

I Spaniens livlige hovedstad venter imponerende kunst, smukke bygninger og kulinarisk kultur.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Madrid

Madrid: Tour Bernabéu indgangsbillet

1. Madrid: Tour Bernabéu indgangsbillet

Dyk ned i Real Madrids fodboldholds historie på museet på Bernabéu Stadion. Besøg eksklusive områder, og lær alt om Real Madrids legendariske spillere og fodboldherligheder. Start dit eventyr med en panoramaudsigt over stadion, der giver dig en idé om klubbens enorme storhed. Hør om de forskellige pokaler, som Real har vundet i løbet af sin lange historie. Se videoer af legendariske kampe, og se nogle af de sæt, støvler og det udstyr, som holdet har brugt gennem årene. Desuden får du mulighed for at beundre det store udvalg af klubbens memorabilia.

Madrid: Indgangsbillet til Prado-museet

2. Madrid: Indgangsbillet til Prado-museet

Siden åbningen i 1819 har Prado-museet erhvervet et blændende udvalg af malerier, skulpturer, tryk, tegninger og dekorativ kunst, der dækker hele den spanske kunsthistorie og udgør en af de fineste samlinger af europæisk kunst i verden. Baseret på den tidligere spanske kongelige samling blev det kongelige museum kendt som Nationalmuseet for maleri og skulptur og senere Museo Nacional del Prado. Samlingen består i dag af omkring 7.600 malerier, 1.000 skulpturer, 4.800 tryk og 8.200 tegninger, foruden et stort antal historiske dokumenter. Med din heldagsbillet får du adgang til mere end 1.300 værker, som i øjeblikket er udstillet i hovedbygningen. Samlingens størrelse kan give de besøgende hovedpine, når de skal vælge, hvad de vil se, men Prado har organiseret tre ruter, der fokuserer på mesterværkerne, som stammer fra romansk tid til det 19. århundrede. Når du er inde, kan du købe en audioguide (ikke inkluderet i billetprisen), der hurtigt fører dig til værker af kunstnere som Bartolomé Bermejo, Pedro Berruguete, Sánchez Coello, El Greco, Ribera, Zurbarán, Murillo, Alonso Cano, Velázquez og Goya.

Madrid: Flamencoshow med mulighed for mad og drikkevarer

3. Madrid: Flamencoshow med mulighed for mad og drikkevarer

Oplev lidenskabelig flamencodans og spansk musik på den historiske Torres Bermejas-tablao i hjertet af Madrid. Gør din aften endnu bedre med en traditionel menu og drikkevarer, hvis det tilvælges. Åbnet i 1960, beundr det unikke interiør, der er inspireret af Bermejas-tårnene på Granadas smukke Alhambra. Lad dig betage af væggenes arabiske motiver, de udsmykkede fliser og de træudskårne lofter, mens flamenco-artisterne fortryller dig med deres uforglemmelige kunstneriske fortolkninger. Se de storslåede koreografier fra Cuadro Flamenco, som består af flamenco-traditionens bedste sangere, guitarister, klappere og dansere. Bliv en del af denne fantastiske folketradition til en flamenco-aften med mulighed for middag inspireret af det traditionelle spanske køkken.

Madrid: Adgangsbillet til kongepaladset med hurtig adgang

4. Madrid: Adgangsbillet til kongepaladset med hurtig adgang

Nyd hurtig adgang til det kongelige palads i Madrid, den spanske kongeliges officielle residens. Gå ind gennem et ekspres sikkerhedstjek og udforsk et af verdens største paladser. Gå en tur i korridorerne, der har været vidne til århundreders spansk historie. Beundre arkitekturen og udsmykningen af salonrummene, herunder fresker af berømte kunstnere. Gå ind i monarkers private lejligheder, besøg tronsalen, og slentre gennem festsalene. Se spejlsalen fra Charles IV's regeringstid. Se kunstværker af malere som Caravaggio, Juan de Flandes, Francisco de Goya og Velázquez. Besøg Royal Armory og opdag dens udstillinger af porcelæn, ure, møbler, sølvtøj og mere. Udforsk arven fra Spaniens monarki ved det kongelige palads.

Madrid: "Emociones" live flamenco-optræden

5. Madrid: "Emociones" live flamenco-optræden

Nyd en live-forestilling i verdens første flamenco-teater. Oplev magien i teatrets seneste værk, "Emociones", og lad dig betage af kunstnernes passion. Du vil blive hypnotiseret af dansernes kraft og føle intensiteten fra den første guitartone. Sid tæt på de optrædende og se detaljerne i deres traditionelle kostumer og bevægelser. Nyd flamenco i et autentisk teater, som også fungerer som mødested for flamencoelskere og dem, der ønsker at dykke dybere ned i den andalusiske kultur.

