Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Malmø

Vores mest anbefalede ting at gøre i Malmø

Fra København: Guidet dagstur til Helsingør, Lund og Malmø

1. Fra København: Guidet dagstur til Helsingør, Lund og Malmø

Tag på en guidet dagstur fra København til de historiske byer Malmø og Lund i nabolandet Sverige. Besøg Hamlets Slot, nyd fritiden i Helsingør, tag en sejltur over Øresund og udforsk Lunds Domkirke, før du shopper i Malmø. Start din dag med eventyr ved at møde din lokale guide foran Grand Hotel. Efter et kort møde og hilse, hop ombord på dit komfortable køretøj og tag afsted på din dagstur. Start din tur med et besøg på Hamlet's Castle. Kort efter tager du en naturskøn køretur ned ad Strandvejens kystvej og ankommer til den charmerende gamle bydel i Helsingør, også kendt som Helsingør. Nyd fritiden til at slentre i gaderne i denne smukke by, før du går ombord på en båd til Sverige. Sæt sejl over Øresund og rejs til Sveriges kyster. Ved ankomst til Sverige, kør ned ad de maleriske landeveje til den antikke by Lund. Besøg Lunds domkirke. Bag katedralen er der en chance for at udforske de små gader med huse, der dateres tilbage til 1700-tallet. Fortsæt med en tur til Malmø med fri tid til at shoppe. Med Sveriges lavere købsafgifter er dette et godt sted at gøre gode køb på varer med hjem. Afslut din tur tilbage i København, forbi den imponerende Øresundsbro på hjemrejsen.

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

2. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Fra København: Tur over Øresundsbroen til Lund og Malmø

3. Fra København: Tur over Øresundsbroen til Lund og Malmø

Du kan beundre den imponerende Øresundsbro, en af de længste broer i Europa, når du rejser fra København til Sverige. Oplev den historiske by Lund, og brug din tid, som du ønsker i Malmø, Sveriges tredjestørste by. Start din tur ved Hotel Astoria i København, og rejs over Øresundsbroen. Besøg Lund, en by så gammel, at den dateres mindst tilbage til Vikingetiden. Oplev Lund Katedral, hvis konstruktion blev færdig i 1145, og udforsk de små, brostensbelagte gader omkring. Rejs derefter tilbage sydpå til Malmø, og beslut dig for, hvordan du vil bruge din tid. Find vej med din guide ved den største plads i Malmø, Stortorget, som passende betyder store torv. Spis i et udvalg af Malmøs mest populære restauranter ved Lilletorget, eller lille torv, placeret lige bag Stortorget. Nyd den parisiske stemning, og se nogle historiske bygninger og en vintage telefonboks. Eller tag mod den nordvestlige side af Stortorget for at nå Södergatan, Malmøs største shoppinggade og gågade. Shop i stormagasinet, Ahlens, eller i mange andre kvalitetstøjbutikker. Tjek Stora Nygatan i den fjerneste ende af Södergatan, hvor du vil finde Hansa indkøbscenter. Hvis du er mere til det kulturelle, kan du besøge et udvalg af museer. Få en følelse for moderne kunst på Malmø Modern Art Museum, eller dyk ned i historien ved Malmø Naturhistoriske museum. Sidstnævnte er placeret på Malmöhus Slot, som stammer fra renæssancen og også er vært for Malmö Art Museum, hvis samling spænder fra det 16. til det 20. århundrede. Endelig kan du beundre Turning Torso i Malmø, Skandinaviens højeste bygning, før du vender tilbage til København. Bemærk, at det ikke er muligt at komme ind i Turning Torso, og at entré til museer i Malmø ikke er inkluderet i turen. 

Malmø: Højdepunkter Selvguidet byvandring i den gamle bydel

4. Malmø: Højdepunkter Selvguidet byvandring i den gamle bydel

Turen starter på togstationen og tager dig først til et meget populært fotostandpunkt i Malmø, fyrtårnet, inden turen går til Malmøs ældste bygning, Peterskirken, og videre til Malmø Stadsteater. Teatersalen er især værd at se, da den blev bygget som en hippodrom tilbage i 1899. Turen fortsætter gennem historiske butiksarkader til det historiske Stortorget, inden turen går til rådhuset og videre til hjertet af Gamla Staden, Malmøs gamle bydel. Her pulserer livet, da Lilla Torg også er et populært underholdningssted. Du besøger Gustav, et populært torv for lokale og turister, før du kigger på sko på en bro og besøger en kat på en trappe. Fortsæt langs en kanal til Malmöhus Slot, før turen slutter nær udgangspunktet. Ved turens stop er der underholdende opgaver at løse og sjove spørgsmål at svare på. Hvem ved for eksempel, hvad ... men nej, det fortæller vi ikke endnu! Turen er en god måde at komme ud på og opdage nye ting sammen med familie, venner eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Malmø af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Malmø! *** Godt at vide om Malmø Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Malmø: entrébillet til museet for modbydelige mad

