Tilføj datoer

Malaga
Krydstogter og bådture

Krydstogter og bådture

Vores mest anbefalede Malaga Krydstogter og bådture

Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

1. Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

Vandre på Caminito del Rey, en hængende gangbro omgivet af et naturskønt landskab, med en guide på en tur fra Málaga. Undervejs på ruten kan du lære den virkelige historie bag opførelsen af dette store ingeniørværk. Stig om bord på en bus fra Málaga og rejs til Ardales. Få en sikkerhedsbriefing af din guide og spænd hjelmene på. Start den envejsvandring på Caminito del Rey ved den nordlige adgang og gå til den sydlige adgang. Passér forbi bjerge, der opstod for millioner af år siden, og lodrette kløfter, der er født af Guadalhorce-flodens kraft. Lyt til historier om eventyrere og bjergbestigere. Hør om besøget af en af de mest magtfulde mænd i Spaniens historie, kong Alfonso XIII. Stien har en længde på 7,7 km, men er en let vandretur, især med din guide som ledsager. Ved slutningen af stien vender du tilbage til din bus og bliver kørt tilbage til Málaga.

Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

2. Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

Sejl ud til havet på en afslappende katamarantur, og nyd udsigten over Malagas dynamiske kystlinje, mens solen langsomt forsvinder bag bjergene. Lyt til afslappende musik med et glas traditionel spansk Cava i hånden. Vælg mellem en tur med eller uden lysshow. Hop ombord på en rummelig katamaran i Malaga og begynd dit sejleventyr. Beundr Alboranhavet ved solnedgang, mens du glider hen over bølgerne. Nyd udsigten til Malagas skyline, når lysene tændes. Fuldendt din oplevelse med et glas cava, mens du deler dette øjeblik med en, du holder af. Tilføj et strejf magi til din aften med et romantisk lysshow og musik, mens du driver over Middelhavets rolige vand. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af sejlturen. Afgange med livemusik er tilgængelige indtil midten af september og sejler på onsdage, fredage og søndage til en særlig pris.

Málaga: Indgangsbillet til Museo Picasso Málaga

3. Málaga: Indgangsbillet til Museo Picasso Málaga

Museo Picasso Málaga blev oprettet som svar på kunstnerens ønske om at udstille sine værker i sin fødeby, hvor han blev født i 1881. Det er blevet realiseret takket være en fælles indsats fra kunstnerens svigerdatter og barnebarn, hvis donationer udgør størstedelen af kunstsamlingen, og Junta de Andalucía, som har arrangeret et ambitiøst projekt, der er viet til kunstneren. Museo Picasso Málaga ligger i Palacio de Buenavista, der blev erklæret for et nationalt monument i 1939, og åbnede i hjertet af Málaga i 2003. Bygningen har en harmonisk blanding af renæssance- og mudéjarelementer og rolige moderne linjer. På den underjordiske etage kan man finde fønikiske, romerske og arabiske ruiner. Denne billet giver adgang til den permanente samling, der indeholder eksempler på Picassos revolutionerende nyskabelser. Se malerier, tegninger, skulpturer, keramik og grafisk arbejde, fra hans første akademiske studier til hans personlige neoklassiske perspektiv. Se Picassos overlappende kubistiske former, hans eksperimenter med keramik, hans fortolkninger af de gamle mestre og hans sidste malerier fra 1970'erne. Hold en pause med en snack i Palacio de Buenavista's havecafé, et perfekt sted at afslutte dit besøg med en forret, frokost eller en drink.

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

4. Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Málaga. Følg en guide på et sikkert tspor, der fører til den gangbro, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd din dag med en afhentning fra et af de mange steder i Málaga og kør til Ardales. I vil gøre et kort stop i Ardales, en hvid landsby, så I kan købe morgenmad i et dette lokale område, inden I starter aktiviteten. Vend tilbage til bussen, og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangskontrolpunktet til kløfterne. Herefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og guiden vil ledsage dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Passér forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med Guadalhorce-floden, der flyder i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende landskaber. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Når du er færdig med nedkørselsstien fra nord til syd, når du frem til udgangsstedet, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit opsamlingssted.

Malaga: Flamencoshow Alegría

5. Malaga: Flamencoshow Alegría

Oplev et autentisk flamenco-show på Flamenco Alegría. Se traditionel dans og hør smuk sang og guitarspil fra Málaga, hovedstaden på Costa del Sol. Nyd en forestilling med hele holdet. Se danserne opføre en kort scene, før sangeren og guitaristen slutter sig til dem på scenen. Hør derefter en solo fra guitaristen, og se hver danser udføre et solostykke, der udtrykker en række følelser, herunder glæde, smerte og melankoli. Mens du ser på, kan du slappe af med drinks og traditionel tapas. Beundre utrolige og spontane forestillinger under en magisk oplevelse.

Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

6. Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

Din tur begynder, når du møder din bus i centrum af Málaga, nær el Corte Inglés eller andre steder langs Costa del Sol. Derfra tager du en bus til Gibraltar og rejser i komfort med aircondition komplet med lænesæder, WiFi og USB-porte. Under hele rejsen vil din guide give dig information om interessante ting at gøre og se, når du er ankommet til Gibraltar. Når du har passeret gennem tolden, kører din træner indenfor i Gibraltar, inden den stopper i byens centrum for at parkere i fritiden. Hvis du har reserveret muligheden for en klippetur i naturreservatet, kan du nyde en panoramaudflugt i Gibraltar, besøge steder som Gibraltarstrædet og adgang til det indre af St. Michel-hulerne. Du vil også være i stand til at se barbariske makaker ved Apes Den. Efter panoramaudflugten kan du nyde fritiden til frokost og udforske området for dets shopping og hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Middelhavstrappen. Din bus vender tilbage om eftermiddagen og forlader Gibraltar kl. 15.30.

Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

7. Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

Bliv hentet fra det centralt beliggende mødested i Malaga, og læn dig tilbage og slap af på det klimatiserede køretur til Setenil de las Bodegas, hvor du har fri tid til at få noget frokost og udforske. Fortsæt til byen Ronda, for en guidet tur i Rondas historiske centrum. Stop ved den nye bro for at nyde Tajo-kløften og dens panoramaudsigt, besøg tyrefægterarenaen og tyrefægtningsmuseet. Ronda er en af de ældste byer i Spanien, og den er bygget på to separate klipper, som er forbundet af Spaniens mest berømte bro, Den Nye Bro, som blev bygget i det 18. århundrede. Rejselederen viser dig rundt i Ronda, og du vil også have lidt fritid til at udforske byen på egen hånd. Tag på en vandretur i den romantiske bymidte med dens kirker, mini-paladser og Spaniens ældste tyrefægterarena. Vend tilbage til dit mødested i Malaga i slutningen af din tur.

Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

8. Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

Oplev Malagas skønhed som aldrig før ved at sejle på vores luksuriøse katamaran ved solnedgang. Beundr byens majestætiske skyline fra havet, og skab varige minder, som du vil værne om for evigt. Gå om bord på katamaranen, og afgå fra Malaga havn. Sejl langs Middelhavet, og se Malaga ved solnedgang, mens du lytter til chillout-musik. Katamaranen har en omfattende bar og et uovertruffent musikudstyr, så du kan nyde denne aktivitet som aldrig før. Inde på skibet er der bar og toiletter.

Malaga: Katamarankrydstogt med valgfrit badestop

9. Malaga: Katamarankrydstogt med valgfrit badestop

Nyd panoramaudsigten over Malaga fra havet, mens du slapper af på en 24 meter lang katamaran. Solbade i nettene i bueområdet eller hvile på et af de skyggefulde steder. Vælg mellem 1 times, 1,5 times eller 1,5 times krydstogt i dagtimerne. Hvis du vælger 1,5-timers krydstogt i dagtimerne, vil der være et ekstra stop for svømning.

Málaga: Alcazaba og det romerske teater guidet tur med adgang

10. Málaga: Alcazaba og det romerske teater guidet tur med adgang

Malagas Alcazaba er en af de smukkeste attraktioner, du kan besøge, mens du er i byen. Kom, og besøg det fantastiske muslimske palads, og se fortet, haverne og de dekorerede baggårde. Lær om kunsten, historien og arkitekturen, og opdag de skjulte legender og kuriositeter, der gør dette sted så specielt. Til sidst finder du ud af, hvordan de kristne erobrede Alcazaba og Malaga mens du beundrer en af de smukkeste udsigter over byen, der helt tager vejret fra dig.

17 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Malaga

Malaga

Ofte stillede spørgsmål om Malaga Krydstogter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Malaga end Krydstogter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Malaga må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Malaga

Vil du se alle oplevelser i Malaga? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Malaga

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 7 anmeldelser

Vi elskede aktiviteten, vi gjorde det den 22. januar 2024 kl. 14.00, vejret var meget flot og solrigt, tag en lille jakke med, for det er lidt køligt på båden! På den anden side varer aktiviteten ikke 1t30 men cirka 55 minutter! Men værdi for pengene var det værd ☺️

Vi elskede det!!! Det var super sjovt, vi tog klokken 4-turen, og jeg synes, vinden i betragtning på denne tid af året var perfekt. Jeg anbefaler at medbringe en lang jakke eller andet, der dækker dig godt, hvis du vil sidde på nettet.

Jeg kunne have fortsat med at sejle sådan i timevis. Det var afslappende! I løbet af ugen er katamaranerne ikke så overfyldte som i weekenden. 😜

Hvilken smuk solnedgang med en DJ og en saxofonist. Musikken var ikke for høj. Perfekt

Fantastisk aktivitet! Vi var i stand til at se delfiner.