Vores mest anbefalede ting at gøre i Malaysia

Fra Kuala Lumpur: Halvdagstur til Batu-grotterne

1. Fra Kuala Lumpur: Halvdagstur til Batu-grotterne

Bliv hentet på dit hotel, og kør til udkanten af byen langs Ambassador Row, Istana Sharif Ali og de malaysiske landsbyer. Stop ved Royal Selangor, hvor du kan se verdens største og mest moderne tinfabrik. Den er også verdenskendt for sin høje kvalitet og håndværk. På fabriksturen kan du lære mere om de forskellige processer, såsom støbning, fyldning, polering, lodning, formning og gravering. Stop derefter ved en batikfabrik for at se, hvordan batik designes og printes. Dit sidste stop er i kalkstensbakkerne ved Batu-grotterne, der består af 3 huler og flere mindre huler. Tag forbi den tårnhøje statue af Lord Murgan, når du bestiger de 272 trin til grottehelligdommen, og følg de levende vægmalerier med Hindu-skrift. Se makakaberne der bor på de frodige klipper, og tag med en gruppe af Hindu-pilgrimme på deres rejse til en række forgyldte altere. Turen slutter med afsætning på dit hotel i Kuala Lumpur.

Det historiske Malacca: Heldagstur fra Kuala Lumpur

2. Det historiske Malacca: Heldagstur fra Kuala Lumpur

Besøg UNESCO-listede Malacca på en heldagstur fra Kuala Lumpur. Se, hvor Malaysia begyndte på strædet i Malacca. Lad dig betage af ruinerne af St. Paul's kirke og Den Røde Plads, de lyserøde hollandske administrationsbygninger, der nu huser Malacca Museum og regeringskontorerne. Nyd autentiske Peranakan-retter til frokost. Derefter kan du se Cheng Hoon Teng-templet, hvor 3 store doktriner af kinesisk tro bliver tilbedt under samme tag. Tag en tur langs Malaccas Jonker Street, som ender ved bredden af Malacca-floden. Lær om det malaysiske sultanat, Malaccas historie som en vigtig handelshavn og den portugisiske og hollandske indflydelse fra det tidlige 16. århundrede.

Langkawi: 4-timers vandscooter-tur til Dayang Buntings øer

3. Langkawi: 4-timers vandscooter-tur til Dayang Buntings øer

Udforsk 8 smukke øer i Dayang Bunting på denne spændende 4-timers tur på din helt egen vandscooter. En vandscooter er den sjoveste måde at udforske øerne, og efter en kort introduktion vil du frit kunne stryge hen over de rolige vande i dit eget tempo. En af øerne er hjemsted for en aktiv abebestand, som du vil kunne se lege i træerne, når du nærmer dig. Giv dig tid til at flyde med strømmen, når du udforsker øens ferskvandsø -den største i Malaysia. Pregnant Maiden-søen har navn efter konturen af bakker og klippeskær, der ligner en gravid ungmø liggende på ryggen. Tag også en svømmetur i søens friske vand, der ifølge legenderne fremmer frugtbarhed. I løbet af de 4 timer vil du have mulighed for at deltage i en bred vifte af aktiviteter. Efterlad din vandscooter og gå gennem den frodige jungle, eller hop i en kajak for at udforske farvandene omkring øen. Uanset hvad du beslutter, vil du blive overvældet af den fantastiske natur, der omgiver dig.

Langkawi: Guidet 4-timers bådtur i mangroveskoven

4. Langkawi: Guidet 4-timers bådtur i mangroveskoven

Din 4-timers rejse tager dig på en opdagelsesrejse gennem Langkawis mangroveskove for at se eksotiske planter og dyrearter. Mange af disse overlever ved hjælp af snedige metoder i et dynamisk miljø, som konstant forandres, og som bestemmes af tidevandets stigning og fald. Efter en kort køretur til molen går du ombord på båden og udforsker mangroveskove og gamle kalkstensblotninger nordøst på øen. Mangroveskove spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af en økologisk balance i verden. De påvirker klimaet, giver læ og fungerer som gigantiske pasningssteder for fisk og rejer. Mens du driver gennem mangroveskovene, skal du holde udkig efter de underfundige gå-på-landet-fisk. Se også efter skinnende og blinkende isfugle, og kig op for at se ørne og glenter. Hvis du er rigtig heldig, får du måske nysgerrige oddere og legesyge delfiner at se. Glem heller ikke insekter og andet småkravl, hvor grimme og uhyggelige de end ser ud. De spiller alle en vigtig rolle i dette unikke miljø. Den medfølgende frokost er en fast menu bestående af Tom Yum-suppe med grøntsager, stegt ris med kylling, pommes frites, vandmelon i skiver og appelsinjuice. Turen omfatter et 30-minutters stop ved stranden, afhængig af havet og vejrforholdene. Den samlede varighed er seks timer, inklusive den to timer lange transport til og fra dit hotel.

