Tilføj datoer

Markustårnet

Markustårnet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Tur til højdepunkter, Markuskirken og Dogepaladset

1. Venedig: Tur til højdepunkter, Markuskirken og Dogepaladset

Oplev det bedste af Venedig på en guidet rundvisning i en lille gruppe, der besøger to af byens mest ikoniske vartegn, Markusbasilikaen og Dogepaladset. Spring de lange køer over med forhåndsreserverede billetter inkluderet, og nyd disse venetianske skatte i dit eget tempo. Start din tur på Markuspladsen. Beundre klokketårnet og marmorløverne, før du går ind i basilikaen med din guide. Forundres over de gyldne mosaikker og det overdådige design, og lær, hvordan den er et symbol på venetiansk magt og rigdom. Næst skal du udforske Dogepaladset, et gotisk mesterværk, der engang var sæde for den venetianske regering. Lær om de regerende venetianske dogers liv og om de billedhuggere fra det 14. århundrede, der arbejdede på paladset. Nyd den fantastiske udsigt over lagunen, mens du slentrer gennem dette verdensberømte vartegn. Lær om den ekstraordinære historie om Casanova og betydningen af Sukkenes Bro samt det gamle og det nye fængsel. Når din rundvisning er afsluttet, kan du fortsætte din udforskning af den venetianske historie og kultur med din inkluderede adgang til Correr-museet, det nationale arkæologiske museum og Biblioteca Marciana.

Venedig: Halvdags lagunetur til Murano og Burano

2. Venedig: Halvdags lagunetur til Murano og Burano

Kør fra banegården på Piazzale Roma og rejs til Murano, som er berømt for sin glaspusteriindustri. Den stadig blomstrende tradition, der går tilbage til middelalderen, er blevet overleveret gennem generationer, og hver glaspuster har udviklet sin egen personlige stil. Se en demonstration af glasblæsning, og lær at kende forskel på de forskellige håndværkere og mærker under dit ophold på øen. Fortsæt derefter til øen Burano, der er kendt for sit hæklearbejde og sine farvestrålende huse. Få en perfekt udsigt over Buranos vartegn, såsom det skæve klokketårn og hovedtorvet Piazza Baldassarre Galuppi, der er opkaldt efter en stor venetiansk komponist fra det 18. århundrede. Kig ind i nogle af kniplingsbutikkerne under dit besøg på øen. Derefter afslutter du din rejse ved udgangspunktet for din tur.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur i Venedig

3. Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur i Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Venedig: Eksklusiv rundtur på tagterrasser med prosecco

4. Venedig: Eksklusiv rundtur på tagterrasser med prosecco

Oplev Venedig fra tagene, far vild på Rialto-markedet, og udforsk det gamle Red Light District på en guidet vandretur. Oplev en smag af det lokale liv, mens du går på opdagelse på private terrasser, og slut af med en traditionel aperitivo med panoramaudsigt over Canal Grande. Mød din lokale guide, og gå på opdagelse i det charmerende sestiere San Polo, som stadig for det meste er beboet af lokale. Gå ind i private venetianske paladser, og beundr den vidunderlige udsigt fra skjulte panoramaterrasser. Opdag den enkle autenticitet i Venedig, væk fra masseturismen, og gå væk fra den slagne vej for at lære om de lokales livsstil. Gå gennem Rialto-markedet og se, hvor indbyggerne køber frisk frugt og grøntsager. Spadser gennem det tidligere Red Light District, og lær mere om byens historie. Beundr de glitrende vandveje og kanaler med eksklusiv adgang til panoramaterrasser, som turister ikke så ofte ser. Afslut turen med stil, mens du skåler i Prosecco og fejrer det på ægte italiensk manér.

