Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Mallorca

Denne spanske ø har det hele fra afslappende strande til charmerende byer, eventyr og natteliv.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Mallorca

Palma: Spring køen over til katedralen på Mallorca

1. Palma: Spring køen over til katedralen på Mallorca

Spring køerne over til La Seu-katedralen i Palma de Mallorca, og udforsk dens betagende interiør. Beundr blandingen af arkitektur, som Antoni Gaudí og Miquel Barceló har bidraget til. Det storslåede sandstensmonument, der blev startet i Jakob 2. af Mallorca regeringstid, er et stykke kirkelig kunst. Det består af 3 kirkeskibe, inklusive hovedskibet, der huser Trinidad-kapellet, hvor kongerne Jakob 2. af Mallorca og Jakob 3. af Mallorca er begravet. Lad dig betage af facadens højdepunkter, såsom hoveddørens imponerende søjler og skulpturerne af Guillermo Sagrera på den sydvendte Portal del Mirador. Se tilføjelser lavet af arkitekten Antoni Gaudí i begyndelsen af det 20. århundrede samt værker af kunstneren Miquel Barceló i Santísimo-kapellet.

Palma de Mallorca: 5-timers katamarantur, dukkert og frokost

2. Palma de Mallorca: 5-timers katamarantur, dukkert og frokost

Hop ombord på en katamaran, og sejl afsted fra Palma de Mallorca til badebyerne Portals Vells eller Cala Vella, afhængigt af vindforholdene. Du kan beundre krydstogtskibe og yachter, der tilhører de rige og berømte, mens du sejler afsted fra Palmas havn og langs den spektakulære sydkyst. Ved ankomsten til din destination kaster I anker og hopper i for at tage en svømmetur i det turkisblå vand blot få meter fra en idyllisk strand. Solbad i middelhavssolen, og nyd omgivelsernes atmosfære. Brug de gratis masker, og kig på det lokale havliv på et snorkeleventyr , inden du fortsætter til det andet stop, hvor du kan svømme igen. Undervejs på turen vil du gøre 2 stop, et i Cala Vella eller Portal Vells, det andet i en bugt tæt på. Kom tilbage ombord, og nyd et buffetmåltid med et udvalg af grillet kød (kyllingebryst, grillspyd og pølser), friske salater og kage til dessert. Sodavand og mineralvand er inkluderet under hele turen. Vin fra Mallorca og sangria er inkluderet under måltidet.  Vælg mellem en eftermiddagsafgang kl. 10.00 eller en eftermiddagsafgang kl. 15.30, og nyd 5-timers fritid. Sejl tilbage til Palma de Mallorca sidst på dagen.

Porto Christo: Entrébillet til Hams-grotterne

3. Porto Christo: Entrébillet til Hams-grotterne

Brug dine billetter til Hams-grotterne i Porto Cristo på Mallorca for at komme ind i en verden af krystallinske huler. Oplev hulernes mystiske kamre og beundr de storslåede stalaktitformationer. Oplev den naturlige akustik under en klassisk koncert på Venedigsøen, en underjordisk sø. Se hulernes særegne fiskekrogformede formationer. Udforsk de 3 hovedgrotter, start med den runde grotte. Træd ind i dens botaniske have med mange arter af fritflyvende fugle, der er hjemmehørende på øen. Oplev dens specielle mikroklima, der fremmer dens særprægede vegetation. Gå ind i den blå grotte for at se den pædagogiske dokumentar, Discovering the Past, vist med blåt lys ved hjælp af banebrydende LED-teknologi. Få kendskab til Mallorcas historie, dens første indbyggere, dannelsen af Hams-grotterne og deres opdagelse. Beundr Samsons Søjler, Fra Mauros sletter og Helvedesgruben, hvor der i et naturauditorium vises tilblivelsen, livets historie, et hektisk tidsoverblik fra Big Bang til i dag, projiceret op på grottens klippefacade.  Se de 12 gallerier i hovedgrotten. På den underjordiske Venedigsø kan du nyde et musikalsk show  inspireret af karnevalet i Venedig, med laserlys projiceret på Hams-grotternes vægge, akkompagneret af Mozarts musik.

