Ting at foretage sig
Malaysia

Vores mest anbefalede ting at lave i Malaysia

Kuala Lumpur: Forstæder og Batu Caves halvdagstur

Kuala Lumpur: Forstæder og Batu Caves halvdagstur

Stop ved Batik Factory for at se, hvordan batik bliver designet og trykt. Tag derefter til kalkstensbakkerne ved Batu Caves, som består af tre huler og flere mindre huler. Gå forbi en tårnhøj statue af Murugan, mens du går op ad 272 trin ind i en grottehelligdom, og følg levende vægmalerier af hinduistiske skrifter. Få øje på makakkerne, der lever på den frodige klippevæg. Afslut dagen i byens udkant ved at køre forbi lokale landsbyer. Turen slutter med afsætning tilbage på dit hotel i Kuala Lumpur City Centre. -08:45 -09:15 / 14:00 - 14:30 Afhentning fra hoteller/residenser/suiter i Kuala Lumpur Citys Golden Triangle-område (undtagen Pudu-området) **det endelige afhentningstidspunkt opdateres 1 dag før via e-mail (klar efter kl. 20.00) -Besøg Batik Factory showroom -Besøg Batu Caves -Kør forbi lokale landsbyer -12:30/17:30 Aflevering på samme sted, hvor afhentning fandt sted (hoteller/residenser/suiter i Kuala Lumpur Citys Golden Triangle-område (undtagen Pudu-området)) Rejseruten kan ændres afhængigt af dagens vejr- eller trafikforhold.

Fra Kuala Lumpur: Historisk Melaka-dagstur med frokost

Fra Kuala Lumpur: Historisk Melaka-dagstur med frokost

Besøg UNESCO-listede Malacca på en dagstur fra Kuala Lumpur. Se, hvor Malaysia begyndte ved Malaccastrædet. Paul's Church (lukket hver mandag) og Red Square (Christ Church lukket hver mandag), de lyserøde hollandske administrationsbygninger, der nu huser Malacca Museum og regeringskontorer. Nyd autentisk lokal mad til frokost. Bagefter kan du se Cheng Hoon Teng-templet, hvor tre af de vigtigste doktriner i kinesisk tro tilbedes under samme tag. Gå en tur langs Malaccas Jonker Street, som ender ved bredden af Malacca-floden. Lær om det malaysiske sultanat, Malaccas opkomst som en vigtig handelshavn og den portugisiske og hollandske indflydelse fra begyndelsen af det 16. århundrede. Afhentning er inkluderet fra hoteller/residenser/suiter i Kuala Lumpurs gyldne trekant-område (undtagen Pudu-området). -Rejse til Melaka fra Kuala Lumpurs centrum (ca. 2 timer). -Ankomst til Melaka, besøg St. Peter's Church (lukket hver mandag) Shorts og ærmeløse skjorter er ikke tilladt. -Besøg den portugisiske fæstning A'Famosa og Porta De Santiago -Gå forbi Melaka Museum (muzium maritime, kastam muzium, melaka muzium) og gå langs Dutch/Red Square -Ankomst til Den Røde Plads (** Kristuskirken er lukket hver mandag) -Frokost på en lokal restaurant (drikkevarer ikke inkluderet) Besøg Jonker Street og Cheng Hoon Teng-templet Spadseretur ved Melaka-floden -Tilbage til Kuala Lumpur for at blive afleveret på hotellet. Hotelaflevering er inkluderet fra hoteller/residenser/suiter i Kuala Lumpur Citys Golden Triangle-område (undtagen Pudu-området) (afhænger af trafikforholdene). Rejseplanen kan ændres baseret på vejr- eller trafikforhold den pågældende dag.

Kuala Lumpur: Entrébillet til KL Tower med valgfri dato

Kuala Lumpur: Entrébillet til KL Tower med valgfri dato

KL Tower, også kendt som Menara Kuala Lumpur, er en af de mest ikonisk seværdigheder i Kuala Lumpur. Synlig fra de fleste dele af byen og med en højde på omkring 452 meter er det et af verdens højeste telekommunikationstårne. Din entrébillet kan du bruge når som helst inden for åbningstiden. Tag en af højhastighedselevatorerne til det helt aflukkede oberservationsdæk, der befinder sig cirka 276 meter over jorden, for at nyde en panoramaudsigt over Kuala Lumpur. Få adgang til XD Theater, og nyd en 6D-filmoplevelse (ikke inkluderet). Se filmen, mens du sidder i en specialdesignet lænestol, der bevæger sig synkront med filmen. Der er typisk 8 film, som du kan se, og som hver varer omkring 5 minutter.

