Marbella

Seværdigheder i Marbella

Andre seværdigheder i Marbella

Vil du se alle oplevelser i Marbella? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marbella

Samlet bedømmelse

3.9 / 5

baseret på 2.280 anmeldelser

Fremragende heldagstur til Gibraltar med nærværende og kompetente guider. Vi mødtes med andre ved Hotel Natali kl. 07.20 hvor vi umiddelbart efter blev samlet op af luxus bus til Gibraltar. Guiden orienterede undervejs på flere sprog. Timer i byen på egen hånd. Guidet tur til toppen af Gibraltar Rock, hvor aber og drypstenshule var det store omdrejningspunkt. Men også flot viuw over til Afrika, var en oplevelse. Der betales med engelske pund, men accepteres euro og der gives tilbage. Spisestederne er okay, men mangler hurtighed.... kunne nemt bruge mere tid i byens indre inden den betalte guidede tur i mini bus til klippen. (Klippen er med i James Bond filmen fra 1987.

En meget flot og oplevelsesrig dag, hvor du ikke skal gøre andet end bare at følge med de dygtige arrangører. Dog tog busturen ud over en time mere end hjem og det var længe at køre. Desuden er opholdene ved de forskellige seværdigheder i Gibraltar desværre meget korte. Når det er sagt vil jeg stadig anbefale turen til alle som. skulle have lyst til en smuk dag

Anbefalelsesværdig oplevelse med familien.

Turen var en virkelig god oplevelse for alle, hvor der var mulighed for at vælge forskellige grader af udfordringer. Vores guide, Daniel var helt klart med til at gøre oplevelsen super med hans forskellige historier og omsorg for deltagernes forskellige niveauer.

Fin tur, men måske lidt for kort tid i grotten. Kunne også godt have brugt lidt mere sammenhængende tid i byen på egen hånd. Ville gerne have vidst at der var fotograf udenfor den store bus, som vi ankom med. Måske havde jeg så købt en af souvenirene.

Det var en skøn tur, men vi ville gerne have startet med Nerja og sluttet med Frigiliana hvor vi kunne have spist frokost der.