Venedig: Historiske seværdigheder på en vandretur og byguide App

5. Venedig: Historiske seværdigheder på en vandretur og byguide App

Tiltag en guidet vandretur, og fordyb dig i den fascinerende by Venedig. Udforsk Rialtobroen, Markuspladsen, Canal Grande og meget mere Brug den medfølgende app til at få adgang til flere audio-vejledte vandreruter, så du kan se mere af Venedig efter din tur. Den flydende by, der rejser sig fra Adriaterhavet og danner en labyrint af kanaler, broer, kirker og paladser, blev skabt af nogle af de fineste italienske kunst- og arkitekttegnere i renæssancen. Sammen med din lokale guide vil du opleve historien bag de mest berømte monumenter, som f.eks. hertugpaladset og Marco Polos hus, mens du besøger nogle af de skjulte perler, som kun en lokal kan vise dig. Du får også ubegrænset adgang til en mobil byguide med forslag til rejseplaner og ruter, som du kan udforske. Se steder som f.eks: Rialtobroen San Bortolomio i Rialto San Salvador Bareteri-broen Mercerie Klokketårnet Markuskirken Correr-museet Cafè Florian Markuspladsen Klokketårnet og Loggetta San Marco e San Todaro-søjlerne Hertugpaladset Fængselspaladset Sukkenes bro Bacino di San Marco Riva degli Schiavoni San Zaccaria Museet Querini Stampalia Kirke Santa Maria Formosa Campo di Santa Maria Formosa Libreria Acqua Alta Barbarie delle Tole Basilica of San Giovanni e Paolo Bartolomeo Colleonis monument Scuola grande di San Marco / Ospedale di San Giovanni e Paolo Kirke af Mirakler Marco Polos hus Calle Larga XXII Marzo Campo Manin Campo Santo Stefano Kirken Santa Maria del Giglio Østersenes bro San Maurizio San Moisè Teatret La Fenice Grimani-paladset Forfatningens bro Ca' Foscari Gondolieri Scalzi-broen Gondole San Geremia-kirken Fondaco dei Turchi / Ca' Vendramin Ca' d'Oro og Ca' Pesaro Mercato del Rialto Fondaco dei Tedeschi Rialtobroen Grimani-paladset Palazzo Pisani Moretta Palazzo Grassi og Ca' Rezzonico Paline e Pirati Palazzetto Pisani Santa Maria della Salute og Toldkammer Bacino di San Marco San Marco og San Todaro-søjlerne Hertugpaladset Riva degli Schiavoni Campo san Giacomo dell'Orio Campo Santa Maria Mater Domini Calle dei Boteri Campo delle Beccarie Mercato del Rialto Erbaria San Giacomo kirken i Rialto San Giovanni Elemosinario Kirken Sant'Aponal Campo San Polo Carlo Goldonis hus Campo San Tomà Santa Maria Gloriosa dei Frari Scuola Grande di San Rocco Campo San Nicola da Tolentino San Pantalon Santa Margherita Nævenes bro San Barnaba San Trovaso Gallerie dell'Accademia Sant'Agnese / Rio Terà Antonio Foscarini Zattere og Gesuati Peggy Guggenheim-samlingen Palazzo Dario Santa Maria della Salute og toldhuset Zitelle Magazzini del sale Redentore Giudecca Den jødiske ghetto Campo del Ghetto Nuovo Campiello dell'Anconeta Ca' Vendramin-Calergi (Casinò di Venezia) Campo della Maddalena Campo dei Mori Madonna dell'orto

Venedig: Guidet tur til Markuskirken

6. Venedig: Guidet tur til Markuskirken

Din guide vil give dig et væld af oplysninger om Markuspladsen og derefter ledsage dig på en detaljeret rundvisning i den gyldne basilika, som engang var Doge af Venedigs private kapel, og som er den eneste af sin art i Italien takket være de overdådige gyldne mosaikker og de imponerende marmorindlæg. Besøg Markusbasilikaens museum på første sal og se de berømte heste og beundr Markuspladsen fra basilikaens terrasse. Turen varer en time og slutter uden for basilikaen på Markuspladsen.

