Tilføj datoer

Markuskirken

Venedigs mest berømte kirke er også et fascinerende bevis på dens middelalderlige rigdom og magt.

Markuskirken: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Markuskirken: Fast-Track Entry og audioguide

1. Venedig: Markuskirken: Fast-Track Entry og audioguide

Spar tid under dit besøg i Venedig med en billet til den populære Markuskirken, hvor du kan springe køen over. Beundre de hundredvis af gyldne mosaikker i basilikaen, og få detaljer om den byzantinske kunst indeni med din audioguide. Download din audioguide til din mobilenhed, og gå til Markuskirken for at begynde din rundvisning. Breeze forbi de lange køer, og sæt dine hovedtelefoner på. Udforsk de fem kupler og en række kunstværker. Hør legender og historier om denne kirke, der har stået i næsten 1.000 år. Vis den blændende effekt af de 43.000 kvadratmeter mosaikker i kirken. Se de fantastiske marmorindlæg på gulvene. Sug atmosfæren op i bygningen, der dominerer Markuspladsen.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med terrasseadgang

2. Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med terrasseadgang

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Venedig: Tur til højdepunkter, Markuskirken og Dogepaladset

3. Venedig: Tur til højdepunkter, Markuskirken og Dogepaladset

Oplev det bedste af Venedig på en guidet rundvisning i en lille gruppe, der besøger to af byens mest ikoniske vartegn, Markusbasilikaen og Dogepaladset. Spring de lange køer over med forhåndsreserverede billetter inkluderet, og nyd disse venetianske skatte i dit eget tempo. Start din tur på Markuspladsen. Beundre klokketårnet og marmorløverne, før du går ind i basilikaen med din guide. Forundres over de gyldne mosaikker og det overdådige design, og lær, hvordan den er et symbol på venetiansk magt og rigdom. Næst skal du udforske Dogepaladset, et gotisk mesterværk, der engang var sæde for den venetianske regering. Lær om de regerende venetianske dogers liv og om de billedhuggere fra det 14. århundrede, der arbejdede på paladset. Nyd den fantastiske udsigt over lagunen, mens du slentrer gennem dette verdensberømte vartegn. Lær om den ekstraordinære historie om Casanova og betydningen af Sukkenes Bro samt det gamle og det nye fængsel. Når din rundvisning er afsluttet, kan du fortsætte din udforskning af den venetianske historie og kultur med din inkluderede adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

4. Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

5. Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: Markuskirken - spring linjen over - guidet tur

6. Venedig: Markuskirken - spring linjen over - guidet tur

Få en fascinerende guidet tur gennem den gyldne Markuskirke med dens berømte gyldne mosaikker. Spring køen over og gå ind i den majestætiske kirke med en ekspertguide, der fortæller om historien om dette byzantinske kunstværk og dets betydning. Du vil blive forbløffet foran de fem kupler, der er udsmykket af berømte kunstnere. Oplev Sankt Markus-skatkammeret, en storslået samling af relikvier og kostbare genstande, der er indsamlet gennem århundrederne. Fra terrasserne kan du også nyde udsigten over Markuspladsen, Venedigs hjerte, og Markus' kvadriga. Brug derefter mobilappen til at opdage Venedigs 5 distrikter med deres bedste attraktioner og pladser. Lyt til lydfortællingen om byens højdepunkter med mere end 120 seværdigheder, herunder det herlige La Fenice-teater, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere.

Venedig: Markus Basilika Guidet besøg og adgang til terrassen

7. Venedig: Markus Basilika Guidet besøg og adgang til terrassen

Se højdepunkterne i Markusbasilikaen med en lokal guide, herunder dets museum, mosaikker og mesterværker. Nyd udsigten over Markuspladsen fra basilikaen. Mød din guide nær den berømte Piazza San Marco, og gå direkte til Markuskirken. Så snart du træder ind i atriet, kan du beundre loftet og se en glitrende flade af gyldne mosaikker, der vil føre dig til det indre af kirken. Oplev mesterværker fra fortiden såsom de berømte gyldne kupler, ikonostasen, ciboriet, hovedalteret, der huser St. Mark-evangelistens grav og andre vidundere. Gå derefter op ad en stejl, men fascinerende trappe til 1. sal, som huser Museum of St Mark. Her kan du se den vidunderlige inderside af Markuskirken fra oven. Derefter kommer du til St Mark's Basilica-terrassen, hvor du i skyggen af den berømte 4 bronzehestestatue (en kopi) kan opleve en af de smukkeste udsigter over Markuspladsen. Besøg endelig den originale hestestatue, der engang stod på den øverste del af kirkefacaden. I slutningen af turen kan du blive længere i St Mark's Basilica Museum for at udforske i ro og mag - indgangsbilletten er inkluderet i turen. Alternativt kan du beundre det pragtfulde panorama af Piazza fra basilikaens terrasse igen eller vende tilbage til stueetagen for at udforske i dit eget tempo.