5. Malmø: entrébillet til museet for modbydelige mad

Ankom til museum og modtag din billet i form af en opkastpose. Efter at have læst lidt information om "væmmelse" kommer af, kan du begynde at udforske denne finurlige og oprørende udstilling. Lugt til krukker fyldt med nogle af de mest stinkende fødevarer man kender, afprøv væmmelses-Photo Booth ug beundr de udstillede ting. Ved besøgets slutningen, kan du tøvende nærme dig smagsprøve-baren, hvor personalet vil guide dig gennem de bucket-list-værdige elementer fra hele verden. Prøv tørrede insekter, stinkende oste, fermenteret haj og den frygtede surströmming - alle inkluderet i billetprisen. Hvis du finder din nye favoritmad, kan du gå ind i gaveshoppen, som er fyldt til randen med frosne tyretestikler og den mest salte lakrids der findes. Din billet er gyldig hele dagen og den trykte tid er blot en indikation.

En spøgelseshistorie fra Malmø: selvguidet vandrespil

6. En spøgelseshistorie fra Malmø: selvguidet vandrespil

Vil du med på en spøgelsesvandring gennem Malmø? Dette selvguidede vandrespil inviterer dig til at udforske historien om Karna Möller, det mest berømte spøgelse i byen. Da bryggeriejer Per Nilsson Möller gifter sig igen, efter at hans første kone Karna døde i 1736, begynder der at ske uventede ting i og omkring hans hus på Kalendegatan. Først ser hans datter Kiersti Karnas spøgelse i deres hjem. Skræmte naboer og ansatte rapporterer, at de også ser hende. De lokale myndigheder starter en undersøgelse af hjemsøgelserne i Kalendegatan. De vil vide, hvorfor Karna hjemsøger sit nabolag, og hvordan de kan få hende til at stoppe. Tag på en uhyggelig lydvandring gennem Malmø med dette selvguidede byudforskningsspil, og lær byens mest berømte spøgelse at kende. Besøg de steder i Malmø, hvor Karnas historie finder sted. Din digitale guide og fortæller er Henriette, som er skuespiller på Malmøs byteater Hippodromen. Teatret blev bygget på samme sted, hvor Möllers hjem og bryggeri lå i 1700-tallet. Henriette har fornemmet Karnas tilstedeværelse på scenen, og hun har lavet noget research om Karnas hjemsøgelser, som hun gerne vil dele med dig. Denne audiotur er selvguidet via en gps-baseret app, der downloades til din smartphone. Når du køber turen, vil du modtage en e-mail med instruktioner om, hvordan du downloader StoryTourist-appen, som fungerer som din guide og fortæller. Når du har installeret appen, tager du ud til turens startsted, åbner appen, tager hovedtelefonerne på og gør dig klar til din spøgelsesvandring i Malmø! Du lytter til historien, mens du går, og lyde, illustrationer og spilelementer dukker op på din mobilskærm, når du kommer tæt på dem. Besøg uhyggelige steder som Karnas gravsted og kirken, hvor præsten forsøgte at afværge spøgelset. Denne vandring er perfekt for dem, der gerne vil på sightseeing i Malmø på en sjov og uafhængig måde, og for dem, der godt kan lide en uhyggelig historie. Denne oplevelse er helt fleksibel: Du kan starte, holde pause og slutte, når det passer dig.

