Tilføj datoer

Markthalle Stuttgart

Markthalle Stuttgart: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart: Rundvisning i markedshallen i Stuttgart

1. Stuttgart: Rundvisning i markedshallen i Stuttgart

På denne 1,5 timers rundvisning i markedshallen i Stuttgart får du alt at vide om markedshallen i Stuttgart. Til at starte din guidede rundvisning kan du beundre den historiske bygnings arkitektur udefra. Lær om bygningens historie, før du tager et kig indenfor. Oplev den unikke bygning med sine markedsboder og delikatesser fra hele verden. Lyt til historier om markedet og dets historie. Besøg markedshallens kælder og nyd et glas prosecco, mens du nyder udsigten over den travle markedsplads.

Stuttgart: Old Town Quest Smartphone App Spil

2. Stuttgart: Old Town Quest Smartphone App Spil

Spil dig vej gennem Stuttgarts gamle bydel med denne smartphone-app. Afdække fakta, historie og historier om byen, mens du følger spor for at fuldende gåder. Fordyb dig i en sjov historie, mens du bliver praktikant på Sir Peter Morgan Academy. Udforsk de nye og gamle slotte i Stuttgart, delstatshovedstaden i Baden-Württemberg. Puslespil dig vej til den gamle markedshal, statsteatret og gennem den øvre slothave. Find ud af, hvilke opgaver Sir Peter Morgan har udtænkt til dig. Bevis dig selv ved at spille adskillige minispil. Interager med topseværdigheder og få friheden til at pause og genoptage spillet, når du vil. Prøv det alene eller udfordr dig selv ved at konkurrere om at fuldføre spillet først.

Stuttgart: Kunst og kultur på en guidet vandretur

3. Stuttgart: Kunst og kultur på en guidet vandretur

Denne oplevelse leveres af en uafhængig lokal. Du vil være en del af en lille gruppe på 2 til 6 personer. Find ud af de forskellige kulturelle og kunstneriske karakteristika, der gør denne by unik, og nyd det summende fællesskab og byens atmosfære! Uanset om du besøger Stuttgart som en tilbagevendende turist, der ønsker at lære byen lidt bedre at kende, eller om det er første gang, er denne oplevelse noget for dig! Mens du går rundt i Stuttgarts gader og ser på den fantastiske Johanneskirke og Altes Schloss eller får mere at vide om byens gallerier og museer, vil du høre om samtidskunstnere og deres tætte forbindelse til Stuttgart. Jeg vil dele kunst- og kulturverdenen i min by med dig, hvor du vil se, høre og opleve, hvor farverig og mangfoldig Stuttgart er! Hvem er en lokal? En lokal er en person, der brænder for at dele autentiske oplevelser baseret på deres interesser. Som LocalBini bringer vi passionerede mennesker fra hele verden sammen og giver dem mulighed for at tilbyde unikke oplevelser via vores markedsplads.

Tilgængelige aktiviteter

Andre seværdigheder i Markthalle Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i Markthalle Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt