Tilføj datoer
Ting at gøre

Marrakech

Denne hovedstad har noget for alle lige fra livlige souks til traditionelle marokkanske haman-bade.

Andre seværdigheder i Marrakech

Vil du se alle oplevelser i Marrakech? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marrakech

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 42.699 anmeldelser

Having high expectations , it was set up for failure. However , what an amazing trip !! We were picked up by Ibrahim in Marrakesh and taken to Imlil where we started out with tea and meeting our guide Abdul . And what a guide! Abdul was very knowledgeable about the area, culture, wildlife on the mountain and general safety when hiking. First day was a approx 14 km hike , with gradual incline . We stopped for a beautiful lunch in a little village on the mountain, to then proceed to the base camp and the Mouflon Refuge. Dinner was tasty and we ended up getting to know other hikers staying at the refuge. Next morning we went to the summit at 4200 meters and then all the way down to Imlil again. The good parts : Good communication from The company . Great food (had lamb meatballs, chicken tagine and shakshouka like dish! Beautiful views . Amazing staff (Ibrahim and Abdul) . Great accommodation. The bad parts : it was raining - which is not the company’s fault Can only recommend! Thanks!

Det var magi. Alt var perfekt organiseret, og jeg nød hvert minut af det. Der er ingen ord til at beskrive denne oplevelse, det er et must!! Jeg anbefaler dette stærkt til alle, og jeg vil huske det resten af mit liv. Vi havde Hassan som guide, absolut bedste, sådan en omsorgsfuld, venlig sjæl, og han gjorde vores oplevelse til den bedste. Han var imødekommende, hjælpsom, og da jeg kæmpede for at følge med, opmuntrede han mig uendeligt. Han er en god mand, og han gjorde en forskel. vi sætter stor pris på ham, og vi er så glade for, at vi mødte sådan en vidunderlig person. Vi vil huske denne oplevelse for evigt og vil anbefale den til alle, der kommer til Marokko! Tak skal du have !

Fantastisk oplevelse! Varevognen henter dig på eller i nærheden af hotellet, og der er pause efter 2 timer til mad og drikke. Guiden (Hassan) var super behagelig og meget sjov, han taler flere sprog, så informationen er forståelig. Ouzoud-vandfaldene er meget smukke, selvom det forbliver et meget meget turistet sted. Vandringen er ikke særlig kompliceret, og til sidst kan vi se og nærme os aber. (at vide: jeg var syg dagen efter, jeg tror det kommer af, at jeg valgte en tagine med lam på restauranten til frokost;) )

Fantastisk dag, vi var forbløffede, vores guide Mohamed var fantastisk og meget interessant. 1. stop giver badetøjet indstillingen er magisk. Derefter lille marked til stedet for frokost. Der ikke top top, men hey det er en del af charmen ved at rejse, så klatre til aberne der 4 aber ikke phew. Hæng faktisk ikke for meget under måltidet, for andre turister har haft tid til at tage hen og se et reservat med hundredvis af aber, billeder og vrangforestillinger med aberne. En meget smuk dag, absolut at gøre.

En dejlig chauffør og guide, byen lugter dårligt og masser af rumkage-sælgere nærmer sig dig. Der er politibetjente i civil påklædning, vi får øje på dem, det er godt.