Tilføj datoer

Ting at gøre Makadi-bugten

Tilgængelige aktiviteter

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Eventyr
  • Transport
  • Heldagsture
  • Flerdagesture
  • Andre oplevelser
Vi fandt 34 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Ofte stillede spørgsmål om Makadi-bugten

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Makadi-bugten?

Andre seværdigheder i Makadi-bugten

Vil du se alle oplevelser i Makadi-bugten? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Makadi-bugten

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.006 anmeldelser

Jeg valgte denne oplevelse, fordi min partner og jeg er elskere af eventyr og lidt mere bestemte ting. denne oplevelse var stor. Professionel og velorganiseret. Vores guide var meget venlig og opmærksom på vores gruppe. Med quad'en har du mulighed for at vælge en langsom eller hurtig rute. vi valgte den hurtige, og den var fantastisk. buggyen går lidt langsommere end quad'en, men den var stadig fantastisk. Efter denne middag, enkel, men rig. Og endelig showet med utrolige kunstnere! ingen spoilere, for jeg ville ødelægge overraskelsen, men jeg forsikrer dig om, at du er glad bare for showet. smuk oplevelse.

Vi havde en meget velorganiseret dagstur med en meget flot tysk "tour guide". Alt, hvad der var lovet på forhånd, har også fundet sted. Vores højdepunkter var quad- og buggyturen gennem ørkenen. Det var virkelig fantastisk, selvom mændene gerne ville have kørt lidt hurtigere nogle gange, men af sikkerhedsmæssige årsager kører alle på række. Vi nød også virkelig aftenshowet med mavedansere, letdans og ildshow. Meget godt organiseret hele vejen rundt og med stor gæstfrihed.

Geweldig leuk tur haft! Vi blev ophalen af tiden på hotellet. Derefter mødte en jeep til en destination, buggy og quad-rejst: super leuk. toen een 'bumpy ride' naar bedoeïnen dorpje. Kameel set, zonsondergang, fantastisk guide! Smukke show ved tilbagekomst, lækkert gegeten. Det er virkelig een aanrader en Waleed er en fin guide.

Guiderne var meget venlige og hjælpsomme, talte flere sprog og var sjove

Fantastisk dag ! Fuldstændig prisen værd!! Gå efter det !