Tilføj datoer

Ting at gøre Marrakech

Denne hovedstad har noget for alle lige fra livlige souks til traditionelle marokkanske haman-bade.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 333 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 21

Ofte stillede spørgsmål om Marrakech

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Marrakech?

De topattraktionerne der skal opleves i Marrakech er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Marrakech?

De bedste dagsture og -udflugter fra Marrakech er:

Essaouira

Andre seværdigheder i Marrakech

Vil du se alle oplevelser i Marrakech? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Marrakech

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 60.399 anmeldelser

Vores tur startede med, at guiden LahcenAitLkadi hentede os fra Riaden, hvor vi boede. Derefter gik vi til Agafy-ørkenen, hvor vi så fantastiske landskaber, det er en unik natur. Vi stopper for en traditionel myntete og rider med dromedarer. Vi tog mod Atlasbjergene og stoppede ved et kooperativ af berberkvinder, som fremstiller arganolie. Vi så olieproduktion og smagte te og marokkansk brød. Turen fortsatte videre og stoppede ved små berberlandsbyer undervejs for at nyde udsigten og tage billeder. Da vi kom tættere på bjerget, vandrede vi i 1 time for at finde et vandfald og værdsætte stedet. Fordi det var vinter, kunne man se de snedækkede bakker. Turen sluttede med frokost med lækre retter, typisk for det marokkanske køkken, på terrassen til et hus, der gav en spektakulær udsigt.

Super fin, lille, rolig havneby! Vi blev hentet fra vores hotel 08.30 og var ved Essaouira 12.30. Undervejs havde vi et kaffestop, et stop ved en gedetræ, samt et kort besøg på en arganoliefabrik. I Essaouira havde vi 4 timer til spas. Vi valgte ikke at tage den guidede tur, men oplevede byen på egen hånd. Byen er ikke særlig stor, men rolig og vildt hyggelig med hvide og blå farver. Fisketagine kan klart anbefales. 16.30 forlod vi byen og drog mod Marrakech igen med et enkelt stop undervejs.

Hvilken vidunderlig oplevelse! Haverne var min yndlingsdel - sådan skønhed og unikt strategisk design. Sørg for at inkludere havemuligheden med din reservation. Særlige muligheder for assistance/tilgængelighed er tilgængelige og var meget nyttige for min bedstemor og os. Kørestole er ikke i stand til at passere gennem haven, dog er der golfvogne til leje. Alt i alt en fantastisk oplevelse!

Storslået sted ledsaget af en fremragende guide, som jeg anbefaler, Radouane. Uforglemmelig oplevelse, der gjorde det muligt for os at lære meget om denne civilisation takket være vores guide. En butik af argan-baserede plejeprodukter og en detaljeret forklaring på, hvordan det er lavet. Hvis du tager til Ouzoud, så glem ikke at besøge dette fantastiske sted.

Mohamed var en fantastisk chauffør. Vi følte os trygge. At stoppe ved gedetræet og ved arganolie-kooperativet gør turen endnu kortere. Butiksdamer kan være påtrængende til at tvinge køb. Tøv ikke med at afslå