Palma: Katamarankrydstogt med svømning og snorkling

4. Palma: Katamarankrydstogt med svømning og snorkling

Bort på et krydstogt på en moderne sejlkatamaran gennem den smukke Palma-bugt. Brug et par timer på at slappe af på båden, og tag dig tid til at svømme og prøve at snorkle. Afgang fra Arenal Nautical Club og sejl mod Cap Enderrocat og Cala Vella, som er beskyttede miljøområder. Føl dig godt tilpas med den afslappede atmosfære under hele sejladsen. Til anker på et smukt sted, og nyd 90 minutter til svømning eller solbadning. Du kan også snorkle lidt med det medfølgende udstyr. Hvis du vælger det, kan du nyde en frisk tilberedt grillmad med pastasalat og lokalt brød om bord. Du får også en drink med vand, øl eller sangria, som du kan nippe til, mens du nyder din mad.

Palma: Bådtur og snorkling i Palmabugten

5. Palma: Bådtur og snorkling i Palmabugten

En ekstra dosis vitaminer om bord på Super Delfin Verde. Nyd et krydstogt med musik, chill out, et paradisisk landskab i det fri på vores bådtur med opmærksomhed fra vores lokale og troværdige besætning. Svøm fra en båd i Mallorcas krystalklare vand i Palma-bugtens naturreservat. Sa Calma Boats er stedet, hvor havet og øen Mallorca mødes. Et sted fuld af drømme og uforglemmelige oplevelser. Sa Calma er sommer, er venskab, er fest, er sol, er hav, er ro. Vores eneste mål er at sikre, at du nyder din ferie i ro og mag. Rejseplan fra Can Pastilla: Vi går ombord på en båd og sejler i retning af Palma Marine Nature Reserve. Vi gør et svømmestop (hvis vejret er godt) undervejs på idylliske og skjulte steder som Cala Vella. Du kan benytte lejligheden til at solbade, tage en forfriskende dukkert og snorkle i Middelhavets krystalklare vand. Rejseplan fra Palma: Vi sejler til Palmanova, en kystby, der ligger i den vestlige ende af Palmabugten. På denne sejltur vil vi nyde den utrolige udsigt over Mallorcas kystlinje og betragte kontrasten mellem Middelhavets vegetation og sandstrande som Illetas og Cala Mayor.

Palma de Mallorca: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

6. Palma de Mallorca: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Oplev højdepunkterne i Palma de Mallorca på en sightseeingtur med åben bus, og hop af ved et af de 16 stoppesteder for at udforske byens attraktioner i dit eget tempo. Få en 24-timers billet og skræddersy din bustur efter din egen tidsplan. Oplev en rig blanding af historie, kultur og natteliv. Udforsk det centrale område, der består af smalle gader mellem høje mure af gamle bygninger. Hop af ved attraktioner som Palau de La Almudaina, et kongeligt palads, der har stået siden den arabiske erobring, og som stadig er hjemsted for den kongelige familie. Udforsk den helt unikke del af byen kendt som Pueblo Espanyol eller Spanish Village, der er hjemsted for en samling af mange forskellige typer arkitektur, der repræsenterer de forskellige stilarter, der bruges rundt om i landet. Tjek også Plaza de Espana, en naturskøn del af øen, hvor du kan nyde skønheden fra det åbne dæk eller hoppe af for at få en ordentlig smagsprøve på den lokale kultur. Vælg Essential Experience, hvis du vil have adgangsbilletter til Bellver Castle eller Pueblo Espanyol inkluderet i din 24-timers busbillet. Busrute: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Pueblo Espanyol 9. Bellver Slot (hvis mulighed valgt) 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Port d'Alcudia: Nordkyst-katamarankrydstogt med måltid

7. Port d'Alcudia: Nordkyst-katamarankrydstogt med måltid

Sæt sejl fra Port d'Alcudia og oplev de bedste bugter og skjulte steder på Mallorcas spektakulære nordkyst. Vælg mellem en oplevelse i dagtimerne eller ved solnedgang, og stig ombord på en katamaran for at sejle langs kysten. Sejl forbi en malerisk holm, fyrtårnet Aucanada og den skjulte bugt Es Coll Baix Beach. Kryds Pollença-bugten, kast anker og oplev en af de mest dramatiske skjulte bugter tæt på den berømte strand Formentor. Nyd den betagende udsigt over Mallorcas majestætiske bjerge og det glitrende blå hav. Køl af i det krystalklare vand, og benyt dig af kanoer og standup paddle boards, køb snorkeludstyr til at udforske det turkisblå vand, eller bare slap af på nettene og nyd de rolige omgivelser. Nyd enten en frokost eller en middag med grillet kød, pastasalat, brød og frugt om bord på din katamaran. Sejl derefter tilbage mod Port d'Alcudia og nyd et sidste stop for en svømmetur, før du når havnen.

