Tilføj datoer
Oplevelser i

Magaluf

Ofte stillede spørgsmål om Magaluf

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Magaluf?

De topattraktionerne der skal opleves i Magaluf er:

Andre seværdigheder i Magaluf

Vil du se alle oplevelser i Magaluf? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Magaluf

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.873 anmeldelser

Vores guide Sebastian var fantastisk, han er en legende. Jeg var imponeret over hans kommunikationsevner, talte 4 sprog meget naturligt. Toget var meget behageligt og bådturen var meget sjov, vi havde det så dejligt. Også buschaufførerne var meget sympatiske og kørte meget sikkert. Absolut anbefale det.

Alt i alt var det en fantastisk dagstur. Vi blev hentet til tiden på det aftalte mødested og havde en fremragende dag. Tidspunkterne for opholdet var velvalgte, og rejselederen var fremragende. Meget kompetent og venlig. Vi følte os i gode hænder hele dagen.

Det er et super godt vandland og der er muligheder for alle aldre. Dog koster “fast trak” billetter 26€ ( ikke 12 € som beskrevet ) og de var ikke nødvendig på den dag vi har i parken. Dette vandland er bestemt et besøg værd

Dette kan varmt anbefales, du vil se mange smukke sider af Mallorca og de smukkeste steder. Togturen gennem bjergene er også meget rart!

Meget god og venlig rejseleder. Vi kommer gerne tilbage når som helst. Anbefaler denne ø-tur til nybegyndere til Mallorca.