Ting at foretage sig
Marmaris

Vores mest anbefalede ting at gøre i Marmaris

Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

1. Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

Stævn ud fra turisthavnen på Rhodos, og sejl over Det Ægæiske Hav til den magiske badeby Marmaris. Oplev, hvordan Marmaris har udviklet sig fra en lille fiskerlandsby til et populært turiststed med adskillige restauranter, barer, butikker og en travl marina. Udforsk byen i dit eget tempo, og sørg for at besøge middelalderslottet på bakketoppen. Gå en tur gennem den gamle bydel for at se de traditionelle huse, og besøg et museum med arkæologiske fund fra Knidos, Datça og forskellige skibsvrag. Smag de lokale retter, eller besøg basaren, hvor man kan købe krydderier, traditionel kunst og søde sager. Tag på en valgfri shoppingtur i Marmaris med bus. Inden sejlturen tilbage til Rhodos kan du gå en tur på promenaden og svømme i den svalende lagune langs den 10 km lange strand.

Marmaris: Bådtur med ubegrænsede drikkevarer og grillfrokost

2. Marmaris: Bådtur med ubegrænsede drikkevarer og grillfrokost

På Marmaris Boat Trip omfatter vores turplan et besøg på de omkringliggende øer og bugter omkring Marmaris. Turen omfatter afhentning fra hotellet, en hel dag med bådtur, med stop ved rolige og fredfyldte bugter. Marmaris Boat Trip giver dig mulighed for at snorkle, svømme, solbade, have det sjovt og en uforglemmelig dag, som du vil huske længe. Turen begynder med gratis transport fra dit hotel til havnen. Herefter begynder vi at sejle i Middelhavet under en klar lyseblå himmel og et uendeligt syn af klart vand forude. Ruten vi følger er: Heaven Island & Fish Farm, Aquarium Bay og Phosphorous Cave også kendt som Wishing Cave, Kumlubuk og Amos, Turunc Village, Green Sea og tilbage til Marmaris. Vi har en flåde af de mest velholdte både i byen. Alle vores både har 3 dæk; det øverste dæk er udstyret med solsenge. Resten af dækkene har borde, stole og nok plads i skyggen. Alle vores både er velholdte og udstyret med moderne faciliteter med brusere, toiletter osv. Vores både er udstyret til at servere dig ubegrænsede drikkevarer hele dagen sammen med en lækker frokost med BbQ, kylling, salat og pasta. Vores venlige engelsktalende besætning er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle problemer på båden. Du kan låne redningsveste og nudler, der er til rådighed på hver af vores både. Vi holder dem klar til vores besøgende, især for dem, der ikke kan svømme. Vi har musik og underholdning hele dagen om bord. Lad os venligst vide, mens du booker vores tjenester, hvis du ikke kan lide stor musik, så kan vi nemt arrangere din plads på en af vores stille både.

