Malaga
Dagsture

Dagsture
176 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Malaga

Malaga

Store seværdigheder i Malaga

Ting at lave i Malaga

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Malaga

Vil du se alle oplevelser i Malaga? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Malaga

Samlet bedømmelse

4.3
(3.980 anmeldelser)

Vi kunne allerede godt lide turen fra mødestedet, damen ringede til os, selvom vi stod på den anden side, turen var sikker, turen var organiseret på et højt niveau, sikkerheden blev opretholdt, oplevelsen var smuk, vidunderlig udsigt tak som vi tog smukke billeder til, takket være hvilke vi gemte det til på vores kort, et andet smukt sted, som vi vil huske

Bliver hurtigt opfanget af overførslen, som endda var for tidligt på mødestedet. Når alt var godt forklaret på stedet, en fantastisk guide, en sans for humor, et lejlighedsvist stop undervejs for en forklaring, var overførslen tilbage klar nær slutningen af gåturen. Meget godt, klart anbefalet!

Fremragende. Tilrettelæggelsen af turen var fantastisk. Rejselederen og buschaufføren var super flinke. Turistguiden i Gibraltar var også fantastisk, virkelig sjov. Vi følte os fuldstændig godt tilpas den dag og nød virkelig dagen.

Godt organiseret og sjov tur. Har stået på min liste i lang tid. Var virkelig det værd. Busturen var god og stoppede et lille sted, hvor vi kunne få en kop kaffe. Højt anbefalet. Guide vidste meget om tingene

Dette var højdepunktet på vores tur! Sådan en fantastisk dag, og vores guide Javi var fantastisk, ligesom den lokale guide på Camino Del Rey var! Højt anbefalet!