Tilføj datoer

Marina Mall

Marina Mall

Marina Mall: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Abu Dhabi: Den store moské, kongepaladset og Etihad Tower

1. Fra Abu Dhabi: Den store moské, kongepaladset og Etihad Tower

Udforsk Abu Dhabis største seværdigheder på en guidet tur i byen. Besøg Etihad Towers, lær om UAE's regering på præsidentpaladset, og beundre skønheden i Sheikh Zayed Grand Mosque. Bliv hentet af din chauffør fra dit hotel eller det valgte sted i Abu Dhabi. Hop ind i et køretøj med aircondition, og gør dig klar til at udforske hovedstaden i UAE. Lav dit første stop ved den smukke Sheikh Zayed Grand Mosque.. Gå ind i dette verdensberømte eksempel på islamisk arkitektur. Se det fabelagtige håndværk i dette rum, der kan rumme omkring 40.000 tilbedere inden for dets vægge. Se verdens største håndknyttede tæppe, 82 kupler, lysekroner og blomstermønstrede designs. Fortsæt til Etihad Towers, et kompleks af 5 overdådige skyskrabere. Dette underholdningscenter giver dig chancen for fritidsspisning og shopping. Nyd panoramaudsigten over Abu Dhabi by fra observationsdækket i Etihad Towers. Endelig kan du besøge Qasr Al Watan, præsidentpaladset, en hyldest til arabisk arv og håndværk. Få et indblik i regeringsførelse, viden og kunst, der har formet nationen UAE. Ved turens afslutning bliver du sat af på dit hotel eller et andet sted i Abu Dhabi.

Dubai: Abu Dhabi-dagstur: Den store moské, kongepaladset og frokost

2. Dubai: Abu Dhabi-dagstur: Den store moské, kongepaladset og frokost

Nyd en dagstur til Abu Dhabi fra Dubai. Forundres over storheden i Sheikh Zayed-moskeen, kør forbi den fantastiske Abu Dhabi Corniche og få et glimt af ikoniske vartegn som Emirates Palace. Dit første stop er Sheikh Zayed-moskeen. Bliv budt velkommen af dens fantastiske hvide marmorfacade og imponerende arkitektur. Din guide vil føre dig gennem moskeen, forklare de forskellige funktioner og give en historisk kontekst. Efter besøget i moskeen er det tid til en dejlig frokost på Al Khayma Heritage Restaurant i Abu Dhabi. Nyd et besøg i Etihad Towers, hvor de mest spændende stunts fra Fast & Furious-serien blev filmet. Tag op på observationsdækket i Etihad Towers og nyd panoramaudsigten over Abu Dhabis skyline. Besøg det smukke Qasr Al Watan-palads inden for præsidentpaladsets område. Beundr de arkitektoniske vidundere, historiske artefakter og uvurderlige skatte, der viser UAE's rige historie og kultur. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Dubai.

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

3. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo med et 24-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hurtige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall samt det ikoniske Louvre Museum of Abu Dhabi. Billetterne inkluderer en returbus til Sheikh Zayed Grand Mosque, et skinnende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk.

Fra Dubai: Abu Dhabi-tur med Sheikh Zayed-moskeen

4. Fra Dubai: Abu Dhabi-tur med Sheikh Zayed-moskeen

Før fra Dubai til De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad på en dagstur til Abu Dhabi. Kør gennem Jebel Ali-havnen, og ved ankomsten til Abu Dhabi kan du se alle de vigtigste monumenter i den banebrydende by, herunder den enorme Sheikh Zayed-moske. Få et kig på attraktionerne på Yas Island, hvor forlystelsesparken Ferrari World er dedikeret til det berømte italienske bilmærke, og hvor racerbanen er stedet for Formel 1 Grand Prix'et. Rejs langs Abu Dhabis Corniche for at se byens skyskrabere og prisbelønnede strande på tæt hold, og kør forbi det overdådige Emirates Palace Hotel. Undskyld dig over det enorme shopping- og underholdningskompleks Marina Mall. Undervejs kan du passere præsidentpaladset og besøge Abu Dhabi Heritage Village for at se en rekonstruktion af en traditionel oase-by og få et indblik i Emiraternes fortid.