Marmaris: Dalyan Turtle Beach Tour med mudderbad og frokost

3. Marmaris: Dalyan Turtle Beach Tour med mudderbad og frokost

Afhentning på hotellet: Vi henter dig på det hotel, du bor på i Marmaris, kl. 08.30 om morgenen. Ankomst til Dalyan: Efter ca. en times bustur ankommer vi til mudderbadene i Dalyan. Berømte mudderbade: Dalyan er berømt for sine svovlholdige varme kilder og foryngende bade, som er skabt naturligt ved sammenløbet med Dalyan-floden. Et af disse naturligt skabte mirakler er den berømte spa. Her får du mulighed for at smøre dig ind i mineralske mudderbade og slappe af. Du vil få en fantastisk sjov tid med at lege i mudderet, samtidig med at du får gavn af dit helbred. Frokost: Når vores lokale kokke har tilberedt et lækkert måltid, spiser vi i vores restaurant nær flodkanalen. Du vil kunne nyde den storslåede udsigt, mens vores guider fortæller dig flere legender om vores omgivelser. Nyd din mad, mens du lytter til nogle fantastiske historier og myter om de gamle klippegrave ved Caunos. Dalyan-floden: Efter at have besøgt de berømte mudderbade går vi om bord på en dejlig flodbåd og sejler over den store flodkanal i Dalyan. Krydsningen af denne fængslende sø er en enestående oplevelse i sig selv. Dalyan-floden får sin kraft fra flere floder og bjergstrømme, og så indsnævres den på et tidspunkt og flyder til Turtle Beach. Skildpaddestranden: Når frokosten er overstået, kan du svømme i nærheden af skildpaddestranden, og hvis du er heldig, kan du se de karetteskildpadder, der bevæger sig rundt på stranden. Tilbage til Marmaris: Når Marmaris Dalyan & Turtle Beach Tour er slut, og du har forladt båden, kører vores bus dig tilbage til dit hotel i Marmaris omkring kl. 18.

Fra Marmaris: Dalyan Cruise, Turtle Beach og mudderbade

4. Fra Marmaris: Dalyan Cruise, Turtle Beach og mudderbade

Nyd en afslappende heldagstur til Dalyan på Tyrkiets lykiske kyst, og sejl med båd over det turkisblå hav til Turtle Beach (officielt kendt som Iztuzu-stranden). Tag afsted fra Marmaris, og lad dig betage af Kaunos' kongers bemærkelsesværdige klippeskårede gravsteder langs kysten. Kaunos blev grundlagt omkring det 9. århundrede f.Kr. på grænsen til kongeriget Lykien og blev en vigtig karisk by omkring 400 f.Kr., og dens kultur afspejlede aspekter af begge riger. Gravene blev fremstillet til konger og andre magtfulde mennesker i byen og fyldt med mad, penge, smykker og andre værdifulde genstande. Lad dig betage af Dalyan-kanalen, der bugter sig gennem landskabet fra Köyceğiz-søen til stranden, en halvø der stikker ud fra fastlandet. Stranden er berømt for de truede uægte karetta-skildpadder (Caretta Caretta), der lægger deres æg i sandet, og blå krabber, og er nu beskyttet for at hjælpe med at bevare skildpadderne, hvilket betyder, at den er lukket for offentligheden fra maj til september. Hop i et mudderbad, og nyd en luksuriøs og terapeutisk oplevelse inden din returtransport til Marmaris.

Marmaris: Jeep Safari Adventure Trip med frokost

5. Marmaris: Jeep Safari Adventure Trip med frokost

Vores komfortable jeeps er i god stand og vedligeholdes regelmæssigt. Alle familiemedlemmer kan deltage på denne tiltalende tur i den fredfyldte atmosfære på et bjerg lige over byen. Gæster i alle aldre kan deltage i vores interessante Marmaris jeepsafari. Unge, børn og ældre er alle velkomne til denne spændende rejse. Selve turstedet ligger kun få kilometer fra Marmaris. Vores velholdte jeeps, omkring 5 til 10, stiller alle op på række efter hinanden og danner en konvoj. Dette er ikke en løbsdag, men vi bevæger os i en ordentlig rækkefølge med sikker hastighed (inden for 50 km/t) over de slidte mudrede spor i det bjergrige terræn. Forløbet af vores jeepsafari omfatter fyrreskove, off road-område, vandfald, mudrede spor, jesus beache og alt, hvad vores jeeps kan bevæge sig på! Du vil elske det storslåede landskab, når vores erfarne chauffører fører dig højt over de bjergrige spor. Glem ikke at tage billeder af denne uforglemmelige dag. Under vores Marmaris Jeep Safari Tour besøger vi en af de nærliggende landsbyer og byder på lækker frokost, tilberedt og serveret af de lokale. Den særlige Bbq frokost på vores jeep safari tur har en autentisk lokal smag; og vi er sikre på at du vil kunne lide denne mad og huske smagen længe! Efter frokostpausen fortsætter vores rejse gennem Marmaris' landområder, og der er meget mere at se. Jeepsafari-turen går endnu en gang på vejen og bevæger sig over en blanding af veje, der spænder fra mudrede, støvede og asfalterede veje.

