Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Málaga (provins)

Vores mest anbefalede ting at gøre i Málaga (provins)

Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

1. Fra Málaga: Caminito del Rey guidet tur med bus

Vandre på Caminito del Rey, en hængende gangbro omgivet af et naturskønt landskab, med en guide på en tur fra Málaga. Undervejs på ruten kan du lære den virkelige historie bag opførelsen af dette store ingeniørværk. Stig om bord på en bus fra Málaga og rejs til Ardales. Få en sikkerhedsbriefing af din guide og spænd hjelmene på. Start den envejsvandring på Caminito del Rey ved den nordlige adgang og gå til den sydlige adgang. Passér forbi bjerge, der opstod for millioner af år siden, og lodrette kløfter, der er født af Guadalhorce-flodens kraft. Lyt til historier om eventyrere og bjergbestigere. Hør om besøget af en af de mest magtfulde mænd i Spaniens historie, kong Alfonso XIII. Stien har en længde på 7,7 km, men er en let vandretur, især med din guide som ledsager. Ved slutningen af stien vender du tilbage til din bus og bliver kørt tilbage til Málaga.

Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

2. Caminito del Rey: Adgangsbillet og guidet tur

Tag med på en guidet tur langs Caminito del Rey, en gangbro i én retning og et af Malagas mest betagende naturområder. Mød din guide ved den nordlige indgang til Caminito, ved billetkontoret. Efter indtjekning får du de nødvendige sikkerhedsartikler (hjelme), og du får forklaret brugen af radioguider og hovedtelefoner, så du ikke går glip af en forklaring undervejs. Guiden ledsager gruppen fra indgangen til det øjeblik, hvor hjelmene udleveres, og giver jer alle de nødvendige oplysninger om omgivelserne, så I får gennemført jeres drømmebesøg. Forelsk dig i den fantastiske skønhed i dette unikke miljø og dets fascinerende historie. Hele ruten er et vidunder af 400 meter høje mure. Stien går ned til blot 10 meter på sit smalleste sted. Nedenunder simrer Guadalhorce-flodens vilde vand og rusker mod kysten. Det er i disse omgivelser, hvor der siden det 19. og 20. århundrede har ligget en række af de jernbane- og vandkraftinfrastrukturer, der udgjorde rygraden i forbindelserne og det vejnet, der har overlevet ind i det 21. århundrede og er blevet til vandrestien El Caminito del Rey. Det blev erklæret naturområde af Junta de Andalucía i 1989, men var allerede blevet klassificeret som særligt beskyttet område for fugle i 1987, og siden 2006 har det været en del af det interkontinentale biosfærereservat Andalusien-Marokko i Middelhavsområdet. Stedet er blevet føjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i den biogeografiske region Middelhavet. Denne naturlige enklave har været et indflydelsespunkt for bosættelse og udvikling af menneskelige grupper i omgivelserne af naturområdet Gaitanejo og El Chorro fra forhistorisk tid til i dag, hvilket dokumenteres af de mange arkæologiske fundsteder. Oplevelsen vil efterlade dig med uforglemmelige minder og fantastiske billeder. Bagefter kommer du tilbage til besøgscentret sammen med guiden i en af shuttlebusserne.

Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

3. Malaga: Katamaran-sejltur med mulighed for solnedgang

Sejl ud til havet på en afslappende katamarantur, og nyd udsigten over Malagas dynamiske kystlinje, mens solen langsomt forsvinder bag bjergene. Lyt til afslappende musik med et glas traditionel spansk Cava i hånden. Vælg mellem en tur med eller uden lysshow. Hop ombord på en rummelig katamaran i Malaga og begynd dit sejleventyr. Beundr Alboranhavet ved solnedgang, mens du glider hen over bølgerne. Nyd udsigten til Malagas skyline, når lysene tændes. Fuldendt din oplevelse med et glas cava, mens du deler dette øjeblik med en, du holder af. Tilføj et strejf magi til din aften med et romantisk lysshow og musik, mens du driver over Middelhavets rolige vand. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved afslutningen af sejlturen. Afgange med livemusik er tilgængelige indtil midten af september og sejler på onsdage, fredage og søndage til en særlig pris.

El Chorro: Caminito del Rey guidet tur med shuttlebus

4. El Chorro: Caminito del Rey guidet tur med shuttlebus

Nyd en fortryllende natur- og historisk vandretur langs El Caminito del Rey (Kongens vej) sammen med en ekspertguide. Se dramatiske landskaber, og lær om historien om kløften Desfiladero de Los Gaitanes Canyon. Mød din guide i receptionen på Hotel La Garganta ved El Chorro-slugten. Når gruppen er dannet (maks. 30 personer pr. guide), kører du til indgangen med shuttlebussen sammen med din guide. Kryds den 3 km lange gangbro, der er bygget langs kløftens vægge, og som blev indviet af kong Alfonso XIII. Føl et gys, når du kommer op i højder på op til 101 meter og andre sektioner, hvor bredden kun er 1 meter. Ankom til den sydlige indgang, hvor du parkerede din bil ved slutningen af turen, og slap af i baren.

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

5. Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Málaga. Følg en guide på et sikkert tspor, der fører til den gangbro, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd din dag med en afhentning fra et af de mange steder i Málaga og kør til Ardales. I vil gøre et kort stop i Ardales, en hvid landsby, så I kan købe morgenmad i et dette lokale område, inden I starter aktiviteten. Vend tilbage til bussen, og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangskontrolpunktet til kløfterne. Herefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og guiden vil ledsage dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Passér forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med Guadalhorce-floden, der flyder i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende landskaber. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Når du er færdig med nedkørselsstien fra nord til syd, når du frem til udgangsstedet, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit opsamlingssted.