Fra Dubai: Abu Dhabi Grand Mosque & Founder's Memorial Tour

5. Fra Dubai: Abu Dhabi Grand Mosque & Founder's Memorial Tour

Tag på en fascinerende kulturel rundtur i Abu Dhabi med afgang fra dit hotel i Dubai. Udforsk højdepunkterne i byen på en dag, herunder Sheikh Zayed Founder's Memorial, Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabi Corniche, Etihad Towers og det smukke Qasr Al Watan Palace. Beundre den storslåede arkitektur i Sheikh Zayed Grand Mosque, din første destination, som strækker sig over 30 hektar. Se moskeens bemærkelsesværdige attraktioner, herunder verdens største håndvævede tæppe og Swarovski krystallysekroner. Nyd den naturskønne udsigt over Den Persiske Golf og horisonten, mens du kører langs Abu Dhabi Corniche. Nyd et besøg i Etihad Towers, og mærk spændingen, mens du nyder udsigten over byen i fugleperspektiv fra observationsdækket. Derefter er der frokostpause for egen regning. Udforsk Founder's Memorial, en hyldest til Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, for at opdage hans arv, liv og principper. Se hans sjældne videoer, historier, artikler m.m. og interviews med folk, der var tæt på ham. Du kan også få mulighed for at lytte til hans egne ord i særlige videosegmenter, der afspilles der. Stop ved Qasr Al Watan-paladset for at få indsigt i den arabiske kulturarv og UAE's styrende principper. Gå på opdagelse i paladsets fascinerende udstillinger, og beundr dets udsøgte arkitektur. Hold fast i alle dagens minder, mens du bliver kørt tilbage til dit overnatningssted.

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

6. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, hvor arabisk charme blander sig med futuristisk fantasi. Hop på denne tur og oplev den rige tradition i Grand Mosque og Heritage Village og den moderne majestæt i Louvre. Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo og efter din egen tidsplan med et 24- eller 48-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hastige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall. Alle billetter inkluderer en returtransport til Sheikh Zayed Grand Mosque, et strålende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk. Forlæng din tid med Explore Ticket, og udnyt muligheden for at se Qaṣr Al-Waṭan, Abu Dhabis præsidentpalads. Paladset er et must på grund af dets indviklede design og udsmykning.

Abu Dhabi: Naturskøn helikoptertur

7. Abu Dhabi: Naturskøn helikoptertur

Oplev den bedste udsigt i Abu Dhabi indefra en helikopter, komplet med store konvekse vinduer fra gulv til loft til din fornøjelse. Oplev den dramatiske udsigt over skyskraberne på Corniche Road, og flyv over landets højeste flagstang. Start fra Mina Zayed, og flyv forbi de ikoniske bygninger på Corniche Road, før du flyver over Marina Mall, Rixos Hotel, Emirates Palace, præsidentpaladset og Heritage Village og ser landets højeste flagstang, som engang var den højeste i verden. Få et glimt af Al Hudayriat Island, Sheikh Zayed Sports City og den fantastiske Sheikh Zayed Grand Mosque, inden du vender tilbage til fast grund.

Abu Dhabi: Fælles helikoptertur

8. Abu Dhabi: Fælles helikoptertur

Se Abu Dhabi fra et nyt perspektiv, når du flyver over byen på en fælles helikopterflyvning. Se udsigten over byen, kig ud over Den Arabiske Golf, og få øje på nogle af Abu Dhabis vigtigste vartegn, herunder Sheikh Zayed-moskeen og Emirates Palace. Sæt af fra Mina Zayed i Zayed Port. Kryds Cornichen, og kig ud på skulpturerne på Rixos Hotel, Marina Mall, Giant Flagpole og ̌Presidential Palace, et af de mest ikoniske seværdigheder i Abu Dhabis skyline. Besøg de frodige grønne haver ved Emirates Palace, inden du flyver over det turkise hav på Al Hudayriat Island og Abu Dhabis skæve tårn, Capital Gate. På vejen tilbage kan du se udsigten til Sheikh Zayed Grand Mosque, Sheikh Zayed Sports City og mangroverne omkring Reem Island.