Petronas Towers: Skip køen-billet med hotellevering

5. Petronas Towers: Skip køen-billet med hotellevering

De fantastiske Petronas Twin Towers, som er 451,9 meter høje, er blevet byens vigtigste arkitektoniske vartegn. Tag 170 meter op i en futuristisk højhastighedselevator til 86. etage, hvor dørene åbner til en enestående udsigt over Malaysias hovedstad. Træd ud på verdens største 2-etagers bro, der forbinder de 2 tårne på deres 41. og 42. etager. Lær mere om tvillingetårnenes historie og konstruktion, og køb en souvenir i gavebutikken. Med denne service leveres dine billetter til dit hotel i Kuala Lumpur, så du kan gå direkte til adgangskøen. Sørg for at ankomme 15 minutter inden det planlagte besøgstidspunkt.

Kuala Lumpur: Entrébillet til KL Tower med valgfri dato

6. Kuala Lumpur: Entrébillet til KL Tower med valgfri dato

KL Tower, også kendt som Menara Kuala Lumpur, er en af de mest ikonisk seværdigheder i Kuala Lumpur. Synlig fra de fleste dele af byen og med en højde på omkring 452 meter er det et af verdens højeste telekommunikationstårne. Din entrébillet kan du bruge når som helst inden for åbningstiden. Tag en af højhastighedselevatorerne til det helt aflukkede oberservationsdæk, der befinder sig cirka 276 meter over jorden, for at nyde en panoramaudsigt over Kuala Lumpur. Få adgang til XD Theater, og nyd en 6D-filmoplevelse (ikke inkluderet). Se filmen, mens du sidder i en specialdesignet lænestol, der bevæger sig synkront med filmen. Der er typisk 8 film, som du kan se, og som hver varer omkring 5 minutter.

Fra Kuala Lumpur: Heldagsgruppetur til Taman Negara

7. Fra Kuala Lumpur: Heldagsgruppetur til Taman Negara

Bliv hentet på dit hotel tidligt om morgenen, og tag fra Kuala Lumpur til Taman Negara Nationalpark. Nyd den fantastiske udsigt på den smukke køretur forbi traditionellekampung (landsbyhuse), og stop for at nyde en lokal morgenmad i Jerantut Town. Ankom til Kampung Kuala Tahan, og kryds floden i vandtaxa til Taman Negara Resort. Tag derefter en kort vandretur til Teresek Hill. Nyd den smukke udsigt fra det fantastiske udsigtspunkt, inden du afprøver dit mod på gåturen over trætoppene. Nyd en overdådig frokost på en flydende restaurant, og brug tid på at slappe af, inden du sejler på den brusende flod i longtail-båd til Trenggan.