Madrid: 24 eller 48 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

6. Madrid: 24 eller 48 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Tag dig tid til at lære Madrid at kende, mens du kører gennem byen i en åben dobbeltdækkerbus. Med én billet vil du kunne stå af og på bussen hele dagen langs din valgte rute, eller skifte rute undervejs, mens du nyder Madrids arkitektoniske og kulturelle pragt. Kommentarer er tilgængelige på 14 forskellige sprog via et høretelefonsystem. Rute 1 • Pradomuseet • Puerta de Alcalá • Barrio de Salamanca • Plaza de Colón • Plaza de Cibeles • Gran Vía, 14 • Gran Vía, 30 • Gran Vía, 54 • Plaza de España • Templo de Debod • Puerta de San Vicente • Puerta de Toledo • Gran Vía de San Francisco • Colegiata Mayor • Atocha 116 • Jardín Botánico de Madrid • Pradomuseet Rute 2 • Plaza Neptuno • Plaza de Cibeles • Plaza de Colón • Museo Esculturas • Museo de Ciencias Naturales • Nuevos Ministerios • Santiago Bernabéu • C.S.I. Científicas • Museo Lázaro Galdiano • Serrano 61 • Serrano, 66 • Museo Arqueológico • Puerta de Alcalá • Alcalá 25 • Puerta del Sol • Plaza de las Cortes • Plaza de Neptuno Højsæson: Marts til oktober Kl. 09.00 - 22.00 Lavsæson: November til februar Kl. 10.00 - 18.00

Madrid: Reina Sofía Museum Entrébillet

7. Madrid: Reina Sofía Museum Entrébillet

Besøg Reina Sofía-museet, som repræsenterer et krydsfelt af rum, genstande og tider: et sted, hvor fortællinger væves sammen og historier fortælles, hvilket gør hvert kryds meningsfuldt, da det fører i den ene eller anden retning og gør det til en intens oplevelse af opdagelse og viden. Derfor skal alt, hvad der udstilles, i al sin mærkelighed og alle sine spørgsmål, rent faktisk berøre den besøgendes hverdagsvirkelighed, hvilket giver en ægte læringsoplevelse. Museo Reina Sofias præsentation af sin samling er en rejse med flere fortællinger, som indtager et bestemt standpunkt og ikke blot holder liv i kunstens mysterium, men også styrker modstanden mod en enkelt, fastlåst læsning. Traditionelle genrer eksisterer side om side med fotografi, film, lyd og dans. Med din heldagsbillet har du adgang til mere end 21 000 værker, der i øjeblikket er udstillet i hovedbygningen.

Madrid: Royal Palace Tour med valgfri Royal Collections

8. Madrid: Royal Palace Tour med valgfri Royal Collections

Gå ombord på en guidet 2-timers tur til Madrids kongelige palads. Beundre kunstværker af Giordano og Goya, mens du udforsker paladset på et fredeligt tidspunkt af dagen sammen med en ekspertguide med indgående viden om hjemmet til spanske kongelige før og nu. Start ved Opera Metro Station på Plaza de Isabel II, hjemsted for Teatro Royal, hvor du møder din guide. Efter en pittoresk gåtur gennem Plaza de Oriente kan du nyde privilegierne ved at springe køen over, inden du går ind i paladset. Nyd besøgene i tronsalen, bankettsalen og de private kongelige lejligheder. Bliv forbløffet over, hvordan disse værelser bringes til live på en engagerende og fascinerende måde af din professionelle guide. Se eksklusive kunstværker af Giordano og Goya samt historiske genstande såsom historiske gobeliner, rustninger og udsmykkede sværd. Se bygningens design fra det 19. århundrede og det smukke blomsterlayout, der fungerer som en fremragende baggrund for mindeværdige fotos. Afhængigt af den valgte mulighed kan du fortsætte med en guidet tur i Royal Collections Gallery. Dette museum har de vigtigste samlinger fra den spanske krone. Du vil besøge alle rummene, hvor du kan nyde malerier og gobeliner af meget vigtige malere som El Bosco, Titian, El Greco, Ribera, Velázquez eller Caravaggio. Du vil også besøge det kongelige våbenkammer, et af de vigtigste i Europa, og nyde tusindvis af kongelige møbler, musikinstrumenter og spil, der viser dig det daglige liv i paladset.

