Madrid
Dagsture

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Madrid

Vil du se alle oplevelser i Madrid? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Madrid

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 3.783 anmeldelser

Vidunderlig måde at se nogle seværdigheder og få historielektion

Vores guide Javi var fremragende og talte både engelsk og spansk til gruppen. (5 af os) Hans viden om Madrid og Spaniens steder og historie var på marken. Han holdt et godt øje med os, da jeg tog en forkert sving i en overfyldt plaza, og han fandt mig! Han var forsigtig på gaderne, altid i cykelbane eller bagud. Turen er billig og omfattende, der varer 3 timer. Jeg vil meget anbefale denne måde at tage på sightseeing på, hvis du kan lide at cykle. Der er så meget gang i Madrid, en smuk by. Tak skal du have.

Tour guide delte interessante historier og var meget venlig. Fordi regn var forventet endte jeg med at være alene på min tour (med bare guiden), så det var faktisk ret sjovt! Turen var virkelig underholdende og fungerede godt for mig i betragtning af en nylig skade, der gjorde at gå rundt i byen lidt langsom. Jeg fik en stor påskønnelse af byen og er glad for, at jeg gjorde dette i stedet for hop on / hop off bus tour.

Benny var en AWSOME tour guide! Han vidste så meget og var mere end villig til at hjælpe med spørgsmål. Selvom vi gik overalt, og Toledo har nogle bakker, er det meget gennemførligt. Gik med min far, der har rygproblemer, og han gjorde det, så lad ikke det stoppe dig! Jeg foreslår det kraftigt.

Tour Amigo guide (Pablo) virkelig fremragende, i behandlingen og i informationen og den ydede service. Ligesom føreren (César), også fremragende og meget forsigtig i håndteringen. Tøv ikke med at ansætte dem. Det værd !!! Begge byer !!!

Vi havde en super tur med en urolig opmærksom og hjælpsom guide.. kan kun anbefales og det er virkelig godt med en el cykel ..