Kuala Selangor: Batu-grotterne og ildfluer

8. Kuala Selangor: Batu-grotterne og ildfluer

Tag af sted på en eftermiddags- og aftentur til de dramatiske 400 millioner år gamle Batu-grotter. Se hundredetusindvis af glimtende ildfluer på en bådtur på Selangor-floden. Gå op ad 272 trin og fortsæt til Batu-grotterne for at se de forhistoriske huler. Se nogle af de hindu-templer, der er blevet bygget her siden begyndelsen af 1900-tallet, såsom Herren Murugan, Siva og Ganesh' templer. Derefter vil du tage til Kuala Selangor, et af de mest historiske om konfliktfyldte områder i det malayiske sultanat Selangors første tid. Stedet er desuden kendt for sin fiskerestaurant, hvor du vil spise middag. Men inden middag holdes der et stop ved Bukit Malawati, det højeste punkt i Kuala Selangor, så deltagerne kan beundre fæstningen, hvorfra man holdt øje med skibe i Malacca-strædet og Selangor-floden. Området huser desuden nogle frække sølvlangurer, som er mere venlige og tamme end aberne ved Batu-grotterne. Spis en lækker middag i fiskerstauranten og nyd den vidunderlige udsigt til solnedgangen over Selangor-floden. Udover fiske- og skaldyrsspecialiteter byder restauranten også på vegetariske retter og kyllingeretter. Kør til sidst til Kampung Kuantan Ildfluepark og gå ombord på en robåd med manuelle årer. Flyd stille for at se de utrolige glimt af verdens største ildfluekoloni. Bliv betaget, når du ser disse fantastiske lysende insekters evne til at synkronisere deres lysmønstre, inden du vender tilbage til Kuala Lumpur omkring kl. 21.30.

KUL Kuala Lumpur International Airport: Premium Lounge-adgang

9. KUL Kuala Lumpur International Airport: Premium Lounge-adgang

Slap af og forfrisk før din afgang, mellem flyvninger eller ankomst i komforten af Plaza Premium Lounge i Kuala Lumpur International Airport ved Satellitterminal og Terminal KLIA2. Nyd komfortable siddepladser, gratis WiFi, lokale og internationale aviser og magasiner, mens du venter på dit fly. Vælg mellem et bredt udvalg af mad, samt en åben bar med et udvalg af drikkevarer. Vælg mellem 3-timers, 6-timers eller 12-timers loungeadgang på en række forskellige steder i lufthavnen, så det passer til din tidsplan. Nyd en endnu mere førsteklasses service ved at bruge Plaza Premium First Lounge.

Kuala Lumpur: Chef-designet madtur for små grupper

10. Kuala Lumpur: Chef-designet madtur for små grupper

Det malaysiske køkken er et komplekst dyr. Heldigvis kan du gå på gademadstur med selvtillid ved at deltage i denne daglige 4-timers madfest. Begrænset til 8 gæster vil du blive ført væk fra turistmængderne til nogle af Kuala Lumpurs bedste steder, som kun de lokale kender. Undervejs dykker du ned i et af byens bedste vådmarkeder for at opdage de råvarer og ingredienser, der indgår i malaysiske retter, før du smager på mellem 13 og 14 forskellige retter og snacks. Ud over fine eksempler på klassikere som rendang, nasi lemak og flammegrillede kyllingespyd med fyldig jordnøddesatay, vil din guide lede dig hen til nogle af KL's mindre kendte lækkerier som kølig cendol durian, grillet makrel med bananblade og sambal og nasi kerabu, en blå risret spækket med blå ærteblomster. Hvis du virkelig vil ind i hjertet af byens køkken, er der ingen bedre måde end på dette kokkeledede kulinariske eventyr. Flygt fra turistfælderne, og gør dine smagsløg klar til turen. Du vil ikke fortryde det.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Malaysia

Alle aktiviteter

225 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 15

Byer i Malaysia

Andre seværdigheder i Malaysia

Vil du se alle oplevelser i Malaysia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Malaysia

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.818 anmeldelser

Meget god oplevelse, Malaysia et meget smukt land, det malaysiske folk er meget gode, venlige, smilende, modige, hjælpsomme, tolerante, hårdtarbejdende, elsker deres land for meget, turisten vil føle sig velkommen der, alle aktiviteterne tilgængelige på en fremragende standard , meget overkommelige priser til hverdagen, og ekstraudstyr. Rigtig god destination for unge, familier og seniorer.

Meget flot oplevelse, vores guide Mr. Chandran var perfekt, han var opmærksom og ivrig efter at dele sin viden om landet og den malaysiske kultur, vi havde det godt. Selvom perioden ikke var den mest gunstige at observere ildfluen / ildfluer, forblev det magisk, nogle landede på vores hænder, om natten var der en magisk side. Dejlig familieaktivitet.

Det er bestemt meget godt for den tid, du har. Du skal være opmærksom på, at du vil sidde længere i bilen, end du er i nationalparken. Sejlturen til sidst, hvor man virkelig bliver helt våd, var også sjov!

Bellissima escursione, rilassante in mezzo alla natura. La cena buona e abbondante

Very interesting tour with a very experienced guide.