Magere Brug

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Magere Brug

Vil du se alle oplevelser i Magere Brug? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Magere Brug

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 19.081 anmeldelser

Vil meget anbefale nogen. Det var så romantisk! På grund af de nuværende COVID-begrænsninger var der et par af os bookede til samme tid, men var i stand til at rumme ud i overensstemmelse hermed. Visningen var absolut storslået, og vi fik også øretelefoner til at lytte på engelsk, hvis / når rejseguiden talte på hollandsk, så vi ikke gik glip af noget! Så mange interessante fakta om huse og smukke gamle bygninger og lysene i kanalen - WOW. Hvis jeg kunne genopleve den aften, ville jeg med et hjerteslag.

En meget flot rundtur i Amsterdams kanaler. Meget høflig og nacn kaptajn, som også fortæller historier om byen og osv. Under turen. Absolut det værd. En kæmpe fordel ikke at have et tæppe eller lignende på hovedet og at se alt i det fri.

Bert og Melisa var super søde og gav en rigtig god tur hvor de var nærværende og gode til at informere om hvad der skete og hvad der var sket i historien.

Gode guider, der gav sig tid til at snakke med gæsterne og svarede på vores spørgsmål, og fortalte gode historier om det vi så på vejen.

Skøn tur i Amsterdams kanaler i dejlig båd. God vin og ost.