Marmaris: Buggy-safari med vandkamp og transfer

6. Marmaris: Buggy-safari med vandkamp og transfer

Instruktioner: Når vi ankommer til stedet, vil vores instruktører holde en kort briefing for at hjælpe dig med at blive fortrolig med dine køretøjer og nogle detaljer om den kommende tur. Det lyder måske kedeligt, men det er afgørende for, at du får den bedst mulige oplevelse. Denne briefing vil blive efterfulgt af en demotur, som også vil hjælpe dig med at få en bedre fornemmelse af dit køretøj og dine omgivelser. Buggy Safari begynder: Denne spændende tur går gennem skove, flodlejer og mudrede områder i udkanten af Marmaris. Alle vores køretøjer er velholdte, så du får en perfekt sjov og ujævn tur gennem alle disse områder. Den samlede køretid på denne tur er 1 time, hvor vores fagfolk vil være med dig hele tiden for at sikre din sikkerhed og fornøjelse. Oprydning ved slutningen af turen: Efter to timers konstant ujævn kørsel gennem støv og mudder, vil du have brug for lidt rengøring og hvile. Når turen er slut, kommer vi til et område med mange brusere. Det er her, du kan vaske dig, skifte tøj og friske dig op. Tilbage til hotellet: Vi har også arrangeret transport tilbage til jeres hoteller. Transfer fra og tilbage til jeres hoteller er uden ekstra omkostninger, da de er inkluderet i turens pris.

Fra Marmaris: Færge tur/retur til Rhodos med hoteloverførsel

7. Fra Marmaris: Færge tur/retur til Rhodos med hoteloverførsel

Rejs til Rhodos i en dag med en tur/retur-transport fra Marmaris, med afhentning og aflevering på hotellet inkluderet. Rejs til den græske ø på kun 45 minutter med en hurtig katamaran og kom tilbage til Tyrkiet samme dag. Glem ikke at medbringe nogle euro, da de vil være nyttige, når du handler og spiser. For at få mest muligt ud af din dag skal du starte tidligt med en afhentning på hotellet i en bus med aircondition. Rejs til havnen i Marmaris, og vis dit pas til sikkerhedspersonalet. Gå om bord på en højhastighedskatamaran med kraftige motorer for at komme til Rhodos. Med 6 timers fritid kan du udforske øens historiske seværdigheder såsom Sankt Pauls kirke, Afrodite-templet, Liberty Gate, museer eller stormesterens palads. Køb alkohol i toldfrie butikker, slap af ved sandbugter og strande, eller spis på de mange caféer og taverner.

Marmaris: Off-Road Quad Safari med transfer

8. Marmaris: Off-Road Quad Safari med transfer

Denne safari-tur giver dig ubegrænset sjov i to hele timer. Samtidig er det nødvendigt, at du nyder turen med ansvarlighed for at undgå uønskede hændelser. Vores dygtige quad-chauffører udfører også opgaverne som ansvarlige guider. De sørger for, at du bevæger dig langs de markerede spor under hele safarituren og ikke bliver forvirret ind i mellem. De leder gruppen og sørger for sikkerheden for alle turdeltagerne. Inden turen begynder, bliver alle deltagere briefet om turprogrammet. Briefingen omfatter instruktioner om sikkerhedsforanstaltninger; dette efterfølges af nogle demoture for at stifte bekendtskab med de særlige køretøjer. Hele forløbet af vores quad-safari foregår i et skovområde, langt væk fra enhver offentlig indgriben. Du behøver derfor ikke at medbringe noget kørekort for at køre på quad. Vores professionelle besætning kan tage billeder og videoer af dig, hvor du nyder turen; du kan vælge at købe disse som souvenirs til turen. Vores særlige bane er designet til at give dig ren spænding. Du vil nyde turen i fulde drag, når vi bevæger os over forskellige terræner, herunder mudrede skråninger, støvede spor, vandstrømme og forhindringsfyldte veje. Vi tilbyder to slags quadcykler, hvoraf den ene er beregnet til en enkelt person, og den anden har plads til to personer. Børn er velkomne til at ledsage deres ældste på denne spændende tur.

