Markuskirken

Markuskirken
200 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Markuskirken

Markuskirken: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Markuskirken billet, audioguide, gårdgalleri

Venedig: Markuskirken billet, audioguide, gårdgalleri

Spar tid under dit besøg i Venedig med en skip-the-line-billet til den populære Markuskirke. Beundr de hundredvis af gyldne mosaikker i basilikaen, og lær detaljer om den byzantinske kunst indeni med din audioguide. Download din audioguide til din mobile enhed, og tag til Markuskirken for at begynde din tur. Gå forbi de lange køer, og tag dine hovedtelefoner på. Udforsk de fem kupler og en række kunstværker. Hør legender og historier om denne kirke, der har stået i næsten 1.000 år. Vær vidne til den blændende effekt af de 43.000 kvadratmeter mosaikker i kirken. Se de fantastiske marmorindlæg på gulvene. Nyd atmosfæren i bygningen, der dominerer Markuspladsen. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse. Med VR-headsettet på forsvinder tiden og afslører Markuspladsen og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Forestil dig basilikaen forvandlet til Doge's private kapel og Doge's Palace til en middelalderlig fæstning!

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Venedig: Guidet tur til Markuskirken og Dogepaladset

Oplev essensen af Venedig på en intim guidet tur, hvor du udforsker to af byens mest ikoniske steder: Markuskirken og Dogepaladset. Med skip-the-line-billetter inkluderet går du uden om køerne og fordyber dig i storheden af disse venetianske vidundere under kyndig vejledning af din kyndige vært. Begynd din rejse på Markuspladsen, hvor du vil blive betaget af det historiske klokketårn og de majestætiske marmorløver. Dyk ned i Venedigs rige historie, mens din guide fortæller fascinerende historier om byens fortid. Træd derefter indenfor i den berømte Markuskirke med eksklusiv adgang, hvor du kan beundre dens skinnende gyldne mosaikker og overdådige indretning, mens du afdækker dens betydning som et symbol på venetiansk prestige og velstand. Fortsæt med at udforske det storslåede Dogepalads, et pragtfuldt eksempel på gotisk arkitektur og engang sæde for det venetianske styre. Få indsigt i de venetianske dogers liv og de mesterlige håndværkere bag paladsets indviklede design. Mens du vandrer gennem denne arkitektoniske perle, kan du nyde panoramaudsigten over lagunen og høre fængslende historier, herunder Casanovas legendariske bedrifter og den gribende fortælling om Sukkenes Bro og de tilstødende gamle og nye fængsler. Efter turen kan du udvide din venetianske odyssé med gratis adgang til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana, hvor du kan fordybe dig yderligere i Venedigs rige arv og kultur.

Venedig: Markuskirken - spring køen over & audioguide

Venedig: Markuskirken - spring køen over & audioguide

Markuskirken i Venedig med vores eksklusive billet til at springe køen over, så du får mest muligt ud af din tid med at udforske dette arkitektoniske mesterværk. Gå uden om køerne, og dyk direkte ned i hjertet af Venedigs rige historie og kulturarv. Din rejse begynder med en problemfri indgang, så du straks kan nyde det betagende ydre af Markuskirken. Basilikaens italo-byzantinske design er prydet med indviklede skulpturer og marmorsøjler og er en visuel fest, der sætter tonen for de vidundere, der ligger indeni. Indenfor kan du opdage den uovertrufne skønhed i basilikaens gyldne mosaikker, der hver især fortæller en unik historie om religiøs betydning og historisk vigtighed. Få et dybere indblik i de indviklede detaljer i arkitekturen og basilikaens udvikling.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Spring køen over: Markuskirken - guidet tur

Spring køen over: Markuskirken - guidet tur

Sammen med en guide, der er arrangeret efter aftale med Curia di Venezia, kan du få en komplet rundvisning i Den Gyldne Basilika, som engang var dogernes private kapel i Venedig, og som er den eneste af sin slags i Italien takket være de smukke guldmosaikker og marmorindlæg på gulvet. Hør din ekspertguide beskrive de bibelske scener, der er repræsenteret, og denne gamle basilikas historie og særlige kendetegn. Beundre skatten og terrassen med den vidunderlige udsigt over Markuspladsen eller Pala d'Oro (hvis tilvalget er valgt).

Venedig: Guidet tur i Markuskirken med gårdgalleri

Venedig: Guidet tur i Markuskirken med gårdgalleri

Få en fascinerende guidet tur gennem den gyldne Markuskirke med dens berømte gyldne mosaikker. Spring køen over og gå ind i den majestætiske kirke med en ekspertguide, der fortæller om historien om dette byzantinske kunstværk og dets betydning. Du vil blive forbløffet foran de fem kupler, der er udsmykket af berømte kunstnere. Oplev Sankt Markus-skatkammeret, en storslået samling af relikvier og kostbare genstande, der er indsamlet gennem århundrederne. Fra terrasserne kan du også nyde udsigten over Markuspladsen, Venedigs hjerte, og Markus' kvadriga. Brug derefter mobilappen til at opdage Venedigs 5 distrikter med deres bedste attraktioner og pladser. Lyt til lydfortællingen om byens højdepunkter med mere end 120 seværdigheder, herunder det herlige La Fenice-teater, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere.

