Vores mest anbefalede ting at gøre i Malta

Fra St Paul's Bay: Smuk katamaranbådtur langs kysten

1. Fra St Paul's Bay: Smuk katamaranbådtur langs kysten

Efter ombordstigning på katamaranen er det første stop Den Blå Lagune. Båden kaster anker væk fra folkemængderne, så du kan opleve det berømte turkisblå vand i fred. Under dette stop kan du nyde et valgfrit BBQ-måltid. Stoppene efter Den Blå Lagune afhænger af vejret. I tager muligvis til Krystallagunen, der er omgivet af stejle dramatiske klipper. Dens krystalklare vand er meget dybere end den blå lagune, hvilket gør området fantastisk til snorkling og svømning i og omkring hulerne. Hvis der er østenvind, er det sandsynligt, at du besøger Ghajn Tuffieha. Dette er et smukt afsondret område, der er hjemsted for en række af uberørte sandstrande kaldet Golden Bay, Riviera Beach og Gnejna Bay. På vej tilbage fra Ghajn Tuffieha stopper I endnu engang for at opdage filmsættet Popeye's Village, gemt væk i en charmerende bugt. Det kan også være at I stopper andre steder som Mellieha Bay, Ramla Bay, Imgiebah Bay eller Half Rock. Alle disse steder er gode til snorkling og svømning. Tilbage på båden, lytter I til dansemusik, og der kan købes cocktails i baren. Hvis du har valgt eftermiddagsmuligheden, kan du slappe af og se solnedgangen i horisonten. Efter en vidunderlig dag til søs, starter du rejsen tilbage til Bugibba.

Fra Sliema: Comino, Krystallagunen og Blue Lagoon Cruise

2. Fra Sliema: Comino, Krystallagunen og Blue Lagoon Cruise

Nyd et krydstogt rundt om Malta på denne tur fra Sliema. Sejl til øen Comino, se den berømte Blå Lagune, og svøm i det turkisblå vand. Gå ombord på færgen i Sliema, og sejl nordpå. Sejl forbi Sliema Promenade og gennem St. Julian's Bay, St. George's Bay og Qawra Bay. Paul's Bay, og fortsæt gennem Mellieha Bay for at nå Mgarr Harbor i Gozo, hvor du kan gøre et hurtigt fotostop. Afhængigt af den mulighed, du booker, kan du gå i land på Gozo og bruge lidt tid på at beundre øen. Gå om bord igen, og tag til Cominos Crystal Lagoon-område og St. Tilbring ca. 45 minutter i bugten med at svømme og snorkle, før du fortsætter til Den Blå Lagune. Nyd 3,5 timers fritid ved Den Blå Lagune. Solbad på en varm strand, svøm eller snorkel med fiskene, eller udforsk øen. På vej tilbage til Sliema kan du stoppe og beundre Cominos smukke grotter.

Comino: Tur til den Blå Lagune, Krystallagunen og havgrotter

3. Comino: Tur til den Blå Lagune, Krystallagunen og havgrotter

Efter ombordstigningen på den moderne og stabile katamaran begynder din omkring 1-times rejse til Comino-øen. Oplev Malta fra det åbne hav, hvor du vil have et virkeligt unikt og smukt udsigtspunkt. Sejl tæt på kysten, mens du nyder Maltas storslåede, naturligt dannede kystlinje, enorme klipper, klippekroge og sprækker. Du vil komme forbi den lille ø St. Paul's, hvor du kan se statuen af apostlen Paulus, der stiger højt op mod himlen. Besøg også pragtfulde havgrotter, hvor du kan tage nogle fantastiske billeder. Du vil snart holde 1-times stop ved den betagende, men mindre kendte, Krystallagune (juni til oktober i rimelige vejrhold). Lagunen er omkranset af stejle klipper og er derfor kun tilgængelig i båd. Oplev det ufatteligt klare vand, som er perfekt til svømning, snorkling og dykning. Du kan hoppe i det krystalklare vand fra en af de 3 vandrutsjebaner eller springe fra det øverste dæk, hvis du tør. På aftenturen er der et 2-timers stop i Den Blå Lagune og 30-minutters stop i Krystallagunen. Efter ankomsten til Den Blå Lagune lægger båden til i det primære område. Brug derefter båden som base og udnyt alle de fantastiske faciliteter, herunder en kæmpe vandrutsjebane og soldæk med polstrede liggestole. Der kan du tilbringe resten af eftermiddagen med at svømme fra båden, eller gå i land for at udforske den lillebitte ø. Comino er også et besøg værd om vinteren, og er ideelt for vandrere og fotografer. Der er hverken byområder eller biler på øen, så du kan nemt mærke duften af vild timian og andre krydderurter. Sidst på dagen sejler du tilbage til Bugibba Havn, hvor du kan se Santa Maria- piratgrotterne og Elefanthovedet.