Marmaris: Traditionel tyrkisk bad oplevelse med transport

9. Marmaris: Traditionel tyrkisk bad oplevelse med transport

Når du kommer ind i badet, får du en nøgle med et armbånd, som du kan bære. Du får et par træsko eller tøfler og en bomuldsbind, som du skal have på over din badedragt. Derefter går man ind i kabinen og kommer ud med bomuldsbindet. Det står dig frit for enten at tage din badedragt på eller lade den ligge der. Her er der skabe til rådighed, hvor du kan lægge dit tøj og andre værdigenstande og sikre dem ved hjælp af de nøgler, du får udleveret. Nu bevæger du dig til et dampende, fugtigt og varmt rum foret med marmor-siddende, traditionelle marmorvaske har rindende varmt og koldt vand, som du kan blande til din komfort og dowse dig selv ved hjælp af metalskåle. Nyd dampen og slap af, mens du sidder her. Midten af det tyrkiske bad har en forhøjet og tålelig varm marmorplatform, hvor du kan sidde, ligge og svede. Massøren giver din krop en skrubning og sæbemassage. Dette efterfølges af en rask gnidning med grov loofajord, der fjerner lag af død hud. Herefter får du en inspirerende skummassage og en aromaterapi-oliemassage, der beroliger dig. Massøren giver dig en blid massage over dine knogler og lemper dine muskler for at give dig den himmelske følelse! Alle disse behandlinger booster en altomfattende indre ro i dig. Selv om det er en god idé at begynde din ferie i Marmaris med et tyrkisk bad, er det også en god idé at få sved på panden igen i slutningen af din ferie. Du vil værdsætte denne langvarige friskhed, selv efter at du er flyttet tilbage til dit hotel.

Pamukkale & Hierapolis-tur fra Marmaris og Icmeler

10. Pamukkale & Hierapolis-tur fra Marmaris og Icmeler

På denne heldagstur fra Marmaris vil du besøge Pamukkale, kendt som verdens 8. vidunder. Denne naturlige dannelse, som betyder "bomuldsslot" på tyrkisk, indeholder varme kilder og travertin, terrasser af karbonatmineraler fra det rindende vand. På grund af dens herlige hvide travertin og historiske værdi blev Pamukkale føjet til Unescos Verdenskulturarv i 1988. Pamukkale kan ses fra bjergene på den modsatte side af dalen i byen Denizli, 20 km derfra. På toppen af dette hvide "slot", som er 2700 m langt, 600 m bredt og 160 m højt, blev den antikke by Hierapolis bygget. Her kan du besøge det antikke romerske amfiteater, det historiske museum, som tidligere var et tyrkisk bad, den gamle Cleopatra-swimmingpool, Saint Philippes monumentale grav og den mest storslåede Nekropolis af Anatolien.

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Marmaris

Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

Stævn ud fra turisthavnen på Rhodos, og sejl over Det Ægæiske Hav til den magiske badeby Marmaris. Oplev, hvordan Marmaris har udviklet sig fra en lille fiskerlandsby til et populært turiststed med adskillige restauranter, barer, butikker og en travl marina. Udforsk byen i dit eget tempo, og sørg for at besøge middelalderslottet på bakketoppen. Gå en tur gennem den gamle bydel for at se de traditionelle huse, og besøg et museum med arkæologiske fund fra Knidos, Datça og forskellige skibsvrag. Smag de lokale retter, eller besøg basaren, hvor man kan købe krydderier, traditionel kunst og søde sager. Tag på en valgfri shoppingtur i Marmaris med bus. Inden sejlturen tilbage til Rhodos kan du gå en tur på promenaden og svømme i den svalende lagune langs den 10 km lange strand.

