Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Mangrove National Park, Abu Dhabi

Mangrove National Park, Abu Dhabi

Mangrove National Park, Abu Dhabi: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Mangrove National Park: Selvkørende speedbådstur

1. Mangrove National Park: Selvkørende speedbådstur

Mød din venlige guide på Anantara Eastern Mangroves, som vil vise dig, hvordan du betjener din egen Rhino Rider speedbåd. Efter en hurtig sikkerheds- og driftsbriefing hopper du på din båd og sejler langsomt gennem marinaen mod udgangen til lagunen. Test den maksimale hastighed på din Rhino Rider, mens du suser gennem lagunen forbi det kongelige palads. Mød flamingoer på din vej og observer dem på afstand. Fortsæt ind i mangroveskoven, hvor du manøvrerer gennem kanalerne. Se fisk, fiskehejre, krabber og nogle gange endda delfiner undervejs. Tag et kort stop ved en ubeboet ø, hvor du kan tage en hurtig svømmetur eller gå på opdagelse. Ved turens afslutning vender du tilbage til afgangsstedet på Anantara Eastern Mangroves.

Abu Dhabi: 2-timers guidet kajaktur i mangrovetræerne

2. Abu Dhabi: 2-timers guidet kajaktur i mangrovetræerne

Udforsk den unikke Eastern Mangrove National Park på en guidet kajaktur i Abu Dhabi. Oplev et blomstrende levested for over 60 fuglearter, skildpadder, havpattedyr og et utal af skaldyr, fisk og krabber. Nyd fritid til at bade på stranden. Start din dag med at få fat i en redningsvest og en padle, inden du deltager i en 10-minutters briefing om sikkerhed og hvordan man sejler i kajak. Herefter begynder du en 2 timers tur på vandet, hvor du udforsker mangrovens skønhed og betydning. I mellemtiden kan du holde en 15-minutters pause for at hvile, tage billeder eller svømme på en strand. Dette er et ideelt sted for familier, fuglekiggere og fotografer, der ønsker at undslippe byens travlhed i et par timer.

Abu Dhabi: 75 minutters sightseeing i speedbåd på Yas Island

3. Abu Dhabi: 75 minutters sightseeing i speedbåd på Yas Island

Oversigt: Yas Tour viser dig alle de utrolige attraktioner omkring Yas Island på 75 minutter! Denne spektakulære guidede tur er en one-stop-shop for alt, hvad der har med Yas Island at gøre. Den er fyldt med ikoniske seværdigheder og samt vigtige tips og fakta om øen og det omkringliggende område! Denne tur har noget for alle: Arabisk kultur og traditioner, de bedste steder og attraktioner, natur og dyr samt imponerende samt imponerende arkitektoniske strukturer! Vigtigste højdepunkter: Se den berygtede Yas Marina, Ferrari World og Yas Waterworld, og nyd udsigten fra den idylliske Yas Beach og Yas Links Golf Club. Vigtigste seværdigheder: Yas Marina Yas Strand Yas Links Golf Club Ferrari World Yas Waterworld Mangroves Samaliyah Island Al Raha Bay Aldar HQ Al Bandar & Canal

Abu Dhabi: Stand-Up Paddle Tour i Mangroves

4. Abu Dhabi: Stand-Up Paddle Tour i Mangroves

Giv dig selv en ny oplevelse og prøv stand-up paddleboarding i Abu Dhabi. Få nyttige sikkerhedstips og tricks af din instruktør, og tag på en fantastisk tur i mangroverne. Oplev betydningen af disse majestætiske træer og den omkringliggende natur i vand, der er perfekt til alle niveauer. Lær alt om paddleboarding, og tag på et naturskønt eventyr i Mangrove National Park. Tag dig god tid, og padl gennem stille vand, perfekt for begyndere og erfarne padlere. Se forskellige dyreliv i Eastern Mangrove National Park, der er hjemsted for 60 fuglearter, et blomstrende levested for skildpadder, havpattedyr og et utal af skaldyr, fisk og krabber. Forlad oplevelsen med en ægte forståelse af, hvorfor mangroven er så speciel og vigtig i dag.

Andre seværdigheder i Mangrove National Park, Abu Dhabi

Vil du se alle oplevelser i Mangrove National Park, Abu Dhabi? Klik her for en fuld oversigt