Tilføj datoer

Ting at foretage sig Magaluf

Tilgængelige aktiviteter

20 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Magaluf

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Magaluf?

De topattraktionerne der skal opleves i Magaluf er:

Hvad er de bedste billige ture i Magaluf?

Andre seværdigheder i Magaluf

Vil du se alle oplevelser i Magaluf? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Magaluf

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.626 anmeldelser

God dag til at nyde Alcudia og Formentor-stranden. Dagen begynder med en afhentning fra dit hotel og derefter et besøg i Alcudia med fritid til at se byen og nyde markedet. Måske forventede du at se noget mere traditionelt på markedet, som ikke er andet end et typisk marked. Men det, der virkelig er interessant, er at fare vild i gaderne og nyde byen. Bagefter tog vi til Formentor strand, hvor vi havde fri til at spise og tage et bad (det er vigtigt at medbringe et håndklæde), selvom udsigten er smuk, stranden er meget lille, og der er næsten ikke plads. Og for at afslutte en tur på en halv time for at nyde udsigten.

Meget godt, meget smukt musikalsk skue at høre og se. ikke at gå glip af selv for børn. Guiden og chaufføren er meget venlige og tålmodige. Hulens arkitektur er pragtfuld og unik. Tøv ikke med at tage båden for at krydse grotten. Der er flere både. At stå i kø er det hele værd!

Virkelig utroligt, bussen den ene vej er ikke let at tage, men da guiden taler alle sprog, ingen bekymringer. Turen er livlig, og vi opdager super tørre landskaber, som vi ikke nødvendigvis ser i Palma endda, så fantastiske og disse huler er bare betagende. Jeg anbefaler stærkt

Det var et perfekt match. Variationen, blandingen og fritiden til at udforske alt alene var bare fantastisk. Marked, udsigten fra Formentor, svømning og skibet.

Meget god udflugt, men det var lidt for kort og tiden føltes stresset. Vil gerne have tid til at spise eller shoppe