Marmaris: Bådtur med ubegrænsede drikkevarer og grillfrokost

Marmaris: Bådtur med ubegrænsede drikkevarer og grillfrokost

På Marmaris Boat Trip omfatter vores turplan et besøg på de omkringliggende øer og bugter omkring Marmaris. Turen omfatter afhentning fra hotellet, en hel dag med bådtur, med stop ved rolige og fredfyldte bugter. Marmaris Boat Trip giver dig mulighed for at snorkle, svømme, solbade, have det sjovt og en uforglemmelig dag, som du vil huske længe. Turen begynder med gratis transport fra dit hotel til havnen. Herefter begynder vi at sejle i Middelhavet under en klar lyseblå himmel og et uendeligt syn af klart vand forude. Ruten vi følger er: Heaven Island & Fish Farm, Aquarium Bay og Phosphorous Cave også kendt som Wishing Cave, Kumlubuk og Amos, Turunc Village, Green Sea og tilbage til Marmaris. Vi har en flåde af de mest velholdte både i byen. Alle vores både har 3 dæk; det øverste dæk er udstyret med solsenge. Resten af dækkene har borde, stole og nok plads i skyggen. Alle vores både er velholdte og udstyret med moderne faciliteter med brusere, toiletter osv. Vores både er udstyret til at servere dig ubegrænsede drikkevarer hele dagen sammen med en lækker frokost med BbQ, kylling, salat og pasta. Vores venlige engelsktalende besætning er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle problemer på båden. Du kan låne redningsveste og nudler, der er til rådighed på hver af vores både. Vi holder dem klar til vores besøgende, især for dem, der ikke kan svømme. Vi har musik og underholdning hele dagen om bord. Lad os venligst vide, mens du booker vores tjenester, hvis du ikke kan lide stor musik, så kan vi nemt arrangere din plads på en af vores stille både.

Marmaris: Dalyan Turtle Beach Tour med mudderbad og frokost

Marmaris: Dalyan Turtle Beach Tour med mudderbad og frokost

Afhentning på hotellet: Vi henter dig på det hotel, du bor på i Marmaris, kl. 08.30 om morgenen. Ankomst til Dalyan: Efter ca. en times bustur ankommer vi til mudderbadene i Dalyan. Berømte mudderbade: Dalyan er berømt for sine svovlholdige varme kilder og foryngende bade, som er skabt naturligt ved sammenløbet med Dalyan-floden. Et af disse naturligt skabte mirakler er den berømte spa. Her får du mulighed for at smøre dig ind i mineralske mudderbade og slappe af. Du vil få en fantastisk sjov tid med at lege i mudderet, samtidig med at du får gavn af dit helbred. Frokost: Når vores lokale kokke har tilberedt et lækkert måltid, spiser vi i vores restaurant nær flodkanalen. Du vil kunne nyde den storslåede udsigt, mens vores guider fortæller dig flere legender om vores omgivelser. Nyd din mad, mens du lytter til nogle fantastiske historier og myter om de gamle klippegrave ved Caunos. Dalyan-floden: Efter at have besøgt de berømte mudderbade går vi om bord på en dejlig flodbåd og sejler over den store flodkanal i Dalyan. Krydsningen af denne fængslende sø er en enestående oplevelse i sig selv. Dalyan-floden får sin kraft fra flere floder og bjergstrømme, og så indsnævres den på et tidspunkt og flyder til Turtle Beach. Skildpaddestranden: Når frokosten er overstået, kan du svømme i nærheden af skildpaddestranden, og hvis du er heldig, kan du se de karetteskildpadder, der bevæger sig rundt på stranden. Tilbage til Marmaris: Når Marmaris Dalyan & Turtle Beach Tour er slut, og du har forladt båden, kører vores bus dig tilbage til dit hotel i Marmaris omkring kl. 18.

