Oplevelser i
Malaga

Her kan du nyde solen, kunstscenen, skjulte panoramaudsigter og autentiske andalusiske tapas.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De 10 bedste seværdigheder og aktiviteter i Malaga

På en tur til Malaga kan du kombinere sol og strand med tjekket byliv. Nyd de finurlige museer og butikker, smukke bygninger og spaniernes berømte afslappede livstil. Her er en række oplevelser og attraktioner i Malage, du kan starte med.

 • Malaga Katedral

  1. Malaga Katedral

  Hvis du skal lære den spanske kultur at kende, må du også udforske den romersk katolske religion, der gennemtrænger den. I katedralen finder du det smukkeste udsmykkede murværk, både udvendigt og indvendigt.

 • Alcazaba

  2. Alcazaba

  Dette er historie! Alcazaba er et arabisk fæstningsværk med fantastisk udsigt over byen og havnen, det perfekte sted at afprøve panoramafotofunktionen på din mobil.

 • Picasso-museet

  3. Picasso-museet

  Bygningen kombinerer gnidningsløst historisk og moderne arkitektur og museets udstilling er et smukt eksempel på den store kunstners arbejde, i byen hvor han blev født.

 • Costa del Sol

  4. Costa del Sol

  Når du trænger til at hvile benene, så tag til stranden, snup en liggestol, nyd varmen og lyden af bølgerne, mens du slapper af. Solkystens sandstrande er det helt store trækplaster, så kom tidligt om morgenen, hvis du vil ligge i fred og ro.

 • 5. Castillo de Gibalfaro

  Det er bedst at besøge denne fæstning tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen, hvis du vil undgå middagsheden på turen op. Du kan også standse på halvvejen og nyde et glas sangria. Det er dog ikke en anbefalelsesværdig tur for personer med gangbesvær.

 • 6. Fundacion Picasso

  Kunstelskere vil nyde at gå på opdagelse i dette Picassoarkiv med dokumenter, kunstsamlinger og en mængde detailjerede oplysninger om kubismens fader.

 • 7. Tivoli World

  I dette tivoli finder du de klassiske forlystelser og masser af sjov for børn. Med et familiearmbånd får du mest for pengene og priserne på mad og drikkevarer er rimelige.

 • 8. Guadalhorce-flodens munding

  Det her er et paradis for fuglekiggere. Den fabelagtige udsigt trækker også amatørfotografer til Malaga. Det er let at komme dertil med bil eller buslinje 10 fra centrum af Malaga.

 • 9. Sea Life Aquarium Benalmádena

  Hajer, mærkelige havdyr og farverige koraller vil tryllebinde børnene mindst en halv dag. Det dygtige personale har stor viden om havets dyr, så spørg dem og få mere ud af din onlinebillet til 9,95 EUR.

 • 10. Museo de Malaga

  Både kultur- og historienørder vil elske Malagas Museum, hvor udstillingerne er opdelt i to kategorier, kunst og arkæologi. Museet er lukket mandag.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Malaga?

  Brug en uge i Malaga til at kombinere masser af sightseeing med solferie. Men selv et kort besøg på to dage i Malaga kan give dig en fornemmelse af byen.

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  Malagas Lufthavn er den fjerde travleste i Spanien med fly fra de fleste større europæiske byer.

 • Får jeg brug for en bil?

  Du behøver ikke en bil i selve Malaga, men ønsker du at tage på ture, er biludlejning relativt billigt i Spanien og det giver større frihed. Vælg en bil med aircondition om sommeren.

 • Hvad skal jeg tage med hjem fra min rejse til Malaga?

  Drop de udstoppede æsler og gå efter klassiske håndlavede souvenirs, såsom broderi eller porcelæn.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Lige før og efter højsæsonen er bedst. Der er færre mennesker på stranden, priserne er lavere og du kan stadig nyde solen og det gode vejr i Malaga.

Andre seværdigheder i Malaga

Vil du se alle oplevelser i Malaga? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Malaga

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 14.188 anmeldelser

Vi fik en super guide, Jaume, som på godt engelsk fortalte os om Malagas historie og byens seværdigheder. Vi havde valgt turen på 1,5 time, hvilket klart kan anbefales. Vi kom både omkring de store seværdigheder og fik også set det mindre kendte Malaga. Vi komme gerne igen.

Alt fungerede perfekt hele vejen igennem. Let at bestille turer, ekstrem god opfølgning før turen, og en særdeles kompetent guide. En særdeles god oplevelse, som jeg bestemt vil gøre brug af på andre rejser

Flink guide, som viste os rundt i Malaga og lod os smage på forskellige ting. Det er smart at gøre det den første dag i byen, da man så finder de steder man bør se

Udflugten blev bestilt online og alt fungerede helt perfekt. Aftenen var godt tilrettelagt og guiden var rigtig god

A great way to see interesting parts of the town. Jaime is a good guide.