Privat transport: Byrundtur fra Dubai til Abu Dhabi

9. Privat transport: Byrundtur fra Dubai til Abu Dhabi

Udforsk de smukke steder på en heldagstur til Abu Dhabi med Al Weam Transport. Vi har en velkvalificeret og velklædt chauffør med den pæne og rene køretøjsmodel over 2020. Vi har en samling af airconditionerede flåder til rådighed fra 07-sæders til 50-sæders. Her er rejseplanen for en heldags bytur fra Dubai til Abu Dhabi. -> Afhentning: Først henter chaufføren gæsten fra hotellet i et køretøj med aircondition. -> Sheikh Zayed Road: Start rejsen på en Sheikh Zayed Road omgivet af skyskrabere. -> Sheikh Zayed-moskeen: Tag først til Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi, et religiøst sted i Abu Dhabi. Al Weam vil tilbyde abaya til kvinder, så de kan udforske skønheden i denne fantastiske moské. -> Etihad Towers: Derefter vil der være et kort fotostop ved Etihad Towers. -> Emiraternes palads: Senere et fotostop ved det smukke palads med navnet emirate palace. -> Qasr al Watan: Derefter er der et valgfrit besøg i Qasr al Watan, præsidentens sted med ekstra gebyr. -> Marina Mall: Frokostpause i Marina Mall Abu Dhabi. -> Kør forbi Corniche Beach: Kør gennem corniche-stranden i Abu Dhabi - en betagende udsigt, mens du kører gennem stranden. -> Daddelmarked: Det smukke dadelmarked venter på at blive besøgt. arabiske dadler er nødvendige for at smage de lokale dadler fra De Forenede Arabiske Emirater. -> Louvre-museet: Denne attraktion er valgfri, hvis du har tid om eftermiddagen mod et ekstra gebyr. Louvre Museum er et traditionelt kunstmuseum i Abu Dhabi. der ligger i Abu Dhabi. -> Yas Island: Ferrari World er en god forlystelsespark med verdens hurtigste rutsjebane. rutsjebane. ligger på Yas Island at besøge. Warner Bros World er et vandland, der ligger på Yas Island, og det er bedre at besøge om sommeren. -> Aflevering: Vi kører tilbage til Dubai og afleverer dig på dit hotel/bolig. Fra denne tur vil du samle smukke minder med familie og venner. Så vent ikke, bare book din rejse og nyd den!

Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Emirates Palace

10. Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Emirates Palace

Tag på en guidet dagstur fra Dubai til det fascinerende emirat Abu Dhabi. Oplev vidundere som Sheikh Zayed Grand Mosque, gå en tur på Corniche og se de berømte biler i Ferrari World. Start dagen med at blive hentet på dit hotel og kør til Abu Dhabi. Der kan du beundre den betagende Sheikh Zayed Grand Mosque, en fængslende blanding af tradition og modernitet. Lad dig forbløffe af dens indviklede design, storslåede lysekroner og rolige atmosfære, som gør den til et sandt arkitektonisk mesterværk. Fordyb dig i Heritage Village, som er en levende legemliggørelse af Abu Dhabis rige kulturarv. Vær vidne til traditionelt håndværk, vandr gennem den genskabte souk, og dyk ned i emiratets fascinerende historie. Nyd den fantastiske udsigt over byens skyline og de uberørte strande langs Den Arabiske Golf med en naturskøn køretur langs Corniche. Udforsk det mangfoldige udvalg af mesterværker i Ferrari World, og forundres over den karakteristiske arkitektur. Lad dig imponere af verdens største space frame-struktur og det ikoniske Ferrari-logo, der pryder taget.

54 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Marina Mall

Andre seværdigheder i Marina Mall

Vil du se alle oplevelser i Marina Mall? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marina Mall

Samlet bedømmelse

4.8
(12.835 anmeldelser)

Vi havde den stærkt anbefalede hr. Fesal som vores tour guide. Han gjorde rejsen sjov og var interaktiv med hele gruppen hele tiden. Hans kendskab til UAE var fantastisk. Denne tur anbefales stærkt, og det er grunden til hr. Fesal. De 3 stjerner for rejser blev givet på grund af, at virksomheden ikke kunne hente os fra vores hotel, ikke til chaufføren.

Vi tilbragte en skøn dag i selskab med guiden Paolo, som med sin venlighed og erfaring kunne få os til at leve en unik oplevelse i Abu Dhabi. Meget behagelig shuttletransportservice, meget god typisk frokost og besøg til hovedattraktioner i Abu Dhabi, der simpelthen er utrolige.

Vi havede en god dag til Abu Dhabi og hele turen var en god oplevelse, vi havede David som guide og han fortalte en masse om stederne samt en masse om emiraterne generelt

Det var en fantastisk og oplevelsesrig tur. Ahmed var en engageret og meget vidende guide der gjorde turen anbefalelsesværdig.

Det var en rigtig god tur med vores guide Bilal, som var fod til at vise rundt i Abu Dhabi