Fra Marmaris: Dalyan Cruise, Turtle Beach og mudderbade

Fra Marmaris: Dalyan Cruise, Turtle Beach og mudderbade

Nyd en afslappende heldagstur til Dalyan på Tyrkiets lykiske kyst, og sejl med båd over det turkisblå hav til Turtle Beach (officielt kendt som Iztuzu-stranden). Tag afsted fra Marmaris, og lad dig betage af Kaunos' kongers bemærkelsesværdige klippeskårede gravsteder langs kysten. Kaunos blev grundlagt omkring det 9. århundrede f.Kr. på grænsen til kongeriget Lykien og blev en vigtig karisk by omkring 400 f.Kr., og dens kultur afspejlede aspekter af begge riger. Gravene blev fremstillet til konger og andre magtfulde mennesker i byen og fyldt med mad, penge, smykker og andre værdifulde genstande. Lad dig betage af Dalyan-kanalen, der bugter sig gennem landskabet fra Köyceğiz-søen til stranden, en halvø der stikker ud fra fastlandet. Stranden er berømt for de truede uægte karetta-skildpadder (Caretta Caretta), der lægger deres æg i sandet, og blå krabber, og er nu beskyttet for at hjælpe med at bevare skildpadderne, hvilket betyder, at den er lukket for offentligheden fra maj til september. Hop i et mudderbad, og nyd en luksuriøs og terapeutisk oplevelse inden din returtransport til Marmaris.

Marmaris: Jeep Safari Adventure Trip med frokost

Marmaris: Jeep Safari Adventure Trip med frokost

Vores komfortable jeeps er i god stand og vedligeholdes regelmæssigt. Alle familiemedlemmer kan deltage på denne tiltalende tur i den fredfyldte atmosfære på et bjerg lige over byen. Gæster i alle aldre kan deltage i vores interessante Marmaris jeepsafari. Unge, børn og ældre er alle velkomne til denne spændende rejse. Selve turstedet ligger kun få kilometer fra Marmaris. Vores velholdte jeeps, omkring 5 til 10, stiller alle op på række efter hinanden og danner en konvoj. Dette er ikke en løbsdag, men vi bevæger os i en ordentlig rækkefølge med sikker hastighed (inden for 50 km/t) over de slidte mudrede spor i det bjergrige terræn. Forløbet af vores jeepsafari omfatter fyrreskove, off road-område, vandfald, mudrede spor, jesus beache og alt, hvad vores jeeps kan bevæge sig på! Du vil elske det storslåede landskab, når vores erfarne chauffører fører dig højt over de bjergrige spor. Glem ikke at tage billeder af denne uforglemmelige dag. Under vores Marmaris Jeep Safari Tour besøger vi en af de nærliggende landsbyer og byder på lækker frokost, tilberedt og serveret af de lokale. Den særlige Bbq frokost på vores jeep safari tur har en autentisk lokal smag; og vi er sikre på at du vil kunne lide denne mad og huske smagen længe! Efter frokostpausen fortsætter vores rejse gennem Marmaris' landområder, og der er meget mere at se. Jeepsafari-turen går endnu en gang på vejen og bevæger sig over en blanding af veje, der spænder fra mudrede, støvede og asfalterede veje.