Venedig: 4-timers byrundtur med Dogepaladset og basilikabesøg

7. Venedig: 4-timers byrundtur med Dogepaladset og basilikabesøg

Når du forlader dit centralt beliggende mødested, vil du blive guidet ind i det beboede Castello-område, så du kan opleve denne del af Venedig i al sin elegance. Du kan forvente at se Santa Maria Formosa-pladsen, en af de største pladser i Venedig med sin kirke, der er opkaldt efter besøget af den hellige jomfru. Du vil også opleve Sankt Giovanni og Paolo pladsen, hvor du kan beundre den berømte kirke, hvilestedet for flere doger og ryttermonumentet for Bartolomeo Colleoni, en italiensk lejesoldatkaptajn. Du kan også udforske Marco Polos tidligere residens, som nok var den mest berømte venetianske købmand. Når du vender tilbage til Markuspladsen, vil du blive ledsaget ind i Dogepaladset, hvor du vil besøge de sale, hvor hertugen (dogen) og hans råd styrede den fredelige republiks skæbne. Du vil være omgivet af hundredvis af kunstneriske mesterværker og opleve Venedigs og dets folks politiske historie. Du vil kunne beundre berømte malerier af nogle af de vigtigste kunstnere fra den italienske renæssance, herunder verdens største oliemaleri af Tintoretto. Du passerer den berømte Sukkelbro og kommer til de nye fængsler. Til sidst vil du besøge det indre af Markuskirken, som engang var Doge af Venedigs private kapel og det eneste af sin art i Italien. Du vil kunne sætte dig ned i kirken og indsnuse atmosfæren, mens du lytter til din guide, som vil beskrive de bibelske scener, der er repræsenteret i hele bygningen. Dette er den eneste tur med særlig tilladelse til at sidde i det centrale skib inde i basilikaen. Din 4 timers kombinerede rundvisning afsluttes derefter uden for basilikaen på Markuspladsen. I slutningen af turen har du mulighed for at besøge Correr-museet med den samme billet.

Venedig: 1-times tur til Dogepaladset

8. Venedig: 1-times tur til Dogepaladset

Oplev Dogepaladset, et af Venedigs vigtigste symboler og i århundreder det historiske sæde for den vigtigste politiske magt i den fredelige venetianske republik. Mød din professionelle guide på Markuspladsen, som vil eskortere dig ind i dette storslåede palads for at besøge magtens haller og fordybe dig i middelalderens Europa blandt hundredvis af mesterværker. Markuspladsen, Venedigs hjerte, domineres af Dogepaladset, der skiller sig ud ved sin størrelse og sin ekstraordinære struktur, hvor byzantinsk, europæisk og orientalsk arkitektur støder sammen. Når du træder ind i paladset, går du straks gennem den store gårdsplads og beundrer detaljerigdommen på den berømte gyldne trappe. Når du er inde i paladset, vil du besøge de sale, hvor hertugen (doge) og hans råd styrede den fredelige republiks skæbne, mens du er omgivet af hundredvis af kunstneriske mesterværker og oplever Venedigs og dets folks politiske historie. Du vil kunne beundre malerier udført af nogle af de vigtigste kunstnere fra den italienske renæssance, blandt andet verdens største oliemalerier af Tintoretto. Du passerer gennem den berømte Sukkelbro og kommer til de nye fængsler. Broen fik sit navn af den engelske digter Lord Byron, sandsynligvis med henvisning til fangenes sidste åndedrag, som havde deres sidste udsigt over lagunen og Venedig fra vinduet på denne bro, inden de skulle fanges. Denne guidede rundvisning afsluttes i gården til Dogepaladset. Her vil det være muligt at blive længere inde i paladset og fordybe sig i historien og mystikken fra forgangne dage.