Palma de Mallorca: Sunset Boat Tour med DJ og dansegulv

8. Palma de Mallorca: Sunset Boat Tour med DJ og dansegulv

Af sted på dette solnedgangskrydstogt i Palma Bay. Nyd denne tur, der inkluderer et dansegulv, live DJ og 1 kold drink pr. person. Mød andre mennesker, mens du danser og synger den gyldne time væk. Start i hjertet af Palma på strandpromenaden. Se udsigten over Palma Havn med Tramuntana-bjergkæden i baggrunden, inden du hopper om bord på båden. Sæt sejl rundt i bugten, mens DJ'en spiller muntre sommersange for at få dig på benene. I løbet af aftenen kan du nyde adgang til bådens bar, hvor to drinks er inkluderet i prisen. Fang minder og billeder med den fantastiske solnedgang i Middelhavet bag dig i denne unikke atmosfære. Vend tilbage til havnen efter en sjov aften.

Mallorca: Drach-hulerne & valgfri Hams-hulerne

9. Mallorca: Drach-hulerne & valgfri Hams-hulerne

Udforsk det naturlige vidunder og skønhed i Caves of Drach i Manacor. Lær af din guide om deres historie og dannelse, og afslut dit besøg med et stop for at finde ud af om Manaacors perleopdrætsindustri. Efter at være blevet samlet op, skal du gå direkte til hulerne, dannet for millioner af år siden af vandtrykket i Middelhavet. The Caves of Drach omfatter 4 separate og gigantiske huler fulde af imponerende stalagmitter og drypsten. Den mest interessante attraktion ved disse huler er deres 177 meter lange undervandssø, kendt som Lake Martel. Mens du er inde i hulerne, kan du beundre et lysshow synkroniseret med melodierne fra et lille orkester. Afslut dit besøg med et stop ved en udstilling om Manacors perleopdrætsindustri. Lær alt om fremstillingsprocessen for disse klassiske ædelstene. Eller, hvis du vælger heldagsmuligheden, fortsæt med et besøg i Caves del Hams, berømt for sine fiskekrogformede drypsten og stalagmitter - årsagen til deres unikke form er stadig ukendt. Afslut derefter din heldagstur med et besøg i det smukke Porto Cristo, på øens østkyst.

Mallorca: Indgangsbillet til Palma Aquarium med 3D-biograf

10. Mallorca: Indgangsbillet til Palma Aquarium med 3D-biograf

Få hurtigere adgang til Palma Aquarium med denne billet, og tag på rundtur i en autentisk havpark, hvor du kan opdage undervandsverdenens skatte, både for børnefamilier og voksne. På en mere end 1 km lang tur kan du udforske og lære om livet under vandet sammen med vores haveksperter i 8 forskellige tematiske habitater som Middelhavet, det tropiske område, junglen eller Medusarium. Nyd nu vores 3D Cinema Aquadome-oplevelse, som er inkluderet i din billet.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Mallorca

Alle aktiviteter

489 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Mallorca

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Mallorca?

Andre seværdigheder i Mallorca

Vil du se alle oplevelser i Mallorca? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mallorca

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 30.782 anmeldelser

Vi var meget tilfredse med hele turen. Vores guide Sven gjorde alt, hvad han kunne for at tilfredsstille alle behov, og han delte ud af sin store viden.

Fremragende guide!!! Sven er meget respektfuld og altid klar til at behage os. Frokosten var fantastisk!!!!

God oplevelse Det ville have været udmærket, hvis ruten, hvor de spiller musikken, var blevet forbedret.

Hulerne er meget smukke, det audiovisuelle er også meget godt generelt ganske godt, selvom det er kort

Meget smuk hule, god organisation, ideel til en familieudflugt