Madrid: Dagstur til Avila og Segovia med billetter til monumenter

9. Madrid: Dagstur til Avila og Segovia med billetter til monumenter

Tag på en dagstur fra Madrid for at besøge to af Spaniens ældste byer, Avila og Segovia. Udforsk den rige historie i disse UNESCO-listede byer med en guide. Beundre Avilas mure, katedralen og San Vicente-basilikaen . Fortsæt derefter til Segovias romerske akvædukt, den gotiske katedral og Alcazar-fæstningen. Kør en times tid fra Madrid og find dig selv i Avila. Se de fantastiske mure fra det 11. århundrede , der omgiver byen. Disse befæstninger er de mest komplette i hele Spanien. Besøg derefter det indre af basilikaen San Vicente for at se de bedste eksempler på romansk arkitektur i landet. Gå forbi Plaza Mayor og katedralen. Ved dit næste stop skal du gå ind i kirkeklosteret Saint Teresa of Jesus, der blev bygget af Order of the Discalced Carmelites i det 17. århundrede, angiveligt på det samme sted, hvor Saint Teresa of Avila blev født. Efter besøget i Avila kan du nyde fritiden til at få vin, øl, sodavand og en aperitif, eller fortsæt med at udforske byen på egen hånd. Omgrupper kl. 14.00 for at tage til byen Segovia. Begynd din rundtur i Segovia med et besøg på dens hovedsymbol, den romerske akvædukt, som det fremgår af dens tilstedeværelse på byens våbenskjold. Gå forbi Casa de los Picos, Plaza de Juan Bravo og Plaza Mayor. Ankom til katedralen dedikeret til Vor Frue af Assumption og San Frutos. Gå ind for at se dens størrelse, elegance og blanding af sengotisk stil og renæssancetræk, for at forstå, hvorfor den kaldes Katedralernes Dame. Gå endelig ind i fæstningen Alcazar i Segovia, et middelalderligt slot, der ligger på en klippehøj ved sammenløbet af 2 floder nær Sierra de Guadarrama. Oplev et af Spaniens mest karakteristiske slotspaladser i kraft af dets former, såsom stævnen på et skib. Efter besøget starter turen tilbage til Madrid i en komfortabel bus.

Fra Madrid: Toledo & Segovia med valgfri Ávila-tur

10. Fra Madrid: Toledo & Segovia med valgfri Ávila-tur

Fordyb dig i Toledo og Segovias historie, arkitektur og kulturelle herligheder, og vælg selv, om du foretrækker at gøre det på en fælles eller privat tur, altid med afgang fra Madrid. Det første stop vil være ved Mirador del Valle, inden du ankommer til Toledo, her vil du beundre en betagende udsigt over byen, hvor du vil kunne tage et forbløffende panoramafoto af byen. Derefter fortsætter du busrejsen indtil Toledos historiske bydel, hvor guiden vil give dig en utrolig guidet rundvisning. Derefter vil du opleve byen Segovia, hvor du vil besøge den imponerende og berømte romerske akvædukt samt den imponerende katedral. I fortsætter til Alcázar i Segovia, et af Spaniens mest berømte slotte, som I vil udforske i jeres eget tempo. Bagefter har du lidt fritid til at udforske byen med insidertips fra din guide for at opdage skjulte perler. Du kan også forbedre oplevelsen med en valgfri rundvisning i Ávila. Start dit guidede besøg ved udsigtspunktet Four Postes, hvor du kan beundre skyline af denne gamle by. Følg derefter din guide gennem de historiske gader, hvor du slentrer forbi San Vicente-kirken, den imponerende katedral i Avila og meget mere. Du vil også lære om historien bag hvert hjørne.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Madrid

Alle aktiviteter

637 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Madrid

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Madrid?

Topattraktionerne, der skal opleves i Madrid:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Madrid?

De bedste dagsture og -udflugter fra Madrid er:

Toledo

Andre seværdigheder i Madrid

Vil du se alle oplevelser i Madrid? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madrid

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 45.682 anmeldelser

Den utrolige velkomst, menuen jeg kunne lide tapas, men paellaen var ikke en meget komplet paella, men ellers var showet og alt utroligt, for at gentage

Det eneste er, at det tager lang tid at vente, selv med billetten, ellers var oplevelsen for min søn det hele værd.

Enestående behandling, de var to ældre damer, og de var fremragende med behandlingen og plejen.

Det er lidt trættende, men for fodboldelskere, som min søn Eloy, er det en storslået oplevelse.

Det var virkelig en oplevelse og et must for enhver fodboldfan!