Fra Malta: Bådtur til Comino, Den Blå Lagune og grotter

4. Fra Malta: Bådtur til Comino, Den Blå Lagune og grotter

Tag fra Bugibba-anløbsbroen, og begynd din bådtur langs Maltas nordkyst. Sejl forbi alle seværdigheder såsom St. Pauls-øerne, St. Pauls-statuen og L'Ahrax Point.  Du sejler videre gennem Cominos nordlige kanal, hvor du vil komme forbi 'elefanthovedet', Santa Maria-bugten, St. Nicholas-bugten og Comino-hotellet. Gør kort holdt, og få mulighed for at komme ind i både Ahrax- og Santa Maria-grotten. På turen fortæller Kevin og hans far, kaptajn Joe, om de forskellige seværdigheder og om Malta generelt. Efter ca. 1 time ankommer du til Comino-øen og den berømte Blå Lagune. Båden lægger til, og du vil have 4,5 timer til at nyde området. Du er velkommen til at nyde alle bådens faciliteter eller til at gå fra borde og udforske øen. Slap af, og nyd solen på bådens øverste dæk, eller søg ind i skyggen på det store dæk. Lån snorkeludstyr, og tag en forfriskende dukkert i det kølige, krystalklare vand. Der er både herre- og dametoiletter og skabe, og cafeteriet serverer varme og kolde drikkevarer.  Tag fra Comino, og sejl direkte til Gozo-øen. Sejl rundt om Mgarr-havnen, og se de vigtigste seværdigheder fra båden. Vend tilbage til Malta gennem Cominos sydlige kanal, hvor du kommer forbi Krystallagunen og dens grotter og St. Marys tårn.

Fra Sliema: Gozo, Comino og den blå lagune på et dagskrydstogt fra Sliema

5. Fra Sliema: Gozo, Comino og den blå lagune på et dagskrydstogt fra Sliema

Fra færgen Ferries 4 i Sliema sejler vi nordpå til søsterøen Gozo. Vi stopper i Mgarr Harbor (Gozos hovedhavn), hvor du stiger om bord på en af vores busser, som kører dig til et kort stop ved Xlendi Bay og derefter stopper i Victoria (hovedstaden), hvor du også kan se Citadel (den gamle befæstede by). Om eftermiddagen går du igen om bord på Luzzu Cruises' skib og fortsætter til øen Comino, hvor vi stopper i det krystalklare vand i den berømte Blå Lagune i ca. 1 time og 30 minutter, hvor du kan svømme, solbade, snorkle osv... Efter vores stop ved den Blå Lagune besøger vi Cominos krystalgrotter og sejler tilbage til Sliema.

Paul's Bay: Malta National Aquarium Entry Ticket

6. Paul's Bay: Malta National Aquarium Entry Ticket

Besøg Malta National Aquarium for en sjov familievenlig aktivitet med 41 tanke med krybdyr, insekter, amfibier, middelhavsfisk og kopier af historiske artefakter. Oplev det maltesiske havliv. Stop først ved akvariets hovedtank, som huser arter fra det indo-pacifiske hav. Se sorttippede hajer, zebrahajer, leopardhajer og bambushajer. Fordyb dig i denne undervandsverden med en tur gennem vandtankens tunnel. Derefter kan du lære regionens naturhistorie at kende i de forskellige temaområder, herunder Maltas vestlige kystlinje og ubåde, tropiske oceaner, romertiden, krybdyr og amfibier samt Maltas historie og skjulte skatte. Til sidst kan du spise frokost på La Nave Bistro. For dem, der er interesserede i akvariets tekniske aspekter, kan man se laboratoriet til tilberedning af mad og karantænefaciliteterne. Fra det ydre kan man nyde udsigten over St. Paul's Islands og det åbne hav.

Fra Malta: Bådtur til Comino, Den Blå Lagune og Gozo

7. Fra Malta: Bådtur til Comino, Den Blå Lagune og Gozo

Tag fra Bugibba-anløbsbroen, og begynd din bådtur langs Maltas nordkyst. Sejl forbi alle seværdigheder såsom St. Pauls-øerne, St. Pauls-statuen og L'Ahrax Point.  Du sejler videre gennem Cominos nordlige kanal, hvor du vil komme forbi 'elefanthovedet', Santa Maria-bugten, St. Nicholas-bugten og Comino-hotellet. Gør kort holdt, og få mulighed for at komme ind i Ahrax- og Santa Maria-grotten. På turen fortæller Kevin og hans far, kaptajn Joe, om de forskellige seværdigheder og om Malta generelt. Efter cirka 1 time ankommer du til Comino-øen og den berømte Blå Lagune. Båden lægger til, og du kan nyde en pause på 1,5 time. Du er velkommen til at nyde alle bådens faciliteter eller til at gå fra borde og udforske øen. Slap af, og nyd solen på bådens øverste dæk, eller søg ind i skyggen på hoveddækket. Nyd en forfriskende svømmetur i det krystalklare, kølige vand. Der er både herre- og dametoiletter og skabe, og cafeteriet serverer varme og kolde drikkevarer.  Når pausen er slut, tager du videre til Gozo-øen, hvor du stopper i 3 timer. På Gozo kan du udforske Mgarr-havnen og nærområdet, eller du kan tage en lokal bus til Victoria, Gozos hovedstad. Du kan også bestille en minibus-shuttleservice, der tager dig med til alle øens største seværdigheder. Besøg hovedstaden Victoria, hvor du kan se Citadella-bygningen, der er optaget på UNESCOS Verdensarvsliste, og stop ved Ta' Pinu-kirken og ved Dwejra, hvor inderhavet i dag er, men hvor Azure Window engang lå. Dette er ikke en guidet tur. Chaufføren kører dig til hvert enkelt sted, som du så selv besøger. Om søndagen er det ikke muligt at komme ind i Ta' Pinu-kirken på grund af gudstjeneste. Når de 3 timer er gået, tager du tilbage til Mgarr-havnen og fortsætter din sejltur tilbage til Malta via Cominos sydlige kanal. Sejl af Krystal-lagunen, se grotterne, og kom helt tæt på St. Marys tårn. Du er tilbage på Malta kl. 17.30. Hoteltransport tilbydes fra visse steder mod et gebyr og skal bookes direkte hos turarrangøren efter booking.

Fra Bugibba: Heldagsbådtur til Gozo, Comino, Den Blå Lagune

8. Fra Bugibba: Heldagsbådtur til Gozo, Comino, Den Blå Lagune

Din tur starter i turistbyen Bugibba, hvor du hopper om bord på en moderne og stabil katamaran, der vil tage dig ud på en uforglemmelig bådtur til 2 forskellige øer. Oplev Malta fra det åbne hav, hvor du vil have et virkeligt unikt og smukt udsigtspunkt. Sejl tæt på kysten, mens du nyder Maltas storslåede, naturligt dannede kystlinje, samt dens enorme klipper, klippekroge og hjørner. Du vil komme forbi den lille ø St. Pauls, hvor du kan se statuen af apostlen Paulus, der stiger højt op i himlen. Du vil også få mulighed for at besøge fantastiske brændingshuler, så du kan tage nogle fantastiske billeder. Om morgenen (i højsæson) er der 1 times stop ved den fantastiske Krystallagune, som er et sted, mange turister ikke kender til. Lagunen er omkranset af stejle klipper, og er kun tilgængelig i båd. Oplev det ufatteligt klare vand, som er perfekt til svømning, snorkling og dykning. Tag en dukkert i det krystalklare vand fra 1 af 3 vandrutschebaner, eller spring i fra det øverste dæk, hvis du tør. Når du ankommer til Gozo-øen, har du 3 timer til at gå på opdagelse. Lav dine egne planer eller lej landtransport hos den lokale partner mod et mindre ekstragebyr. Med landtransporten kommer du til 2 fantastiske steder, hvor du vil have omkring 2 timer til at opleve hvert sted. Du kommer først til Gozos hovedstad, som de lokale kalder for Rabat. Denne lille by har et væld af charme og historie at udforske, inklusive dens imponerende fæstning. Det andet sted er en lille malerisk fiskerby på den sydvestlige del af øen, der har en charmerende bugt omgivet af gigantiske klipper. Udforsk landsbyens huler, nyd panoramaudsigten fra toppen af klipperne, eller nyd de forskellige restauranter, kaffebarer og souvenirbutikker.  Sidst på dagen sejler du tilbage til Bugibba, hvor du kan besøge Santa Marias pirathuler. Her vil du se "Elephant's Head", som er en helt fantastisk klippeformation.