Venedig: Rundvisning i Dogepaladset og basilikaen med Sky Walk på terrasserne

9. Venedig: Rundvisning i Dogepaladset og basilikaen med Sky Walk på terrasserne

Besøg 2 af Venedigs hovedattraktioner med en kunst-ekspertguide. Udforsk Dogepaladset på et eksklusivt besøg i dets fængsler. Gå ind i Markuskirken med køen over køen og beundre dens storslåede kupler. Denne tur tager dig inde i centrum af den religiøse magt i Venedig, den smukke Markuskirke. Nyd adgang til køen og få en omfattende og informativ rundvisning i den skelsættende kirke. Beundre dens overflod af polykrome kupler, vægge beklædt med marmor og over 8000 kvadratmeter glitrende loftmosaikker. Nyd et særligt besøg på Dogepaladset, symbolet på det politiske Venedig. Bliv imponeret over dens indviklede arkitektur og se malerier fra verdenskendte kunstnere. Se fængslerne og derfra, besøg de store festsale, rådssalen, Doges overdådige lejligheder og Operamuseet med en samling portrætmalerier. Du får også chancen for at gå på den berømte Sukkenes Bro og lære historien bag oprindelsen af dens navn.

Ravenna Havn: Transfer til Venedig med rundvisning og gondoltur

10. Ravenna Havn: Transfer til Venedig med rundvisning og gondoltur

Tag denne stressfrie transport med din bagage fra havnen i Ravenna på en udflugt til Venedig. Opbevar din bagage, og tag på en guidet tur for at beundre seværdigheder som Dogepaladset, Rialtobroen og Markuskirken. Nyd en ekstraordinær gondoltur for at runde din oplevelse af. Spring over menneskemængder og gåture ved at tage båd til Venedig. Bliv mødt af din vært, og hop om bord på et køretøj med aircondition og plads til opbevaring af bagage. Læn dig tilbage og slap af, mens du nyder udsigten over det italienske landskab på turen til Venedig. Ved ankomsten møder du din guide, og efterlad din bagage forsvarligt aflåst i bussen. Transport fra busparkeringen til Piazzale Roma for at begynde din rundvisning. Slentre over Venedigs første bro og hop på en smuk privat vandbåd for at blive overført til Markuspladsen. Undervejs kan du se de vigtigste seværdigheder i Venedig på den måde, som det var meningen, at de skulle ses - fra vandet. Se Venedigs centrale torv, Markuspladsen. Se din guide pege på de mosaikker, der pryder den gamle basilika og dens klokketårn sammen med Campanile (klokketårnet). Besøg udsigten til Dogepaladset, som i over 1000 år fungerede som regionens administrative regeringscenter. Her kan du også opleve den verdensberømte gondoltur i Venedig, i små grupper på højst 5 personer. Næst kan du udforske San Marco-pladsen på egen hånd, eller du kan tage med din guide til det livlige Rialto-marked, hvor de lokale går efter frisk fisk og friske råvarer. Få mulighed for at købe en snack eller en drink, kigge på de lokale delikatesser og gå på souvenirindkøb (for egen regning). Kryds Rialtobroen, og nyd udsigten over kanalen. Lær om de handlende og købmændenes liv. Efterfølgende transfer til bagageopbevaring. Din guide vil hjælpe dig med tips eller arrangementer for at komme til din næste destination, hvad enten det er lufthavnen, et hotel eller en togstation.

Tilgængelige aktiviteter

30 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Markustårnet

Vil du se alle oplevelser i Markustårnet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Markustårnet

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 4.395 anmeldelser

det var en dejlig tur fra malcecine til venedig og retur. vi valgte at gå rundt i venedig på egen hånd - og vi havde en dejlig dag med lækre pizzaer & is-desserter, egen gondol-tur og så seværdighederne på gå-ben og fr gondolen. vi havde bestilt guides-tur med motorbåd sammen med gruppen, turen var rigtig flot & god i det venedigske ø-rige, og guiden som var ombord vidste meget meeeen kunne desværre ikke holde sin mening for sig selv og grinede konstant af sine egne vittigheder…. men ellers var det en rigtig dejlig tur OG vi var trætte da vi kom retur til Malcecine ❤️