Marmaris: Buggy-safari med vandkamp og transfer

Marmaris: Buggy-safari med vandkamp og transfer

Instruktioner: Når vi ankommer til stedet, vil vores instruktører holde en kort briefing for at hjælpe dig med at blive fortrolig med dine køretøjer og nogle detaljer om den kommende tur. Det lyder måske kedeligt, men det er afgørende for, at du får den bedst mulige oplevelse. Denne briefing vil blive efterfulgt af en demotur, som også vil hjælpe dig med at få en bedre fornemmelse af dit køretøj og dine omgivelser. Buggy Safari begynder: Denne spændende tur går gennem skove, flodlejer og mudrede områder i udkanten af Marmaris. Alle vores køretøjer er velholdte, så du får en perfekt sjov og ujævn tur gennem alle disse områder. Den samlede køretid på denne tur er 1 time, hvor vores fagfolk vil være med dig hele tiden for at sikre din sikkerhed og fornøjelse. Oprydning ved slutningen af turen: Efter to timers konstant ujævn kørsel gennem støv og mudder, vil du have brug for lidt rengøring og hvile. Når turen er slut, kommer vi til et område med mange brusere. Det er her, du kan vaske dig, skifte tøj og friske dig op. Tilbage til hotellet: Vi har også arrangeret transport tilbage til jeres hoteller. Transfer fra og tilbage til jeres hoteller er uden ekstra omkostninger, da de er inkluderet i turens pris.

Fra Marmaris: Færge tur/retur til Rhodos med hoteloverførsel

Fra Marmaris: Færge tur/retur til Rhodos med hoteloverførsel

Rejs til Rhodos i en dag med en tur/retur-transport fra Marmaris, med afhentning og aflevering på hotellet inkluderet. Rejs til den græske ø på kun 45 minutter med en hurtig katamaran og kom tilbage til Tyrkiet samme dag. Glem ikke at medbringe nogle euro, da de vil være nyttige, når du handler og spiser. For at få mest muligt ud af din dag skal du starte tidligt med en afhentning på hotellet i en bus med aircondition. Rejs til havnen i Marmaris, og vis dit pas til sikkerhedspersonalet. Gå om bord på en højhastighedskatamaran med kraftige motorer for at komme til Rhodos. Med 6 timers fritid kan du udforske øens historiske seværdigheder såsom Sankt Pauls kirke, Afrodite-templet, Liberty Gate, museer eller stormesterens palads. Køb alkohol i toldfrie butikker, slap af ved sandbugter og strande, eller spis på de mange caféer og taverner.

Marmaris: Off-Road Quad Safari med transfer

Marmaris: Off-Road Quad Safari med transfer

Denne safari-tur giver dig ubegrænset sjov i to hele timer. Samtidig er det nødvendigt, at du nyder turen med ansvarlighed for at undgå uønskede hændelser. Vores dygtige quad-chauffører udfører også opgaverne som ansvarlige guider. De sørger for, at du bevæger dig langs de markerede spor under hele safarituren og ikke bliver forvirret ind i mellem. De leder gruppen og sørger for sikkerheden for alle turdeltagerne. Inden turen begynder, bliver alle deltagere briefet om turprogrammet. Briefingen omfatter instruktioner om sikkerhedsforanstaltninger; dette efterfølges af nogle demoture for at stifte bekendtskab med de særlige køretøjer. Hele forløbet af vores quad-safari foregår i et skovområde, langt væk fra enhver offentlig indgriben. Du behøver derfor ikke at medbringe noget kørekort for at køre på quad. Vores professionelle besætning kan tage billeder og videoer af dig, hvor du nyder turen; du kan vælge at købe disse som souvenirs til turen. Vores særlige bane er designet til at give dig ren spænding. Du vil nyde turen i fulde drag, når vi bevæger os over forskellige terræner, herunder mudrede skråninger, støvede spor, vandstrømme og forhindringsfyldte veje. Vi tilbyder to slags quadcykler, hvoraf den ene er beregnet til en enkelt person, og den anden har plads til to personer. Børn er velkomne til at ledsage deres ældste på denne spændende tur.