Caminito del Rey: Adgangsbillet

6. Caminito del Rey: Adgangsbillet

Vandre langs den 8 kilometer lange sti til Caminito del Rey i Malaga-provinsen med denne adgangsbillet. Stien, som engang blev betragtet som den farligste i verden, er nu blevet restaureret og er helt sikker, men bevarer de 100 meter høje gangbroer, der gør den så populær blandt vandrere. Forelsk dig i de betagende klippesider og stiens fascinerende historie. Nå højder på 400 meter over jorden og nedture på kun 10 meter. Se, mens Guadalhorce-flodens vilde vand bruser under dig. Stien blev oprindeligt dannet som jernbanespor i 1800-tallet. Erklæret af Junta de Andalucía som et naturområde i 1989, var det allerede blevet klassificeret som et særligt beskyttelsesområde for fugle i 1987, og siden 2006 er det en del af Andalusien-Marokko interkontinentale biosfærereservat i Middelhavet. Webstedet er blevet tilføjet til listen over steder af fællesskabsbetydning i Middelhavets biogeografiske region.

Málaga: Live flamenco-show på Flamenco Alegría

7. Málaga: Live flamenco-show på Flamenco Alegría

Oplev et autentisk flamenco-show på Flamenco Alegría. Se traditionel dans og hør smuk sang og guitarspil fra Málaga, hovedstaden på Costa del Sol. Nyd en forestilling med hele holdet. Se danserne opføre en kort scene, før sangeren og guitaristen slutter sig til dem på scenen. Hør derefter en solo fra guitaristen, og se hver danser udføre et solostykke, der udtrykker en række følelser, herunder glæde, smerte og melankoli. Mens du ser på, kan du slappe af med drinks og traditionel tapas. Beundre utrolige og spontane forestillinger under en magisk oplevelse. Bestil venligst før forestillingen starter, da der ikke tages imod bestillinger under forestillingen. En uforglemmelig oplevelse venter.

Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

8. Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

Din tur begynder, når du møder din bus i centrum af Málaga, nær el Corte Inglés, eller et andet sted langs Costa del Sol. Derfra tager du en bus til Gibraltar, hvor du rejser komfortabelt med aircondition og sæder, der kan lægges ned. Under hele rejsen vil din guide give dig information om interessante ting at lave og se, når du er ankommet til Gibraltar. Når du er gået gennem tolden, kører din bus inde i Gibraltar, inden du stopper i byens centrum for at parkere i fritiden. Hvis du har booket den fulde naturreservat rock tour mulighed, kan du nyde en panoramatur i Gibraltar, besøge steder som Gibraltarstrædet og adgang til det indre af St. Du vil også være i stand til at se barbariske makakaber ved Apes Den. Efter panoramaturen kan du nyde fritiden til frokost og udforske området for dets shopping og hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Din bus vender tilbage om eftermiddagen og forlader Gibraltar kl. 15.30.

Benalmadena: Bådtur med delfinobservation

9. Benalmadena: Bådtur med delfinobservation

Udforsk vandet ved Benalmádena-kysten, og hold udkig efter delfiner i deres naturlige habitat. Du kan dykke ned i vandet til en forfriskende svømmetur* eller slappe af på dækket, mens du nyder den fantastiske udsigt. Du afgår fra Puerto Deportivo i Benalmádena og sejler ud på det åbne hav på jagt efter delfiner i deres naturlige habitat. Under din tur har du masser af plads til at solbade på dækket, eller du kan blive indendørs i skyggen. Hvis du har lyst, kan du også købe en drink i baren eller observere havets fauna gennem undervandsvinduerne. Når kaptajnen har fundet det idylliske sted til en svømmetur, kan du hoppe i vandet og tage en forfriskende svømmetur (hvis de maritime forhold tillader det og efter kaptajnens skøn).

Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

10. Fra Malaga: Heldagstur med bus til Ronda og Setenil

Bliv hentet fra det centralt beliggende mødested i Malaga, og læn dig tilbage og slap af på det klimatiserede køretur til Setenil de las Bodegas, hvor du har fri tid til at få noget frokost og udforske. Fortsæt til byen Ronda, for en guidet tur i Rondas historiske centrum. Stop ved den nye bro for at nyde Tajo-kløften og dens panoramaudsigt, besøg tyrefægterarenaen og tyrefægtningsmuseet. Ronda er en af de ældste byer i Spanien, og den er bygget på to separate klipper, som er forbundet af Spaniens mest berømte bro, Den Nye Bro, som blev bygget i det 18. århundrede. Rejselederen viser dig rundt i Ronda, og du vil også have lidt fritid til at udforske byen på egen hånd. Tag på en vandretur i den romantiske bymidte med dens kirker, mini-paladser og Spaniens ældste tyrefægterarena. Vend tilbage til dit mødested i Malaga i slutningen af din tur.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Málaga (provins)

Alle aktiviteter

723 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Málaga (provins)

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Málaga (provins)?

Andre seværdigheder i Málaga (provins)

Vil du se alle oplevelser i Málaga (provins)? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Málaga (provins)

Samlet bedømmelse

4.5
(40.150 anmeldelser)

Super guide JOSE med meget erfaring. Især på grund af hans entusiasme og hans bog med information om fortid og nutid, gjorde det bestemt vores tur speciel, men selvfølgelig udsigten WOW, hvilke smukke steder at se

Spændende tur i et fantastisk landskab. Dygtige guider og behagelig bus med opsamling centralt i Malaga. Turen til Caminito del Rey var feriens bedste dag!

Spændende tur med en meget vidende guide. Men forpustet bliver man ikke…. alle kan følge med tempoet

Fremragende organisation, og jeg vil med glæde gøre udflugten igen, meget kyndig guide Jorge...

Meget god udflugt og fremragende guider, Carlos og Amanda