Venedig: Basilika, Dogepaladset, Sukkenes Bro - guidet tur

8. Venedig: Basilika, Dogepaladset, Sukkenes Bro - guidet tur

Nyd det bedste af Venedig på en guidet tur i en lille gruppe, og besøg tre af byens mest ikoniske monumenter, Markuskirken, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Spring de lange køer over udenfor med vores skip-the-line-billetter, så du sparer dyrebar tid. Oplev det imponerende Dogepalads med dets pragtfulde rum og hundredvis af mesterværker. Her kontrollerede Dogen og hans råd skæbnen for en tusind år gammel republik. Oplev det sammen med en guide, der viser dig magtens haller og kaster dig ind i en helt særlig historisk kontekst: den europæiske middelalder og de umiddelbart følgende århundreder. Derefter krydser du den verdensberømte Sukkenes Bro og besøger de fugtige og mørke Piombi-fængsler. Navnet kommer af, at fangerne sukkede over deres sidste udsigt til det smukke Venedig gennem vinduet, før de blev ført ned til deres celler. Fortsæt besøget med Markuskirkens hovedsal og de skinnende gyldne skibe, lær om historien bag de kunstværker, der udsmykker kirken, og hvis det er forudset i den besøgsmulighed, du har valgt, kommer du til Basilikamuseet. Beundre den betagende udsigt over Markuspladsen, hjertet af Venedig, fra basilikaens terrasse. Endelig kan du fortsætte med at besøge Venedig på egen hånd ved hjælp af vores audioguide. Mobilappen indeholder et digitalt kort, der guider dig gennem byen og viser de bedste steder.

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

9. Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Lær Venedig at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet scavenger hunt-turen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Venedigs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur ved den imponerende Santa Maria Gloriosa dei Frari. Besøg Campo San Polo, Venedigs næststørste torv. Fotografer Rialtobroen, den ældste bro på Canal Grande, og beundr Chiesa di San Salvatore med en historie, der går helt tilbage til det 7. århundrede. Kør videre til den livlige Piazza San Marco, Venedigs største og mest berømte plads. Beundr San Marco-basilikaen med dens udsmykkede mosaikker. Beundre paladset Pallazo Ducale, symbolet på Venedig. Besøg den mirakuløse San Zaccaria-kirke og Chiesa di San Giorgio dei Greci med det karakteristiske skæve tårn, det udsmykkede interiør og vægge med forgyldte portrætter. På hvert stop kan du få mere at vide om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at holde en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.

Spring køen over: Markuskirken - guidet tur

10. Spring køen over: Markuskirken - guidet tur

Sammen med en rejseleder arrangeret efter aftale med Curia di Venezia, kan du tage en hel rundvisning i Den Gyldne Basilika, engang det private kapel for Doges of Venedig, og det eneste af sin slags i Italien, takket være det smukke guld mosaikker og marmorindlægsgulve. Lyt til din ekspertguide, der beskriver de bibelske scener, der er repræsenteret, og historien og det særlige ved denne gamle basilika. Beundre skatten og terrassen med dens vidunderlige udsigt over Markuspladsen

Tilgængelige aktiviteter

140 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 9

Andre seværdigheder i Markuskirken

Vil du se alle oplevelser i Markuskirken? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Markuskirken

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 28.006 anmeldelser

Turen var velorganiseret og meget informativ. Rejselederen talte meget godt tysk og gav et meget indsigtsfuldt overblik over Venedigs baggrund og historie. Man kunne også godt høre hende gennem høretelefonerne, når hun skulle tale sagte.

Dette var en rigtig fin tur. Guiden, Diana, var meget vidende og fortalte spændende og indlevende mangt og meget, både om Markus kirken og Dogepaladset, men også om andre relaterede ting.

Det var en kæmpe oplevelse at få den guidede tur. Mega engagerede guide, og pengene værd også at kunne glide uden om køerne, som var enorme i denne hede.

En fantastisk oplevelse. Guiden var engageret og dygtig til at formidle sin historiske viden om begge seværdigheder. Anbefalelsesværdigt.

Dygtig guide der medrivende fortalte en masse spændende information om de ting vi så under vores tur. Nemt at finde turens startsted.