Fra Kuala Lumpur: Tur til Batu Caves kulturelle tempel

Fra Kuala Lumpur: Tur til Batu Caves kulturelle tempel

Afgang fra Kuala Lumpur eller Petaling Jaya på det valgte tidspunkt (kl. 09.00 eller 14.00), og turen går mod Batu Caves gennem Little India og Brickfields-kvarteret, der er kendt for sine farverige gader og unikke butikker. Efter en 30 minutters naturskøn køretur ankommer du til Batu-grotterne, hvor du finder hinduistiske helligdomme og forskellige religiøse guddomme. Lyt til din guide, som forklarer nationens hinduistiske rødder, og gå op ad de 272 trin til den gyldne statue af Lord Murugan. Når du er på toppen, kan du gå til Cathedral Cave for at se den største hule i komplekset og høre om baggrunden for denne mest indviklede af hinduistiske helligdomme. Kør derefter til Thean Hou-templet, et pagodetempel i seks etager på toppen af Robson Heights. Det stod færdigt i 1987 og blev officielt åbnet i 1989. Det blev bygget af det hainanesiske samfund i Kuala Lumpur og er dedikeret til gudinden Tian Hou (den himmelske mor). Fortsæt til Chinatown, hvor der ligger snesevis af restauranter og madboder, som passes af kinesiske, indiske, malaysiske og bangladeshiske handlende. Se, hvordan de serverer lokale favoritter som karry-nudler, Hokkien mee (en Fujian-nudelret), ikan bakar (grillet fisk) og asam laksa (en sur, fiske- og tamarindbaseret suppe). Se derefter Malaysias fantastiske nationalmoské (Masjid Negara), der ligger i en 13 hektar stor, smuk have. Beundr den dristige tilgang fra arkitekterne, som designede den i slutningen af 1950'erne som et symbol på den nyligt uafhængige nations forhåbninger. Du bliver afleveret på hotellet, når turen er slut.

KUL Kuala Lumpur International Airport: Premium Lounge-adgang

KUL Kuala Lumpur International Airport: Premium Lounge-adgang

Slap af og forfrisk før din afgang, mellem flyvninger eller ankomst i komforten af Plaza Premium Lounge i Kuala Lumpur International Airport ved Satellitterminal og Terminal KLIA2. Nyd komfortable siddepladser, gratis WiFi, lokale og internationale aviser og magasiner, mens du venter på dit fly. Vælg mellem et bredt udvalg af mad, samt en åben bar med et udvalg af drikkevarer. Vælg mellem 3-timers, 6-timers eller 12-timers loungeadgang på en række forskellige steder i lufthavnen, så det passer til din tidsplan. Nyd en endnu mere førsteklasses service ved at bruge Plaza Premium First Lounge.

Fra Kuala Lumpur: Batu-hulerne og tur med ildflueobservation

Fra Kuala Lumpur: Batu-hulerne og tur med ildflueobservation

Nyd en eftermiddags- og aftentur til de dramatiske 400 millioner år gamle Batu-huler, og se hundredtusindvis af blinkende ildfluer på en bådtur på Selangor-floden. Fortsæt til Batu Caves for at vandre rundt i de forhistoriske huler efter en opstigning på 272 trin. Se nogle hinduistiske templer, der er etableret her siden begyndelsen af 1900-tallet, såsom templerne til Lord Murugan, Shiva og Ganesh. Før middagen kan du besøge Silver Monkey i Kuala Selangor Nature Park. Området er hjemsted for nogle frække sølvbladaber, som er mere venlige og tamme end aberne ved Batu Caves. Tag videre til Kuala Selangor, et af de mest historiske og konfliktfyldte områder i de tidlige stadier af det malaysiske sultanat Selangor. Det er også berømt for sin lokale kinesiske restaurant, hvor du vil nyde middagen. Vi får serveret en enkel middag i restauranten, der ligger ved Selangor-flodens bred. Til sidst kører vi til Kampung Belimbing Fireflies Park. Svæv stille ud for at se de utrolige blink fra den største ildfluekoloni i verden. Forundres over disse fantastiske insekters evne til at synkronisere deres lysmønstre, før du vender tilbage til Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur: Street Food Tour med 15+ smagsprøver

Kuala Lumpur: Street Food Tour med 15+ smagsprøver

Det malaysiske køkken er et komplekst kulturelt dyr. Heldigvis kan du trygt begive dig ud i gadekøkkenet ved at tage med vores madbegejstrede team på vores daglige 4-timers madfest. Der er kun plads til 8 gæster, og du vil blive ført væk fra turistmængderne til nogle af Kuala Lumpurs bedste steder, som kun de lokale kender. Undervejs dykker du ned i et af byens lokale spisesteder for at opdage de råvarer og ingredienser, der indgår i malaysiske retter. Der er nogle fine eksempler på klassikere som rendang, nasi lemak og flammegrillede kyllingespyd med fyldig jordnøddesatay. Men din guide vil også vise dig nogle af KL's mindre kendte lækkerier som kølig cendol med durian, grillet makrel med bananblade og sambal og håndstrøgne rotis med velsmagende karryretter. Hvis du virkelig vil ind til kernen af byens køkken, er der ingen bedre måde end på dette kulinariske eventyr. Flygt fra turistfælderne, og gør dine smagsløg klar til turen.

