Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Manapouri

Manapouri

Vores mest anbefalede ting at gøre i Manapouri

Fra Manapouri: Premium Doubtful Sound Wilderness-dagstur

1. Fra Manapouri: Premium Doubtful Sound Wilderness-dagstur

Bemærk venligst: Den midlertidige mulighed kl. 10, der er tilføjet for at give flere gæster mulighed for at besøge, vil være en kortere tur/retur: 5 timer og 45 minutter (inklusive et 2 timers krydstogt i Doubtful Sound Inner Fiords), sammenlignet med 7 timers tur/retur (inklusive 3 timers krydstogt i Doubtful Sound). Tilbring en dag i den afsidesliggende vildmark i Doubtful Sound, der ligger i hjertet af Fiordland National Park og er tre gange længere end Milford Sound. Kør selv til Manapouri og gå ombord på et krydstogt over den maleriske Lake Manapouri, efterfulgt af en bustur over Wilmot Pass. Stop undervejs for at opleve den tætte Fiordland-regnskov. I Deep Cove går du om bord på Patea Explorer, en specialbygget katamaran, til et 3-timers krydstogt på Doubtful Sound. Se vandfald, regnskove og bjerge under sejladsen. Måske får du øje på den fastboende flok af bottlenose-delfiner, kolonien af pelssæler ved fjordens udmunding eller endda de sjældne Fiordland-pingviner. Under krydstogtet vil kyndige naturguider give informative kommentarer. Når det regner i Fiordland, er landskabet dramatisk - klippesider flyder med vandfald, tåge hænger omkring bjergtoppene, og floder og vandløb raser. Fra et tørt og behageligt udsigtspunkt om bord på bussen eller skibet er dette landskab spektakulært. Vær forberedt på, at det kan regne under dit besøg. Mange siger, at man ikke har set Fiordland, medmindre man har set det i regnvejr. Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til afgangsstedet.

Fra Queenstown: Dagstur til Doubtful Sound Wilderness

2. Fra Queenstown: Dagstur til Doubtful Sound Wilderness

Besøg Doubtful Sound på en heldagstur fra Queenstown. Læn dig tilbage og slap af, mens vi tager os af din rejse til denne storslåede, afsidesliggende region i Fiordland National Park. I begynder med at stige ombord på en luksusbus og køre langs bredden af Lake Wakatipu gennem det bølgende landskab til Manapouri. Nyd chaufførens informative kommentarer undervejs. Fra Manapouri sejler du over det krystalklare vand i Lake Manapouri til West Arm. Gå derefter om bord på en bus for at krydse den fantastiske alpine rute Wilmot Pass, gennem noget af Fiordland National Parks mest tætte regnskov. Når vi når Deep Cove, stiger vi ombord på Patea Explorer til et 3-timers krydstogt, hvor vi udforsker vandvejene i denne fredfyldte og isolerede fjord. Se vandfald, regnskove, bjerge og dyreliv. Når det regner i Fiordland, er landskabet særligt dramatisk, og dine kyndige naturguider vil give dig engagerende og informative kommentarer under hele turen. Oplev at flyde på fjorden, hvor kun vandfaldenes brusen og fuglenes sang bryder stilheden. Medbring din egen frokost, eller køb drikkevarer og snacks om bord i skibets café. Når turen er slut, kører du tilbage over Wilmot Pass med bus og krydser Manapouri-søen, før du tager bussen tilbage til Queenstown.

Fra Manapouri: Krydstogt med overnatning i Doubtful Sound

3. Fra Manapouri: Krydstogt med overnatning i Doubtful Sound

Skab minder for livet, når du oplever den uspolerede skønhed i Doubtful Sound ombord på et krydstogt med overnatning, der inkluderer en 3-retters middag og fuld morgenmad, live kommentarer fra en kyndig naturguide, udflugter til vands og moderne faciliteter for maksimal komfort. Start din uforglemmelige rejse i Manapouri med et kort krydstogt over Lake Manapouri. En bus tager dig derefter over Wilmot Pass, hvor du kører på en subalpin vej gennem tæt regnskov. I ankommer til Deep Cove, hvor I møder besætningen og går om bord på det majestætiske fartøj Wanderer. Forundres over det unikke design af Wanderer, som er inspireret af æstetikken i en traditionel scow og blander gammeldags charme med moderne bekvemmeligheder, der omfatter rummelige udsigtsdæk, en spisesalon med en bar med fuld licens og en observationslounge. Sejl gennem noget af New Zealands mest fantastiske natur, og lyt til bådens kyndige naturguide, der kommenterer, så du ikke går glip af noget, uanset om det er en flok delfiner, pelssæler eller sjældne pingviner, du støder på. Når du har kastet anker i en beskyttet bugt, kan du vælge at udforske kysten med kajak eller tenderbåd - eller bare slappe af om bord. For de eventyrlystne er der endda mulighed for at svømme. Nyd en lækker treretters middag om aftenen, som tilberedes af kokken om bord og serveres i spisesalonen. Mød andre rejsende, nyd nogle af de fine vine i baren, og hvis himlen er klar om aftenen, kan du tilbringe lidt tid på det øverste dæk med at kigge på stjernerne. Start den næste dag med en solid, tilberedt morgenmadsmenu, og gør dig klar til at nyde resten af formiddagen med at udforske andre dele af fjorden. Til sidst vender du tilbage til Deep Cove og tager turen tilbage til Manapouri.