Fra Malta: Heldagstur til Gozo inklusive Ggantija-templerne

9. Fra Malta: Heldagstur til Gozo inklusive Ggantija-templerne

På denne heldagstur kan du opleve Gozos storslåede kulturarv. Besøg vigtige vartegn og opdag skjulte perler, alt imens du nyder den lille øs imponerende skønhed og særlige charme.  Turen starter med en kort 20-minutters færgeoverfart til Gozo, og allerede her kan du fornemme Gozo's unikke atmosfære. Første stop er Ggantija-megalittemplerne, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Dette imponerende arkæologiske område stammer fra ca. 3600-3200 f.Kr. og menes at være det ældste fritstående monument i verden – ældre end Stonehenge i England og pyramiderne i Egypten. Etymologisk er navnet "Ggantija" afledt af det maltesiske ord for kæmpe ("ggant"), fordi man troede, at stedet blev bygget af en race af kæmper.  Denne mytologiske idé giver mening, når man tænker på, at templerne er bygget af megalitter (massive kalkstensblokke), som måler mere end 5 meter i længden og vejer over 50 tons. Tag herefter til den befæstede middelalderby, der lokalt er kendt som "Cittadella" (Citadellet).  Belligende i Gozos hovedstad (Victoria) er denne gamle, befæstede by med sin karakteristiske skyline og imponerende militærarkitektur Gozos vigtigste vartegn og synligt fra hele øen. Næste stop er den herlige tærskelfjord kendt som Xlendi-bugten, som ligger for enden af en dyb, frodig kløft, der engang var et flodleje, og som er omgivet af smukke stejle klipper. Det er blevet et must for de fleste gæster på øen at besøge bugten.  Xlendis lille, men livlige promenade er travl på alle tider af dagen og huser en række caféer og restauranter og en håndfuld souvenirbutikker. Selvom Xlendi-bugten tilsyneladende er fyldt med aktivitet om sommeren, er den et forfriskende roligt sted, selv i højsæsonen. Sidste stop er Dwejra. Området ligger på Gozos vestlige kyst og er et geologisk og økologisk paradis. Omgivelserne byder på en blanding af geologi, landskaber, fauna, habitater, kystlinje, havudsigt, arkæologi, flora og historie, hvilket gør dette til en mindeværdig oplevelse. Dwejra er også kendt for sit indlandshav, en lille bugt omgivet af høje klipper og forbundet til det åbne hav af en imponerende 65 meter lang naturlig tunnel, en virkelig fascinerende naturformation, der imponerer og efterlader et stort indtryk. Efter en dag fyldt med oplevelser og unikke minder, tager du den korte færgetur tilbage til Malta og dit hotel.

Comino: Katamarankrydstogt i den blå lagune med frokost og åben bar

10. Comino: Katamarankrydstogt i den blå lagune med frokost og åben bar

Spirit of Malta" er en stor sejlkatamaran, der afgår fra Sliema kl. 10.30 om morgenen. Den er bygget til cruising og er den bedste måde at nyde en afslappende dag til søs på, hvor man sejler til de mest naturskønne bugter på Malta og Comino. Vi har ikke et fast program, vi sejler efter de fremherskende vejrforhold. Vi stopper for at svømme/snorkle i forskellige bugter og besøger den berømte Blå Lagune i Comino (hvis vejret tillader det). Der serveres en frokostbuffet under et af vores badestop. Vores velassorterede Open Bar om bord byder på øl, mineraler, vin og vand hele dagen. Efter frokost begynder festen! Musik og dans til de bedste hits og groovy rytmer. Lær en ny dans, bliv solbrændt, få nye venner, eller bare få dit livs tid! Der er toiletfaciliteter om bord. Spirit of Malta Sailing Cruise er "et krydstogt med en forskel". Det er en ideel måde at forkæle sig selv en hel dag. Du vender tilbage til Sliema kl. ca. 17.30.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Malta

Alle aktiviteter

265 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 17

Byer i Malta

Andre seværdigheder i Malta

Vil du se alle oplevelser i Malta? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Malta

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 15.161 anmeldelser

Alt er som beskrevet. Virkelig lækker tur. Vi var glade for at vi ikke tog til Gozo samme dag og derfor havde god tid i den blå Lagune. Der sælges ture med speedbåd ud til nogle grotter på båden mod lagunen og det er virkelig en fed oplevelse. Det kan klart anbefales at tilkøbe det.

Dejlig tur på en behagelig båd. Der var rigtig mange mennesker ved den blå lagune. Men alt i alt en god og behagelig tur

Fantastisk tur, hvor man kommer godt rundt på øen. Det er den bedste tur, som jeg har været på her på Malta.

Hyggelig slap af tur. Sjovt at bade direkte fra båden med rutchebane ombord. Flot krystal klart vand

Flot, interessant og informativ tur. Afhentning på hotellet er inkluderet.