Tilføj datoer
Oplevelser i

Marken

Andre seværdigheder i Marken

Vil du se alle oplevelser i Marken? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marken

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.400 anmeldelser

Anbefalede!! Vi bestilte turen en dag i forvejen. Vi fandt nemt mødestedet på hovedstationen og bussen startede til tiden. De tre guider var super flinke og sjove. Der blev forklaret, hvor vi skulle hen, hvad vi kunne forvente og resten af rejsen kunne vi lære en masse om Holland/Amsterdam og omegn via høretelefonerne. Super organiseret. Desværre var den annoncerede ostesmagning ikke så stor. Vi havde glædet os rigtig meget, men osten var frit tilgængelig i små skåle, så alle kunne nå ind lige så ofte, de ville. Husk at dobbeltdækkeren var fuldt besat - så bestemt 70/80 personer. Der var et par åbenbart ikke særlig hygiejniske mennesker og børn, der tog en håndfuld, så vi besluttede os frivilligt for at smage. Vi er meget glade for, at vi gjorde turen. Vi var så smukke steder, som vi ellers ikke ville være kommet til på vores korte ferie!

En meget behagelig tur på mere end 5 timer i nabolandene til Amsterdam efter min mening meget smukkere og mere karakteristisk. Perfekt organisation for hvad vores oplevelse var. Familie på 2 voksne og 2 børn på 4 og 9 år. Jeg tog det alt inklusive, og det er det værd. Turen har engelsk og spansk som det officielle sprog, så i de forskellige demonstrationer vil de ikke tale italiensk, men den meget søde og hjælpsomme lokale guide Aleandro taler italiensk diskret og gav os alle de nødvendige forklaringer og var meget god, især med børn. I bussen er der en audioguide på italiensk, der ledsager dig i bevægelserne, der under alle omstændigheder er max 30 minutter hver vej. Stra anbefales

En god dag ! Zaanse-området er smukt og meget informativt - Marken-øen er meget malerisk, og færgeturen over til Volendam er fantastisk (i godt vejr) Køb i øvrigt den billige billet, fordi du kan opgradere til alle de ting, der ikke er inkluderet (eneste færge vi holdt af) for et par euro. Volendam et fantastisk sted at hænge ud og spise frokost - Igen en fantastisk dag.

Den dag havde jeg en vidunderlig tid med turen. De mest venlige og udadvendte guider tog os med til maleriske og spektakulære landsbyer for at vise os Hollands landskabsliv og historie. Vejret var på vores side, og dagen er bestemt en af dem, der skal huskes! Den perfekte dagstur: halv dag, men lang nok til at nyde de autentiske hollandske skjulte skønheder.

Rigtig god tur. Det tog lige et øjeblik at finde møde stedet. Der var lidt kaos. Men selve turen var god. Vi havde all inclusive hvilket jeg ville anbefale. Den ene guide (pigen) var rigtig sød og imødekommende. Manden va eller smart i en fart