Te Anau: Naturlige seværdigheder og Ringenes Herre location Tour

4. Te Anau: Naturlige seværdigheder og Ringenes Herre location Tour

Denne lille gruppe, fuldt guidede dagstur kombinerer Te Anaus største højdepunkter med en oplevelse af Ringenes Herre og muligheden for at tilføje nogle af områdets fantastiske aktiviteter, hvilket gør dette til den ultimative måde at opleve det fantastiske Te Anau på. Rejseplan: Du bliver hentet på dit hotel og kører til et favoritsted, hvor du kan tage gode billeder af Te Anau-søen. 2.Te Anau Bird Sanctuary - Tag på en guidet tur og se nogle af de mest sjældne fugle i landet, herunder Takahe og Kaka. Lær om disse dyr og det lokale miljø, mens du udforsker dette aktiv i Te Anau. 3.Dead Marshes - Rejsen fortsætter til vores første berømte Ringenes Herre attraktion, et udsigtspunkt med udsigt over The Dead Marshes. Herfra kan du se, hvor Frodo og Sam vadede sig vej gennem mudderet i forsøget på at komme til Mordor. 4.Rainbow Reach - Besøg en seværdighed, der er elsket af både vandrere, Ringenes Herre-fans og lokale, Rainbow Reach. En kabelbro over den fantastiske Waiau River (kendt som The River Anduin i LOTR) fører til starten af Kepler Track og en af de smukke skove i Fiordland National Park. Hør nogle af LOTR-historierne, og lær om den fantastiske biodiversitet i parken. 5.Lake Manapouri - Følg floden fra Rainbow Reach til en af New Zealands mest berømte søer, Lake Manapouri. Porten til Doubtful Sound, brug noget tid på at udforske bredden af denne krystalklare sø, og hør om dens historie, herunder opførelsen af Manapouri vandkraftdæmningen, som er den største i landet. Når du har set dig omkring, er det et godt tidspunkt for en hurtig pause på en af de lokale kaffebarer. 6.Mavora-søerne - Vi forlader Manapouri og begiver os til en af de mest berømte LOTR-seværdigheder og en skjult perle i Mavora-søområdet. Se fantastiske landskaber og også flere berømte LOTR-filmsteder, herunder to steder med orkkampe, hvor Pippin og Merry går ind i Fangornskoven for at undslippe orkerne, og hvor Frodo og Sam forlader fællesskabet og krydser søen. Dette sted er et paradis for både naturelskere og LOTR-fans, og mens I er her, kan I nyde lidt fritid til at udforske, spise frokost eller måske bruge nogle af vores rekvisitter og genskabe nogle af filmscenerne. 7.Te Anau - Desværre er turen ved at være slut, når vi tager tilbage til Te Anau, men dit eventyr skal ikke slutte her. Selvom de destinationer, du besøger, er virkelig spektakulære, mener vi, at det er vores små grupper, passionerede guider, rejsen og de små detaljer, der adskiller vores ture markant fra hinanden. Hemmelige stop, udsigt til dyreliv, specialdesignede køretøjer og mange andre behagelige overraskelser sikrer, at vores ture er en oplevelse, som du sent vil glemme.

Andre seværdigheder i Manapouri

Vil du se alle oplevelser i Manapouri? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Manapouri

Samlet bedømmelse

4.8
(474 anmeldelser)

En fabelagtig dagstur med fremragende kommentarer. Vores chauffør var meget humoristisk og føjede sin historie til rejsen - meget underholdende. Vi var velsignet med fantastisk vejr og bare den mest fantastiske oplevelse - især da vi blev informeret (nær slutningen) om, at katamaranmotoren ville blive slukket, og alle fik besked på at stille og lytte til de smukke omgivelser i stilhed og fred i 5 minutter! Meget speciel ... kan varmt anbefale denne tur!

Vi var utroligt heldige med vejret på en dag, hvor solen skinnede og vinden tillod, at vi kom helt ud af fjorden. Der var tid til at se både sæler og pingviner, - ingen hastværk, og højpunktet var, at skibets motor og systemer blev lukket med, og folk var med på at være helt stille, så vi kunne fornemme fjordlandets uberørte overvældende stilhed

Alle ansatte i alle 3 ben var meget venlige og hjælpsomme. Alt i alt en livlig dag og smukt sted at besøge. Men vi så ikke alt, hvad vi ønskede. Vi besøger måske igen en november for at nyde sne på de talrige tinder, vandkaskader fra gåturene og måske glæden ved legende delfiner.

Så smukt trods småregn og tunge skyer. Gode guider med humor og øje for service