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og Yard Gallery

Venedig: Markuskirken, Dogepaladset og Yard Gallery

Nyd det bedste af Venedig på en guidet tur i en lille gruppe, og besøg tre af byens mest ikoniske monumenter, Markuskirken, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Spring de lange køer over udenfor med vores skip-the-line-billetter, så du sparer dyrebar tid. Oplev det imponerende Dogepalads med dets pragtfulde rum og hundredvis af mesterværker. Her kontrollerede Dogen og hans råd skæbnen for en tusind år gammel republik. Oplev det sammen med en guide, der viser dig magtens haller og kaster dig ind i en helt særlig historisk kontekst: den europæiske middelalder og de umiddelbart følgende århundreder. Derefter krydser du den verdensberømte Sukkenes Bro og besøger de fugtige og mørke Piombi-fængsler. Navnet kommer af, at fangerne sukkede over deres sidste udsigt til det smukke Venedig gennem vinduet, før de blev ført ned til deres celler. Fortsæt besøget med Markuskirkens hovedsal og de skinnende gyldne skibe, lær om historien bag de kunstværker, der udsmykker kirken, og hvis det er forudset i den besøgsmulighed, du har valgt, kommer du til Basilikamuseet. Beundre den betagende udsigt over Markuspladsen, hjertet af Venedig, fra basilikaens terrasse. Endelig kan du fortsætte med at besøge Venedig på egen hånd ved hjælp af vores audioguide. Mobilappen indeholder et digitalt kort, der guider dig gennem byen og viser de bedste steder.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: Markus Basilika Guidet besøg og adgang til terrassen

Venedig: Markus Basilika Guidet besøg og adgang til terrassen

Se højdepunkterne i Markusbasilikaen med en lokal guide, herunder dets museum, mosaikker og mesterværker. Nyd udsigten over Markuspladsen fra basilikaen. Mød din guide nær den berømte Piazza San Marco, og gå direkte til Markuskirken. Så snart du træder ind i atriet, kan du beundre loftet og se en glitrende flade af gyldne mosaikker, der vil føre dig til det indre af kirken. Oplev mesterværker fra fortiden såsom de berømte gyldne kupler, ikonostasen, ciboriet, hovedalteret, der huser St. Mark-evangelistens grav og andre vidundere. Gå derefter op ad en stejl, men fascinerende trappe til 1. sal, som huser Museum of St Mark. Her kan du se den vidunderlige inderside af Markuskirken fra oven. Derefter kommer du til St Mark's Basilica-terrassen, hvor du i skyggen af den berømte 4 bronzehestestatue (en kopi) kan opleve en af de smukkeste udsigter over Markuspladsen. Besøg endelig den originale hestestatue, der engang stod på den øverste del af kirkefacaden. I slutningen af turen kan du blive længere i St Mark's Basilica Museum for at udforske i ro og mag - indgangsbilletten er inkluderet i turen. Alternativt kan du beundre det pragtfulde panorama af Piazza fra basilikaens terrasse igen eller vende tilbage til stueetagen for at udforske i dit eget tempo.

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Markuskirken

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Markuskirken

Vil du se alle oplevelser i Markuskirken? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Markuskirken

Samlet bedømmelse

4.5
(28.006 anmeldelser)

Chiara var en fantastisk guide, der var ubesværet sympatisk. Hun havde en tør humor, som jeg satte pris på. hun var meget vidende og glad for at hjælpe med at tage billeder af medlemmerne af turen. terrassen adgang til basilikaen var absolut værd. Vi var meget heldige, paladset og Basillica var slet ikke meget travlt!

Chiara var en dejlig guide, som gik i et tålmodigt tempo under hele turen. Hun er tydeligvis stolt af sin venetianske kultur, kunst og arkitektur og talte med stor passion om byens historie og seværdigheder. Både Dogepaladset og Markusbasilikaen var godt dækket. En fantastisk tur!

Fantastisk tur. Om fire timer med tog til Venedig. Bliv der i fem timer. Guiden Antonia tog os med til Markuspladsen og fortalte os alle de vigtige ting. Efter det kunne du gøre hvad som helst. Mødested til sidst med en drink og snack var også godt. Perfekt dag.

Vi havde en fremragende tid med vores guide Stephania, en meget professionel og fascinerende guide, som vil vide, hvordan hun skal formidle sin kærlighed til Venedig til dig. Vi anbefaler dette besøg i starten af dit ophold for derefter at nyde byen 100%.

Helt perfekt og en super guide Fantanstisk historisk viden og meget inspirerende.