Kuala Lumpur: Petronas Twin Towers Entry E-billet

Kuala Lumpur: Petronas Twin Towers Entry E-billet

Med en utrolig højde på 451,9 meter er Petronas-tvillingtårnene blevet byens største arkitektoniske vartegn. Stig 170 meter op i en futuristisk, højhastighedselevator til niveau 86, hvor dørene åbner sig til en betagende udsigt over Malaysias hovedstad. Træd ind på verdens højeste 2-etagers bro, der forbinder de to tårne på deres 41. og 42. etage. Få mere at vide om tvillingetårnenes historie og opførelse, og køb en souvenir i gavebutikken. Med denne service får du dine e-billetter tilsendt via e-mail, så du kan stille dig direkte i køen til dit besøg.

Singapore, Thailand og Malaysia: Ubegrænset mobildata eSIM

Singapore, Thailand og Malaysia: Ubegrænset mobildata eSIM

Højdepunkter GYG QR er ikke eSIM QR > Se venligst eSIM QR e-mailen, der vil blive sendt inden for 6 timer. -Spar din værdifulde tid og modtag eSIM QRCode inden for 6 timer. Scan en QR-kode for at konfigurere eSIM, og spring de komplicerede trin med at skifte SIM-kort over. -Nyd højhastighedsnetværk via lokal operatør. Meddelelser om køb -Dataplanens gyldighed starter med det samme, når eSIM er installeret. -Sørg for, at din telefon er låst op af din operatør, og at dens operativsystem er kompatibelt med eSIM. Hvis du ikke gør det, kan aktiveringen mislykkes, og der vil ikke blive givet refusion. -iOS kræver version 12.1 eller nyere; bemærk, at iPhones, der sælges i Kina, ikke understøtter eSIM, og at visse mobiltelefoner, der sælges i Hongkong og Macao, ikke understøtter eSIM. Singapore, Malaysia og Thailand Ubegrænset forudbetalt data-roaming eSIM 1. Ubegrænset data 0,5 GB/1 GB/2 GB - (daglig nulstilling hver 24. time, hastigheden reduceres til 128 kbps efter overskridelse af dataplanen) 2. Ubegrænset 5GB/15GB/30GB/Højhastighedsdata (hastigheden reduceres til 128 kbps efter overskridelse af dataplanen Dette eSIM er kun til data. Det inkluderer ikke et telefonnummer til at foretage telefonopkald eller sende SMS-beskeder. Bemærk, at iPhones, der sælges i Kina, ikke understøtter eSIM, og at visse mobiltelefoner, der sælges i Hong Kong og Macao, ikke understøtter eSIM. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte kundeservice, helst før du booker.

Malaysia: eSIM Roaming mobildataplan

Malaysia: eSIM Roaming mobildataplan

Gør din rejse til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Malaysia og andre lande. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Opgrader til dækning i 8 lande, herunder Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesien, Vietnam, Cambodja, Hong Kong og Sydkorea. Alle iPhone-modeller, der er lanceret efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, bedes du tjekke med det vejledende billede for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. APN (Access Point Name): internet Malaysia: Celcom/Digi Resten af landene vil være tilgængelige i kuponoplysningerne i din GetYourGuide-app efter købet.

Alle aktiviteter

437 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Malaysia

Store seværdigheder i Malaysia

Byer i Malaysia

Regioner i Malaysia

Andre seværdigheder i Malaysia

Vil du se alle oplevelser i Malaysia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Malaysia

Samlet bedømmelse

4.5
(7.818 anmeldelser)

Hele oplevelsen var mega. Aktiviteterne under turen var alle godt planlagt. Fuides var alle meget kompetente og super venlige. Der var stop nok på den lange rejse. Jeg kan kun anbefale denne udflugt. Men se venligst nøje på beskrivelsen, udflugten er ikke for folk med dårlig kondition. Vandringen i regnskoven er ikke uden udfordringer og går nogle gange virkelig stejlt op ad bakke. Hvis du ikke kan gøre det på grund af manglende kondition, ville det være rigtig ærgerligt, da det allerede er et højdepunkt på turen. Rafting er også fedt, man bliver bare helt gennemblødt her. Men det er lige meget i temperaturerne. Frokost er ret enkel, men var stadig lækker. Vegetarer og eventuelle intolerancer tages også i betragtning. Klar anbefaling.

Hele kajakturen var mega. Vores guide tog meget af os og gav os en masse viden om naturen videre. At køre gennem mangroverne var virkelig enestående. Vi så nogle aber, ørne og forskellige fugle. I alt sejlede vi i kajak i 2,5 time. Til sidst kunne vi endda vælge en længere rute. Kort før turens afslutning kan du også svømme. Du skal helt klart have badetøj på. Påfør creme godt og sørg for at tage en hat med. På nogle strækninger befinder du dig i den bragende sol. Frokosten var også meget rig og velsmagende. Vegetarer og andre restriktioner tages også i betragtning. Afhentningen på hotellet var ikke helt til tiden, men efter en mail var chaufføren der med det samme. Klar anbefaling til denne tur.

Meget velorganiseret, fremragende måltid, ikke for mange lucoles, men god til blå tårer

Virkelig flot udsigt, og en god attraktion at besøge, den skal opleves.

Meget godt. Chaufføren meget opmærksom. Beskæring af ildfluer