Markthalle Stuttgart: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart: Guidet tur i Stuttgarts markedshal

Stuttgart: Guidet tur i Stuttgarts markedshal

På denne 1,5 timers rundvisning i markedshallen i Stuttgart får du alt at vide om markedshallen i Stuttgart. Til at starte din guidede rundvisning kan du beundre den historiske bygnings arkitektur udefra. Lær om bygningens historie, før du tager et kig indenfor. Oplev den unikke bygning med sine markedsboder og delikatesser fra hele verden. Lyt til historier om markedet og dets historie. Besøg markedshallens kælder og nyd et glas prosecco, mens du nyder udsigten over den travle markedsplads.

Selv-guidet by-rally / skattejagt Stuttgart på tysk

Selv-guidet by-rally / skattejagt Stuttgart på tysk

Udforsk Stuttgart, mens du spiller byrallyet "Der Informant". Løs gåder ved berømte seværdigheder i den spændende historie om frimurerne, og vind spillet. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de nødvendige oplysninger via e-mail. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let til middel - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 til 3 timer - Sprog: tysk Tysk (engelsk version tilbydes separat) - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-6 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 6 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - Du kan booke på forhånd eller også spontant. - Du kan starte, når du vil. Besøg startstedet Schiller-monumentet (i den gamle bydel), åbn linket fra din bekræftelsesmail med din smartphone eller tablet, log ind med dine data, og begynd at spille med det samme. Du vil først blive introduceret til historien om frimurerne: 1783 i Stuttgart: Frimurerlogen er i oprør. I et stykke tid har medlemmerne mistænkt en informant i deres rækker, som rapporterer til hertugen af Württemberg. Han vil have det hemmelige selskab forbudt! Men hvem er den skyldige, som lækker vigtige interne aftaler ved hoffet? Og hvordan kan du fange ham uden at komme endnu mere i hertugens søgelys? Det er dit job at fange informanten, før han kan afsløre flere hemmeligheder. Arbejd sammen i et team (2-6 personer pr. gruppe) for at løse sagen. Er I flere end 6 personer? Så anbefaler vi, at I deler jer op i flere små grupper, for ellers viser erfaringen, at ikke alle er lige godt integreret i spillet. I kan også teste, hvilken gruppe der er hurtigst! Gåde dig vej fra station til station langs denne historie ved hjælp af vores bykort. Løs gåderne ved de smukkeste seværdigheder i Stuttgart og ved vigtige punkter. Det er en del af spillet at gætte de enkelte stationer i byrallyet. De er derfor ikke listet her. Du skal lede efter spor på stationerne for at løse gåderne. I dette spil er der fokus på historien og gåderne, ikke på detaljer om seværdighedernes og byens historiske baggrund. Bevæg dig i dit eget tempo, og tag en pause, når du vil. Varigheden er ca. 2 til 3 timer. Slutningen er i den gamle bydel i Stuttgart i nærheden af slotspladsen.

Stuttgart City Centre Audio Rally af P.I. Sir Peter Morgan

Stuttgart City Centre Audio Rally af P.I. Sir Peter Morgan

Leg dig vej gennem Stuttgarts gamle bydel med denne smartphone-app. Afdæk fakta, historie og historier om byen, mens du følger ledetråde for at løse gåder. Fordyb dig i en sjov historie, når du bliver elev på Sir Peter Morgan-akademiet. Udforsk de nye og gamle slotte i Stuttgart, delstatshovedstaden i Baden-Württemberg. Puslespil dig vej til den gamle markedshal, statsteatret og gennem den øvre slotshave. Find ud af, hvilke opgaver Sir Peter Morgan har udtænkt til dig. Bevis dit værd ved at spille adskillige minispil. Interager med de største seværdigheder, og hav friheden til at sætte spillet på pause og genoptage det, når du vil. Prøv det alene, eller udfordr dig selv ved at konkurrere om at gennemføre spillet først.

Stuttgart: Kunst og kultur - guidet vandretur

Stuttgart: Kunst og kultur - guidet vandretur

Denne oplevelse leveres af en uafhængig lokal. Du vil være en del af en lille gruppe på 2 til 6 personer. Find ud af de forskellige kulturelle og kunstneriske karakteristika, der gør denne by unik, og nyd det summende fællesskab og byens atmosfære! Uanset om du besøger Stuttgart som en tilbagevendende turist, der ønsker at lære byen lidt bedre at kende, eller om det er første gang, er denne oplevelse noget for dig! Mens du går rundt i Stuttgarts gader og ser på den fantastiske Johanneskirke og Altes Schloss eller får mere at vide om byens gallerier og museer, vil du høre om samtidskunstnere og deres tætte forbindelse til Stuttgart. Jeg vil dele kunst- og kulturverdenen i min by med dig, hvor du vil se, høre og opleve, hvor farverig og mangfoldig Stuttgart er! Hvem er en lokal? En lokal er en person, der brænder for at dele autentiske oplevelser baseret på deres interesser. Som LocalBini bringer vi passionerede mennesker fra hele verden sammen og giver dem mulighed for at tilbyde unikke oplevelser via vores markedsplads.

Stuttgart byvandring - privat tur

Stuttgart byvandring - privat tur

Centralt i byen kan du besøge Markthalle, en bygning i jugendstil. Dette madparadis består af en hal, der er 60 meter lang og 25 meter bred, med 33 forskellige boder med adskillige serviceudbydere og forhandlere. Dernæst besøger du Bohnenviertel (også kendt som "Bønnekvarteret"), som er et levn fra det historiske Stuttgart. Dette sted har butikker i modsætning til dem i byens centrum. De, der er interesserede i antikviteter, smykker og kunsthåndværk og kan lide at se på brugte boghandlere, skal helt sikkert opdage dette sted. Når vi fortsætter, vil du se det gamle samlingssted "Marktplatz" og rådhuset (Rathaus). Markedspladsen kan dateres tilbage til år 1304 og ligger foran rådhuset. Efter ødelæggelserne under Anden Verdenskrig blev pladsen genopbygget på foranledning af overborgmesteren. Du vil gå over Friedrich Schiller-pladsen, som er opkaldt efter den store tyske digter, filosof, historiker og dramatiker "Friedrich Schiller", og denne plads ligger centralt i den gamle bydel. Her vil du også se kollegiatkirken og Fruchtkasten-bygningen (som huser justitsministeriet og det gamle kanslerkontor). Gå forbi det gamle slot fra det 10. århundrede, som engang var residens for greverne og senere hertugerne af Wurttemberg, og som nu fungerer som hjemsted for Landesmuseum Wurttemberg. Kirken inde i slottet er stadig et aktivt sted for tilbedelse. Fløjene af det nye slot (Neues Schloss Stuttgart) huser finansministeriet og ministeriet for økonomi, arbejde og boliger. Endelig vil du se det tredelte teaterkompleks (opera, skuespilhus og ballet), som er det største tredelte teater i Europa.

De mest populære seværdigheder i Stuttgart

Oplevelser i Markthalle Stuttgart

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Markthalle Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i Markthalle Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Markthalle Stuttgart

Samlet bedømmelse

4.5
(14 anmeldelser)