Fra København: Malmø Selvledende rundvisning med transportbilletter

7. Fra København: Malmø Selvledende rundvisning med transportbilletter

Oplev to lande på bare én dag med denne selvguidede tur, "København - Malmø 1 dag" Er du i Danmark med et par timer tilbage og har ingen planer om, hvad du skal lave? Benyt lejligheden til at forlænge din rejse og besøge Sverige. Turen er meget fleksibel, du starter turen om morgenen eller eftermiddagen i København, med bus begynder rejsen over den ikoniske Øresundsbro. Busbilletterne bliver sendt som e-billet via SMS og e-mail. Ved ankomsten til Malmø har du 2 alternativer at vælge imellem, alt efter hvordan du ønsker at udforske Malmø på egen hånd. Udgangspunktet er på Centralplan 10 på Centralstationen i Malmø, og det er her, du får tips om steder at se og udlevering af billetter og cykler, dette skal afhentes inden kl. 16, vi anbefaler, at du kommer til vores kontor, når du ankommer til Malmø. Mulighed 1: Få en 24-timers busbillet til at komme rundt i Malmø med de lokale bybusser. Mulighed 2: Kom rundt i byen på cykel. Når du er klar til at opdage alle Malmøs vidundere, bestemmer du selv, hvornår du vil tage tilbage, togene kører indtil midnat. En traditionel svensk fika kan føjes til pakken. Steder, der er gode at besøge: Turning Torso Ribersborg kallbadhus Det lille torv, Lilla torg Malmöhus Slot Moderna Museet Malmö Live koncertsal Sankt Peters kirke

Malmø: Byens opdagelsesrute

8. Malmø: Byens opdagelsesrute

Tag på en interaktiv opdagelsesrejse, mens du udforsker den charmerende by Malmø. Åbn webappen, og start udfordringen fra Södra Förstadsgatan. Herfra snor du dig gennem Malmøs historiske centrum, lærer om kaffekulturen i Sverige og forundres gennem Kungsparken, byens ældste park. Kuriøse fakta: Få mere at vide om byen, opdag hemmelighederne bag de vigtigste attraktioner, og lær om nysgerrige fakta, som du ikke vil læse andre steder. Find monumenter og skjulte hemmeligheder: Vores lokale skaber har skabt en interaktiv tur gennem byen. Kryptiske angivelser får dig til at sno dig gennem byens gader og inviterer dig til at være opmærksom på detaljer, som du normalt ikke lægger mærke til. Når du er ankommet til næste stop, skal du løse et spørgsmål: åbn dine øjne og din hjerne og brug din placering til at finde det rigtige svar! God fornøjelse: Du lærer byen at kende fra et andet synspunkt, mens du laver denne opdagelsesrute. Selv de lokale opdager nye fakta, mens de laver hemmelige bystier! Skærp dine sanser, og værdsæt de mest vidunderlige (og små) detaljer omkring dig. Uanset om du kender Malmø eller lige er begyndt at udforske her, får du et perspektiv på opdagelsen, der vil inspirere din nysgerrighed, uanset hvor du tager hen næste gang.

Malmø: 3-timers guidet byvandring

9. Malmø: 3-timers guidet byvandring

Mød din guide på Malmøs Centralstationen. Derfra går turen til den middelalderlige del af byen , hvor du kan høre historier om Malmøhus Slot og de to vigtige parker, Kungsparken og Slottsparken. Tag derefter til Ribersborg strand, og se hvordan de lokale i Malmø nyder stranden. Fra stranden har du fantastisk udsigt over Øresundsbroen, der forbinder Danmark og Sverige. Lær, hvad der skete mellem Danmark og Sverige, og hvordan det gik til, at Danmark tabte den sydlige del af Sverige. Slut turen af med at udforske et af de mest moderne og grønneste kvarterer i Malmø, Västra Hamnen.

Rundvisning i Lund: Fra middelalderlig storby til moderne universitet

10. Rundvisning i Lund: Fra middelalderlig storby til moderne universitet

Når man slentrer rundt i Lunds brostensbelagte gamle bydel, som nu er byens akademiske centrum, er man ikke klar over, at det er en af de ældste byer i Skandinavien med over 1.000 års historie. Engang var det et handelscentrum, og i middelalderen blev det et religiøst centrum med snesevis af kirker og religiøse institutioner. Den fornemste af disse var Lunds domkirke, hvor ærkebiskopper regerede, og konger blev kronet. Katedralen knejser stadig over den maleriske bymidte, men i dag er Lund mest kendt for sit universitet - en af Skandinaviens førende akademiske institutioner. Turen begynder uden for Lunds centralstation, en kort gåtur fra Bantorget. Derfra følger du i fodsporene på præster, professorer og Helgo Zettervall, en berømt arkitekt, der rev middelalderlige bygninger ned for at genopbygge dem, som han opfattede middelalderlig arkitektur. Du vil se, hvor byens akademikere engang boede, når du går ned gennem Professorsstaden på vej til AF Borgen, Lunds slot og akademiske forening, hvor turen slutter. Undervejs peger jeg på historiske vartegn som Gamla Biskopshuset (den gamle biskopsbolig) og universitetets gymnastiksal og koncertsal kendt som Palaestra et Odeum. Du vil også høre om en studenterstrejke, hvor en af Universitetspladsens "Faculty Frogs"-skulpturer blev stjålet og senere fundet på et tog på vej til Stockholm, iført en traditionel studenterhue. På denne vandring i Lund kommer du til at opleve: - Opleve den charmerende atmosfære på Stortorget, Lunds hovedtorv, der er fyldt med hyggelige caféer, barer og butikker. - Se Krafts Torg, byens middelalderlige markedsplads, hvor du finder mindeplader om det monument over intetheden, som studerende opførte i 1984, og tyveriet af det i 1987. - Lær om det fascinerende frilandsmuseum Kulturen, der puster liv i Lunds svundne tider med omhyggeligt genskabte historiske bygninger og artefakter. - Kig gennem de mørke vinduer på Locus Peccatorum, Syndernes Sted, med dets mørke og tragiske fortid, der fungerede som en katalysator for etableringen af Akademiska Föreningen. - Nyd den friske og velduftende luft i Lunds botaniske have, hvor du finder tusindvis af planter, blomster og træer. - Hør om Skissernas Museum, et unikt offentligt kunstmuseum, der fokuserer på den kunstneriske proces. - Se det vedbendbeklædte Lund Universitetsbibliotek, der anses for at være en af de smukkeste bygninger i Sverige. - Nyd Universitetspladsen, som er omgivet af historiske bygninger på alle sider og udgør epicentret for det akademiske Lund. Denne timelange tur er designet, så alle kan være med, og ruten er let at gå. Uanset om du er en turist på gennemrejse eller en ny studerende, der lige er ankommet til Lund, vil du nyde at fordybe dig i den fortryllende atmosfære i Lunds moderne kerne, mens du lærer om dens rige og fascinerende fortid.

Alle aktiviteter

35 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Malmø

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Malmø?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Malmø?

Andre seværdigheder i Malmø

Vil du se alle oplevelser i Malmø? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Malmø

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 667 anmeldelser

Per var fantastisk, og havde jokes nok til fædre & børn, og nok romantisk historie til damerne. Det var en blanding af live og indspillede kommentarer, og hans egen var bare markant bedre. Lavpunktet på turen var, da Pers chef kom ombord, fik os til at synge ham tillykke med fødselsdagen og så gav ham en "gave" chokolade og sagde: "Jeg ved, du ikke vil spise det, så han vil give sin fødselsdagsgave til dig! Du er velkommen!" Alle var for chokerede til at sige noget, og efter nogle forsøgte at opfordre ham til at gøre noget andet med chokoladen, ser det virkelig ud til, at Per ikke får nær nok af den billetpris, vi betalte. Selv sammenlignet med dyre byer (Amsterdam, Como, Nice) har jeg ikke betalt så meget selv for små gruppeture af samme varighed.

Jeg var imponeret over den meget rettidige og punktlige følge af tidsplanen i rejseplanen. Kudos til chaufføren/guiden og alle turisterne i gruppen. Alle samarbejdede. Rejselederen forklarede de steder, der skulle besøges på en meget tydelig måde, med nogle sjove anekdoter på siden.😍 Jeg satte især pris på guiden for at lade mig få taget mine billeder med statuerne af Hamlet og Ophelia, min navnebror, selv for bare et par øjeblikke, da vi skal nå færgen.

Meget god og interessant tur (Hamlet Slot, færgeoverfart, Lund og Malmø). Jeg ville gøre det igen når som helst, men om sommeren. På grund af vejrforholdene (tåge hele dagen, mørkt efter kl. 16) så vi ikke meget til landskabet. Men det kan arrangøren ikke gøre noget ved. Han prøvede meget, og alt fungerede. Resumé: Fantastisk tur.

Mig og mit selskab kunne lide hele arrangementet, men det bedste var smagningen og al den information, vi fik, før vi prøvede de forskellige produkter, som passede så godt til, hvordan de smagte. Kudos til den flinke fyr, der var så vidende og fuldendte vores behagelige oplevelse

Velorganiseret tur med en fin forklaring, overskuelig og super venlig guide. den eneste fejl var, at jeg ikke kunne nyde krydsningen af Øresundsbroen, fordi jeg tog turen i december, når det bliver tidligt mørkt, og man ikke kan se noget.