Marmaris: Traditionel tyrkisk bad oplevelse med transport

Marmaris: Traditionel tyrkisk bad oplevelse med transport

Når du kommer ind i badet, får du en nøgle med et armbånd, som du kan bære. Du får et par træsko eller tøfler og en bomuldsbind, som du skal have på over din badedragt. Derefter går man ind i kabinen og kommer ud med bomuldsbindet. Det står dig frit for enten at tage din badedragt på eller lade den ligge der. Her er der skabe til rådighed, hvor du kan lægge dit tøj og andre værdigenstande og sikre dem ved hjælp af de nøgler, du får udleveret. Nu bevæger du dig til et dampende, fugtigt og varmt rum foret med marmor-siddende, traditionelle marmorvaske har rindende varmt og koldt vand, som du kan blande til din komfort og dowse dig selv ved hjælp af metalskåle. Nyd dampen og slap af, mens du sidder her. Midten af det tyrkiske bad har en forhøjet og tålelig varm marmorplatform, hvor du kan sidde, ligge og svede. Massøren giver din krop en skrubning og sæbemassage. Dette efterfølges af en rask gnidning med grov loofajord, der fjerner lag af død hud. Herefter får du en inspirerende skummassage og en aromaterapi-oliemassage, der beroliger dig. Massøren giver dig en blid massage over dine knogler og lemper dine muskler for at give dig den himmelske følelse! Alle disse behandlinger booster en altomfattende indre ro i dig. Selv om det er en god idé at begynde din ferie i Marmaris med et tyrkisk bad, er det også en god idé at få sved på panden igen i slutningen af din ferie. Du vil værdsætte denne langvarige friskhed, selv efter at du er flyttet tilbage til dit hotel.

Pamukkale & Hierapolis-tur fra Marmaris og Icmeler

Pamukkale & Hierapolis-tur fra Marmaris og Icmeler

På denne heldagstur fra Marmaris vil du besøge Pamukkale, kendt som verdens 8. vidunder. Denne naturlige dannelse, som betyder "bomuldsslot" på tyrkisk, indeholder varme kilder og travertin, terrasser af karbonatmineraler fra det rindende vand. På grund af dens herlige hvide travertin og historiske værdi blev Pamukkale føjet til Unescos Verdenskulturarv i 1988. Pamukkale kan ses fra bjergene på den modsatte side af dalen i byen Denizli, 20 km derfra. På toppen af dette hvide "slot", som er 2700 m langt, 600 m bredt og 160 m højt, blev den antikke by Hierapolis bygget. Her kan du besøge det antikke romerske amfiteater, det historiske museum, som tidligere var et tyrkisk bad, den gamle Cleopatra-swimmingpool, Saint Philippes monumentale grav og den mest storslåede Nekropolis af Anatolien.

Ofte stillede spørgsmål om Marmaris

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Marmaris?

Topattraktionerne, der skal opleves i Marmaris:

Se alle seværdigheder i Marmaris, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Marmaris?

De bedste dagsture og -udflugter fra Marmaris er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Marmaris på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Marmaris

Oplevelser i Marmaris

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Marmaris

Vil du se alle oplevelser i Marmaris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marmaris

Samlet bedømmelse

4.1
(677 anmeldelser)

Dejlig dag ude. Guiden Mehmet var virkelig venlig og informativ. Nok tid til shopping og en time på stranden. Marmaris bymidte er virkelig lille, og alle de steder, bussen kører til dig, er også "walkable", men udsigtsstedet er højere oppe. Værd at hoppe på den gratis tour bus. Stærkt anbefale

Elskede min tur til Marmaris. Min guide i Marmaris var Mehmet, meget informativ og hjælpsom. Marmaris er smuk og meget varm. Vil anbefale dette er april, da det er starten på sæsonen der

Masser af ventetid på at båden lægger til kaj (frem og tilbage) Ingen interesse i at tage os med til en luksus smykkebutik. Tak til vores guide Mehmet

Fantastisk oplevelse, jeg vil varmt anbefale. Alt gik glat fra grænseovergang, tur, besøg osv. Mehemt vores guide var rigtig god.

Rigtig god tur 👍 Stille og roligt med god plads, flot natur på kysten og flot klart vand.