Dagsture fra Malaga

Vælg datoer

Sightseeing in Malaga

Möchten Sie alle Aktivitäten in Malaga entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Det synes rejsende om Malaga

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 3.980 anmeldelser

Det var en super god og smuk tur. Terrænet er ikke voldsomt hårdt, vil jeg personligt selv mene. Der var smukt i hele de 8,5 kilometer ruten varede. Guiden Alex var fin, han forklarede i bussen på vej derhen, hvad der var at vide om stedet, så man kunne gå Caminito Del Rey i sit eget tempo - det fungerede fint for mig, fordi jeg godt kan lide at gå i mit eget tempo og med mine egne tanker, imens jeg tager det hele ind. Er man mere til, at en guide går med en hele vejen rundt og fortæller undervejs, så er det nok ikke denne tur. Mødestedet er super nemt at finde, hvilket jeg selv havde været nervøs for, men intet problem.

An good experience. Next time, make sure, that all are in the right groups. And by that i mean, an more direct approach with the separation of groups. Or else, we could have been listening to a french guy speaking, when we should have a english one.

God tur overordnet set. Dog var turen hjem meget lang da nogle blev sat af ved hotellet i stedet for Pick-up points. Havde været bedre at det var enten eller.

Helt vild tur med smukke natur/omgivelser Sød guide han hade styr på det hele og var nemt at finde ham Det er en tur man skal på vis man besøger Malaga

Super hyggelig tur. Dejligt med en guide der ikke havde behov for at snakke hele turen, men der i mod lod folk opleve stedet i et roligt tempo.