Malaga
Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter
134 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Malaga Sommeraktiviteter

Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

1. Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

Vandre på Caminito del Rey, en hængende gangbro omgivet af et naturskønt landskab, med en guide på en tur fra Málaga. Undervejs på ruten kan du lære den virkelige historie bag opførelsen af dette store ingeniørværk. Stig om bord på en bus fra Málaga og rejs til Ardales. Få en sikkerhedsbriefing af din guide og spænd hjelmene på. Start den envejsvandring på Caminito del Rey ved den nordlige adgang og gå til den sydlige adgang. Passér forbi bjerge, der opstod for millioner af år siden, og lodrette kløfter, der er født af Guadalhorce-flodens kraft. Lyt til historier om eventyrere og bjergbestigere. Hør om besøget af en af de mest magtfulde mænd i Spaniens historie, kong Alfonso XIII. Stien har en længde på 7,7 km, men er en let vandretur, især med din guide som ledsager. Ved slutningen af stien vender du tilbage til din bus og bliver kørt tilbage til Málaga.

Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

2. Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

Sejl ud til havet på en afslappende katamarantur, og nyd udsigten over Malagas dynamiske kystlinje, mens solen langsomt forsvinder bag bjergene. Lyt til afslappende musik med et glas traditionel spansk Cava i hånden. Vælg mellem en tur med eller uden lysshow. Hop ombord på en rummelig katamaran i Malaga og begynd dit sejleventyr. Beundr Alboranhavet ved solnedgang, mens du glider hen over bølgerne. Nyd udsigten til Malagas skyline, når lysene tændes. Fuldendt din oplevelse med et glas cava, mens du deler dette øjeblik med en, du holder af. Tilføj et strejf magi til din aften med et romantisk lysshow og musik, mens du driver over Middelhavets rolige vand. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af sejlturen. Afgange med livemusik er tilgængelige indtil midten af september og sejler på onsdage, fredage og søndage til en særlig pris.

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

3. Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Málaga. Følg en guide på et sikkert tspor, der fører til den gangbro, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd din dag med en afhentning fra et af de mange steder i Málaga og kør til Ardales. I vil gøre et kort stop i Ardales, en hvid landsby, så I kan købe morgenmad i et dette lokale område, inden I starter aktiviteten. Vend tilbage til bussen, og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangskontrolpunktet til kløfterne. Herefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og guiden vil ledsage dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Passér forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med Guadalhorce-floden, der flyder i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende landskaber. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Når du er færdig med nedkørselsstien fra nord til syd, når du frem til udgangsstedet, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit opsamlingssted.

Málaga: Live flamenco-show på Flamenco Alegría

4. Málaga: Live flamenco-show på Flamenco Alegría

Oplev et autentisk flamenco-show på Flamenco Alegría. Se traditionel dans og hør smuk sang og guitarspil fra Málaga, hovedstaden på Costa del Sol. Nyd en forestilling med hele holdet. Se danserne opføre en kort scene, før sangeren og guitaristen slutter sig til dem på scenen. Hør derefter en solo fra guitaristen, og se hver danser udføre et solostykke, der udtrykker en række følelser, herunder glæde, smerte og melankoli. Mens du ser på, kan du slappe af med drinks og traditionel tapas. Beundre utrolige og spontane forestillinger under en magisk oplevelse. Bestil venligst før forestillingen starter, da der ikke tages imod bestillinger under forestillingen. En uforglemmelig oplevelse venter.

Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

5. Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

Din tur begynder, når du møder din bus i centrum af Málaga, nær el Corte Inglés, eller et andet sted langs Costa del Sol. Derfra tager du en bus til Gibraltar, hvor du rejser komfortabelt med aircondition og sæder, der kan lægges ned. Under hele rejsen vil din guide give dig information om interessante ting at lave og se, når du er ankommet til Gibraltar. Når du er gået gennem tolden, kører din bus inde i Gibraltar, inden du stopper i byens centrum for at parkere i fritiden. Hvis du har booket den fulde naturreservat rock tour mulighed, kan du nyde en panoramatur i Gibraltar, besøge steder som Gibraltarstrædet og adgang til det indre af St. Du vil også være i stand til at se barbariske makakaber ved Apes Den. Efter panoramaturen kan du nyde fritiden til frokost og udforske området for dets shopping og hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Din bus vender tilbage om eftermiddagen og forlader Gibraltar kl. 15.30.

Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

6. Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

Oplev Malagas skønhed som aldrig før ved at sejle på vores luksuriøse katamaran ved solnedgang. Beundr byens majestætiske skyline fra havet, og skab varige minder, som du vil værne om for evigt. Gå om bord på katamaranen, og afgå fra Malaga havn. Sejl langs Middelhavet, og se Malaga ved solnedgang, mens du lytter til chillout-musik. Katamaranen har en omfattende bar og et uovertruffent musikudstyr, så du kan nyde denne aktivitet som aldrig før. Inde på skibet er der bar og toiletter.

Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

7. Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

Bliv hentet fra det centralt beliggende mødested i Malaga, og læn dig tilbage og slap af på det klimatiserede køretur til Setenil de las Bodegas, hvor du har fri tid til at få noget frokost og udforske. Fortsæt til byen Ronda, for en guidet tur i Rondas historiske centrum. Stop ved den nye bro for at nyde Tajo-kløften og dens panoramaudsigt, besøg tyrefægterarenaen og tyrefægtningsmuseet. Ronda er en af de ældste byer i Spanien, og den er bygget på to separate klipper, som er forbundet af Spaniens mest berømte bro, Den Nye Bro, som blev bygget i det 18. århundrede. Rejselederen viser dig rundt i Ronda, og du vil også have lidt fritid til at udforske byen på egen hånd. Tag på en vandretur i den romantiske bymidte med dens kirker, mini-paladser og Spaniens ældste tyrefægterarena. Vend tilbage til dit mødested i Malaga i slutningen af din tur.

Málaga: Alcazaba og det romerske teater guidet tur med adgang

8. Málaga: Alcazaba og det romerske teater guidet tur med adgang

Malagas Alcazaba er en af de smukkeste attraktioner, du kan besøge, mens du er i byen. Kom, og besøg det fantastiske muslimske palads, og se fortet, haverne og de dekorerede baggårde. Lær om kunsten, historien og arkitekturen, og opdag de skjulte legender og kuriositeter, der gør dette sted så specielt. Til sidst finder du ud af, hvordan de kristne erobrede Alcazaba og Malaga mens du beundrer en af de smukkeste udsigter over byen, der helt tager vejret fra dig.

Malaga: Katamarankrydstogt med valgfrit badestop

9. Malaga: Katamarankrydstogt med valgfrit badestop

Nyd panoramaudsigten over Malaga fra havet, mens du slapper af på en 24 meter lang katamaran. Solbade i nettene i bueområdet eller hvile på et af de skyggefulde steder. Vælg mellem 1 time, 1,5 time eller 1,5 time i dagtimerne. Hvis du vælger 1,5 times sejlads i dagtimerne, vil der være et ekstra stop for at svømme. Sejl langs Malagas kyst om bord på en kæmpe katamaran, og nyd Middelhavet som aldrig før! Det bedste sted at flygte, mærke den behagelige, blide havbrise, solbade og nyde den uforglemmelige udsigt om bord, eller mens du tager en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand på Costa del Sol. Giv dig selv muligheden for at være midt i naturen, koble fra og dele dette øjeblik med venner, familie eller, hvis du foretrækker det, med dig selv. Det er uden tvivl muligheden for at slappe af og koble af, når du ankommer til Malaga.

Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

10. Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

Udforsk Caminito del Rey, som engang var den farligste sti i verden, på en guidet dagstur fra Málaga. Oplev skønheden i Gaitanes-kløften på denne sti, der i 2015 blev ombygget til en meget sikker og tilgængelig gangbro. Start dit eventyr på et let tilgængeligt mødested i Málaga centrum, hvor dine guider vil byde dig velkommen og svare på alle dine spørgsmål. Stig ombord på en rummelig bus med aircondition, og nyd udsigten over landskabet på turen til Caminito del Rey-stiens begyndelse. Vi gør et kort stop på 30 minutter i en typisk hvid andalusisk by, Ardales. Her kan vi gå på toilettet, drikke en kop kaffe eller bare gå på opdagelse i de smukke og traditionelle gader og pladser. Det er en mulighed for at opdage en ikke-turistisk by. Vi ankommer til Caminito del Rey og begynder vores spændende vandretur gennem naturlige kløfter på klippesiden. Lær historien, udviklingen og lyt til nogle anekdoter om denne unikke sti. Vend tilbage til dit mødested i Málaga med bus efter en utrolig vandredag med mange uforglemmelige fotos og minder.

