Oplevelser i
Marbella

Solskin, varmt vand, gyldent sand og et luksuriøst præg venter dig på Costa del Sols mest kendte destination.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Marbella

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Marbella?

De topattraktionerne der skal opleves i Marbella er:

Andre seværdigheder i Marbella

Vil du se alle oplevelser i Marbella? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marbella

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 2.185 anmeldelser

Dette var den mest fantastiske tur, jeg nogensinde har haft! En meget personlig chauffør, der talte flydende engelsk, ventede på mig ved krydstogtterminalen og tog mig til Alhambra, hvor jeg mødte min guide, der taler flydende arabisk såvel som engelsk og meget vidende om islamisk kultur og historie, hvilket satte ham i stand til at give detaljerede oplysninger. forklaringer på Alhambras unikke design, kunst og symbolik overalt i paladserne. Turtid tillod mig også at udforske Granadas gamle bydel, før jeg blev returneret til skib. Jeg anbefaler stærkt.

Helt fantastisk tur vi havde med den sødeste guide fra Argentina. Vi var de eneste på turen, så det var en særlig oplevelse. Guiden brændte for det hun lavede og på trods af regnvejr, gav hun os et gost indtryk af marbella. Kan helt klart anbefales!!

Thomas og Antonio var topguider, meget viden og super flinke. Det var en meget vellykket dag med spændende indtryk. Tak Thomas og Antonio!

Spændende cykeltur Marbella og omegn. Vores argentinske guide var super og vi fik maksimalt udbytte af turen og go motion

Fantastisk udsigt. Besøg også museet med paradishave og udsigt