Malaga

Malaga

Vores mest anbefalede Malaga Sommeraktiviteter

Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

Vandre på Caminito del Rey, en hængende gangbro omgivet af et naturskønt landskab, med en guide på en tur fra Málaga. Undervejs på ruten kan du lære den virkelige historie bag opførelsen af dette store ingeniørværk. Stig om bord på en bus fra Málaga og rejs til Ardales. Få en sikkerhedsbriefing af din guide og spænd hjelmene på. Start den envejsvandring på Caminito del Rey ved den nordlige adgang og gå til den sydlige adgang. Passér forbi bjerge, der opstod for millioner af år siden, og lodrette kløfter, der er født af Guadalhorce-flodens kraft. Lyt til historier om eventyrere og bjergbestigere. Hør om besøget af en af de mest magtfulde mænd i Spaniens historie, kong Alfonso XIII. Stien har en længde på 7,7 km, men er en let vandretur, især med din guide som ledsager. Ved slutningen af stien vender du tilbage til din bus og bliver kørt tilbage til Málaga.

Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

Sejl ud til havet på en afslappende katamarantur, og nyd udsigten over Malagas dynamiske kystlinje, mens solen langsomt forsvinder bag bjergene. Lyt til afslappende musik med et glas traditionel spansk Cava i hånden. Vælg mellem en tur med eller uden lysshow. Hop ombord på en rummelig katamaran i Malaga og begynd dit sejleventyr. Beundr Alboranhavet ved solnedgang, mens du glider hen over bølgerne. Nyd udsigten til Malagas skyline, når lysene tændes. Fuldendt din oplevelse med et glas cava, mens du deler dette øjeblik med en, du holder af. Tilføj et strejf magi til din aften med et romantisk lysshow og musik, mens du driver over Middelhavets rolige vand. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af sejlturen. Afgange med livemusik er tilgængelige indtil midten af september og sejler på onsdage, fredage og søndage til en særlig pris.

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Málaga. Følg en guide på et sikkert tspor, der fører til den gangbro, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd din dag med en afhentning fra et af de mange steder i Málaga og kør til Ardales. I vil gøre et kort stop i Ardales, en hvid landsby, så I kan købe morgenmad i et dette lokale område, inden I starter aktiviteten. Vend tilbage til bussen, og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangskontrolpunktet til kløfterne. Herefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og guiden vil ledsage dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Passér forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med Guadalhorce-floden, der flyder i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende landskaber. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Når du er færdig med nedkørselsstien fra nord til syd, når du frem til udgangsstedet, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit opsamlingssted.

Málaga: Live flamenco-show på Flamenco Alegría

Málaga: Live flamenco-show på Flamenco Alegría

Oplev et autentisk flamenco-show på Flamenco Alegría. Se traditionel dans og hør smuk sang og guitarspil fra Málaga, hovedstaden på Costa del Sol. Nyd en forestilling med hele holdet. Se danserne opføre en kort scene, før sangeren og guitaristen slutter sig til dem på scenen. Hør derefter en solo fra guitaristen, og se hver danser udføre et solostykke, der udtrykker en række følelser, herunder glæde, smerte og melankoli. Mens du ser på, kan du slappe af med drinks og traditionel tapas. Beundre utrolige og spontane forestillinger under en magisk oplevelse. Bestil venligst før forestillingen starter, da der ikke tages imod bestillinger under forestillingen. En uforglemmelig oplevelse venter.

Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

Din tur begynder, når du møder din bus i centrum af Málaga, nær el Corte Inglés, eller et andet sted langs Costa del Sol. Derfra tager du en bus til Gibraltar, hvor du rejser komfortabelt med aircondition og sæder, der kan lægges ned. Under hele rejsen vil din guide give dig information om interessante ting at lave og se, når du er ankommet til Gibraltar. Når du er gået gennem tolden, kører din bus inde i Gibraltar, inden du stopper i byens centrum for at parkere i fritiden. Hvis du har booket den fulde naturreservat rock tour mulighed, kan du nyde en panoramatur i Gibraltar, besøge steder som Gibraltarstrædet og adgang til det indre af St. Du vil også være i stand til at se barbariske makakaber ved Apes Den. Efter panoramaturen kan du nyde fritiden til frokost og udforske området for dets shopping og hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Din bus vender tilbage om eftermiddagen og forlader Gibraltar kl. 15.30.

Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

Málaga: Katamaran-tur ved solnedgang

Oplev Malagas skønhed som aldrig før ved at sejle på vores luksuriøse katamaran ved solnedgang. Beundr byens majestætiske skyline fra havet, og skab varige minder, som du vil værne om for evigt. Gå om bord på katamaranen, og afgå fra Malaga havn. Sejl langs Middelhavet, og se Malaga ved solnedgang, mens du lytter til chillout-musik. Katamaranen har en omfattende bar og et uovertruffent musikudstyr, så du kan nyde denne aktivitet som aldrig før. Inde på skibet er der bar og toiletter.

Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

Bliv hentet fra det centralt beliggende mødested i Malaga, og læn dig tilbage og slap af på det klimatiserede køretur til Setenil de las Bodegas, hvor du har fri tid til at få noget frokost og udforske. Fortsæt til byen Ronda, for en guidet tur i Rondas historiske centrum. Stop ved den nye bro for at nyde Tajo-kløften og dens panoramaudsigt, besøg tyrefægterarenaen og tyrefægtningsmuseet. Ronda er en af de ældste byer i Spanien, og den er bygget på to separate klipper, som er forbundet af Spaniens mest berømte bro, Den Nye Bro, som blev bygget i det 18. århundrede. Rejselederen viser dig rundt i Ronda, og du vil også have lidt fritid til at udforske byen på egen hånd. Tag på en vandretur i den romantiske bymidte med dens kirker, mini-paladser og Spaniens ældste tyrefægterarena. Vend tilbage til dit mødested i Malaga i slutningen af din tur.

Málaga: Alcazaba og det romerske teater guidet tur med adgang

Málaga: Alcazaba og det romerske teater guidet tur med adgang

Malagas Alcazaba er en af de smukkeste attraktioner, du kan besøge, mens du er i byen. Kom, og besøg det fantastiske muslimske palads, og se fortet, haverne og de dekorerede baggårde. Lær om kunsten, historien og arkitekturen, og opdag de skjulte legender og kuriositeter, der gør dette sted så specielt. Til sidst finder du ud af, hvordan de kristne erobrede Alcazaba og Malaga mens du beundrer en af de smukkeste udsigter over byen, der helt tager vejret fra dig.

Malaga: Katamarankrydstogt med valgfrit badestop

Malaga: Katamarankrydstogt med valgfrit badestop

Nyd panoramaudsigten over Malaga fra havet, mens du slapper af på en 24 meter lang katamaran. Solbade i nettene i bueområdet eller hvile på et af de skyggefulde steder. Vælg mellem 1 time, 1,5 time eller 1,5 time i dagtimerne. Hvis du vælger 1,5 times sejlads i dagtimerne, vil der være et ekstra stop for at svømme. Sejl langs Malagas kyst om bord på en kæmpe katamaran, og nyd Middelhavet som aldrig før! Det bedste sted at flygte, mærke den behagelige, blide havbrise, solbade og nyde den uforglemmelige udsigt om bord, eller mens du tager en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand på Costa del Sol. Giv dig selv muligheden for at være midt i naturen, koble fra og dele dette øjeblik med venner, familie eller, hvis du foretrækker det, med dig selv. Det er uden tvivl muligheden for at slappe af og koble af, når du ankommer til Malaga.

Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

Fra Málaga: Dagstur til Caminito del Rey

Udforsk Caminito del Rey, som engang var den farligste sti i verden, på en guidet dagstur fra Málaga. Oplev skønheden i Gaitanes-kløften på denne sti, der i 2015 blev ombygget til en meget sikker og tilgængelig gangbro. Start dit eventyr på et let tilgængeligt mødested i Málaga centrum, hvor dine guider vil byde dig velkommen og svare på alle dine spørgsmål. Stig ombord på en rummelig bus med aircondition, og nyd udsigten over landskabet på turen til Caminito del Rey-stiens begyndelse. Vi gør et kort stop på 30 minutter i en typisk hvid andalusisk by, Ardales. Her kan vi gå på toilettet, drikke en kop kaffe eller bare gå på opdagelse i de smukke og traditionelle gader og pladser. Det er en mulighed for at opdage en ikke-turistisk by. Vi ankommer til Caminito del Rey og begynder vores spændende vandretur gennem naturlige kløfter på klippesiden. Lær historien, udviklingen og lyt til nogle anekdoter om denne unikke sti. Vend tilbage til dit mødested i Málaga med bus efter en utrolig vandredag med mange uforglemmelige fotos og minder.

Ofte stillede spørgsmål om Malaga Sommeraktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Malaga end Sommeraktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Malaga må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Malaga

Oplevelser i Malaga

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Malaga

Vil du se alle oplevelser i Malaga? Klik her for en fuld oversigt